Mounitsa μου δεν διαφωνώ, φάνηκε μια "ταλαιπωρημένη" και «πονεμένη» κοπέλα η οποία ισχυριζόταν πως είχε μετανιώσει για πολλά πράγματα στη ζωή της, πως ήθελε να αποκαταστήσει σχέσεις με την οικογένειά της, ήθελε δηλαδή να την αποδεχθούν οι γονείς της και άλλα τέτοια συμπαθητικά...
΄
Στη συνέντευξη που έδωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού, αφού είχε κερδίσει τις 50χιλιάδες ήταν άλλος άνθρωπος!! Σκληρή, αγέρωχη, δυνατή και δεν ενδιαφερόταν να γίνει προσέγγιση με τους γονείς της.
Anyway, η κοπέλα, όπως και οι περισσότεροι παίκτες, συνοδοί τους, η παρουσιάστρια, οι τηλεθεατές της εκπομπής είναι για κλάματα! Αν δεν είναι στημένο, η κοπέλα απλώς πούλησε τον εαυτό της, που το κακό θα μου πείς, οι περισσότεροι στο site δεχόμαστε ως πολύ φυσιολογικό να πουλάει μια γυναίκα τις "υπηρεσίες της" (σώμα, αξιοπρέπεια, διάθεση, κλπ) για 30 ή 300 ευρώ, δεν νομίζω πως είναι τόσο μεμπτό να πουλήσει την "ιστορία" της για 50χιλιάρικα. Γι αυτό το λόγο άλλωστε κανένας δεν θα της έδινε ούτε ένα ευρώ. Αντίθετα, ως "μη επώνυμη", θα πλήρωνε για να δει γραμμένα κάπου αυτά που είπε. Ούτε κι ο γνωστός «πορνορεπόρτερ» δεν θα την πλησίαζε, γιατί δεν παρουσιάζει κανένα ενδιαφέρον. Αν δεχθούμε πως δεν είναι στημένο, τότε κατά τη γνώμη μου είναι άλλη μια κοπέλα που δραστηριοποιείται στο γνωστό «στίβο», τόσο απλά.