Νέα

Η στιγμή που ένα ζευγάρι αντρών αποκτά παιδί...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 535
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
ποιο αυτό;;;Μαλακιες λεει.
Για ρωτα έναν μεσο αμερικανο πως νιωθει για τους πουστηδες και βαλε την απαντηση στο αρχειο για τα επομενα 50-250 χρονια
Αλλος ενας που μας τριβει στη μαπα την προσωπικη του αισθητικη και το τι συμβαινει στο μικρόκοσμό του. Παρε κι εσυ λιγη πραγματικοτητα.

Σε αυτο το τελευταιο λινκ το section "by age" θα επρεπε να σας τρομαζει πολυ γιατι υποστηριζει περαιτερω τη μελλοντολογια μου. :grin:

εντιτ: Ζηταω προκαταβολικα τη συγχωρεση του κοσνικ για το offtopic και τον παρακαλω να μη με απαξιωσει παλι.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
:rolleyes: ας με πουν ότι θέλουν αλλά με ενοχλεί πού θ;ελουν να διαιωνίσουν το είδος τους εις βάρος των αθώων παιδιών τοποθετόντας τα σε ένα λανθάνον περιβάλλον .και αυτό λέγεται πρόοδος ,εξέλιξη  :uglystupid: :headbang: :rockon:
η ομοφυλοφιλία δεν εμφανίστηκε τώρα, οπότε δεν κινδυνεύει το είδος.
το κακό είναι, ότι αυτό το παιδάκι, τώρα που σκαρφίστηκαν ότι θέλουν και παιδιά, θα το στείλουν στο σχολείο και τα "φασιστάκια", 5 έως 15 ετών, θα αρχίσουν να του κάνουν τη ζωή αφόρητη.
εδώ έχεις παιδιά που έχουν αστείο επίθετο, ή φοράνε γυαλιά, ή είναι λίγο ψευδά και περνάνε πολύ άσχημη παιδική ζωή... και άντε τώρα να εξηγήσεις σε ένα πιτσιρίκι πως να αντιμετωπίζει τους γύρω τους με αυτά τα χαρ/κα, και πόσο μάλλον πόσο δύσκολο θα έιναι να του εξηγήσεις γιατί δεν πρέπει να κοροιδεύεις αυτόν που έχει 2 μπαμπάδες.

κάποιος βλάκας, ένας από τους πολλούς λοβοτομημένους από τον κώλο, που κυκλοφορεί εδώ μέσα, σύγκρινε, ως πιο έξυπνος από τους άλλους βλάκες, τα ελληνικά σχολεία και τη συμπεριφορά των παιδιών σε δημοτικό και γυμνάσιο.
λες και νογάει το 10χρονο να διαμορφώσει άποψη σε αυτή την ηλικία και από την άλλη λες και αυτά γίνονται μόνο στην ελλάδα... βασικά στο εξωτερικό γίνονται περισσότερα για όποιον θυμάται τις αυτοκτονίες στις ηπα και μία πρόσφατη στην Ιταλία.

οι αυτοκτονίες στο πουστονήσι, δε, γίνονται διά ασήμαντο αφορμή και το χώσιμο συνεχίζεται και μετά το σχολείο, μέσω του βόθρου facebook.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
πολυ καλο σχολιο...

Επισκέπτης
Αλλος ενας που μας τριβει στη μαπα την προσωπικη του αισθητικη και το τι συμβαινει στο μικρόκοσμό του. Παρε κι εσυ λιγη πραγματικοτητα.

Σε αυτο το τελευταιο λινκ το section "by age" θα επρεπε να σας τρομαζει πολυ γιατι υποστηριζει περαιτερω τη μελλοντολογια μου. :grin:

εντιτ: Ζηταω προκαταβολικα τη συγχωρεση του κοσνικ για το offtopic και τον παρακαλω να μη με απαξιωσει παλι.
ποιος σου ειπε ρε φιλε ότι εχω φαγουρα στ αρχιδια αν θα παντρεύονται οι ανωμαλοι;;;
Όπως και να γινει ανωμαλοι θα είναι απλα τωρα πια θα είναι και με την βουλα. Αυτό που με νοιαζει είναι οι παιδικες ψυχες που θα βασανίζονται για να κανουν καποιοι το κομματι τους και να αισθάνονται λιγοτερο ανωμαλοι από αυτους που κανουν παιδια.
Αυτό που λεω από χτες με λιγα λογια είναι. Ότι οποιος διεκδικεί κατι πρεπει να το παλεψει μονος του. Τα παιδια και μαλιστα τα ξενα και ηδη αρκετα ταλεπορημενα να τα αφησουν εκει που είναι γαμω την πουστικη ψυχη τους μεσα. Αστο διαλο με τα σιχαματα

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
ποιος σου ειπε ρε φιλε ότι εχω φαγουρα στ αρχιδια αν θα παντρεύονται οι ανωμαλοι;;;
Όπως και να γινει ανωμαλοι θα είναι απλα τωρα πια θα είναι και με την βουλα. Αυτό που με νοιαζει είναι οι παιδικες ψυχες που θα βασανίζονται για να κανουν καποιοι το κομματι τους και να αισθάνονται λιγοτερο ανωμαλοι από αυτους που κανουν παιδια.
Αυτό που λεω από χτες με λιγα λογια είναι. Ότι οποιος διεκδικεί κατι πρεπει να το παλεψει μονος του. Τα παιδια και μαλιστα τα ξενα και ηδη αρκετα ταλεπορημενα να τα αφησουν εκει που είναι γαμω την πουστικη ψυχη τους μεσα. Αστο διαλο με τα σιχαματα
:2funny:
Τοσο ευκολα παθαινεις υστερια φιλε αν σου τριψουν στη μαπα οτι γραφεις χαζομαρες ακριβως μια παραθεση πιο πανω? Να σου θυμησω για να μην κανεις την παπια:

Για ρωτα έναν μεσο αμερικανο πως νιωθει για τους πουστηδες και βαλε την απαντηση στο αρχειο για τα επομενα 50-250 χρονια

Να την προσεξεις τυπε την υστερια γενικα παντως. Δεν κανει καλο ουτε στην ψυχολογια ουτε στα ... "επιχειρηματα". :grin:

Επισκέπτης
Τοσο ευκολα παθαινεις υστερια φιλε αν σου τριψουν στη μαπα οτι γραφεις χαζομαρες ακριβως μια παραθεση πιο πανω? Να σου θυμησω για να μην κανεις την παπια:

Να την προσεξεις τυπε την υστερια γενικα παντως. Δεν κανει καλο ουτε στην ψυχολογια ουτε στα ... "επιχειρηματα". :grin:
το διασκεδαζεις πραγματικα να λες μαλακιες ετσι;;; :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω λεω την γνωμη για τους ομοφιλοφιλους και εσυ λες την γνωμη για τον γαμο τους...
Μαντεψε τι μου ετριψες στα μουτρα :2funny: :2funny: :2funny:
ουτε να με διασκεδασεις για 2-3 ποστ δεν μπορεις ;)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
το διασκεδαζεις πραγματικα να λες μαλακιες ετσι;;; :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω λεω την γνωμη για τους ομοφιλοφιλους και εσυ λες την γνωμη για τον γαμο τους...
Μαντεψε τι μου ετριψες στα μουτρα :2funny: :2funny: :2funny:
ουτε να με διασκεδασεις για 2-3 ποστ δεν μπορεις ;)
Το διασκεδαζεις να κανεις την παπια? Παρ'οτι συμπεριελαβα στο ποστ μου το ποστ σου στο οποιο λες μαλακιες τις οποιες σου τριβω στη μαπα με πηγές στην παραθεση? Δε πειραζει, ο νοων νοειτω. ;)

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Ο Πορνοπαπος πώς και δεν έχει εκφράσει άποψη ακόμα για το θέμα?? :boobies:

Επισκέπτης

καταλαβαίνεις ότι λεμε αλλα πραγματα; :jerking:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
καταλαβαίνεις ότι λεμε αλλα πραγματα; :jerking:
Μετα απο σκληρη σκεψη ομολογω οτι μπορει να εχω κανει ενα καιριο λαθος... Να υπερεκτιμησα τη νοημοσυνη σου και οντως να μην αντιλαμβανεσαι οτι το "πως νιωθει ενας αμερικανος για τους πουστηδες" (δικα σου λογια) φαινεται, με ακριβεια θα ελεγα, απο τη γνωμη του για το γαμο των γκευ. Τι να πω. Τεσπα το παραταω εδω γιατι νιωθω σα να μιλαω στον τοιχο. :headbang:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ο Πορνοπαπος πώς και δεν έχει εκφράσει άποψη ακόμα για το θέμα?? :boobies:
το ιδιο αναρρωτιομουν και γω χθες καυλα μου, μαλλον το κομμα αποφασισε να τον αποφορτισει λιγο, ισως να εχουν παρει και αδειες μερικοι που γραφανε...ξερεις.... ;)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εγω λεω κρατηστε τα επιχειρηματα και τις δυναμεις σας για το μελλον...γιατι ερχοντε μερες που η επιστημη θα επιτρεπει στους αντρες να γεννανε και αυτοι (μαντεψτε απο που θα βγαινει το παιδι).Εκει να δειτε γλεντια... ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Εγω λεω κρατηστε τα επιχειρηματα και τις δυναμεις σας για το μελλον...γιατι ερχοντε μερες που η επιστημη θα επιτρεπει στους αντρες να γεννανε και αυτοι (μαντεψτε απο που θα βγαινει το παιδι).Εκει να δειτε γλεντια... ;)
Πιθανον.....Γιατι ακομα κι αυτο που βγαινει μερικεs φορεs  :shit:  ωρεs ωρεs ...σαν ενα μικρο παιδι ειναι  :grin: :grin:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
να αυξανοντναι οι πουστιδες να περισσευουν ομορφες για εμας  :rockon:

Επισκέπτης
Μετα απο σκληρη σκεψη ομολογω οτι μπορει να εχω κανει ενα καιριο λαθος... Να υπερεκτιμησα τη νοημοσυνη σου και οντως να μην αντιλαμβανεσαι οτι το "πως νιωθει ενας αμερικανος για τους πουστηδες" (δικα σου λογια) φαινεται, με ακριβεια θα ελεγα, απο τη γνωμη του για το γαμο των γκευ. Τι να πω. Τεσπα το παραταω εδω γιατι νιωθω σα να μιλαω στον τοιχο. :headbang:
ρε φιλε ναρκωτικα περνεις;;;
Το θεμα δεν είναι πως βλεπει ενας το τι θα κανει ενας πουστης από την στιγμη που ετσι κ αλλιως είναι πουστης αλλα πως βλεπει τον πουστη σαν ανθρωπο... Η γνωμη του για τον γαμο είναι από αδιαφορη μεχρι πες τους να παν να γαμηθουν μη μου ζαλιζουν τ αρχιδια τα πουστρακια.
Τωρα ποσο προοδευτικοι νομιζεις ότι είναι οι Αμερικανοι είναι στην σφαιρα της φαντασιας σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom