Νέα

Η στιγμή της αλήθειας - TV show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pepe_le_pew
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 393
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Δεν θα το κρύψω πως όποτε έχω χρόνο και το πετυχαίνω στην τηλεόραση το βλέπω. Όχι για να δοκιμάσω τα όρια μου... αλλά πολύ απλά για να κανιβαλίσω (Ινδιάνος γαρ). Τρελαίνομαι να βλέπω άντρες και γυναίκες να εξευτελίζονται δημόσια με μοναδικό στόχο το κέρδος και στο τέλος να παίρνουν τον πούλο... Δεν με ενδιαφέρει το κοινωνικό background του καθενός ούτε το τι έχει περάσει στη ζωή του. Από τη στιγμή όμως που ο/η ίδιος/α αποφασίζει να δημοσιοποιήσει προσωπικά δεδομένα, αυτά θα γίνουν αντικείμενο σχολιασμού και κριτικής. Δεν τους συμπονώ και δεν νιώθω καμία συμπάθεια για τέτοια άτομα. Ό,τι τους αξίζει το παθαίνουν. Ειδικά για το παληκάρι που θα πουλούσε τον πατέρα του για τα χρήματα νομίζω πως μόνο η λέξη ΞΕΦΤΙΛΑΣ ανταποκρίνεται στο ποιόν του. Θα συνεχίσω να το παρακολουθώ μόνο και μόνο για τη στιγμή που ανέφερα παραπάνω που δεν ντρέπονται να δημοσιοποιήσουν λχ. το ότι πήγαν με κάποιον για τα λεφτά αλλά χάνουν το παραδάκι για μια ερώτηση του τύπου "έχεις πει ποτέ ψέματα πως πήρες το πτυχίο σου?" Καλά να πάθουν... όσο για τους υπόλοιπους σε καλή μεριά (σε αυτή που θα ψάξουν να κρυφτούν δηλαδή)
pes ta!!!και δεν εισαι ο μονος φυσικα!!!!οι περισσοτεροι απο μας αρεσκονται σε τετοια θεαματα..εξου κ η επιτυχια τους....

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ελα, υπερβολικε!
αμεσως να πεις "πουτανα" την "πουτανα"!
αφου ομολογησε οτι "ετσι ετυχε" και πηρε τα 1000Ε!
ηταν τυχαιο!
Περπατουσε στο δρομ και κανει ετσι και βρισκει κατω 1000Ε...
καθως σκυβει να τα παρει, τσουπ! ερχεται απο πισω ο αλλος και της τον φορμαρει...
Τελικα τα λεφτα τα κρατησε...
"ετυχε" οπως ειπε η 19χρονη

:2funny: :2funny: :2funny:
ακομα γελαω ρε φιλε..... να σαι καλα

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Αυτο το μαλακιστηρι, νομιζει οτι με 100 χιλιαρικα ελυσε το προβλημα της ζωης του! Θελει να γινει και αφεντικο τρομαρα του. Ο δυσμοιρος πατερας του, αυτη η τραγικη ξερακιανη φιγουρα, ακουει τοσα και τοσα και καθεται σαν μαλακας και χειροκροταει... Φυσικα και φταιει(ο πατερας). Αλλα για διαφορετικο λογο απο αυτον που νομιζει. Φταιει που δημιουργησε και μεγαλωσε αλλον εναν Ελληνα μαλακα... Σε γενικοτερο πλαισιο, αυτη την εκπομπη ντρεπεσαι να την παρακολουθησεις. Φαντασου να πας να παιξεις κιολας...

ρε συ χαλαρωσε και απολαυσε τον.... εγω γελαω πολυ με κατι τετοιους μαλακες.... Τρελαινομαι για οτιδηποτε παρακμιακο, cult, και ''σκουπιδι'' της ελληνικης τηλεορασης. Ειτε ειναι ταινια ειτε ειναι ρεαλιτυ. Δεν με νοιαζει τι νομιζουν οι αλλοι οταν τους λεω τι μου αρεσει. Αυτα μου αρεσουν! Αυτα βλεπω! Δεν τους λυπαμαιτους αρνητικους πρωταγωνιστες Μονο γελαω! Αλλοι γουσταρουν να βλεπουν σειρες. Εμενα δεν μου αρεσει αλλα δεν τους κρινω. Αλλοι γουσταρουν να βλεπουν ρομαντικες κομεντι. Εγω δεν μπορω! Αλλα δεν τους κρινω

Δηλαδη δεν ειναι για γελια ο τυπος???
εγω μονο που ειδα την φατσα του γαμηθηκα στο γελιο
Ο ορισμος του μαλακα!

Οσο ημουν μικροτερος νομιζα πως ολοι οι ανθρωποι πανω-κατω εχουν το ιδιο μυαλο. Δεν μπορουσα να καταλαβω οτι υπαρχουν τοσοι ηλιθιοι γυρω μου. Μαλλον και γω ειμαι ενας απο αυτους.  Καταλαβα μεγαλωνοντας οτι το μυαλο δεν το εχει δωσει απλοχερα ο Θεος σε ολους οπως και την εμφανιση. Κατι που συμβαινει αλλωστε και στα ζωα.
Μεγαλωνοντας διαπιστωσα ποσοι μαλακες υπαρχουν....
Και αποφασισα αντι να νευριαζω με αυτους να γελαω......

Υ.Γ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΕΞΥΠΝΟΣ(ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ)... ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΟ ΕΞΗΣ.... ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΘΑ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΑΛΑΚΑ! ΣΙΓΟΥΡΑ!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Mounitsa μου δεν διαφωνώ, φάνηκε μια "ταλαιπωρημένη" και «πονεμένη» κοπέλα η οποία ισχυριζόταν πως είχε μετανιώσει για πολλά πράγματα στη ζωή της, πως ήθελε να αποκαταστήσει σχέσεις με την οικογένειά της, ήθελε δηλαδή να την αποδεχθούν οι γονείς της και άλλα τέτοια συμπαθητικά...
΄
Στη συνέντευξη που έδωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού, αφού είχε κερδίσει τις 50χιλιάδες ήταν άλλος άνθρωπος!! Σκληρή, αγέρωχη, δυνατή και δεν ενδιαφερόταν να γίνει προσέγγιση με τους γονείς της.

Anyway, η κοπέλα, όπως και οι περισσότεροι παίκτες, συνοδοί τους, η παρουσιάστρια, οι τηλεθεατές της εκπομπής είναι για κλάματα! Αν δεν είναι στημένο, η κοπέλα απλώς πούλησε τον εαυτό της, που το κακό θα μου πείς, οι περισσότεροι στο site δεχόμαστε ως πολύ φυσιολογικό να πουλάει μια γυναίκα τις "υπηρεσίες της" (σώμα, αξιοπρέπεια, διάθεση, κλπ) για 30 ή 300 ευρώ, δεν νομίζω πως είναι τόσο μεμπτό να πουλήσει την "ιστορία" της για 50χιλιάρικα. Γι αυτό το λόγο άλλωστε κανένας δεν θα της έδινε ούτε ένα ευρώ. Αντίθετα, ως "μη επώνυμη", θα πλήρωνε για να δει γραμμένα κάπου αυτά που είπε. Ούτε κι ο γνωστός  «πορνορεπόρτερ» δεν θα την πλησίαζε, γιατί δεν παρουσιάζει κανένα ενδιαφέρον.  Αν δεχθούμε πως δεν είναι στημένο, τότε κατά τη γνώμη μου είναι άλλη μια κοπέλα που δραστηριοποιείται στο γνωστό «στίβο», τόσο απλά.

καλα εσυ το πας πολυ μακρυα τωρα...συνενευξεις και τετοια.....εγω μιλαω με βαση το αποσπασμα που ειδα....ουτε ξερω τι εκανε πριν ουτε με ενδιαφερει οπως δε με ενδιαφερει το τι ειπε μετα στα περιοδικα.... απλα σχολιαζω το οτι δεν ειμαι σε θεση να την κρινω.....ουτε να την χαρακτηρισω.....

οπως ειπε και το μωρο τρελλαινομαι για cult (ενδοξο ερωτοδικειο) και γελαω παρα πολυ με τετοια σκηνικα....παρολαυτα δε θα στηθω στην τιβι για να τα δω ομολογω αλλα αν τα πετυχω μπορει και να το δω το συγκεκριμενο μιας και δε με τρελλαινει....να μου ελεγες κανενα ερωτοδικειο ή τηλεφτυαρι να σου λεγα ναι οκ να στηθω να το δω....αν και πλεον με το ιντερνετ δε θυσιαζω τη βολτα μου για καμια εκπομπη στην τηλεοραση...επιλεκτικα και μονο βλεπω κατι απο το ιντερνετ μετεπειτα....η θεση μου ομως ειναι οτι γελαω εκεινη τη στιγμη με κατι που θα δω ή θα σχολιασω κατι που θα δω....απο κει και επειτα σταματαει για μενα....

καλα δε με ενδιαφερει βασικα τωρ απου το ξανασκεφτομαι...ο καθενας το αντιμετωπιζει οπως θελει....δεν καιγομαι κι ολας που ειπατε τον εναν ξεφτιλα και την αλλη πουτανα....απλα αναρωτηθηκα λιγο μεγαλοφωνα :P :P
εν πασει περιπτωσει δεν προσπαθω να αποδειξω οτι αυτη η κοπελα ειναι οσια και ο αλλος το καλυτερο παιδι....σε περιπτωση παρεξηγηθηκαν τα λεγομενα μου....εν ολιγοις ομως who cares? και what's the big deal? αυτο δεν καταλαβα :) συγχωρειστε την παρανοια μου :2funny:

υ.γ. λουκ εγω μπορω να σου απαντησω οτι ενω δεν βλεπω τετοια προγραμματα επι τουτου (εκτος αν ειναι εξαιρετικα cult και γελοιο) γνωριζω πολλες φορες τι γινεται γιατι ειναι σαν επεισοδιο σαπουνοπερας....στο πενταλεπτο εχεις καταλαβει τι εχει διαδραματιστει πιο παλια :P

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
την παρασκευη θα χει ζουμι παλι το επεισοδιο απο οτι ειδα στην διαφημιση!!!!! :grin: :grin: :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
την παρασκευη θα χει ζουμι παλι το επεισοδιο απο οτι ειδα στην διαφημιση!!!!! :grin: :grin: :grin:

να βγαλουμε τα δικα μαs στη ...φορα?????
Εχει να πεσει.....το ευρω τηs Αρκουδαs!!!!
Προτεινω να βγαλουμε τα δικα μαs......πολλα λεφτα λεμε!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Δείτε το ξέκωλο τώρα!!!!!!Το τι λέει!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Πώς ειναι ετσι,σαν να εχει τρακαρει με νταμιτζανα,ελεος!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
βαλτε κανα βιντεακι να δουμε και μεις :P

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
να πεις οτι ηταν και καμμια ωραια1!!!

παναθεμα την το χε κανει και σε δοκιμαστηριο!!!!
δεν ξαναγγιζω τοιχους κ τετοια μεσα σε δοκιμαστηρια!!!! :P :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom