Νέα

Η στιγμή της αλήθειας - TV show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pepe_le_pew
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 393
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα! Να ρωτήσω για ποιά παίκτρια μιλάτε?
Για την Νικολέττα που δούλλευε dj στο κωλόμπαρο ή για τη Νατάσσα?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
καλα σωστο και αυτο!!
απο την στιγμη της αληθειας περιμεναμε να τ ακουσουμε ολλα αυτα! λες και καθημερηνα δεν γινονται γυρω μας?

αλλο να ξερεις κατι και αλλο να το διατυμπανιζουν και να στο προωθουν κι ολας.....πολλα πραγματα δε με ενοχλουν....μου τη δινει ομως οταν θελουν να μου τα προωθησουν.......επισης δε με ενδιαφερει η ανακριση ενος ανθρωπου για το τι κανει στο κρεβατι του και αν μισιεται με τη μανα του....μου ειναι παντελως αδιαφορο....προτιμω να βλεπω μπιγκ μπραδερ :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
αλλο να ξερεις κατι και αλλο να το διατυμπανιζουν και να στο προωθουν κι ολας.....πολλα πραγματα δε με ενοχλουν....μου τη δινει ομως οταν θελουν να μου τα προωθησουν.......επισης δε με ενδιαφερει η ανακριση ενος ανθρωπου για το τι κανει στο κρεβατι του και αν μισιεται με τη μανα του....μου ειναι παντελως αδιαφορο....προτιμω να βλεπω μπιγκ μπραδερ :2funny:

Kai το μπιγκ μπραδερ  τα ιδια ειναι....Μπανιστηρι δημοσιο.....Ολα για τα λεφτα ειναι ρε....Αν βγει νεο τηλεπαιχνιδι να πηδιουντε καταμεσηs στην καμερα  αλλα με λεφτα  να ξερειs θα πανε

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Σκεφτονται την μπαρουφα που αμολησαν και ζητανε ελεος απο τον εαυτο τους :2funny:

ειδα σε λινκ το βιντεακι αυτης της κοπελας που λετε.....
δεν καταλαβαινω γιατι την κραζετε βασικα......

εγω γιατι ειδα εναν ανθρωπο που εχει περασει πολλα στη ζωη του?

δε μιλαω για το οτι πηγε στην εκπομπη αυτη....ολοι οσοι πανε εκει πανε για τους δικους τους λογους....δε με ενδιαφερει αυτο....

ολοι ομως κριτικαρατε την προσωπικη της ζωη.....γιατι? εσεις ειστε αμεμπτοι μηπως? καποιος την ελεγε πρεζονι......η ερωτηση που ειδα ηταν σαφης "απαγορευμενες ουσιες εχεις κανει"? ο μπαφος ειναι απαγορευμενη ουσια....μπορει να ειχε κανει κανενα τσιγαρο! να ειχε παρει κανενα χαπι...εαν ελεγε οχι θα ηταν ψεμμα....τωρα που ειπε ναι γινεται πρεζονι?

το οτι εκθετουν τη ζωη τους ειναι δικο τους προβλημα αλλα γιατι τετοιο κραξιμο? ειδικα η συγκεκριμενη μου φανηκε πολυ ταλαιπωρημενη σε τοσο μικρη ηλικια....(προφανως απο δικες της επιλογες)
το "πουτανακι" ψωμοτυρι το χουμε....
Σωστή σε βρίσκω!!!
Αλλα,,, εσύ θα πήγαινες?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πως τις βλέπετε αυτές τις παπαριές ρε? :grin:
Αφού οι παίχτες θα ξεκατινιαστούν που θα ξεκατινιαστούν γιατί δεν λένε την αλήθεια να τα παντελονιάσουν κιόλας? :tooth:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Kai το μπιγκ μπραδερ  τα ιδια ειναι....Μπανιστηρι δημοσιο.....Ολα για τα λεφτα ειναι ρε....Αν βγει νεο τηλεπαιχνιδι να πηδιουντε καταμεσηs στην καμερα  αλλα με λεφτα  να ξερειs θα πανε

Υπαρχει κατι στο περιπου μ'αυτο που λες στο ΜΤV δεν δειχνουν τις επιμαχες σκηνες ομως. :tickedoff:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Υπαρχει κατι στο περιπου μ'αυτο που λες στο ΜΤV δεν δειχνουν τις επιμαχες σκηνες ομως. :tickedoff:
Ειδεs????????  καλα τα λεω!!!!!!!!!  Αν μαλιστα μεγαλωσουνε και το ποσο......2 εκ  ευρω αs πουμε.....το βαλουνε και σε μια ωρα  αργαμιση  θα δειs για ποτε θα μαζευτουνε οι επιδοξοι/εs γαμικουλεs  ....."Μπαμπα  μην δειs αποψε τηλεοραση....θα πηδαω την Φροσω"    χαχαχαχαχαχα

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
απο τη στιγμη που τελειωνει η εκφωνηση της ερωτησης,κοιτανε καπου συγκεκριμενα για λιγα δευτερολεπτα κ μετα απαντανε!
γτ? :huh:
Κοιτουν τον floor manager να τους πει το "ΟΚ" να απαντησουν!
Δεν απαντανε αμεσως για να εχει σασπενς το πραμα! Ειδαλλως θα ξεπεταγαν τις 15 ερωτησεις σε 15 λεπτα...
Αφηνουν να κυλισει ο χρονος για να εχει αγωνια ο τηλεθεατης: "Τι θα απαντησει τωρα το πουτάνι?"  :grin:
Τρανο παραδειγμα η ερωτηση
-Θυμασαι με ποσους αντρες εχεις "παει"? ...  ;)
Το "παει" το ειπε ευγενικα η Μανωλιδου... Εννοουσε "Θυμασαι με ποσους εχεις βγαλει τα ματια σου παλιοπουτανα?"  :2funny:
Εκει η παιχτρια δεν απηντησε αμεσως και κοιτουσε απλανως για 1 λεπτο σαν να τους... μετραγε  :rockon:

εγω για25αρα τη κανω!
Μη το λες... με τοσα που αποκαλυψε οτι εχει περασει στη ζωη της (πηδιεται απο τα 15 της, την εχει δειρει ο γκομενος της, εχει παρει ναρκωτικα, της τον "εχει ακουμπησει" συγγενικο της προσωπο...) γενικα οι καταχρησεις τον γερνανε τον ανθρωπο...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Δεν απαντανε αμεσως για να εχει σασπενς το πραμα! Ειδαλλως θα ξεπεταγαν τις 15 ερωτησεις σε 15 λεπτα...
Αφηνουν να κυλισει ο χρονος για να εχει αγωνια ο τηλεθεατης: "Τι θα απαντησει τωρα το πουτάνι?"  :grin:
Το "παει" το ειπε ευγενικα η Μανωλιδου... Εννοουσε "Θυμασαι με ποσους εχεις βγαλει τα ματια σου παλιοπουτανα?"  :2funny:
Εκει η παιχτρια δεν απηντησε αμεσως και κοιτουσε απλανως για 1 λεπτο σαν να τους... μετραγε  :rockon:

Μη το λες... με τοσα που αποκαλυψε οτι εχει περασει στη ζωη της (πηδιεται απο τα 15 της, την εχει δειρει ο γκομενος της, εχει παρει ναρκωτικα, της τον "εχει ακουμπησει" συγγενικο της προσωπο...) γενικα οι καταχρησεις τον γερνανε τον ανθρωπο...

κι εμενα σε αυτον τον φλορ πηγε το μυαλο μ αλλα ειπα να ρωτησω κι εγω!!!!

ε σιγα,αν εκανες μια φορα νταφου δεν φαινεσαι και 10χρ μεγαλυτερος...αλλωστε η ερωτηση αναφεροταν στο αν ειχε κανει οχι στο αν ηταν χρηστης!

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Ειδεs????????   καλα τα λεω!!!!!!!!!  Αν μαλιστα μεγαλωσουνε και το ποσο......2 εκ  ευρω αs πουμε.....το βαλουνε και σε μια ωρα  αργαμιση   θα δειs για ποτε θα μαζευτουνε οι επιδοξοι/εs γαμικουλεs  ....."Μπαμπα  μην δειs αποψε τηλεοραση....θα πηδαω την Φροσω"    χαχαχαχαχαχα

νομιζω το επαθλο ειναι οτι τελικα πιανεις γκομενα αυτη που φλερταρεις και κανετε μαζι, αφου εχεις περασει απο ολα τα σταδια :knockinb:
η γκομενα ειναι μουνι τρελο βεβαια δε παει απατο το θεμα, αλλα εχεις γινει ρεζιλι και δε ξερω αν εχει χρηματικο επαθλο δεν ειμαι σιγουρος, αλλα μεχρι να τη ριξεις κανεις διακοπες καπου εξωτικα.
Και διακοπες και κοκο τσαμπα...λιγο ειναι?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
νομιζω το επαθλο ειναι οτι τελικα πιανεις γκομενα αυτη που φλερταρεις και κανετε μαζι, αφου εχεις περασει απο ολα τα σταδια :knockinb:
η γκομενα ειναι μουνι τρελο βεβαια δε παει απατο το θεμα, αλλα εχεις γινει ρεζιλι και δε ξερω αν εχει χρηματικο επαθλο δεν ειμαι σιγουρος, αλλα μεχρι να τη ριξεις κανεις διακοπες καπου εξωτικα.
Και διακοπες και κοκο τσαμπα...λιγο ειναι?

Οχι βεβαια!!!!!!  Δεν ειναι λιγο το τσαμπα.....Σιγουρα θα εχει χρηματικο επαθλο , μπορει ισωs οχι τοσο μεγαλο,  αλλα και σ αυτη τη περιπτωση , οπωs και στη στιγμη τηs αληθειαs , η ντροπη θα παει περιπατο.....αφου φτανειs τωρα στο σημειο να λεs μπροστα στην αρεβωνιαρα οτι εχειs αλλεs 3 γκομενεs ,  γιατι να μην πηδηξειs κιολαs???....Μπορει να δειχνει τα γυμνα σωματα τα χαμουρεματα κτλ.....Ολα ειναι πιθανα

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Το καϋμένο εμένα με συγκίνησε με τόσα που έχει τραβήξει!!! Παρτουζίτσες βιζιτούλες κλπ
Αποκούμπι η φίλη που ειχαν κάνει το πλακομνι, και ο φίλος ο κερατούκλης που χειροκροτούσε με πάθος τις απαντήσεις!!!
Στο μετάξι πότε θα τη δούμε ρε παιδιά?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Το καϋμένο εμένα με συγκίνησε με τόσα που έχει τραβήξει!!! Παρτουζίτσες βιζιτούλες κλπ
Αποκούμπι η φίλη που ειχαν κάνει το πλακομνι, και ο φίλος ο κερατούκλης που χειροκροτούσε με πάθος τις απαντήσεις!!!
Στο μετάξι πότε θα τη δούμε ρε παιδιά?

Ναι πραγματι....το καυμενο......μικρο ειναι  το τσαμενο......Εφηβικα ειναι ολα αυτα.....ειναι επειδη βγαζουν ακομα....χνουδι!!!!!!!!!!!!!!!
Η  αλλη........απλωs παιδικεs φιλεs ......εξερευνουσανε το .......σωμα τουs τα τσαμενα......Εφηβεια!!!!

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Σκεφτονται την μπαρουφα που αμολησαν και ζητανε ελεος απο τον εαυτο τους :2funny:

ειδα σε λινκ το βιντεακι αυτης της κοπελας που λετε.....
δεν καταλαβαινω γιατι την κραζετε βασικα......

εγω γιατι ειδα εναν ανθρωπο που εχει περασει πολλα στη ζωη του?

δε μιλαω για το οτι πηγε στην εκπομπη αυτη....ολοι οσοι πανε εκει πανε για τους δικους τους λογους....δε με ενδιαφερει αυτο....

ολοι ομως κριτικαρατε την προσωπικη της ζωη.....γιατι? εσεις ειστε αμεμπτοι μηπως? καποιος την ελεγε πρεζονι......η ερωτηση που ειδα ηταν σαφης "απαγορευμενες ουσιες εχεις κανει"? ο μπαφος ειναι απαγορευμενη ουσια....μπορει να ειχε κανει κανενα τσιγαρο! να ειχε παρει κανενα χαπι...εαν ελεγε οχι θα ηταν ψεμμα....τωρα που ειπε ναι γινεται πρεζονι?

το οτι εκθετουν τη ζωη τους ειναι δικο τους προβλημα αλλα γιατι τετοιο κραξιμο? ειδικα η συγκεκριμενη μου φανηκε πολυ ταλαιπωρημενη σε τοσο μικρη ηλικια....(προφανως απο δικες της επιλογες)
το "πουτανακι" ψωμοτυρι το χουμε....

Okay η μεση 19αχρονη Ελληνιδα  ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ με ποσους εχει πάει.....Βλεπει ερωτικά την ΞΑΔΕΛΦΗ της Εχει παει ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ  Εχει κανεi ΠΑΡΤΟΥΖΑ  Την εουν παρει ΜΑΤΙ .....

Εκτος απο την εκφραση που οπως συνηυιζουμε να λεμε ειναι ολες οι γυναικες εκτος απο τη μανα και την αδελφη μας....

Ο ορισμος ΠΟΥΤΑΝΑ δεν ειναι για καποια που γαμιεται επι χρήμασι????

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.976
Πόντοι
9.931
Ο ορισμός της λέξης ΠΟΥΤΑΝΑ θέλει μεγάλη κουβέντα :think:Προτείνω να δημιουργηθεί νέο Θέμα :huh:

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Ο ορισμος ΠΟΥΤΑΝΑ δεν ειναι για καποια που γαμιεται επι χρήμασι????
ελα, υπερβολικε!
αμεσως να πεις "πουτανα" την "πουτανα"!
αφου ομολογησε οτι "ετσι ετυχε" και πηρε τα 1000Ε!
ηταν τυχαιο!
Περπατουσε στο δρομ και κανει ετσι και βρισκει κατω 1000Ε...
καθως σκυβει να τα παρει, τσουπ! ερχεται απο πισω ο αλλος και της τον φορμαρει...
Τελικα τα λεφτα τα κρατησε...
"ετυχε" οπως ειπε η 19χρονη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom