Νέα

Η στιγμή της αλήθειας - TV show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pepe_le_pew
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 393
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
μα ξερουν ηδη που πανε βρε ναυαρχε....και εχουν ενα πολυ συγκεκριμενο σκοπο...δε θελει ο αντ1 να δειξει το μικρο σπιτι στο λειβαδι..και αυτο το ξερουμε ηδη!αρα αν εγω παρω την αποφαση να παω γ φραγκα δε θα τους μιλησω γ τα ομορφα παιδικα μ χρονια κ για μελισσουλες...αλλα για την φορα που εκλεψα/απιστησα/εκανα παρτουζα και τοσο αλλα ομορφα κ καθημερινα πραγματα..

Ασε που ψοφαμε να δουμε τι κανει ο αλλοs στο κρεβατι του... :rolleyes: :cool2:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ολα για τα λεφτα.........Τελειωμενα  ατομα
καλημερα φιλε μου
Καλημερα αδερφέ.Εγώ εχω παίξει πιτσιρικάς στο "Ο καλύτερος κερδίζει" με τον Μακρίδη παρουσιαστή.Και κέρδισα!6 ημέρες στο Παρίσι,αλλά το εκατομύριο το έχασα...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εμ αυτο λεμε λαιφ μου...ο ελληνας ψοφαει να βλεπει το"υπαρχουν κ χειροτερα"!νιωθει καλυτερα...

Το οτι υπαρχουν και χειροτερα το ξερει....το ζει....Αλλο ειναι αυτο που θελει να δει....Θελει να μαθει τι και πωs το κανειs στο κρεβατι σου  τι βιτσια εχιs , αν μπορει να σε παρει ματι την ωρα που το κανειs...ψοφαει!!! Ποσουs πηρεs απ την οικογενεια....τι κατινιασματα επακολουθησαν....αν η θεια το κανει με τον ανηψιο και ο θειοs με την κουμπαρα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Καλημερα αδερφέ.Εγώ εχω παίξει πιτσιρικάς στο "Ο καλύτερος κερδίζει" με τον Μακρίδη παρουσιαστή.Και κέρδισα!6 ημέρες στο Παρίσι,αλλά το εκατομύριο το έχασα...
Εγω δεν μπορω να βγαλω το προσωπο μου στο γυαλι...πεστο ντροπη πεστο οπωs θελειs...Μια φορα επαιξα παλια στο τηλεπαιχνιδι με το τηλεφωνο ....ξερειs βρειτε τιs διαφορεs .....του κωλου δλδ μουφα και απατη....κι εχασα 50 χιλ.δρχ στο λογαριασμο τηλεφωνου

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
καλα τα λέτε αλλα το μουνι ήταν ωραίο. Ας ήμουν και εγω σε αυτούς που την είχαν γαμήσει..Μου θύμησε μια παλια μου γκόμενα ,κάπως ετσι ήταν σε look, εγώ τότε ήμουν 29 και αυτη 19. Τα καλύτερα γαμήσια τις ζωής μου εκανα..

Το μουνι ηταν τρελο....αλλά οχι και 1000 

με 300 γαμάς 

που εχει και χιλιαδες πιποενσημα.....

Αλλά παντα τα amataure  ειναι πιο ακριβα

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Ρωτησε το φίλο σου το εξής:Πώς κάποιες εξειδικευμένες ερωτήσεις τις "ταιριάζουν" σε συγκεκριμένα ατομα και ξέρουν ότι αντικατοπτρίζουν αυτά -τα ατομα.Δηλαδή ,στο χθεσινο "σούργελο" δεν του εκαναν ερώτηση πχ "Εχεις κάποιο οικογενειακό μυστικο που αναανακαλυφθεί θα τιναξει τα παντα στην οικογένειά σου",αλλά του εκαναν ερώτηση αν "Σε εχει στείλει ο γκομενός σου στο νοσοκομείο" και "εχεις σκεφθεί να σκοτώσεις κάποιον".Πώς ξέρουν σε ποιον ταιριάζουν αυτές οι ερωτήσεις ΓΜΤ???!!!

Λοιπον.... Οταν σε επιλεξουν δηλωνεις τα ατομα που θα πανε μαζι σου.
Πρωτα παιρνουν συνεντευξη απο αυτους και εκμαιευουν πραματα γενικα και αοριστα.

Στη συνεχεια η πορεια των ερωτησεων δεν ειναι 50 ερωτησεις μπαμ και εξω.....Ειναι ψυχολόγοι με χρονια στο κουρμπετσι

Αν εσυ ησουν Διδακτωρ Ψυχολογιας και εσκαγε τρελο μουνακι 19 που εχει φυγει απο το σπιτι το πρωτο πραγμα που θα σκεφτοσουν (και χωρισ να εισαι ψυχολόγος) ηταν ή εμπλεξε με drugs ή με γκομενο αλανι οποτε τα αλλα ερχονται....

Σκεψου οτι κατα τη διαρκεια της συνεντευξης θα την εχουν ηδη ρωτησει για τα παιδικα της χρονια για το αν παει στη γειτονια για το πως της συμπεριφερονταν στη γειτονια κλπ κλπ....

Επισης αν τη ρωτουσαν αν εχεις μπει σε λεσβιακα sites και ελεγε οχι....δε νομιζω να τη ρωτουσαν επειτα αν εχεις δει ερωτικα τη φιλη...ουτε αν εχεις παει ταυτοχρονα με αντρα και γυναικα.....

Μαλλον ο γκομενος την εξωθουσε η την πασαρε για λεφτα ισως ακομα και για drugs....

Oσο για τον αλλο με το τρανσεξουαλ μαλον τον δωσανε οι φιλοι του....STANDARD

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Kαμια φωτογραφια της παιχτριας εχουμε;Κατα προτιμηση απο πισω.

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Λοιπον.... Οταν σε επιλεξουν δηλωνεις τα ατομα που θα πανε μαζι σου.
Πρωτα παιρνουν συνεντευξη απο αυτους και εκμαιευουν πραματα γενικα και αοριστα.
Στη συνεχεια η πορεια των ερωτησεων δεν ειναι 50 ερωτησεις μπαμ και εξω.....Ειναι ψυχολόγοι με χρονια στο κουρμπετσι

Αν εσυ ησουν Διδακτωρ Ψυχολογιας και εσκαγε τρελο μουνακι 19 που εχει φυγει απο το σπιτι το πρωτο πραγμα που θα σκεφτοσουν (και χωρισ να εισαι ψυχολόγος) ηταν ή εμπλεξε με drugs ή με γκομενο αλανι οποτε τα αλλα ερχονται....
Σκεψου οτι κατα τη διαρκεια της συνεντευξης θα την εχουν ηδη ρωτησει για τα παιδικα της χρονια για το αν παει στη γειτονια για το πως της συμπεριφερονταν στη γειτονια κλπ κλπ....

Επισης αν τη ρωτουσαν αν εχεις μπει σε λεσβιακα sites και ελεγε οχι....δε νομιζω να τη ρωτουσαν επειτα αν εχεις δει ερωτικα τη φιλη...ουτε αν εχεις παει ταυτοχρονα με αντρα και γυναικα.....

Μαλλον ο γκομενος την εξωθουσε η την πασαρε για λεφτα ισως ακομα και για drugs....
Oσο για τον αλλο με το τρανσεξουαλ μαλον τον δωσανε οι φιλοι του....STANDARD

καπως ετσι γινεται...
δεν σου θετουν απευθειας την ερωτηση "εχεις σκεφτει να σκοτωσεις καποιον?", αλλα πανω στη συζητηση ξανοιγεσαι και αναφερεις περιστατικα και καποια στιγμη λες αυτο που το εχουμε πει ολοι πανω στα νευρα μας: "εκεινη τη στιγμη μου'ρθε να τον σκοτωσω τον παλιομαλακα"

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τα προηγούμενα, από ρεπορτάζ του...Σταρ.
Η γκόμενα, δεν θυμόταν με πόσους έχει πάει :2funny:, έχει κάνει μικτές παρτούζες, μπορεί να έχει πάρει και λεφτά.
Μόνο διεύθυνση ή μαγαζί δε δώσανε

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυτος ειναι ο πιο ελλεηνος απο ολους.απο την λυγουρα του, και το κωλο του δινει για 10ευρω.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οντως δεν ειναι στημενο το παιχνιδι γιατι ενας φιλος μου δουλευει καμερα στην εκπομπη και τον ρωτησα τι παιζει.... :)

οσο για το θεμα των ερωτησεων....δε χρειαζεσαι να εισαι διδακτωρ πανεπιστημιου για να εκμαιευσεις καποια πραγματα....ενας διδακτωρ πανεπιστημιου δε νομιζω να ασχολιοταν και την εκπομπη.....παιρνοντας ενα πρωτο βιογραφικο απο τον παικτη τους δινει το πατημα μεσα απο μια συζητηση να βγαλουν αυτα που θελουν :)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
απο τη στιγμη που τελειωνει η εκφωνηση της ερωτησης,κοιτανε καπου συγκεκριμενα για λιγα δευτερολεπτα κ μετα απαντανε!
γτ? :huh:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
απο τη στιγμη που τελειωνει η εκφωνηση της ερωτησης,κοιτανε καπου συγκεκριμενα για λιγα δευτερολεπτα κ μετα απαντανε!
γτ? :huh:
για να δουνε αντιδρασεις απο τα κοντινα τους προσωπα που ειναι καλεσμενα!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Οντως δεν ειναι στημενο το παιχνιδι γιατι ενας φιλος μου δουλευει καμερα στην εκπομπη και τον ρωτησα τι παιζει.... :)

οσο για το θεμα των ερωτησεων....δε χρειαζεσαι να εισαι διδακτωρ πανεπιστημιου για να εκμαιευσεις καποια πραγματα....ενας διδακτωρ πανεπιστημιου δε νομιζω να ασχολιοταν και την εκπομπη.....παιρνοντας ενα πρωτο βιογραφικο απο τον παικτη τους δινει το πατημα μεσα απο μια συζητηση να βγαλουν αυτα που θελουν :)
και στημενο να ναι  εγω θα σου πω το εξης!
συμφωνεις με τους δικου σου ανθρωπους και με την οικογενεια σου οτι θα πας να τα βγαλεις ολα στην φορα!
η Υπολοιπη ελλαδα που σε βλεπει δεν σε ενοχλει?? με τι μουτρα θα βγεις να πας για καφε? στανταρ θα χεις φιλους ενα στεκι για καφε......δουλεια? πως θα πας? που θα σε κοιτανε ολοι? στην γειτονια? ολο σου το σοι!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σκεφτονται την μπαρουφα που αμολησαν και ζητανε ελεος απο τον εαυτο τους :2funny:

ειδα σε λινκ το βιντεακι αυτης της κοπελας που λετε.....
δεν καταλαβαινω γιατι την κραζετε βασικα......

εγω γιατι ειδα εναν ανθρωπο που εχει περασει πολλα στη ζωη του?

δε μιλαω για το οτι πηγε στην εκπομπη αυτη....ολοι οσοι πανε εκει πανε για τους δικους τους λογους....δε με ενδιαφερει αυτο....

ολοι ομως κριτικαρατε την προσωπικη της ζωη.....γιατι? εσεις ειστε αμεμπτοι μηπως? καποιος την ελεγε πρεζονι......η ερωτηση που ειδα ηταν σαφης "απαγορευμενες ουσιες εχεις κανει"? ο μπαφος ειναι απαγορευμενη ουσια....μπορει να ειχε κανει κανενα τσιγαρο! να ειχε παρει κανενα χαπι...εαν ελεγε οχι θα ηταν ψεμμα....τωρα που ειπε ναι γινεται πρεζονι?

το οτι εκθετουν τη ζωη τους ειναι δικο τους προβλημα αλλα γιατι τετοιο κραξιμο? ειδικα η συγκεκριμενη μου φανηκε πολυ ταλαιπωρημενη σε τοσο μικρη ηλικια....(προφανως απο δικες της επιλογες)
το "πουτανακι" ψωμοτυρι το χουμε....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και στημενο να ναι  εγω θα σου πω το εξης!
συμφωνεις με τους δικου σου ανθρωπους και με την οικογενεια σου οτι θα πας να τα βγαλεις ολα στην φορα!
η Υπολοιπη ελλαδα που σε βλεπει δεν σε ενοχλει?? με τι μουτρα θα βγεις να πας για καφε? στανταρ θα χεις φιλους ενα στεκι για καφε......δουλεια? πως θα πας? που θα σε κοιτανε ολοι? στην γειτονια? ολο σου το σοι!

δε με απασχολει θανουλη μου εμενα ως νιτσα αυτο.....δεν ξερω γιατι ποτε δε θα το εκανα....αυτοι που πανε προφανως δεν το σκεφτονται ή δεν τους ενοχλει ή εχουν τρελεη αναγκη τα λεφτα....εσυ γιατι να μπεις σε αυτη τη διαδικασια να ταλαιπωρεις το κεφαλι σου με το γιατι πανε αυτοι οι ανθρωποι εκει? :)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
δε με απασχολει θανουλη μου εμενα ως νιτσα αυτο.....δεν ξερω γιατι ποτε δε θα το εκανα....αυτοι που πανε προφανως δεν το σκεφτονται ή δεν τους ενοχλει ή εχουν τρελεη αναγκη τα λεφτα....εσυ γιατι να μπεις σε αυτη τη διαδικασια να ταλαιπωρεις το κεφαλι σου με το γιατι πανε αυτοι οι ανθρωποι εκει? :)
καλα σωστο και αυτο!!
απο την στιγμη της αληθειας περιμεναμε να τ ακουσουμε ολλα αυτα! λες και καθημερηνα δεν γινονται γυρω μας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom