ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Μακάρι να΄ρθει απο τα 30 μου(και κάτι) να ησυχάσω απο την περίοδο.
ναι ηρθαν τα πανω απο τ'αφαλι σορτς στη μοδα και γυρισες και συ στα χρονια που χορευες τζον τικη
Μακάρι να΄ρθει απο τα 30 μου(και κάτι) να ησυχάσω απο την περίοδο.
τωρα καλοκαιριασε θελω ντονατ με παγωτοΕιχα πάρει με λεμόνι :S
Κάνε και ένα τριτο μωρεΜακάρι να΄ρθει απο τα 30 μου(και κάτι) να ησυχάσω απο την περίοδο.
ηταν ενα τεραστιο με λευκη σοκολατα και πολυχρωμη τρουφα, λες και σε κοιταζε στα ματια, μπηκες στο ντονατσαδικο, το κοιταξες, η γλωσσα σου υγρανε τα χειλη, οι κορες διεσταλλησαν, εσφιξες τις χουφτες, προχωρησες αποφασιστηκα στη βαριεστημενη υπαλληλο, δε μιλησες, περιμενες πως θα το καταλαβαινε μονη της, εδειξες με τα ματια, αυτο.... γυρισε, το ειδε...πηρε την τσιμπηδα, ανοιξε μια χαρτοσακουλα για να το βαλει, εσυ ειχες πιασει ηδη τη χαρτοπετσετα και τοτε.....της επεσε στο πατωμα, στρογγυλο οπως ηταν τσουλησε επιταγχυνοντας προς το δρομο, ετρεξες απο πισω φωναζοντας, μηηηη ειναι δικο μουυυυ....ετρεχες σαν τρελη μεσα στην κινηση, μπροστα το ντονατς πισω εσυ , το βλεπεις, επιβραδυνει, κανει κυκλους γυρω απο το ιδιο σημειο, η καρδια σου χτυπα δυνατα, πεφτει, σταματα, απλωνεις το χερι και ......πλααααααααααααατς το σκουπιδιαρικο περνα απο πανω.....μια μερα θα κανω και γω καταθεση ψυχης για τα ντονατς
Αν ήμουν ακόμη παντρεμένη θα είχα κάνει 10Κάνε και ένα τριτο μωρε
θα ειμαι γλαφυρή τωρα παω νανι σας φιλω ολους :-*ηταν ενα τεραστιο με λευκη σοκολατα και πολυχρωμη τρουφα, λες και σε κοιταζε στα ματια, μπηκες στο ντονατσαδικο, το κοιταξες, η γλωσσα σου υγρανε τα χειλη, οι κορες διεσταλλησαν, εσφιξες τις χουφτες, προχωρησες αποφασιστηκα στη βαριεστημενη υπαλληλο, δε μιλησες, περιμενες πως θα το καταλαβαινε μονη της, εδειξες με τα ματια, αυτο.... γυρισε, το ειδε...πηρε την τσιμπηδα, ανοιξε μια χαρτοσακουλα για να το βαλει, εσυ ειχες πιασει ηδη τη χαρτοπετσετα και τοτε.....της επεσε στο πατωμα, στρογγυλο οπως ηταν τσουλησε επιταγχυνοντας προς το δρομο, ετρεξες απο πισω φωναζοντας, μηηηη ειναι δικο μουυυυ....ετρεχες σαν τρελη μεσα στην κινηση, μπροστα το ντονατς πισω εσυ , το βλεπεις, επιβραδυνει, κανει κυκλους γυρω απο το ιδιο σημειο, η καρδια σου χτυπα δυνατα, πεφτει, σταματα, απλωνεις το χερι και ......πλααααααααααααατς το σκουπιδιαρικο περνα απο πανω.....
θα ειμαι γλαφυρή τωρα παω νανι σας φιλω ολους :-*
139114 μελη θα σε βοηθουσαν με χαρα ;)Αν ήμουν ακόμη παντρεμένη θα είχα κάνει 10
:-* :-*139114 μελη θα σε βοηθουσαν με χαρα ;)
Αν ήμουν ακόμη παντρεμένη θα είχα κάνει 10
αν ησουν ακομα παντρεμενη θα φοραγε τις καποτες μαζι με το κουτι
Ε παντρεψου να χαρεί και η μαμαΑν ήμουν ακόμη παντρεμένη θα είχα κάνει 10
Τύπε δεν το επιασες το υπονοουμενο. Ηθελε να πει ότι ο πρωην ειχε παθος μαζι τηςαν ησουν ακομα παντρεμενη θα φοραγε τις καποτες μαζι με το κουτι
Η μαμα λέει σκέφτεται να κάτσει όλο το καλοκαίρι μαζί μου :S :S :SΕ παντρεψου να χαρεί και η μαμα
Οχι ρε δεν εννοούσα αυτο..αμέσως εσύ ποντικομαμη!!!Τύπε δεν το επιασες το υπονοουμενο. Ηθελε να πει ότι ο πρωην ειχε παθος μαζι της
Τύπε δεν το επιασες το υπονοουμενο. Ηθελε να πει ότι ο πρωην ειχε παθος μαζι της
Πω ρε πακετο. Μεχρι κι εγω που το διαβασα ανατριχιασα.Η μαμα λέει σκέφτεται να κάτσει όλο το καλοκαίρι μαζί μου :S :S :S