Νέα

Η στιγμή που ένα ζευγάρι αντρών αποκτά παιδί...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 535
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Να θέσω και γω μια απορια. Τα παιδια που μεγαλωνουν χωρις μανα η χωρις τον πατερα τους η που τα τραβολογανε στις αστυνομιες με χωρισμους ειναι γεμάτα υγεία; Και οι γονεις ικανοι; κι ολα αυτα με κριτηριο το τι γαμανε; Για δες τι μαθαίνει κανεις βραδιάτικο

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Κοπελιά τι ηλικια εχεις?

Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως ευκολη πασα της εκανες, ανετα μπορει να το ξεσκισει το σχολιο σου γιατι είναι επιεικως ακυρο.

39 οσο για το σχολιο μου η συγκεκριμενη αντε να ξεσκισει καμια πουτσα απο τη πολυ πιπα μιας το μονο που βρηκε να μου πει ηταν να παω να γαμηθω  :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Ε, ναι ρε φιλε. Παροτι σε εχω βρισει ασχημα στο παρελθον (χανοντας την ψυχραιμια μου, οποτε λαθος μου), σε θεωρω απο τους πιο νοημονες εδω μεσα. Τι να πω με την "Αλι"? :headbang:
Ειλικρινα δεν το θυμαμαι. Ποια ηταν η αφορμή?

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.619
Πόντοι
1.406
Πεντακόσια Free sites υπαρχουν ρε τύπε, γιατι να ασχοληθώ με τα επι πληρωμη? Δεν το καταλαβαινω.
Πασο τοτε,και σαφως δεν εννοουσα με πληρωμη ρε συ με τους κωδικους που δινει ο αλλος τζαμπε μπαινεις,αυτο ελειπε να πληρωνουμε την σημερον ημερα  :grin:

OP
OP
Eraser

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ε στα αρχιδια μας ρε μαν....δεν με ενδιαφερει τι υπαρχει...το μπου.κομ που μαζι οικοδομουμε  καθε μερα ολοι οι ενεργοι ρεπορτερς,κριτικογραφοι με 400 κριτικες ειναι αντρικο καφενειο που μιλαμε κυριως για πουτανες που γαμαμε οχι gay parade forum.....να πανε αλλου να βαζουν αυτες τις μαλακιες τους.....το σαιτ ειναι αντρικο,δεν εχει δημοκρατια

εσυ αμα ανοιξεις το playboy και δεις καμια πουτσα σηκωμενη σαν του ιπποτη και τιποτα αντρες να γλωσσοφιλιαζονται θα το ξανααγορασεις ;

α. πέρα από τις κριτικές ή το καθημερινό ριπόρτινγκ κλπ γύρω από την δραστηριότητα του σάιτ, υπάρχει ακόμη μια στήλη που ονομάζεται γενική συζήτηση.
β. δεν είναι υποχρεωμένος κάποιος να διαβάσει ή να σχολιάσει το θέμα αν δεν του αρέσει ή δεν τον ενδιαφέρει
γ. το θέμα προκαλεί και ενοχλεί, αλλά είναι κάτι υπαρκτό. εκτός αν γυρίζουμε απλά την πλάτη και λέμε δεν υπάρχει...

δ. σχετικά με το playboy, γενικά το θέαμα δύο ανδρών να κάνουν οτιδήποτε μεταξύ τους μου είναι από αδιάφορο έως αποκρουστικό σε κάποιες περιπτώσεις... δεν ξέρω, δεν το παίρνω εδώ και πολλά χρόνια. να' ναι καλά, το νετ αν ενδιαφερθώ για κάτι να χαζέψω και δεν χαζεύω άντρες.
ο ιππότης μπαίνει κάνει την πλάκα του με τις φώτο του κλπ, όσοι γαμιάδες όμως του απαντούν με ανάλογες φώτο με τις δικές του τι σημαίνει γι' αυτούς? οεο?

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Σε λιγο θα ζητάνε και τα τραβέλια περίοδο.'Η μήπως έχουν?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Να θέσω και γω μια απορια. Τα παιδια που μεγαλωνουν χωρις μανα η χωρις τον πατερα τους η που τα τραβολογανε στις αστυνομιες με χωρισμους ειναι γεμάτα υγεία; Και οι γονεις ικανοι; κι ολα αυτα με κριτηριο το τι γαμανε; Για δες τι μαθαίνει κανεις βραδιάτικο

Οχι δεν ειναι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Σου λενε προφανως, ότι μπορεί ΚΑΠΟΙΟΙ στρέιτ γονεις να είναι βλαπτικοι για το παιδι τους, όπως προανεφερες, αλλά ΟΛΟΙ οι ομοφυλοφιλοι γονεις είναι βλαπτικοι εξ ορισμου. 

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ειλικρινα δεν το θυμαμαι. Ποια ηταν η αφορμή?
:2funny:
Εισαι μπαχαλακιας και θες να ανοιξουμε κι αλλο μετωπο εδω μεσα? :rolleyes:

Τοτε που λεγαμε για το βιασμο ανδρων/αγοριων απο γυναικες, ανδρες, αγορια, κοριτσια κλπ κλπ κλπ. Που σου ειπα οτι "δε σου αξιζουν τα πτυχια σου" με αυτα που γραφεις. Οχι οτι δεν ειχες τοσο αδικο που να δικαιολογει βρισιμο, αλλα το παραπανω ηταν καπως υπερβολικο. :rolleyes:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.619
Πόντοι
1.406
Σε λιγο θα ζητάνε και τα τραβέλια περίοδο.'Η μήπως έχουν?
Το μονο σιγουρο ειναι οτι σε λιγο καιρο αν διανοηθεις να πεις οτι δεν εχουν θα σε πουν ομοφοβικο ρατσιστη και πολλα αλλα ομορφα  :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
:2funny:
Εισαι μπαχαλακιας και θες να ανοιξουμε κι αλλο μετωπο εδω μεσα? :rolleyes:

Τοτε που λεγαμε για το βιασμο ανδρων/αγοριων απο γυναικες, ανδρες, αγορια, κοριτσια κλπ κλπ κλπ. Που σου ειπα οτι "δε σου αξιζουν τα πτυχια σου" με αυτα που γραφεις. Οχι οτι δεν ειχες τοσο αδικο που να δικαιολογει βρισιμο, αλλα το παραπανω ηταν υπερβολικο. :rolleyes:
Α ναι θυμηθηκα. Σιγα μωρε, νταξ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Αν μπουν κριτήρια για το ποιος πρέπει να είναι γονέας και με ποιες προυποθέσεις νομίζω ταπεινά μικρε μου Σεβαλιέ, ότι λίγοι θα μπορούν να είναι.
Το ποιος είναι γονιος το αποφασιζει η φυση παντως. Μπαμπάς είναι αυτος που εστειλε το σπερματοζωαριο και μαμα εκεινη που εβαλε το ωαριο.
Τα υπολοιπα είναι και λιγο τεχνητα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ε, ναι ρε φιλε. Παροτι σε εχω βρισει ασχημα στο παρελθον (χανοντας την ψυχραιμια μου, οποτε λαθος μου), σε θεωρω απο τους πιο νοημονες εδω μεσα. Τι να πω με την "Αλι"? :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Αν μπουν κριτήρια για το ποιος πρέπει να είναι γονέας και με ποιες προυποθέσεις νομίζω ταπεινά μικρε μου Σεβαλιέ, ότι λίγοι θα μπορούν να είναι.
Αλλο (μεγαλυτερο) θεμα αυτο που θετεις.Παρα πολλοι γωνεις δεν κανουν ουτε για να βοσκουν γιδια οχι να εχουν παιδια. Ειναι βασικο προβλημα της κοινωνιας.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
πες μας τα κριτιρια με τα οποια αγοραζεις ντονατς και ασε τα περι γονιων  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom