memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
εχουν παρει και αδεια απο το κομμα μερικοιλίγο η ΔΕΗ, λίγο η Φιλαδέλφεια.
υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα...
εχουν παρει και αδεια απο το κομμα μερικοιλίγο η ΔΕΗ, λίγο η Φιλαδέλφεια.
υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα...
ο Αλέξης δεν είπε ότι δεν έχει μπάνια φέτος?εχουν παρει και αδεια απο το κομμα μερικοι
Εσυ θα ηθελες να εχεις 2 γωνεις αντρες? Θα αισθανοσουν ωραια? Το οτι κατι ειναι νομιμο ειναι ενα θεμα.Το κατα ποσον εξυπηρετει το παιδακι ειναι αλλο θεμα. Μη τα χεσουμε και ολα στον βομο της ελευθεριας. Ειπαμε δικαιομα του καθενως να κανει οτι θελει αλλα οταν μιλαμε για την ζωη ενως παιδιου πρεπει να κοιταμε παντα το συμφερον του παιδιου.Εχεις επισημα στιχεια οτι δεν υπαρχουν παιδια με ψυχολογικα προβληματα λογο αυτης της ιδιετεροτητας στις χωρες που ανεφερες?
Να απαντησω τι? Εσυ αρχισες να μας λες οτι το "πιθανοτερο ειναι να εχει προβληματα". Οτι δηλαδη πανω απο τα μισα παιδια που εχουν υιοθετηθει απο γκευ κλπ ζευγαρια σε αυτες τις χωρες εχουν ψυχολογικα προβληματα!!! Δεν καταλαβαινεις οτι τετοια τοποθετηση χρειαζεται τεκμηριωση απο μερους σου? Δε θα ειχε γινει ή εστω ακουστει κατι αν ισχυε? Δε θα αποδειξω εγω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.Πριν αποχωρησεις φιλε αν μπορεις θα ηθελα να μου απαντησεις σε αυτο που σε ρωτησα.Εκτος αν η μονη απαντιση που εχεις να μου δωσεις ειναι οτι ειμαι αμορφοτος και ανορθογραφος.Αν δεν θες δεν πειραζει ο καθενας κρινεται απο αυτα που γραφει.
Εισαι σιγουρος οτι δυσκολευουν τα πραγματα για μενα? Δεν εχω δει απαντηση επι της ουσιας περαν προσωπικων προτιμησεων και αυθαιρετων συμπερασματων...καλά μεγάλε φύγε γιατί δυσκολεύουν τα πράγματα για σένα, μπορείς να ξαναμπείς και να κομπάσεις για το εξαιρετικό ποστ που έγραψες
ενταξει τυπε, μη τον εξαντλησουμε κι ολας, χατ τρικ μιστερ μαλακας εχει κανει, ποσο να δουλεψει ακομα :S ας ξεκουραστει λιγο και αυτοςο Αλέξης δεν είπε ότι δεν έχει μπάνια φέτος?
anyway...
και πάλι όμως, τα μέτωπα για την σωτηρία της πατρίδος θέλουν τους στρατιώτες στην πρώτη γραμμή!!
ενταξει τυπε, μη τον εξαντλησουμε κι ολας, χατ τρικ μιστερ μαλακας εχει κανει, ποσο να δουλεψει ακομα :S ας ξεκουραστει λιγο και αυτος
Συμφωνούμε κοπελιά γενικως, μια ενσταση μονο. Ποτέ καποιος δεν είναι ετοιμος για γονιός. Ειτε στρέιτ είτε γκέι είτε μπάι.Ως γυναικα και πανω απ ολα μαμα το μονο που εχω να πω ειναι οτι τα παιδια χρειαζονται γονεις που θα ειναι διπλα τους,ευτυχισμενους και ισσοροπημενους,ετοιμοι να ζησουν αυτο το θαυμα σε ολο το μεγαλειο να ειναι ικανοι να ανταπεξελθουν σε ολες τις αναγκες ενος παιδιου και οχι να γινονται "γονεις" λογω καθωσπρεπισμου η απλα γιατι το μυαλο στο κεφαλι τους ειναι ανυπαρκτο...Δεν εχει σημασια εαν γεννησεις ενα παιδι η οχι για να το αγαπησεις και να το μεγαλωσεις σωστα και πιστευω τα παιδια δεν τα ενδιαφερει εαν εχουν δυο γονεις ετεροφυλους η του ιδιου φυλου οταν μεγαλωνουν ευτυχισμενα... αλλωστε ολοι εσεις ποσους γονεις ξερετε που ειναι ακαταλληλοι για αυτο το πραγμα διοτι εγω στη ζωη μου εχω συναντησει αρκετες μαμαδες και μπαμπαδες οι οποιοι ειναι παντελως αχρηστοι και απαραδεκτοι και θα επρεπε να εχουν υποστει στειρωση και οχι να ειναι γονεις με παιδακια προβληματικα και δυστυχισμενα γιατι οταν ενας ανθρωπος με προβληματα φερνει στον κοσμο ενα παιδακι ειναι δεδομενο οτι θα διαιωνισει το προβλημα απλα...οποτε μην ειστε τοσο κατηγορηματικοι στο θεμα μιας και η ουσια ειναι τα παιδια και αυτα χρειαζονται αγαπη εστω και εαν ειναι απο γονεις του ιδιου φυλου
ποσους απεργους καθαρισες σημερα τυπε? ;)Συμφωνούμε κοπελιά γενικως, μια ενσταση μονο. Ποτέ καποιος δεν είναι ετοιμος για γονιός. Ειτε στρέιτ είτε γκέι είτε μπάι.
Συμφωνούμε κοπελιά γενικως, μια ενσταση μονο. Ποτέ καποιος δεν είναι ετοιμος για γονιός. Ειτε στρέιτ είτε γκέι είτε μπάι.
η ουσια ειναι τα παιδια και αυτα χρειαζονται αγαπη εστω και εαν ειναι απο γονεις του ιδιου φυλου
Και ποια είναι αυτή η ηλικια κατά την αποψη σου? Και τι σημαινει "αμεριστη προσοχη"?Θεωρω οτι μετα απο καποια ηλικια ειμαστε αρκετα πιο ωριμοι ωστε να αποφασισουμε εαν θελουμε να φερουμε στον κοσμο ενα παιδι το οποιο θα χρειαζεται τη αμεριστη προσοχη μας για πολλα χρονια αυτο εννοω ετοιμοι...
Ωπα. Πολέμιος των ομοφυλοφίλων?
Να απαντησεις με την λογικη σου.Με βαση το πως ειναι ο κοσμος σημερα και οχι με βαση το πως θα επρεπε να ειναι.Σαν τι να γινει και τι να ακουστει δηλαδη? Να κανουν τα παιδακια αυτα εξεγερση? Η να γινουν ολα εγγληματιες?Εσυ εχεις ψαξει καλα και εχεις δει οτι δεν υπαρχρουν αναφορες για ψυχολογικα προβληματα σε αυτα τα παιδακια? Η λογικη σου, σου λεει οτι το θεμα δεν χριζει καμιας προσοχης και οτι ειναι το ιδιο να μεγαλωνει κανεις σε μια τυπικη οικογενια και το ιδιο σε μια ομοφυλοφιλικη? Αυτο σε ρωταω και αυτο θελω να μου απαντησεις.Οχι με βαση τα πιστευω σου αλλα με βαση την λογικη σου. Οσο για την ορθογραφια...πολυ κακο ''επιχειρημα'' για μενα και πολυ κακη συμπεριφορα.Το να πας να μειωσεις τα λογια του συνομιλιτη σου πατοντας πανω σε ενα ''ελατωμα'' που καμια σχεση δεν εχει με το θεμα.Να απαντησω τι? Εσυ αρχισες να μας λες οτι το "πιθανοτερο ειναι να εχει προβληματα". Οτι δηλαδη πανω απο τα μισα παιδια που εχουν υιοθετηθει απο γκευ κλπ ζευγαρια σε αυτες τις χωρες εχουν ψυχολογικα προβληματα!!! Δεν καταλαβαινεις οτι τετοια τοποθετηση χρειαζεται τεκμηριωση απο μερους σου? Δε θα ειχε γινει ή εστω ακουστει κατι αν ισχυε? Δε θα αποδειξω εγω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.
Και αυτο με την ορθογραφια αναφερεται και παλι στην εξωφρενικη τοποθετηση οτι πανω απο τα μισα παιδια εχουν ψυχολογικα προβληματα απο αυτη την κατασταση. Απο που κι ως που προκυπτει αυτο? Απο τη background? Πού το ξερεις? Απο τον μικρόκοσμό σου? Ουτε οι επαγγελματιες ψυχολογοι δεν ειναι τοσο κατηγορηματικα σιγουροι για κατι. Και ειναι καποιος που δεν διδαχθηκε ορθογραφια ακομα?
Αυτααα...
Εισαι σιγουρος οτι δυσκολευουν τα πραγματα για μενα? Δεν εχω δει απαντηση επι της ουσιας περαν προσωπικων προτιμησεων και αυθαιρετων συμπερασματων...
Ξαναφευγω λοιπον.
Δεν εχω υποστεί ακομη διακοπη ρεύματος κι ετσι είμαι πιο διαλλακτικος.ποσους απεργους καθαρισες σημερα τυπε? ;)
ε δε γουσταρουν και ολες να δαχτυλιαζουν τυπε ;)Ωπα. Πολέμιος των ομοφυλοφίλων?
μονο για την παρτη σου νοιαζεσαι δλδ? οχι για την Ελλαδα?Δεν εχω υποστεί ακομη διακοπη ρεύματος κι ετσι είμαι πιο διαλλακτικος.
το θρεντ ειναι αηδια και πρεπει να διαγραφει κατα την ταπεινη μου γνωμη και ο θεματοθετης να φαει μπαν
πολυ αερα εχει παρει το αδελφατο εδω μεσα