alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Όπως οι πάντες, πρωτίστως για την παρτη μου φυσικα.μονο για την παρτη σου νοιαζεσαι δλδ? οχι για την Ελλαδα?
Όπως οι πάντες, πρωτίστως για την παρτη μου φυσικα.μονο για την παρτη σου νοιαζεσαι δλδ? οχι για την Ελλαδα?
Εσυ τωρα τι λυσσάς? Ούτε εγω ενθουσιάζομαι με το θεμα αλλά δεν θα τρελαθώ κιολας.[size=10pt]ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΝ ΘΡΕΝΤ...ΞΕΠΕΡΝΑ ΟΡΙΑ[/size]
Είναι ξεφτίλα το θέμα.Αρκετά με το πουστράτο του μπου.Εσυ τωρα τι λυσσάς? Ούτε εγω ενθουσιάζομαι με το θεμα αλλά δεν θα τρελαθώ κιολας.
το θρεντ ειναι αηδια και πρεπει να διαγραφει κατα την ταπεινη μου γνωμη και ο θεματοθετης να φαει μπαν
πολυ αερα εχει παρει το αδελφατο εδω μεσα
Αλιντακι ακου να δεις. Κι εμενα με απωθεί καπως το θεαμα, αλλά σκέφτομαι και το εξης.Είναι ξεφτίλα το θέμα.Αρκετά με το πουστράτο του μπου.
Θες να πεις κατι για τον υποττη?Είναι ξεφτίλα το θέμα.Αρκετά με το πουστράτο του μπου.
Οτιδήποτε απο τα 2 είναι εξευτελιστικό .Αλιντακι ακου να δεις. Κι εμενα με απωθεί καπως το θεαμα, αλλά σκέφτομαι και το εξης.
Βλέπουμε δυο νταγλαράδες αγκαλια με ένα νεογεννητο, και μας προκαλείται αρνητικη εντυπωση. Αναρωτιέμαι όμως αν τουλάχιστον οι αντρες του μπου, θα ειχαν διαφορετικη προσεγγιση, εάν στη θεση τους ηταν δυο ΜΟΥΝΑΡΕΣ με αγκαλια ένα νεογεννητο.
καλα εσυ εισαι τελειως πορνοδιαστροφικος.....θες κανα μουτ να στρωσειςΑλιντακι ακου να δεις. Κι εμενα με απωθεί καπως το θεαμα, αλλά σκέφτομαι και το εξης.
Βλέπουμε δυο νταγλαράδες αγκαλια με ένα νεογεννητο, και μας προκαλείται αρνητικη εντυπωση. Αναρωτιέμαι όμως αν τουλάχιστον οι αντρες του μπου, θα ειχαν διαφορετικη προσεγγιση, εάν στη θεση τους ηταν δυο ΜΟΥΝΑΡΕΣ με αγκαλια ένα νεογεννητο.
Υπαρχουν παιδια που μεγαλωνουν μια χαρα μονο με τον πατερα τους.Το θεμα δεν ειναι μονο η ελειψη μανας ειναι και το οτι το παιδι θα μεγαλωνει και θα νιωθει διαφορετικο απο τα αλλα.Σε μερικες περιπτοσεις μπορει να νιωθει και μειωνεκτικα.Αναλογος με την κοιωνια.To παιδι εχει αναγκη Μ Α Ν Α.οση αγαπη και να δωσουν οχι 2 αλλα 102 αντρες γονεις την αγαπη και την φροντιδα της μανας δεν την φτανουν ουτε στο δαχτυλακι.
Αλλος ο ρολος και η φυση του αντρα αλλος της γυναικας και στην ανατροφη του παιδιου και γενικα.Ετσι ειναι η φυση μας.
Εξαιρειται η περιπτωση να εχει ενεργο και ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑ ρολο η βιολογικη μητερα στην ανατροφη του παιδιου, και το ομοφυλο ζευγαρι να ακολουθει.
Σε περιπτωση ομοφυλου ζευγους γυναικων,και εκει αποτελει σοβαρη ελειψη η μη υπαρξη του πατερα,αλλα υστερει κατα πολυ της εγκληματικης στερησης της μητερας,
Ολα τα αλλα ειναι πουτσες μπλε με το συμπαθειο.
Δεν διαφωνω λεμε. Εξαλλου είναι γνωστες οι αποψεις μου. Μην βγαλουμε τωρα εξω τους συντηρητισμούς μας να τους μετρήσουμε.Οτιδήποτε απο τα 2 είναι εξευτελιστικό .
Μπαμπάς ,μαμά και παιδί.ΤΕΛΟΣ.
Φτάσαμε σε σημείο να αμφιβάλλουμε και για τα αυτοννόητα.
Αι γαμήδια πια..
Τι είναι το naughty america?καλα εσυ εισαι τελειως πορνοδιαστροφικος.....θες κανα μουτ να στρωσεις
τι μαλακιες πας και μπλεκεις τις λεσβιακες φαντασιωσεις με την γεννηση ενος παιδιου;σε εχει καψει το πολυ naugty america που βλεπεις
ε στα αρχιδια μας ρε μαν....δεν με ενδιαφερει τι υπαρχει...το μπου.κομ που μαζι οικοδομουμε καθε μερα ολοι οι ενεργοι ρεπορτερς,κριτικογραφοι με 400 κριτικες ειναι αντρικο καφενειο που μιλαμε κυριως για πουτανες που γαμαμε οχι gay parade forum.....να πανε αλλου να βαζουν αυτες τις μαλακιες τους.....το σαιτ ειναι αντρικο,δεν εχει δημοκρατια1. ως προς το αδελφάτο δεν ισχύει φυσικά,
2. σε ότι αφορά το θέμα, είναι η πραγματικότητα.
δεν ξέρω πόσο μας/σας αγγίζει αλλά είναι που κάτι υπάρχει καλώς ή κακώς, είτε σας αρέσει είτε όχι.
H φημη του μπου κομ διακυβευεται από gay θεματα δηλαδή?ε στα αρχιδια μας ρε μαν....δεν με ενδιαφερει τι υπαρχει...το μπου.κομ που μαζι οικοδομουμε καθε μερα ολοι οι ενεργοι ρεπορτερς,κριτικογραφοι με 400 κριτικες ειναι αντρικο καφενειο που μιλαμε κυριως για πουτανες που γαμαμε οχι gay parade forum.....να πανε αλλου να βαζουν αυτες τις μαλακιες τους.....το σαιτ ειναι αντρικο,δεν εχει δημοκρατια
εσυ αμα ανοιξεις το playboy και δεις καμια πουτσα σηκωμενη σαν του ιπποτη και τιποτα αντρες να γλωσσοφιλιαζονται θα το ξανααγορασεις ;
Τι είναι το naughty america?
Εισαι σιγουρος οτι δυσκολευουν τα πραγματα για μενα? Δεν εχω δει απαντηση επι της ουσιας περαν προσωπικων προτιμησεων και αυθαιρετων συμπερασματων...
Ξαναφευγω λοιπον.
τα ίδια επιχειρήματα μετέρχονται και οι ομοφυλόφιλοι, λένε ότι οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις υπάρχουν παντού στην φύση, δεκτό αφού τα αρσενικά ζώα όταν έχουν ορμές πηδιούνται και μεταξύ τους
όμως η φύση δεν έχει επιλέξει να αποκτούν απογόνους ζεύγη του ιδίου φύλου, άρα σύμφωνα με την δική τους πάντα λογική πρόκειται για ανώμαλη κατάσταση, μη φυσιολογική
Κοιτα τωρα που θα βρεθει καποιος να σε ρωτησει αν είναι βιασμος της φυσης να φουσκώνεις τα βυζια σουΚοιτάξτε αλλού να το παίξετε προχώ και όχι σε θέματα που αφορούν τα παιδιά.
Όλοι όσοι εξεφρασαν άποψη υπέρ του πουστράτου ,να γεννάει-υιοθετεί κτλ ,είναι ΖΩΑ ξευτιλισμένοι και κομπλεξικοί.Κυρίως κομπλεξικοί.