Νέα

Η στιγμή της αλήθειας - TV show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pepe_le_pew
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 393
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgos29

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
κατά τα άλλα η μπουμπούκα είναι μια σοβαρή καλλιτέχνης, σύζυγος ενός σοβαρού πολιτικού, μητέρα τριών παιδιών,παρουσιάζει αυτό το έκτρωμα και καμαρώνει κιόλας, καλά αυτή, ο μπουμπούκος γιατί δεν την μαζεύει, αλλά τη να μαζέψει, αυτός πρέπει να τρώει παντόφλα... χώρια από την καψούρα που της έχει πρέπει να τον σέρνει από τη μύτη... μόνο στα τηλεοπτικά παράθυρα ξέρει να τσιτώνετε και να φωνασκεί ο... αντε μην βρίσω πάλι.

Συνημμένα

• bigbest.gif
    bigbest.gif
    8,4 KB · Εμφανίσεις: 17
  • bigbest.gif
    bigbest.gif
    8,4 KB · Εμφανίσεις: 20

giovanisilva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Kαι ο "μπουμπούκος" που έχει τέτοια καβλομούνα και πηδάει....
πάλι ο Κόκκαλης φταίει.... :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos29

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Kαι ο "μπουμπούκος" που έχει τέτοια καβλομούνα και πηδάει....
πάλι ο Κόκκαλης φταίει.... :2funny: :2funny: :2funny:
τι να πηδηξει μωρε αυτος..εγω βαζω στοιχημα πως αυτη η ανωμαλη γιατι περι μεγαλης ανωμαλιαρας προκειτε φερνει και αλους κανουν τριο και του την ακουμπανε και λιγο γιατι ετσι αρεσει στην ανωμαλη

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
αμφιβαλλετε οτι υπαρχουν τετοια ατομα αναμεσα μας που εχουν κανει αυτα ή και χειροτερα?
Οσο για το πως μαθαινουν "πληροφορίες που είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ" ειναι απλο: ΠΡΙΝ συνδεθει με το μηχανημα, περναει απο συνεντευξη με ψυχολογους που ξερουν πως να "ψαρεψουν" πληροφοριες απο τον παιχτη ωστε να συνταξουν τη λιστα των 50 ερωτησεων που θα ερωτηθει αργοτερα απο το μηχανημα
Δεν στέκει το σενάριο φίλε.Αν σε βάλουν "κάτω" εσένα οι ψυχολόγοι για συνέντευξη,θα σου αποσπάσουν μυστικά του στύλ "σε εχει παρενοχλήσει κανείς σεξουαλικά απο το στενό οικογενειακό περιβάλλον" ή παλαιότερα "Υπάρχει ενα οικογενειακό μυστικό που αν αποκαλυφθεί θα τιναξει την οικογένειά σου στον αέρα?".Η αν μου πάρουν εμένα συνέντευξη θα τους πω ότι μπαίνω και γράφω στο "bou.tv"? :2funny:Η πάω στο Λουτράκι στο καζίνο? :boobies:.Κάτι παίζετε και γνωρίζουν οι άλλοι τέτοιες προσωπικές πληροφορίες,αλλά δεν ξέρω τι..Αν δεν είναι στημένο, έτσι?

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Δεν στέκει το σενάριο φίλε.Αν σε βάλουν "κάτω" εσένα οι ψυχολόγοι για συνέντευξη,θα σου αποσπάσουν μυστικά του στύλ "σε εχει παρενοχλήσει κανείς σεξουαλικά απο το στενό οικογενειακό περιβάλλον" ή παλαιότερα "Υπάρχει ενα οικογενειακό μυστικό που αν αποκαλυφθεί θα τιναξει την οικογένειά σου στον αέρα?".Η αν μου πάρουν εμένα συνέντευξη θα τους πω ότι μπαίνω και γράφω στο "bou.tv"? :2funny:Η πάω στο Λουτράκι στο καζίνο? :boobies:.Κάτι παίζετε και γνωρίζουν οι άλλοι τέτοιες προσωπικές πληροφορίες,αλλά δεν ξέρω τι..Αν δεν είναι στημένο, έτσι?
Και εγώ αυτήν την απορία έχω... Πώς έμαθαν πχ. πώς ο άλλος είχε πάει με τρανσέξουαλ ? Γιατί μόνο σε αυτόν έγινε η συγκεκριμένη ερώτηση ?  :think:

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
καλα τα λέτε αλλα το μουνι ήταν ωραίο. Ας ήμουν και εγω σε αυτούς που την είχαν γαμήσει..Μου θύμησε μια παλια μου γκόμενα ,κάπως ετσι ήταν σε look, εγώ τότε ήμουν 29 και αυτη 19. Τα καλύτερα γαμήσια τις ζωής μου εκανα..

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Και εγώ αυτήν την απορία έχω... Πώς έμαθαν πχ. πώς ο άλλος είχε πάει με τρανσέξουαλ ? Γιατί μόνο σε αυτόν έγινε η συγκεκριμένη ερώτηση ?  :think:
Κάτι πρέπει να παίζει αλλά τι?Πολύ σωστή η επισήμανσή σου φίλε για τις συγκεκριμένες ερωτήσεις σε συγκεκριμένα άτομα.. :think: :think:

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
ασχολειστε με παρακμιακους  που για τα φραγκα κανουν τα παντα  ........ κα ιστην τελικη με τα προσωπικα τους βγαζουν φραγκα

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Κάτι πρέπει να παίζει αλλά τι?Πολύ σωστή η επισήμανσή σου φίλε για τις συγκεκριμένες ερωτήσεις σε συγκεκριμένα άτομα.. :think: :think:
και γω την ειχα αυτην την απορια...γτ ως κλασσικη γυναικα μου αρεσει το ξεκατινιασμα κ οποτε ειμαι σπιτι δεν το χανω!!!!! :2funny:
αν λοιπον δεν ειναι στημενο...υπαρχουν ανθρωποι που γ μερικα ευρω θα ξερναγαν τα παντα;;;θα ρισκαραν να γινουν ρομπα(χεστε τους αγνωστους)αλλα στους δικους τους ανθρωπους;;;οντως απο καπου τα μαθαινουν αν δε τα λενε οι ιδιοι..κ περνουν να παιξουν τους πιο ζουμερους!
αν παω εγω θα με διωξουν...δεν εχω κ τπτ να πω...
επισης σκεφτηκα την εκδοχη να ειναι ψεμματα αυτα που οικειοθελως λενε οι παικτες!δλδ παω εγω που "εχω αναγκη"τα φραγκα και το "παιζω"σιχαμενη απιστη/προδωμενη φιλη/κακια κορη κτλ ισα γ να με διαλεξουν...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
επισης σκεφτηκα την εκδοχη να ειναι ψεμματα αυτα που οικειοθελως λενε οι παικτες!δλδ παω εγω που "εχω αναγκη"τα φραγκα και το "παιζω"σιχαμενη απιστη/προδωμενη φιλη/κακια κορη κτλ ισα γ να με διαλεξουν...
Παίζει κι αυτό... :thumbsup:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ναι ρε συ..αλλα και παλι ειναι ξεφτυλα...ισως κ χειροτερη απο το να τα εχεις κανει οντως αυτα...δε ξερω...παντως στημενο δεν ειναι..(τουλαχιστον οχι ολα)...μια γκομενα που ειχε παει στις πρωτες εκπομπες ειναι γνωστη σε ατομο δικο μου...μεγαλο βλημα η τυπισσα...μονο γ εκει ητανε... :headbang:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ναι ρε συ..αλλα και παλι ειναι ξεφτυλα...ισως κ χειροτερη απο το να τα εχεις κανει οντως αυτα...δε ξερω...παντως στημενο δεν ειναι..(τουλαχιστον οχι ολα)...μια γκομενα που ειχε παει στις πρωτες εκπομπες ειναι γνωστη σε ατομο δικο μου...μεγαλο βλημα η τυπισσα...μονο γ εκει ητανε... :headbang:
Τι να πω....Μου εχει κολλήσει πώς τα μαθαίνουν..Σε σημείο που μου έρχεται να πάω-αλλα να μην παίξω-για να μάθω.... :jerking:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Τι να πω....Μου εχει κολλήσει πώς τα μαθαίνουν..Σε σημείο που μου έρχεται να πάω-αλλα να μην παίξω-για να μάθω.... :jerking:
δε νομιζω οτι ειναι τοσο απλο..κατι υπογραφεις πριν σε "καθησουν"...

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Έχω ένα φιλαράκι στον ΑΝΤ1 και μου έχει μεταφέρει τα εξης:
Κατ' αρχήν τους διαλέγουν. Από 2-3 χιλιάδες άτομα το μήνα διαλέγουν 10-20.
Όλοι περνάνε από μια συνέντευξη.
Εκεί είναι κάποιοι ειδικοί σ' αυτή τη δουλειά, ξέρουν, τον κόβουν τον άλλον(ην) τι σουργελο είναι...
Αν πάω εγώ δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να με πάρουν....
Μετά ελέγχονται στο μηχάνημα με 200 νομίζω ερωτήσεις, χωρίς οι παίκτες να ξέρουν το αποτέλεσμα.
Οι ερωτήσεις μπορεί να είναι ίδιες αλλά και παρεμφερείς με αυτές που τους κάνουν εν ώρα παιχνιδιού.
Ανάλογα με τα προηγούμενα αποτελέσματα, κρίνουν αν αυτό που λέει ο παίκτης είναι αλήθεια ή ψέμα.

Αυτά μου μετέφερε, αυτά σας λέω.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Έχω ένα φιλαράκι στον ΑΝΤ1 και μου έχει μεταφέρει τα εξης:
Κατ' αρχήν τους διαλέγουν. Από 2-3 χιλιάδες άτομα το μήνα διαλέγουν 10-20.
Όλοι περνάνε από μια συνέντευξη.
Εκεί είναι κάποιοι ειδικοί σ' αυτή τη δουλειά, ξέρουν, τον κόβουν τον άλλον(ην) τι σουργελο είναι...
Αν πάω εγώ δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να με πάρουν....
Μετά ελέγχονται στο μηχάνημα με 200 νομίζω ερωτήσεις, χωρίς οι παίκτες να ξέρουν το αποτέλεσμα.
Οι ερωτήσεις μπορεί να είναι ίδιες αλλά και παρεμφερείς με αυτές που τους κάνουν εν ώρα παιχνιδιού.
Ανάλογα με τα προηγούμενα αποτελέσματα, κρίνουν αν αυτό που λέει ο παίκτης είναι αλήθεια ή ψέμα.

Αυτά μου μετέφερε, αυτά σας λέω.
Ρωτησε το φίλο σου το εξής:Πώς κάποιες εξειδικευμένες ερωτήσεις τις "ταιριάζουν" σε συγκεκριμένα ατομα και ξέρουν ότι αντικατοπτρίζουν αυτά -τα ατομα.Δηλαδή ,στο χθεσινο "σούργελο" δεν του εκαναν ερώτηση πχ "Εχεις κάποιο οικογενειακό μυστικο που αναανακαλυφθεί θα τιναξει τα παντα στην οικογένειά σου",αλλά του εκαναν ερώτηση αν "Σε εχει στείλει ο γκομενός σου στο νοσοκομείο" και "εχεις σκεφθεί να σκοτώσεις κάποιον".Πώς ξέρουν σε ποιον ταιριάζουν αυτές οι ερωτήσεις ΓΜΤ???!!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ρωτησε το φίλο σου το εξής:Πώς κάποιες εξειδικευμένες ερωτήσεις τις "ταιριάζουν" σε συγκεκριμένα ατομα και ξέρουν ότι αντικατοπτρίζουν αυτά -τα ατομα.Δηλαδή ,στο χθεσινο "σούργελο" δεν του εκαναν ερώτηση πχ "Εχεις κάποιο οικογενειακό μυστικο που αναανακαλυφθεί θα τιναξει τα παντα στην οικογένειά σου",αλλά του εκαναν ερώτηση αν "Σε εχει στείλει ο γκομενός σου στο νοσοκομείο" και "εχεις σκεφθεί να σκοτώσεις κάποιον".Πώς ξέρουν σε ποιον ταιριάζουν αυτές οι ερωτήσεις ΓΜΤ???!!!
ισως του ζητανε να τους κανει ενα γενικα ρεζουμε της ζωης τους...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Και ποιος μιλάει για τόσο προσωπικά ζητήματα?Μόνο τελειωμένοι που πάνε στην Ανίτα....
μα ξερουν ηδη που πανε βρε ναυαρχε....και εχουν ενα πολυ συγκεκριμενο σκοπο...δε θελει ο αντ1 να δειξει το μικρο σπιτι στο λειβαδι..και αυτο το ξερουμε ηδη!αρα αν εγω παρω την αποφαση να παω γ φραγκα δε θα τους μιλησω γ τα ομορφα παιδικα μ χρονια κ για μελισσουλες...αλλα για την φορα που εκλεψα/απιστησα/εκανα παρτουζα και τοσο αλλα ομορφα κ καθημερινα πραγματα..

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
μα ξερουν ηδη που πανε βρε ναυαρχε....και εχουν ενα πολυ συγκεκριμενο σκοπο...δε θελει ο αντ1 να δειξει το μικρο σπιτι στο λειβαδι..και αυτο το ξερουμε ηδη!αρα αν εγω παρω την αποφαση να παω γ φραγκα δε θα τους μιλησω γ τα ομορφα παιδικα μ χρονια κ για μελισσουλες...αλλα για την φορα που εκλεψα/απιστησα/εκανα παρτουζα και τοσο αλλα ομορφα κ καθημερινα πραγματα..

μα αυτο ανεβαζει τηλεθεαση βρε........Αμα δειs το μικρο σπιτι στο λιβαδι θα σε παρει ο ... :zzzzz: :zzzzz: :zzzzz: :zzzzz: :zzzzz:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom