Νέα

Η στιγμή της αλήθειας - TV show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pepe_le_pew
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 393
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Ο ορισμός της λέξης ΠΟΥΤΑΝΑ θέλει μεγάλη κουβέντα :think:Προτείνω να δημιουργηθεί νέο Θέμα :huh:

Γιατι ρε συ? ο ορισμός του οδοντιατρου θελει μεγαλη κουβέντα....

[size=16pt]Πουτανα ειναι αυτη που γαμιεται για το χρημα!!!!  Αυτος ειναι ο ορισμός..[/size]

Και ειναι επαγγελμα..ΤΕΛΟΣ... α

Μεταφορική χρηση εφαρμογές και σημασια ομως χωραει οσο συζήτηση θέλεις

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.976
Πόντοι
9.931
Γιατι ρε συ? ο ορισμός του οδοντιατρου θελει μεγαλη κουβέντα....

[size=16pt]Πουτανα ειναι αυτη που γαμιεται για το χρημα!!!!  Αυτος ειναι ο ορισμός..[/size]

Και ειναι επαγγελμα..ΤΕΛΟΣ... α

Μεταφορική χρηση εφαρμογές και σημασια ομως χωραει οσο συζήτηση θέλεις
Δεν διαφωνώ αλλά Π.χ. μια γυναικά που δεν τα παίρνει μετρητά αλλά σε μορφή δώρων είναι ΠΟΥΤΑΝΑ; Η μια που είναι με κάποιον χωρίς να τρέφει αισθήματα για αυτόν, μόνο και μόνο επειδή έχει χρήματα ανήκει και αυτή στην κατηγορία ΠΟΥΤΑΝΑ :huh: :think:

Επισκέπτης
Ελιωσα στα γελια με τη γκομενα. Φοβερο ατομο σε σχεση με τον αλλο το μαλακα τον κακιασμενο. Φαγωθηκατε με τις ελλεεινιδες οτι ειναι μυξο-παρθενες. Εμφανιζεται λοιπον μια κουνελοπνιχτρα, δημοσια και την κραζετε. Και ειναι καλο μουνακι η τυπισα. Οχι για 1000 ευρω αλλα καλη.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
παντος οτι και να ηταν οι γκομενα τα πηρε τα φραγκα και θα ειναι ζαχαρι τωρα.εκτος αν τις τη πεσει ξανα ο νταβας τις που την ειχε βγαλει στη βιζιτα,και την μαστουρωνε,και τις φαει,αλλα δεν νομιζω γιατι η γκομενα αν και μικρη,εχει παρει χαμπαρι τι παιζετε,διοτι απο πολυ μικρι την πεταξε στο κλαρι ο αλλος.

Επισκέπτης
Μια χαρα ειναι η γκομενα,καριολα ειναι η μπουμπουκα.

Και το ολο σκηνικο κανει"κρα"οτι εχει στηθει με τον ενα η τον αλλο τροπο,οι ερωτησεις ειναι καρφωτες.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Πουτάνα δεν ορίζεται ακόμα αυτή που πηδαεί πολλά παλούκια!!! :dancing:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Okay η μεση 19αχρονη Ελληνιδα   ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ με ποσους εχει πάει.....Βλεπει ερωτικά την ΞΑΔΕΛΦΗ της Εχει παει ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ  Εχει κανεi ΠΑΡΤΟΥΖΑ  Την εουν παρει ΜΑΤΙ .....

Αυτές είναι απαντήσεις. :rockon:
Αφού βλέπαν οι μαλάκες ότι είχε ψωμί το θέμα, γιατί αλλάζουν τις ερωτήσεις?
Εκεί που άρχισε να μας καυλώνει, στο τέλος μας στεναχώρησε. :(

Άμα αυτή η γκόμενα είναι 19 ετών, τότε τρέχω να γραφτώ στο νηπιαγωγείο. :jerking:

Και εγώ αυτό σκέφτηκα από την αρχή. :grin:

Φαγωθηκατε με τις ελλεεινιδες οτι ειναι μυξο-παρθενες. Εμφανιζεται λοιπον μια κουνελοπνιχτρα, δημοσια και την κραζετε. Και ειναι καλο μουνακι η τυπισα. Οχι για 1000 ευρω αλλα καλη.

Σωστός.

Επίσης, η μεγαλύτερη μαλακία είναι η αντίδραση των γνωστών του παίχτη, μετά από τις όποιες απαντήσεις.
Φαίνεται στο πρόσωπό τους το ξενέρωμα και η απογοήτευση και παρ' όλα αυτά χειροκροτούν. :2funny: :2funny: :2funny:

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
την κοπελίτσα μια χαρά την βρίσκω..
παρόλο π ΄χει περάσει πολλά δεν δείχνει
να κρατάει κακίες..
ο άλλος π σχολιάζετε είναι πολύ κακίστρω.. :2funny:
μέχρι κ την αδερφή τ ζηλεύει κ ήθελε να την χωρίσει
από τον άντρα της..
είναι κ ψωνάρα κ σιγά την μούρη π ΄χει..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ειδεs????????   καλα τα λεω!!!!!!!!!  Αν μαλιστα μεγαλωσουνε και το ποσο......2 εκ  ευρω αs πουμε.....το βαλουνε και σε μια ωρα  αργαμιση   θα δειs για ποτε θα μαζευτουνε οι επιδοξοι/εs γαμικουλεs  ....."Μπαμπα  μην δειs αποψε τηλεοραση....θα πηδαω την Φροσω"    χαχαχαχαχαχα

αυτο με την τιλα τεκιλα δεν το εχεις δει???
στο Mtv παντα....

που πρεπει να διαλεξει αναμεσα σε 10 αντρες και 10 γυναικες :2funny:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
αυτο με την τιλα τεκιλα δεν το εχεις δει???
στο Mtv παντα....

που πρεπει να διαλεξει αναμεσα σε 10 αντρες και 10 γυναικες :2funny:
Μιλάμε για φοβερή μα@@κία έτσι? και κατα την άποψη μου καραστημένο reality

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μιλάμε για φοβερή μα@@κία έτσι? και κατα την άποψη μου καραστημένο reality

ναι αλλα εχει γελιο :2funny:
οπως ενα αλλο που ηταν μια γκομεναρα και επρεπε να διαλεξει εναν αντρα....μονο που αυτοι δεν ξερανε οτι αυτη ηταν τρανσεξουαλ :2funny:
τα βλεπω αποσπασματικα αλλα εχουν πολυ πλακα....

και επι του θεματος.....εγω να σας πω την αληθεια....δεν τραβαω ζορι ουτε με τη γκομενιτσα ουτε με τον αλλον που κραζει τον πατερα του......ουτε ξερω τι εχουν περασει ουτε ξερω τι χαρακτηρα εχουν ουτε ειμαι σε θεση εγω να τους κρινω...

τραβαω ζορι με οσους το παιζουν διαννοουμενοι μεσω πληκτρολογιου και κανουν σαν τις θειες που παιρνουν τηλεφωνο στα μεσημεριανα και σχολιαζουν ολον τον κοσμο....ελλεινο....

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
τραβαω ζορι με οσους το παιζουν διαννοουμενοι μεσω πληκτρολογιου και κανουν σαν τις θειες που παιρνουν τηλεφωνο στα μεσημεριανα και σχολιαζουν ολον τον κοσμο....ελλεινο....

Χαίρε!
Οι Ρωμιοί στα ψηφιακά Κολοσσαία θέλουν άρτο και θεάματα ...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
συμφωνω κ γω με νιτσα κ τομι...ΚΑΝΕΙΣ δε τα βλεπει αυτα τα απαισια προγραμματα...αλλα ρε γμτ...πως γινετε ολοι να ξερουνε τι γινετε???  κουλτουρα να φυγουμε... :rockon:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
συμφωνω κ γω με νιτσα κ τομι...ΚΑΝΕΙΣ δε τα βλεπει αυτα τα απαισια προγραμματα...αλλα ρε γμτ...πως γινετε ολοι να ξερουνε τι γινετε???  κουλτουρα να φυγουμε... :rockon:

ολοι τα βλεπουνε.αλλα οι λυγουρηδες πανε μηπως και βγαλουν κανενα φραγκο.τι νομιζες εσυ οτι η γκομενα που πηγε την βγαζει με τα 700 ευρω που περνει απο το μαγαζι με τα κινητα.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Δεν θα το κρύψω πως όποτε έχω χρόνο και το πετυχαίνω στην τηλεόραση το βλέπω. Όχι για να δοκιμάσω τα όρια μου... αλλά πολύ απλά για να κανιβαλίσω (Ινδιάνος γαρ). Τρελαίνομαι να βλέπω άντρες και γυναίκες να εξευτελίζονται δημόσια με μοναδικό στόχο το κέρδος και στο τέλος να παίρνουν τον πούλο... Δεν με ενδιαφέρει το κοινωνικό background του καθενός ούτε το τι έχει περάσει στη ζωή του. Από τη στιγμή όμως που ο/η ίδιος/α αποφασίζει να δημοσιοποιήσει προσωπικά δεδομένα, αυτά θα γίνουν αντικείμενο σχολιασμού και κριτικής. Δεν τους συμπονώ και δεν νιώθω καμία συμπάθεια για τέτοια άτομα. Ό,τι τους αξίζει το παθαίνουν. Ειδικά για το παληκάρι που θα πουλούσε τον πατέρα του για τα χρήματα νομίζω πως μόνο η λέξη ΞΕΦΤΙΛΑΣ ανταποκρίνεται στο ποιόν του. Θα συνεχίσω να το παρακολουθώ μόνο και μόνο για τη στιγμή που ανέφερα παραπάνω που δεν ντρέπονται να δημοσιοποιήσουν λχ. το ότι πήγαν με κάποιον για τα λεφτά αλλά χάνουν το παραδάκι για μια ερώτηση του τύπου "έχεις πει ποτέ ψέματα πως πήρες το πτυχίο σου?" Καλά να πάθουν... όσο για τους υπόλοιπους σε καλή μεριά (σε αυτή που θα ψάξουν να κρυφτούν δηλαδή)

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Σκεφτονται την μπαρουφα που αμολησαν και ζητανε ελεος απο τον εαυτο τους :2funny:

ειδα σε λινκ το βιντεακι αυτης της κοπελας που λετε.....
δεν καταλαβαινω γιατι την κραζετε βασικα......

εγω γιατι ειδα εναν ανθρωπο που εχει περασει πολλα στη ζωη του?

δε μιλαω για το οτι πηγε στην εκπομπη αυτη....ολοι οσοι πανε εκει πανε για τους δικους τους λογους....δε με ενδιαφερει αυτο....

ολοι ομως κριτικαρατε την προσωπικη της ζωη.....γιατι? εσεις ειστε αμεμπτοι μηπως? καποιος την ελεγε πρεζονι......η ερωτηση που ειδα ηταν σαφης "απαγορευμενες ουσιες εχεις κανει"? ο μπαφος ειναι απαγορευμενη ουσια....μπορει να ειχε κανει κανενα τσιγαρο! να ειχε παρει κανενα χαπι...εαν ελεγε οχι θα ηταν ψεμμα....τωρα που ειπε ναι γινεται πρεζονι?

το οτι εκθετουν τη ζωη τους ειναι δικο τους προβλημα αλλα γιατι τετοιο κραξιμο? ειδικα η συγκεκριμενη μου φανηκε πολυ ταλαιπωρημενη σε τοσο μικρη ηλικια....(προφανως απο δικες της επιλογες)
το "πουτανακι" ψωμοτυρι το χουμε....

Mounitsa μου δεν διαφωνώ, φάνηκε μια "ταλαιπωρημένη" και «πονεμένη» κοπέλα η οποία ισχυριζόταν πως είχε μετανιώσει για πολλά πράγματα στη ζωή της, πως ήθελε να αποκαταστήσει σχέσεις με την οικογένειά της, ήθελε δηλαδή να την αποδεχθούν οι γονείς της και άλλα τέτοια συμπαθητικά...
΄
Στη συνέντευξη που έδωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού, αφού είχε κερδίσει τις 50χιλιάδες ήταν άλλος άνθρωπος!! Σκληρή, αγέρωχη, δυνατή και δεν ενδιαφερόταν να γίνει προσέγγιση με τους γονείς της.

Anyway, η κοπέλα, όπως και οι περισσότεροι παίκτες, συνοδοί τους, η παρουσιάστρια, οι τηλεθεατές της εκπομπής είναι για κλάματα! Αν δεν είναι στημένο, η κοπέλα απλώς πούλησε τον εαυτό της, που το κακό θα μου πείς, οι περισσότεροι στο site δεχόμαστε ως πολύ φυσιολογικό να πουλάει μια γυναίκα τις "υπηρεσίες της" (σώμα, αξιοπρέπεια, διάθεση, κλπ) για 30 ή 300 ευρώ, δεν νομίζω πως είναι τόσο μεμπτό να πουλήσει την "ιστορία" της για 50χιλιάρικα. Γι αυτό το λόγο άλλωστε κανένας δεν θα της έδινε ούτε ένα ευρώ. Αντίθετα, ως "μη επώνυμη", θα πλήρωνε για να δει γραμμένα κάπου αυτά που είπε. Ούτε κι ο γνωστός  «πορνορεπόρτερ» δεν θα την πλησίαζε, γιατί δεν παρουσιάζει κανένα ενδιαφέρον.  Αν δεχθούμε πως δεν είναι στημένο, τότε κατά τη γνώμη μου είναι άλλη μια κοπέλα που δραστηριοποιείται στο γνωστό «στίβο», τόσο απλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom