Νέα

Η στιγμή που ένα ζευγάρι αντρών αποκτά παιδί...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 535
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
Eraser

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Δεν το θεωρω παραλογο ή αποκρουστικο ή ανηθικο. Το θεωρω ασυνεπές και υποκριτικο. Και δεν νομιζω ότι είναι υποκειμενικο αυτό.

Συμφωνώ ότι είναι υποκριτικό, ιδίως όταν αφορά ανδρικά ζευγάρια. Και το βρίσκω, προσωπικά, και αποκρουστικό. Πάρα πολύ.
Για τα γυναικεία, δεν με ενοχλεί τόσο για να είμαι ειλικρινής.
Το παιδί πρέπει να έχει την μητέρα του και έστω και έτσι την έχει.

Τελικά καταλήγουμε σε μια συζήτηση που δεν έχει αρχή και τέλος σε μερικά πράγματα.
Μάλλον διάφορες απαντήσεις έχουν σχέση με τις ανοχές τους καθενός και συνολικά της κοινωνίας, μιλώντας γενικά.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Αφού γνωρίζεις νομικά (κλητήρας γαρ κατά ektor) θα γνωρίζεις την αρχή της αμοιβαιότητας. Αν πάρεις ένα ένα τα μηνύματα της συζήτησης θα δεις ποιός είπε πρώτος τον άλλο παπάρα, τι αναγκάστηκε να απαντήσει ο άλλος που ως τότε μιλούσε χωρίς προσωπικούς χαρακτηρισμούς και όλες οι απορίες σου θα λυθούν.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μια χαρα θα μεγαλωσει αν το αγαπανε

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αφού γνωρίζεις νομικά (κλητήρας γαρ κατά ektor) θα γνωρίζεις την αρχή της αμοιβαιότητας. Αν πάρεις ένα ένα τα μηνύματα της συζήτησης θα δεις ποιός είπε πρώτος τον άλλο παπάρα, τι αναγκάστηκε να απαντήσει ο άλλος που ως τότε μιλούσε χωρίς προσωπικούς χαρακτηρισμούς και όλες οι απορίες σου θα λυθούν.
τυπε δεν γνωριζω νομικα αλλα ξερω οτι εγω σε προσφωνω ετσι απο παιδι εδω μεσα και οτι συνηθιζω να αλλαζω σε ολα τα νικ τα ονοματα. Δεν πιστευω να παρεξηγιέσαι

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
τυπε δεν γνωριζω νομικα αλλα ξερω οτι εγω σε προσφωνω ετσι απο παιδι εδω μεσα και οτι συνηθιζω να αλλαζω σε ολα τα νικ τα ονοματα. Δεν πιστευω να παρεξηγιέσαι
Όχι μωρέ καυλάντα να γίνεται. Τι άλλα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Τελος παντων. Θυμαμαι ότι στην αρχη μας πηραν μια συνεντευξη. Πολλες ερωτήσεις, ακομη και αδιάκριτες. Πρωτο χτυπημα.
Μετα μας πανε σε ένα τεραστιο δωματιο, που υπηρχαν δεκάδες παιδακια. Αλλα σε κουνιες, αλλα να μπουσουλανε στο πατωμα. Εκει αν καταλαβα καλα, ηταν τα μικροτερα των 12 μηνων. Δευτερο χτυπημα. Μου φανηκε τοσο τραγικο σαν εικονα.
Μετα μας πηγαν στο "νηπιαγωγειο" ας πουμε του ιδρυματος. Παιδακια μεχρι 3-5 ετων.
Εκει ηταν ένα ξανθό κοριτσακι.
Σε αφηνουν και μιλας στα παιδια, ανετα. Αυτό ηρθε μονο του σε μενα. Μου χαμογελάει και μου δινει το χερακι "θα με πας μια βολτα"?
Το παω λοιπον μια βολτα. Πολύ χαρουμενο, πολύ γελαστο. Το ηθελα, μου αρεσε!
Ρωταω την κυρια εκει, και μου λεει ότι το κοριτσακι αυτό εχει ηδη υιοθετηθεί και θα φυγει σε δεκα μερες μολις τελειωσουν οι διαδικασιες. Ενιωσα πραγματικα σαν να το εχασα εκεινη την ωρα. Γιατι να μην ειχα παει ένα εξαμηνο νωρίτερα να το παρω?
Θυμαμαι ότι μολις φυγαμε με τη γυναικα μου, της ζητησα συγνωμη να με αφησει λιγο μονο μου και πηγα λιγο παρακεί και εμπηξα τα κλαματα και τρομαξε μετα να με συνεφερει.
Μετα από ένα χρονο μας ηρθε ένα χαρτι αν επιμενουμε για την υιοθεσια. Ειπα στη γυναικα μου "ΟΧΙ". Αυτά.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οι περισσοτεροι γωνεις αγαπανε τα παιδια τους.Αυτο δεν σημαινει οτι τους δινουν ολα οσα χρειαζοντε.
οσο καλα θα μεγαλωνε με μια μανα αλλο τοσο θα μεγαλωσει και με δυο πατερες.μη σου πω με τις πιθανοτητες ισως και καλυτερα

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Τελος παντων. Θυμαμαι ότι στην αρχη μας πηραν μια συνεντευξη. Πολλες ερωτήσεις, ακομη και αδιάκριτες. Πρωτο χτυπημα.
Μετα μας πανε σε ένα τεραστιο δωματιο, που υπηρχαν δεκάδες παιδακια. Αλλα σε κουνιες, αλλα να μπουσουλανε στο πατωμα. Εκει αν καταλαβα καλα, ηταν τα μικροτερα των 12 μηνων. Δευτερο χτυπημα. Μου φανηκε τοσο τραγικο σαν εικονα.
Μετα μας πηγαν στο "νηπιαγωγειο" ας πουμε του ιδρυματος. Παιδακια μεχρι 3-5 ετων.
Σε αφηνουν και μιλας στα παιδια, ανετα. Αυτό ηρθε μονο του σε μενα. Μου χαμογελάει και μου δινει το χερακι "θα με πας μια βολτα"?
Ρωταω την κυρια εκει, και μου λεει ότι το κοριτσακι αυτό εχει ηδη υιοθετηθεί και θα φυγει σε δεκα μερες μολις τελειωσουν οι διαδικασιες. Ενιωσα πραγματικα σαν να το εχασα εκεινη την ωρα. Γιατι να μην ειχα παει ένα εξαμηνο νωρίτερα να το παρω?
Θυμαμαι ότι μολις φυγαμε με τη γυναικα μου, της ζητησα συγνωμη να με αφησει λιγο μονο μου και πηγα λιγο παρακεί και εμπηξα τα κλαματα και τρομαξε μετα να με συνεφερει.
Μετα από ένα χρονο μας ηρθε ένα χαρτι αν επιμενουμε για την υιοθεσια. Ειπα στη γυναικα μου "ΟΧΙ". Αυτά.
Μας γάμησες ρε τύπε...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
οσο καλα θα μεγαλωνε με μια μανα αλλο τοσο θα μεγαλωσει και με δυο πατερες.μη σου πω με τις πιθανοτητες ισως και καλυτερα
Μαν εχουμε γραψει τοσες σελιδες και εγω προσωπικα εχω κανει τοσα ποστ πανω σε αυτο το θεμα σημερα δεν μπορω να τα ξαναγραψω εδω.Διαφωνω και εχω επιχειρηματα που βασιζοντε στην λογικη (θελω να πιστευω),οποτε πηγαινε πισω στις σελιδες και δες την αποψη μου αν την θελεις.  :)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

αγαμησου στενοχωρηθηκα νυχτιατικα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εγω οσες φορες εχω φανταστει τετεια πραγματα εχω σκευτει οτι το χειρωτερο της φασης θα ειναι να διαλεξεις ενα παιδακι και να ξερεις οτι αφησες πισω τα υπολοιπα παραπομενεμενα..

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μαν εχουμε γραψει τοσες σελιδες και εγω προσωπικα εχω κανει τοσα ποστ πανω σε αυτο το θεμα σημερα δεν μπορω να τα ξαναγραψω εδω.Διαφωνω και εχω επιχειρηματα που βασιζοντε στην λογικη (θελω να πιστευω),οποτε πηγαινε πισω στις σελιδες και δες την αποψη μου αν την θελεις.  :)
εγινε.καλο βραδυ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
στεναχωρηθηκα με τα του αλεξ :huh:

Ας το ελαφρυνω λιγο.
Ειδες όμως Ερι? Κατά βαθος δικιο εχεις. Το ξανθο γελαστο τετραχρονο κοριτσακι ηθελα. Εγωισταρος δηλαδή. Δεν ηθελα ας πουμε κανενα γυφτακι ή κανενα ασχημο. Το ομορφοτερο και πιο χαρουμενο ηθελα  :2funny:

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Φρίκη!῍Αν ὅλα αὐτὰ δὲν γίνονται γιὰ νὰ ἐκφυλιστεὶ τὸ ἀνθρώπινο γένος,γιατὶ τὰ προωθοῦνε τόσο πολύ;;;Εἶπε ποτὲ κανένα παιδὶ θέλω οἱ γονεῖς μου νὰ εἶναι κι οἱ δύο πατεράδες,δὲν θέλω μάνα;!Τὸ ΔΑΦΝΙ δὲν συγκρίνεται μὲ αὐτὰ ποὺ ἔχουν στὸ μυαλό τους μερικοὶ γνωστοὶ καὶ μὴ ἐξαιρεταῖοι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom