LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Θα το ανελυα λιγο, αλλά δεν νομιζω ότι χρωστανε τιποτα οι υπολοιποι να διαβαζουν τετοια.
Πες ρε
Θα το ανελυα λιγο, αλλά δεν νομιζω ότι χρωστανε τιποτα οι υπολοιποι να διαβαζουν τετοια.
Δεν το θεωρω παραλογο ή αποκρουστικο ή ανηθικο. Το θεωρω ασυνεπές και υποκριτικο. Και δεν νομιζω ότι είναι υποκειμενικο αυτό.
τυπε δεν γνωριζω νομικα αλλα ξερω οτι εγω σε προσφωνω ετσι απο παιδι εδω μεσα και οτι συνηθιζω να αλλαζω σε ολα τα νικ τα ονοματα. Δεν πιστευω να παρεξηγιέσαιΑφού γνωρίζεις νομικά (κλητήρας γαρ κατά ektor) θα γνωρίζεις την αρχή της αμοιβαιότητας. Αν πάρεις ένα ένα τα μηνύματα της συζήτησης θα δεις ποιός είπε πρώτος τον άλλο παπάρα, τι αναγκάστηκε να απαντήσει ο άλλος που ως τότε μιλούσε χωρίς προσωπικούς χαρακτηρισμούς και όλες οι απορίες σου θα λυθούν.
Οι περισσοτεροι γωνεις αγαπανε τα παιδια τους.Αυτο δεν σημαινει οτι τους δινουν ολα οσα χρειαζοντε.Μια χαρα θα μεγαλωσει αν το αγαπανε
Όχι μωρέ καυλάντα να γίνεται. Τι άλλα;τυπε δεν γνωριζω νομικα αλλα ξερω οτι εγω σε προσφωνω ετσι απο παιδι εδω μεσα και οτι συνηθιζω να αλλαζω σε ολα τα νικ τα ονοματα. Δεν πιστευω να παρεξηγιέσαι
οσο καλα θα μεγαλωνε με μια μανα αλλο τοσο θα μεγαλωσει και με δυο πατερες.μη σου πω με τις πιθανοτητες ισως και καλυτεραΟι περισσοτεροι γωνεις αγαπανε τα παιδια τους.Αυτο δεν σημαινει οτι τους δινουν ολα οσα χρειαζοντε.
Μας γάμησες ρε τύπε...Τελος παντων. Θυμαμαι ότι στην αρχη μας πηραν μια συνεντευξη. Πολλες ερωτήσεις, ακομη και αδιάκριτες. Πρωτο χτυπημα.
Μετα μας πανε σε ένα τεραστιο δωματιο, που υπηρχαν δεκάδες παιδακια. Αλλα σε κουνιες, αλλα να μπουσουλανε στο πατωμα. Εκει αν καταλαβα καλα, ηταν τα μικροτερα των 12 μηνων. Δευτερο χτυπημα. Μου φανηκε τοσο τραγικο σαν εικονα.
Μετα μας πηγαν στο "νηπιαγωγειο" ας πουμε του ιδρυματος. Παιδακια μεχρι 3-5 ετων.
Εκει ηταν ένα ξανθό κοριτσακι.
Σε αφηνουν και μιλας στα παιδια, ανετα. Αυτό ηρθε μονο του σε μενα. Μου χαμογελάει και μου δινει το χερακι "θα με πας μια βολτα"?
Το παω λοιπον μια βολτα. Πολύ χαρουμενο, πολύ γελαστο. Το ηθελα, μου αρεσε!
Ρωταω την κυρια εκει, και μου λεει ότι το κοριτσακι αυτό εχει ηδη υιοθετηθεί και θα φυγει σε δεκα μερες μολις τελειωσουν οι διαδικασιες. Ενιωσα πραγματικα σαν να το εχασα εκεινη την ωρα. Γιατι να μην ειχα παει ένα εξαμηνο νωρίτερα να το παρω?
Θυμαμαι ότι μολις φυγαμε με τη γυναικα μου, της ζητησα συγνωμη να με αφησει λιγο μονο μου και πηγα λιγο παρακεί και εμπηξα τα κλαματα και τρομαξε μετα να με συνεφερει.
Μετα από ένα χρονο μας ηρθε ένα χαρτι αν επιμενουμε για την υιοθεσια. Ειπα στη γυναικα μου "ΟΧΙ". Αυτά.
Μαν εχουμε γραψει τοσες σελιδες και εγω προσωπικα εχω κανει τοσα ποστ πανω σε αυτο το θεμα σημερα δεν μπορω να τα ξαναγραψω εδω.Διαφωνω και εχω επιχειρηματα που βασιζοντε στην λογικη (θελω να πιστευω),οποτε πηγαινε πισω στις σελιδες και δες την αποψη μου αν την θελεις.οσο καλα θα μεγαλωνε με μια μανα αλλο τοσο θα μεγαλωσει και με δυο πατερες.μη σου πω με τις πιθανοτητες ισως και καλυτερα
Όχι μωρέ καυλάντα να γίνεται. Τι άλλα;
Τελος παντων. Θυμαμαι ότι στην αρχη μας πηραν μια συνεντευξη. Πολλες ερωτήσεις, ακομη και αδιάκριτες. Πρωτο χτυπημα.
Μετα μας πανε σε ένα τεραστιο δωματιο, που υπηρχαν δεκάδες παιδακια. Αλλα σε κουνιες, αλλα να μπουσουλανε στο πατωμα. Εκει αν καταλαβα καλα, ηταν τα μικροτερα των 12 μηνων. Δευτερο χτυπημα. Μου φανηκε τοσο τραγικο σαν εικονα.
Μετα μας πηγαν στο "νηπιαγωγειο" ας πουμε του ιδρυματος. Παιδακια μεχρι 3-5 ετων.
Εκει ηταν ένα ξανθό κοριτσακι.
Σε αφηνουν και μιλας στα παιδια, ανετα. Αυτό ηρθε μονο του σε μενα. Μου χαμογελάει και μου δινει το χερακι "θα με πας μια βολτα"?
Το παω λοιπον μια βολτα. Πολύ χαρουμενο, πολύ γελαστο. Το ηθελα, μου αρεσε!
Ρωταω την κυρια εκει, και μου λεει ότι το κοριτσακι αυτό εχει ηδη υιοθετηθεί και θα φυγει σε δεκα μερες μολις τελειωσουν οι διαδικασιες. Ενιωσα πραγματικα σαν να το εχασα εκεινη την ωρα. Γιατι να μην ειχα παει ένα εξαμηνο νωρίτερα να το παρω?
Θυμαμαι ότι μολις φυγαμε με τη γυναικα μου, της ζητησα συγνωμη να με αφησει λιγο μονο μου και πηγα λιγο παρακεί και εμπηξα τα κλαματα και τρομαξε μετα να με συνεφερει.
Μετα από ένα χρονο μας ηρθε ένα χαρτι αν επιμενουμε για την υιοθεσια. Ειπα στη γυναικα μου "ΟΧΙ". Αυτά.
Εγω γι αυτό ειπα να μην το αναλυσω.Μας γάμησες ρε τύπε...
:S με κουρασε η ηλιθιοτητα σου α γαμησου. απαλα για να μην παρεξηγηθεις.
εγινε.καλο βραδυΜαν εχουμε γραψει τοσες σελιδες και εγω προσωπικα εχω κανει τοσα ποστ πανω σε αυτο το θεμα σημερα δεν μπορω να τα ξαναγραψω εδω.Διαφωνω και εχω επιχειρηματα που βασιζοντε στην λογικη (θελω να πιστευω),οποτε πηγαινε πισω στις σελιδες και δες την αποψη μου αν την θελεις.
στεναχωρηθηκα με τα του αλεξ
Εγω γι αυτό ειπα να μην το αναλυσω.