kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 7.195
Δεν ξέρω αν αυτα πού γράφεις ,τα γράφεις με κάποια απογοήτευση....Γιατί απο την μία διακρίνω μια σιγουριά για τον δρόμο που διανύεις και το τί ψάχνεις στη ζωή,απο την άλλη μου αφήνουν μια μικρή απογοήτευση τα λεγόμενα σου.....Είμαι 43 και οδεύω πρός αυτήν την φάση όπως λες, με την σημείωση πως ουδέποτε είχα τον γάμο και την απόκτηση διαδόχων στους στόχους μου. Αντίθετα, ήθελα να γνωρίσω πολλές γκόμενες και να βιώσω εμπειρίες αλλά το αποτέλεσμα είναι να κάθομαι και να διαβάζω τι γράφουν στο μπου.
Η άποψη μου είναι πως το παιχνίδι έχει χαθεί, γάμος και οικογένεια σε αυτήν την ηλικία δεν παίζουν. Τώρα, αν θες να γνωρίσεις κάποια για παρέα και συμβίωση στα γεράματα είναι σεβαστή επιλογή και κατανοητή η ανασφάλεια που λειτουργεί ως αιτία για το παραπάνω. Σε καμία μα σε καμία περίπτωση δεν θα έριχνα τα στάνταρ και να γίνω σαβουρογάμης. Όμως, δέχομαι ως ορθολογική επιλογή την αναζήτηση του άλλου μισού σε χωρισμένες που είναι κοντά στο δικό σου ηλικιακό group.
Όλα αυτα τα γράφω ,με κανένα ίχνος ειρωνείας η κριτικής.....
Εγω είμαι όχι πολύ μακριά απο την ηλικία σου οπότε θα σε φτάσω σύντομα.....Πάντως δεν έχει τίποτα η ηλικία σου,για να πει κανείς πως έχεις χάσει το τραίνο, αλλα σίγουρα δεν εισαι και τριαντάρης που θα είχε περισσότερες επιλογές και θα ήταν πιο "επιλέξιμος".....Αυτά ως προς τον φίλο jim28(ποπο περάσαν 15 χρόνια o Jim28 έγινε Jim43....)
Δεν ήμουν ποτέ ο τύπος που έκανε κρά να παντρευτεί ,αν και τώρα θα ήθελα σίγουρα να βρώ κάτι καλό για σχέση και γιατί οχι τον γάμο.......
Η ηλικία των 40-50 μέχρι και 55 δεν νομίζω ο,τι σε αποκλείει να κάνεις γάμο......
Απλά όσο περνάει ο καιρός δυσκολέυει το πράγμα όχι μόνο επειδη μεγαλώνουμε,γινόμαστε πιο δύσκολοι,πιο απαιτητικοί,έχουμε περισσότερες απαιτήσεις αλλα και πιο δύσκολο βιολογικά,φαντάσου να είσαι 55 ,να παντρευτείς να κάνεις ενα παιδί και στα 65 σου να το τρεχεις στο ποδοσφαιρο,τα αγγλικά,τις βόλτες......βιολογικά δεν έχεις τόσες αντοχές.
Εκτός αν έχεις τέτοια οικονομική άνεση που όλα αυτα να μην χρειάζεται να τα σκεφτείς.
Όσο για την μπουρδελοζωή,
νομίζω υπάρχουν τύποι που δεν χορταίνουν ποτέ και θα ψάχνουν πάντα το σεξ,γιατι τέτοιοι τύποι δεν μπορούν χωρίς σέξ και θα το ψάχνουν μέχρι τα γεράματα τους .Αυτοί ανάλογα με τα στάνταρ τους χτυπούν ο,τι κινείται και είναι στα στανταρ τους.Για αυτους τους τύπους ας μιλήσει κάποιος που είναι τέτοιος τύπος.
Εγω θα γραψω για μένα και τον τύπο μου.
Προσωπικά έχω κάποια στάνταρ, δεν επέλεγα ποτε για τις σχέσεις μου που ομολογώ πως δεν ήταν πολλές7-8 ...γυναίκες που θεωρούσα πως δεν θα βγάλω άκρη.
Ίσως για αυτο δεν παντρεύτηκα μέχρι τώρα, υπήρχαν περιπτώσεις που με προσεγγίσαν στη ζωή μου που κανανε κρά ,οτι ψαχνανε γαμπρό,θέλανε εμένα για διάφορους λόγους δικους τους ,αλλά προσωπικά δεν είχα ενδιαφέρον για αυτές.
Δεν μετάνιωσα για κάτι απο όλα αυτά και όλες αυτές ,καθώς οι φόβοι μου για αυτό που θα συναντούσα επιβεβαιώνονται....Σπάνια σε αυτές που δεν επιλέγω πέφτω έξω......
Δεν θέλω να γράψω πιο πολλά, γιατί κουράζω....Ολο αυτο έχει να κάνει με μικρές λεπτομέρειες και τη διαίσθηση που έχεις για κάποιον άνθρωπο.
Τωρα να προτείνω σε κάποιον πενηντάρη να πάει στην Βουλγαρία η στην Ταιλάνδη για να βρεί μια σύζυγο ζωής ;...εγω δεν θα το κάνω αν φτάσω μεχρι εκεί.......
Να ρίξει τα στάνταρ τού.....; όχι απλά να ψάχνεται και να έχει κοινωνική ζωή....
Αν έχεις επαφές σίγουρα δεν θα μείνεις μόνος......
Για χωρισμένες ,συνήθως τις αποκλείω ,εφ'οσον θέλω να κάνω παιδιά...
Αν είναι να ζήσω χωρίς πολλές υποχρεώσεις πάλι νομίζω είναι δύσκολη η κατάσταση με μια χωρισμένη με παιδία μικρά.....
Κάθε περίπτωση είναι και πάλι ξεχωριστή και δεν θα έπρεπε να τα λάβουμε ολα αυτα ως κανόνα.