Νέα

Η στιγμή που ένα ζευγάρι αντρών αποκτά παιδί...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 535
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Βριστε, μεχρι εκει σας κοφτει. Περι ουσιας τιποτα. ;)

ενώ εσύ ξεχειλίζεις από ουσία

περιμένω ακροβατισμούς για να συνδυάσεις τα παραπάνω που έγραψες περί "φυσιολογικού" με το παρόν θέμα

φυσιολογικός ο βιασμός ανηλίκων - φυσιολογική η οικογένεια με δύο αρσενικούς γονείς

περιμένω να διαβάσω τι σκεφτόσουν και έκανες αυτήν την παραπομπή

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ναι τυπε. Θα παω στο Ευρωπαικο δικαστηριο να κανω μηνυση σε ολες αυτες τις χωρες, που μερικες εχουν νομιμη την υιοθεσια απο γκευ κλπ πανω απο δεκαετια, βασισμενος ως πηγη στον saul. Που κατεχει προφανως ολες τις περγαμηνες που χρειαζονται για να κρινει και να μελετησει την παιδικη ψυχολογια. Ετσι μεσα σε 4 γραμμες. Μονο που εκει που πηρε τα διδακτορικα του στην ψυχολογια δεν διδασκαν και πολυ ορθογραφια. ;)
Σου ειπα εγω ποτε να πας να κανεις μυνηση σε κανεναν? Ειπα εγω ποτε οτι ειναι παρανωμο? Δεν χρειαζομαι περγαμηνες για να πω την γνωμη μου ελευθερα.Οπως την λες και εσυ αλλοστε.Σε εχει διορισει εσενα κανενας βαση των προσοντων σου να αποφασιζεις τι ειναι σωστο και τι λαθος για αυτα τα θεματα? Οχι.Αρα οσο η δικη μου αποψη ειναι λαθος αλλο τοσο μπορει να ειναι και η δικη σου. Εγω σε ρωτησα τι πιστευεις αν πιστευεις οτι ειναι το ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ καθαρα και οχι της κοινωνιας αλλα εσυ αρκεστικες στο να απαξιωσεις απλα την αποψη μου.Αυτο δεν ειναι επιχειρημα.Ουτε καν απαντιση.Ειναι απλα επιθεση.Οσο για την ορθογραφια...φαντασου ποσο στενομυαλο (δικη σου λεξη απο πριν) ειναι να κοιτας τα ορθογραφικα λαθη καποιοι και οχι το νοημα των προτασεων του.  :)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
στην ελλαδα προφανως και δεν μπορει να γινει κατι τετοιο...αλλα σε αλλες χωρες τα πραγματα μπορει να ειναι πιο απλα...μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια....
Στο αρχικο ποστ μου ειπα οτι οι ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ δεν ειναι και τοσο καλες.Δεν ειπα οτι δεν μπορει να μεγαλωσει καλα.Ειπα οτι ειναι ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ να εχει προβληματα.Φυσικα και ολα γινοντε.Το θεμα ειναι να κοιταμε παντα το συμφερον των παιδιων.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.848
Πόντοι
5.006
Στο αρχικο ποστ μου ειπα οτι οι ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ δεν ειναι και τοσο καλες.Δεν ειπα οτι δεν μπορει να μεγαλωσει καλα.Ειπα οτι ειναι ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ να εχει προβληματα.Φυσικα και ολα γινοντε.Το θεμα ειναι να κοιταμε παντα το συμφερον των παιδιων.
συμφωνω..σ αυτη τη βαση πρεπει να τιθεται το θεμα : αν ειναι προς το συμφερον του παιδιου ή οχι....
τα αλλα περι ανωμαλιας, ειναι απλα μπουρδες...

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Συμφωνω απολυτα με τον γαμο ατομων του ιδιου φυλου. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ, ειναι κατι που υπαρχει στη φυση σε καποια ζωα, πχ στις μυγες, που ολοι ξερουμε. ΖΩ ΕΝΤΟΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, κυρίως απο την πολιτεία ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ. Ελπίζω κάποτε να ευαισθητοποιηθει  η κοινωνία γιατί εμεις οι κοπρολαγνοι ζουμε παραμελημενοι, θλιμμενοι χωρις δικαιωματα. ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΣ? Δικαιωμά του, μιας και ειναι πιο υγιεινο απο το να τρωει πιτσες και σουβλακια.

Επισκέπτης
πειτε τι ξερετε για το μπουλινκ να σας πω για την ζωη του παιδιου με τα πουστρακια για γονεις...
Δεν ντρεπεστε ρε ανωμαλοι να βαζετε αμαχους στους αγονες σας; :think:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

Κι αυτές οι πιθανότητες, όταν πρόκειται για υιοθεσία σε μια χώρα όπως η ελλαδα του πουριτανισμού, αυξάνονται κατά πολύ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.848
Πόντοι
5.006
πειτε τι ξερετε για το μπουλινκ να σας πω για την ζωη του παιδιου με τα πουστρακια για γονεις...
Δεν ντρεπεστε ρε ανωμαλοι να βαζετε αμαχους στους αγονες σας; :think:
τυπε δεν ξερω αν το καταλαβες, αλλα με αυτο το ποστ σου υπερασπιζεσαι τους θυτες του bulling....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
συμφωνω..σ αυτη τη βαση πρεπει να τιθεται το θεμα : αν ειναι προς το συμφερον του παιδιου ή οχι....

τα ίδια επιχειρήματα μετέρχονται και οι ομοφυλόφιλοι, λένε ότι οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις υπάρχουν παντού στην φύση, δεκτό αφού τα αρσενικά ζώα όταν έχουν ορμές πηδιούνται και μεταξύ τους

όμως η φύση δεν έχει επιλέξει να αποκτούν απογόνους ζεύγη του ιδίου φύλου, άρα σύμφωνα με την δική τους πάντα λογική πρόκειται για ανώμαλη κατάσταση, μη φυσιολογική

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Κι αυτές οι πιθανότητες, όταν πρόκειται για υιοθεσία σε μια χώρα όπως η ελλαδα του πουριτανισμού, αυξάνονται κατά πολύ
Για την Ελλαδα δε το συζηταω φιλε. Στην Ελλαδα ειναι σαν να καταδικαζεις το παιδι σου.Δεν ειναι θεμα ομοφυλοφιλιας.Ειναι θεμα κοινωνιας και παιδιου.Οποιος βαζει τις ελευθεριακες και πρωτοποριακες αποψεις πανω απο το συμφερον των παιδιων για μενα ειναι λαθος.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
ενώ εσύ ξεχειλίζεις από ουσία

περιμένω ακροβατισμούς για να συνδυάσεις τα παραπάνω που έγραψες περί "φυσιολογικού" με το παρόν θέμα

φυσιολογικός ο βιασμός ανηλίκων - φυσιολογική η οικογένεια με δύο αρσενικούς γονείς

περιμένω να διαβάσω τι σκεφτόσουν και έκανες αυτήν την παραπομπή
Ειδες τυπαρα μου που δεν τα πιανεις ουτε με υποτιτλους? Παρε λιγους υποτιτλους ακομα, αλλα μετα αποχωρω γιατι βαρεθηκα. Οποιος εχει μυαλουδακι διαβαζει, οποιος δεν εχει απλα ψαχνει δικαιολογιες για να καταρριψει οτι δεν ταιριαζει στον θλιβερα περιορισμενο μικρόκοσμό του.

Υποτιτλοι: Το οτι ειναι φυσιολογικος ο βιασμος ανηλικων και τα υπολοιπα μη φυσιολογικα που δεν συμβαινουν στη φυση που εγραψα στο (εξαιρετικο θα μπορουσα να πω) ποστ μου που παρεθεσες, γραφτηκαν για να αποδειχθει ποσο αστοχη ειναι η χρηση του ορου μη φυσιλογικο και ανωμαλια για να απαξιωσεις κατι που απλα δεν ταιριαζει στην προσωπικη σου αισθητικη για λογους που δεν ενδιαφερουν. Ε λοιπον στα παπαρια μας η προσωπικη σου αισθητικη. Ποτε δεν υπερασπιστηκα τη χρηση αυτων των ορων. Αντιθετως μαλιστα απ'οτι μολις εξηγησα. Απλα τους χρησιμοποιω εναντιον σας για να δειξω ποσο αστοχη ειναι η χρηση τους.

Καληνυχτα. :)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.848
Πόντοι
5.006
τα ίδια επιχειρήματα μετέρχονται και οι ομοφυλόφιλοι, λένε ότι οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις υπάρχουν παντού στην φύση, δεκτό αφού τα αρσενικά ζώα όταν έχουν ορμές πηδιούνται και μεταξύ τους

όμως η φύση δεν έχει επιλέξει να αποκτούν απογόνους ζεύγη του ιδίου φύλου, άρα σύμφωνα με την δική τους πάντα λογική πρόκειται για ανώμαλη κατάσταση, μη φυσιολογική
δεν ειναι θεμα ανωμαλιας ή φυσιολογικοτητας, ουτε θεμα καλου ή κακου....ειναι κοινωνικο θεμα....
αν μια κοινωνια μπορει να ανεχτει το θεμα αυτο, καλως να γινει...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

:grin:

thumbnail

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Η ομοφυλοφιλια δεν ειναι ανωμαλια.Ειναι απλα κατι το διαφορετικο.Ειναι χαζος οποιος νομιζει οτι (οι περισσοτεροι)ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ να γινουν ομοφυλοφιλοι. Υπαρχει ομως οπως υπαρχουν τα παντα στη ζωη και αρα εχει το δικαιομα του αυτοπροσδιορισμου ο καθενας.Τα παιδια ομως ειναι ενα θεμα  πολυπλοκο.Και στην σημερινη κοινωνια θεωρω γενικα οχι μονο στην Ελλαδα δεν ειναι προς το συμφερον του παιδιου να εχει 2 ομοφυλοφιλους γωνεις.Γνωμη μου.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
αλλα μετα αποχωρω γιατι βαρεθηκα.

Πριν αποχωρησεις φιλε αν μπορεις θα ηθελα να μου απαντησεις σε αυτο που σε ρωτησα.Εκτος αν η μονη απαντιση που εχεις να μου δωσεις ειναι οτι ειμαι αμορφοτος και ανορθογραφος.Αν δεν θες δεν πειραζει ο καθενας κρινεται απο αυτα που γραφει.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ειδες τυπαρα μου που δεν τα πιανεις ουτε με υποτιτλους? Παρε λιγους υποτιτλους ακομα, αλλα μετα αποχωρω γιατι βαρεθηκα. Οποιος εχει μυαλουδακι διαβαζει, οποιος δεν εχει απλα ψαχνει δικαιολογιες για να καταρριψει οτι δεν ταιριαζει στον θλιβερα περιορισμενο μικρόκοσμό του.

Υποτιτλοι: Το οτι ειναι φυσιολογικος ο βιασμος ανηλικων και τα υπολοιπα μη φυσιολογικα που δεν συμβαινουν στη φυση που εγραψα στο (εξαιρετικο θα μπορουσα να πω) ποστ μου που παρεθεσες, γραφτηκαν για να αποδειχθει ποσο αστοχη ειναι η χρηση του ορου μη φυσιλογικο και ανωμαλια για να απαξιωσεις κατι που απλα δεν ταιριαζει στην προσωπικη σου αισθητικη για λογους που δεν ενδιαφερουν. Ε λοιπον στα παπαρια μας η προσωπικη σου αισθητικη. Ποτε δεν υπερασπιστηκα τη χρηση αυτων των ορων. Αντιθετως μαλιστα απ'οτι μολις εξηγησα. Απλα τους χρησιμοποιω εναντιον σας για να δειξω ποσο αστοχη ειναι η χρηση τους.

καλά μεγάλε φύγε γιατί δυσκολεύουν τα πράγματα για σένα, μπορείς να ξαναμπείς και να κομπάσεις για το εξαιρετικό ποστ που έγραψες

Επισκέπτης
τυπε δεν ξερω αν το καταλαβες, αλλα με αυτο το ποστ σου υπερασπιζεσαι τους θυτες του bulling....
τυπε αυτή είναι η πραγματικοτητα. δεν μπορω να κανω κατι... Οποιος κανει αγωνες τους κανει με τα μουτρα του, δεν βαζει στην μεση παιδια κ αυτος κανει τον ανετο...
Δεν μπορεις να εχεις την απαιτηση να εχεις παιδι αν δεν αισθάνεσαι την υποχρεωση να δηλωσεις ότι εισαι gay από μονος σου...
Δεν ξερω αν με πιανεις αλλα τα δικαιώματα τα κερδίζεις. Δεν τα θεωρεις δεδομενα...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
απορω πως ο ΠΠος δεν εχει παρει χαμπαρι αυτο το νημα  :think:  η πουτανα η εξουσια πως σε αλλαζει τελικα..... :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom