Νέα

Η στρατηγική του μπουρδελιάρη που «ξέμεινε» μετά τα 50

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Αν τώρα είναι δύσκολη που έχουν όλοι από πίσω τους γέρους με τις συντάξεις,στο μέλλον τί θα είναι;Θα πέσει πολύ δράμα στην Ελλάδα σε μερικά χρόνια.

Η εστίαση μια χαρά πάει Θεσσαλονίκη,καφέ/γυράδικα/τυροπιτάδικα τουλάχιστον κέντρο είναι καθημερινά γεμάτα,ρουχάδικα και παπουτσάδικα είναι για κλείσιμο
Tα καφε και τα γυραδικα που τα ειδες γεματα?Καθε μερα αδεια ειναι.Με ενα ΣΚ δουλεουν.Μην γραφεις μαλακιες αν δεν γνωριζεις.Εχω φιλαρακια αφεντικα και ολοι τους κλαινε γιατι πανε για φουντο...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Με τόσο ανειδίκευτο κόσμο που μεταναστεύει, το να ζεις Ελλάδα ή εξωτερικό σαν ανειδίκευτος,χωρίς μάλιστα προοπτική για εξειδίκευση,είναι όντως μια δύσκολη κατάσταση..
και ανειδικευτος και με ελλεηνιδες να σε περιτριγυρίζουν δε παλευεται :confused:

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Κι αυτοί είναι τόσο μαλάκες που πάνε αρραβωνιάζονται και παντρεύονται απ'τα 23
Οι ενστολοι ιδιως του στρατου κανουν γαμους μεταξυ τους.Διοτι εχουν μεταθεσεις οποτε κανουν γαμους ειτε απο την σχολη η αν γνωρισουν καμμια σε κανα στρατοπεδο.Αυτοι που παιζουνε καλη μπαλιτσα ειναι οι αστυνομικοι και γαμανε μουνακια.Εχω 2 καλους φιλους Αθηνα κοντα στα 30 και περνανε καλα.Αν και τα λεφτα που παιρνουν ειναι λιγα αν βαλεις ενοικια,λογαριασμους και μαλακιες.Αλλα σε λιγα χρονια θα παρουν μεταθεση βορεια οποτε θα ερθουν στις οικογενεις τους.Καπως καλυτερα ας πουμε...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Οι ενστολοι ιδιως του στρατου κανουν γαμους μεταξυ τους.Διοτι εχουν μεταθεσεις οποτε κανουν γαμους ειτε απο την σχολη η αν γνωρισουν καμμια σε κανα στρατοπεδο.Αυτοι που παιζουνε καλη μπαλιτσα ειναι οι αστυνομικοι και γαμανε μουνακια.Εχω 2 καλους φιλους Αθηνα κοντα στα 30 και περνανε καλα.Αν και τα λεφτα που παιρνουν ειναι λιγα αν βαλεις ενοικια,λογαριασμους και μαλακιες.Αλλα σε λιγα χρονια θα παρουν μεταθεση βορεια οποτε θα ερθουν στις οικογενεις τους.Καπως καλυτερα ας πουμε...
οι μπάτσοι γαμάνε ναι...μπορει να τους κράζουν αλλα η ελλεηνίδα κανει κρα για μπάτσο.Οι στρατιωτικοι οχι και τοσο

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
οι μπάτσοι γαμάνε ναι...μπορει να τους κράζουν αλλα η ελλεηνίδα κανει κρα για μπάτσο.Οι στρατιωτικοι οχι και τοσο
Nαι.Απο την αλλη οι μπατσοι δεν κανουν ευκολη δουλεια.Ειδικα Αθηνα εχει τρεξιμο αρκετο.Οι καραβαναδες οπου και να ειναι ξινουν τα αρχιδια τους και παιρνουν πανω κατω τα ιδια φραγκα.Καλυτερα καραβανας αλλα να εχεις μια καλη ειδικοτητα ωστε να μην σε μεταθετουν απο δω και απο κει.Αστυνομια πλεον εχει μεγαλα ζορια και δεν σε προστατευει κανενας.Ακομα και η νουδουλα τους αστυνομικους τους εχει στο φτυσιμο...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.978
Πόντοι
3.656
Tα καφε και τα γυραδικα που τα ειδες γεματα?Καθε μερα αδεια ειναι.Με ενα ΣΚ δουλεουν.Μην γραφεις μαλακιες αν δεν γνωριζεις.Εχω φιλαρακια αφεντικα και ολοι τους κλαινε γιατι πανε για φουντο...

Τα κεντρικά είναι όλα γεμάτα απ'το μεσημέρι μέχρι το βράδυ,άμα κλαίνε κι αυτοί καήκαμε

desperado21

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
31
Like
1.834
Πόντοι
2.357
Για αυτο λενε η γυναικα καπου καπου τους θελει τους μπατσους της;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Nαι.Απο την αλλη οι μπατσοι δεν κανουν ευκολη δουλεια.Ειδικα Αθηνα εχει τρεξιμο αρκετο.Οι καραβαναδες οπου και να ειναι ξινουν τα αρχιδια τους και παιρνουν πανω κατω τα ιδια φραγκα.Καλυτερα καραβανας αλλα να εχεις μια καλη ειδικοτητα ωστε να μην σε μεταθετουν απο δω και απο κει.Αστυνομια πλεον εχει μεγαλα ζορια και δεν σε προστατευει κανενας.Ακομα και η νουδουλα τους αστυνομικους τους εχει στο φτυσιμο...
σκατο δουλεια ειναι να εισαι μπάτσος.Οι καραβανάδες περνάνε ζωη και κότα πριν μισή ωρα μιλουσα με ενα φιλο ταγματάρχη ειναι διοικητης σε μια μονάδα,κανει ζωάρα αυτα μου λεγε... (οι ελικοπτεράδες περνουν καλα φραγκα...και γαμάνε)

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Τα κεντρικά είναι όλα γεμάτα απ'το μεσημέρι μέχρι το βράδυ,άμα κλαίνε κι αυτοί καήκαμε
Που ειναι τα κεντρικα ρε μαλακα sadman γεματα?Καθε μερα εξω ειμαι και τα βλεπω.Μυγες βαρανε.Με ενα ΣΚ δουλεουν.Τις καθημερινες αντε με κανα φοιτητακο που βαριεται να μαγυρεψει.Εχουν πεσει οι τζιροι παντου.Καλα για τα ρουχαδικα και τα παπουτσαδικα αστο...αυτοι ανεκαθεν βαρουσανε μυγες.Τους πηρε την κωλοτρυπα ο κουλης...αλλα δεν πειραζει αστους.Ετσι και αλλιως αυτοι ψηφιζουν νουδουλα απο παντα...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
σκατο δουλεια ειναι να εισαι μπάτσος.Οι καραβανάδες περνάνε ζωη και κότα πριν μισή ωρα μιλουσα με ενα φιλο ταγματάρχη ειναι διοικητης σε μια μονάδα,κανει ζωάρα αυτα μου λεγε... (οι ελικοπτεράδες περνουν καλα φραγκα...και γαμάνε)
Ναι καραβανας ειναι σαφεστατα καλυτερη επιλογη απο αστυνομικος.Ο αστυνομικος πλεον ειναι σαν τον πυροσβεστη....FULL OF SHITTT :shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit:

desperado21

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
31
Like
1.834
Πόντοι
2.357

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.978
Πόντοι
3.656
Που ειναι τα κεντρικα ρε μαλακα sadman γεματα?Καθε μερα εξω ειμαι και τα βλεπω.Μυγες βαρανε.Με ενα ΣΚ δουλεουν.Τις καθημερινες αντε με κανα φοιτητακο που βαριεται να μαγυρεψει.Εχουν πεσει οι τζιροι παντου.Καλα για τα ρουχαδικα και τα παπουτσαδικα αστο...αυτοι ανεκαθεν βαρουσανε μυγες.Τους πηρε την κωλοτρυπα ο κουλης...αλλα δεν πειραζει αστους.Ετσι και αλλιως αυτοι ψηφιζουν νουδουλα απο παντα...

Αριστοτε΄λους,παραλια,Μητροπόλεως,βλέπεις τα καφέ άδεια;Τί ώρα βγαίνεις,7 το πρωί;Τα γυράδικα στην Αριστοτέλους τα βλέπεις άδεια;Ειδικά αν έχει και καλή μέρα,απο μεσημέρι και μετά όλο το κέντρο τιγκάρει

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

FARAW

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαρ 2018
Κριτικές
2
Like
6.359
Πόντοι
1.336
Δύσκολη η δουλειά του αστυνομικού (εγώ υπηρετώ εκεί έχω το βαθμό του υπαρχιφύλακα ).Όπως και δύσκολες οι σχέσεις (είμαι 43 χρόνων ).Όπως επίσης και πολύ δύσκολο να βρεις δουλειά(καταλαβαίνω τα παιδιά που δεν έχουν δουλειά ) .Να είμαστε όλοι καλά (αυτό είναι το σημαντικότερο).

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Εχουν αυξηθει οι βασεις για αστυνομια και στρατιωτικες τα τελευταια χρονια . Παλια δε τις προτιμουσαν ιδιαιτερα , τωρα υπαρχει μεγαλη ζητηση λογω οτι υπαρχει στανταρ μπαγιοκο καθε μηνα , εστω δλδ και μια χηνα

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Αριστοτε΄λους,παραλια,Μητροπόλεως,βλέπεις τα καφέ άδεια;Τί ώρα βγαίνεις,7 το πρωί;Τα γυράδικα στην Αριστοτέλους τα βλέπεις άδεια;Ειδικά αν έχει και καλή μέρα,απο μεσημέρι και μετά όλο το κέντρο τιγκάρει
ενταξει αυτα ειναι κεντρο καρακεντρο δεν ειναι μετρο συγκρισης.τα συνοικιακα δες..

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Δύσκολη η δουλειά του αστυνομικού (εγώ υπηρετώ εκεί έχω το βαθμό του υπαρχιφύλακα ).Όπως και δύσκολες οι σχέσεις (είμαι 43 χρόνων ).Όπως επίσης και πολύ δύσκολο να βρεις δουλειά(καταλαβαίνω τα παιδιά που δεν έχουν δουλειά ) .Να είμαστε όλοι καλά (αυτό είναι το σημαντικότερο).
Σιγουρα τυπε , καμια σχεση με του στρατιωτικου που αναφερθηκε που ειναι χαμαλικι . Εχει ζορι αρκετο ο αστυνομικος ειδικα τα παιδια που ειναι στους δρομους σε μαχιμες θεσεις . Να σαι καλα και συ μαν

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom