Νέα

Η στιγμή που ένα ζευγάρι αντρών αποκτά παιδί...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 535
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Δεν το λεω για να μην συζητησω μαν πραγματικα δεν εχει νοημα να γραψω ξανα κατι που εχει υποθει επι τοσες σελιδες.Γιαυτο σου λεω να πας μερικες σελιδες πισω να διαβασεις.Με καθε καλη προθεση μπεσα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Εγω οσες φορες εχω φανταστει τετεια πραγματα εχω σκευτει οτι το χειρωτερο της φασης θα ειναι να διαλεξεις ενα παιδακι και να ξερεις οτι αφησες πισω τα υπολοιπα παραπομενεμενα..
Το συγκλονιστικο είναι ότι μολις μπαινεις εκει, σε κοιτανε όλα με ελπιδα σαν την πιθανη διεξοδο να φυγουν από εκει. Είναι πολυυυυυυυυυυ ψυχοφθορο να το αντιμετωπίσεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το συγκλονιστικο είναι ότι μολις μπαινεις εκει, σε κοιτανε όλα με ελπιδα σαν την πιθανη διεξοδο να φυγουν από εκει. Είναι πολυυυυυυυυυυ ψυχοφθορο να το αντιμετωπίσεις.

:S γαμησε μας δωσε πονο

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ας το ελαφρυνω λιγο.
Ειδες όμως Ερι? Κατά βαθος δικιο εχεις. Το ξανθο γελαστο τετραχρονο κοριτσακι ηθελα. Εγωισταρος δηλαδή. Δεν ηθελα ας πουμε κανενα γυφτακι ή κανενα ασχημο. Το ομορφοτερο και πιο χαρουμενο ηθελα  :2funny:
ολοι ειμαστε εγωιστες αλεξ κυριως στο θεμα των παιδιων τα θελουμε συνεχεια του καλυτερου μας εαυτού  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ναι αυτο ακριβως.Εδω σκυλι απο τα αδεσποτα που τα εχουνε ολα μαζεμενα πας να παρεις και μαυριζει η ψυχη σου που τα βλεπεις ετσι..φαντασου παιδακια...

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Για ξανασκέψου το ρε Αλεξ τώρα που έχει περάσει καιρός,την ιδέα της υιοθεσίας εννοώ.
Ξανασυζήτα το με την γυναίκα σου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
καταθεση ψυχης αλεξ  :S

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ελεγε με γεμιση σοκολατα και τελικα ηταν σκετα μονο αχνη????

OP
OP
Eraser

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Τελος παντων. Θυμαμαι ότι στην αρχη μας πηραν μια συνεντευξη. Πολλες ερωτήσεις, ακομη και αδιάκριτες. Πρωτο χτυπημα.
Μετα μας πανε σε ένα τεραστιο δωματιο, που υπηρχαν δεκάδες παιδακια. Αλλα σε κουνιες, αλλα να μπουσουλανε στο πατωμα. Εκει αν καταλαβα καλα, ηταν τα μικροτερα των 12 μηνων. Δευτερο χτυπημα. Μου φανηκε τοσο τραγικο σαν εικονα.
Μετα μας πηγαν στο "νηπιαγωγειο" ας πουμε του ιδρυματος. Παιδακια μεχρι 3-5 ετων.
Εκει ηταν ένα ξανθό κοριτσακι.
Σε αφηνουν και μιλας στα παιδια, ανετα. Αυτό ηρθε μονο του σε μενα. Μου χαμογελάει και μου δινει το χερακι "θα με πας μια βολτα"?
Το παω λοιπον μια βολτα. Πολύ χαρουμενο, πολύ γελαστο. Το ηθελα, μου αρεσε!
Ρωταω την κυρια εκει, και μου λεει ότι το κοριτσακι αυτό εχει ηδη υιοθετηθεί και θα φυγει σε δεκα μερες μολις τελειωσουν οι διαδικασιες. Ενιωσα πραγματικα σαν να το εχασα εκεινη την ωρα. Γιατι να μην ειχα παει ένα εξαμηνο νωρίτερα να το παρω?
Θυμαμαι ότι μολις φυγαμε με τη γυναικα μου, της ζητησα συγνωμη να με αφησει λιγο μονο μου και πηγα λιγο παρακεί και εμπηξα τα κλαματα και τρομαξε μετα να με συνεφερει.
Μετα από ένα χρονο μας ηρθε ένα χαρτι αν επιμενουμε για την υιοθεσια. Ειπα στη γυναικα μου "ΟΧΙ". Αυτά.

προσπαθούσα να γράψω κάτι αλλά δεν έβγαινε...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εχω δει εχουν βγει κατι μικρα που τα γεμιζουν με διαφορες γευσεις  :grin:

Stories

Νέο!

Stories