Νέα

Η στιγμή που ένα ζευγάρι αντρών αποκτά παιδί...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 535
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Eraser

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εχουν παρει και αδεια απο το κομμα μερικοι  :thumbsup:
ο Αλέξης δεν είπε ότι δεν έχει μπάνια φέτος?
anyway...
και πάλι όμως, τα μέτωπα για την σωτηρία της πατρίδος θέλουν τους στρατιώτες στην πρώτη γραμμή!!

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Ως γυναικα και πανω απ ολα μαμα το μονο που εχω να πω ειναι οτι τα παιδια χρειαζονται γονεις που θα ειναι διπλα τους,ευτυχισμενους και ισσοροπημενους,ετοιμοι να ζησουν αυτο το θαυμα σε ολο το μεγαλειο να ειναι ικανοι να ανταπεξελθουν σε ολες τις αναγκες ενος παιδιου και οχι να γινονται "γονεις" λογω καθωσπρεπισμου η απλα γιατι το μυαλο στο κεφαλι τους ειναι ανυπαρκτο...Δεν εχει σημασια εαν γεννησεις ενα παιδι η οχι για να το αγαπησεις και να το μεγαλωσεις σωστα και πιστευω τα παιδια δεν τα ενδιαφερει εαν εχουν δυο γονεις ετεροφυλους η του ιδιου φυλου οταν μεγαλωνουν ευτυχισμενα... αλλωστε ολοι εσεις ποσους γονεις ξερετε που ειναι ακαταλληλοι για αυτο το πραγμα διοτι εγω στη ζωη μου εχω συναντησει αρκετες μαμαδες και μπαμπαδες οι οποιοι ειναι παντελως αχρηστοι και απαραδεκτοι και θα επρεπε να εχουν υποστει στειρωση και οχι να ειναι γονεις με παιδακια προβληματικα και δυστυχισμενα γιατι οταν ενας ανθρωπος με προβληματα φερνει στον κοσμο ενα παιδακι ειναι δεδομενο οτι θα διαιωνισει το προβλημα απλα...οποτε μην ειστε τοσο κατηγορηματικοι στο θεμα μιας και η ουσια ειναι τα παιδια και αυτα χρειαζονται αγαπη εστω και εαν ειναι απο γονεις του ιδιου φυλου :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Εσυ θα ηθελες να εχεις 2 γωνεις αντρες? Θα αισθανοσουν ωραια? Το οτι κατι ειναι νομιμο ειναι ενα θεμα.Το κατα ποσον εξυπηρετει το παιδακι ειναι αλλο θεμα. Μη τα χεσουμε και ολα στον βομο της ελευθεριας. Ειπαμε δικαιομα του καθενως να κανει οτι θελει αλλα οταν μιλαμε για την ζωη ενως παιδιου πρεπει να κοιταμε παντα το συμφερον του παιδιου.Εχεις επισημα στιχεια οτι δεν υπαρχουν παιδια με ψυχολογικα προβληματα λογο αυτης της ιδιετεροτητας στις χωρες που ανεφερες?
Πριν αποχωρησεις φιλε αν μπορεις θα ηθελα να μου απαντησεις σε αυτο που σε ρωτησα.Εκτος αν η μονη απαντιση που εχεις να μου δωσεις ειναι οτι ειμαι αμορφοτος και ανορθογραφος.Αν δεν θες δεν πειραζει ο καθενας κρινεται απο αυτα που γραφει.
Να απαντησω τι? Εσυ αρχισες να μας λες οτι το "πιθανοτερο ειναι να εχει προβληματα". Οτι δηλαδη πανω απο τα μισα παιδια που εχουν υιοθετηθει απο γκευ κλπ ζευγαρια σε αυτες τις χωρες εχουν ψυχολογικα προβληματα!!! Δεν καταλαβαινεις οτι τετοια τοποθετηση χρειαζεται τεκμηριωση απο μερους σου? Δε θα ειχε γινει ή εστω ακουστει κατι αν ισχυε? Δε θα αποδειξω εγω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.

Και αυτο με την ορθογραφια αναφερεται και παλι στην εξωφρενικη τοποθετηση οτι πανω απο τα μισα παιδια εχουν ψυχολογικα προβληματα απο αυτη την κατασταση. Απο που κι ως που προκυπτει αυτο? Απο τη background? Πού το ξερεις? Απο τον μικρόκοσμό σου? Ουτε οι επαγγελματιες ψυχολογοι δεν ειναι τοσο κατηγορηματικα σιγουροι για κατι. Και ειναι καποιος που δεν διδαχθηκε ορθογραφια ακομα?

Αυτααα...

ΥΓ: Εννοειται οτι θα ηθελα να εχω δυο γονεις γκευ ή δεινοσαυρους ή οτι θες που να μου προσφερουν αυτο που χρειαζεται ενα παιδι (αγαπη και υποστηριξη ανευ ορων) απο το να μενω στο δρομο ή στο ορφανοτροφειο ή, ή, ή...

καλά μεγάλε φύγε γιατί δυσκολεύουν τα πράγματα για σένα, μπορείς να ξαναμπείς και να κομπάσεις για το εξαιρετικό ποστ που έγραψες
Εισαι σιγουρος οτι δυσκολευουν τα πραγματα για μενα? Δεν εχω δει απαντηση επι της ουσιας περαν προσωπικων προτιμησεων και αυθαιρετων συμπερασματων...

Ξαναφευγω λοιπον.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ο Αλέξης δεν είπε ότι δεν έχει μπάνια φέτος?
anyway...
και πάλι όμως, τα μέτωπα για την σωτηρία της πατρίδος θέλουν τους στρατιώτες στην πρώτη γραμμή!!
ενταξει τυπε, μη τον εξαντλησουμε κι ολας, χατ τρικ μιστερ μαλακας εχει κανει, ποσο να δουλεψει ακομα :S ας ξεκουραστει λιγο και αυτος  :sunglasses:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Ως γυναικα και πανω απ ολα μαμα το μονο που εχω να πω ειναι οτι τα παιδια χρειαζονται γονεις που θα ειναι διπλα τους,ευτυχισμενους και ισσοροπημενους,ετοιμοι να ζησουν αυτο το θαυμα σε ολο το μεγαλειο να ειναι ικανοι να ανταπεξελθουν σε ολες τις αναγκες ενος παιδιου και οχι να γινονται "γονεις" λογω καθωσπρεπισμου η απλα γιατι το μυαλο στο κεφαλι τους ειναι ανυπαρκτο...Δεν εχει σημασια εαν γεννησεις ενα παιδι η οχι για να το αγαπησεις και να το μεγαλωσεις σωστα και πιστευω τα παιδια δεν τα ενδιαφερει εαν εχουν δυο γονεις ετεροφυλους η του ιδιου φυλου οταν μεγαλωνουν ευτυχισμενα... αλλωστε ολοι εσεις ποσους γονεις ξερετε που ειναι ακαταλληλοι για αυτο το πραγμα διοτι εγω στη ζωη μου εχω συναντησει αρκετες μαμαδες και μπαμπαδες οι οποιοι ειναι παντελως αχρηστοι και απαραδεκτοι και θα επρεπε να εχουν υποστει στειρωση και οχι να ειναι γονεις με παιδακια προβληματικα και δυστυχισμενα γιατι οταν ενας ανθρωπος με προβληματα φερνει στον κοσμο ενα παιδακι ειναι δεδομενο οτι θα διαιωνισει το προβλημα απλα...οποτε μην ειστε τοσο κατηγορηματικοι στο θεμα μιας και η ουσια ειναι τα παιδια και αυτα χρειαζονται αγαπη εστω και εαν ειναι απο γονεις του ιδιου φυλου :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Συμφωνούμε κοπελιά γενικως, μια ενσταση μονο. Ποτέ καποιος δεν είναι ετοιμος για γονιός. Ειτε στρέιτ είτε γκέι είτε μπάι.

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Συμφωνούμε κοπελιά γενικως, μια ενσταση μονο. Ποτέ καποιος δεν είναι ετοιμος για γονιός. Ειτε στρέιτ είτε γκέι είτε μπάι.

Θεωρω οτι μετα απο καποια ηλικια ειμαστε αρκετα πιο ωριμοι ωστε να αποφασισουμε εαν θελουμε να φερουμε στον κοσμο ενα παιδι το οποιο θα χρειαζεται τη αμεριστη προσοχη μας για πολλα χρονια αυτο εννοω ετοιμοι...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Ρε τύποι, χαλαρώστε λίγο. Αυτά τα θεματα, ας τα κρινει η κοινωνια στην οποια συμβαινουν. Κι εμενα δεν μου αρεσουν οι δημόσιοι αποκεφαλισμοί στη Σαουδική Αραβια, αλλά αφού το αποδεχεται η κοινωνια της, εμενα τι λογος μου πεφτει?
Προφανώς στις κοινωνίες στις οποίες εχει νομοθετηθεί, ηταν ωριμες να το αποδεχθούν. Και επομένως δεν θα υπαρχει καποιο πρόβλημα. Γιατι δεν το βλέπετε ετσι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Θεωρω οτι μετα απο καποια ηλικια ειμαστε αρκετα πιο ωριμοι ωστε να αποφασισουμε εαν θελουμε να φερουμε στον κοσμο ενα παιδι το οποιο θα χρειαζεται τη αμεριστη προσοχη μας για πολλα χρονια αυτο εννοω ετοιμοι...
Και ποια είναι αυτή η ηλικια κατά την αποψη σου? Και τι σημαινει "αμεριστη προσοχη"?
Ειδικα το τελευταιο με ενδιαφερει να δω πώς το βλέπεις, γιατι καποτε εκαναν 10-12 παιδια και μονο "αμεριστη" προσοχη δεν ειχαν, αλλά μαλλον καλα μεγαλωναν.
Ειμαι οφφ τοπικ όμως μαλλον.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Να απαντησω τι? Εσυ αρχισες να μας λες οτι το "πιθανοτερο ειναι να εχει προβληματα". Οτι δηλαδη πανω απο τα μισα παιδια που εχουν υιοθετηθει απο γκευ κλπ ζευγαρια σε αυτες τις χωρες εχουν ψυχολογικα προβληματα!!! Δεν καταλαβαινεις οτι τετοια τοποθετηση χρειαζεται τεκμηριωση απο μερους σου? Δε θα ειχε γινει ή εστω ακουστει κατι αν ισχυε? Δε θα αποδειξω εγω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.

Και αυτο με την ορθογραφια αναφερεται και παλι στην εξωφρενικη τοποθετηση οτι πανω απο τα μισα παιδια εχουν ψυχολογικα προβληματα απο αυτη την κατασταση. Απο που κι ως που προκυπτει αυτο? Απο τη background? Πού το ξερεις? Απο τον μικρόκοσμό σου? Ουτε οι επαγγελματιες ψυχολογοι δεν ειναι τοσο κατηγορηματικα σιγουροι για κατι. Και ειναι καποιος που δεν διδαχθηκε ορθογραφια ακομα?

Αυτααα...
Εισαι σιγουρος οτι δυσκολευουν τα πραγματα για μενα? Δεν εχω δει απαντηση επι της ουσιας περαν προσωπικων προτιμησεων και αυθαιρετων συμπερασματων...

Ξαναφευγω λοιπον.
Να απαντησεις με την λογικη σου.Με βαση το πως ειναι ο κοσμος σημερα και οχι με βαση το πως θα επρεπε να ειναι.Σαν τι να γινει και τι να ακουστει δηλαδη? Να κανουν τα παιδακια αυτα εξεγερση? Η να γινουν ολα εγγληματιες?Εσυ εχεις ψαξει καλα και εχεις δει οτι δεν υπαρχρουν αναφορες για ψυχολογικα προβληματα σε αυτα τα παιδακια? Η λογικη σου, σου λεει οτι το θεμα δεν χριζει καμιας προσοχης και οτι ειναι το ιδιο να μεγαλωνει κανεις σε μια τυπικη οικογενια και το ιδιο σε μια ομοφυλοφιλικη? Αυτο σε ρωταω και αυτο θελω να μου απαντησεις.Οχι με βαση τα πιστευω σου αλλα με βαση την λογικη σου. Οσο για την ορθογραφια...πολυ κακο ''επιχειρημα'' για μενα και πολυ κακη συμπεριφορα.Το να πας να μειωσεις τα λογια του συνομιλιτη σου πατοντας πανω σε ενα ''ελατωμα'' που καμια σχεση δεν εχει με το θεμα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
το θρεντ ειναι αηδια και πρεπει να διαγραφει κατα την ταπεινη μου γνωμη και ο θεματοθετης να φαει μπαν

πολυ αερα εχει παρει το αδελφατο εδω μεσα

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
παιδια ελεος,δεν αντεχω αλλο,η μαλακια και η καθε ανωμαλια καθενος ψυχανωμαλου δεν μπορει να γινει ανεκτη,θα κανω εμετο
[size=10pt]ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΝ ΘΡΕΝΤ...ΞΕΠΕΡΝΑ ΟΡΙΑ[/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom