ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Άλλος αναίσθητος παρτάκιας κι αυτός...
εκτος απο ανισορροπο θα το κανουν και μπουχεσα μιας και θα το στουμπωνει γλυκα η "μανουλα" του ο παρλιαρος
Άλλος αναίσθητος παρτάκιας κι αυτός...
να βαζεις το καυκαλο να δουλεψει. παρε δευτερο παραδειγμα. το να γεννηθει υγιες παιδι απο δυο ναρκομανεις γονεις ειναι στατιστικα εφικτο οσο μικρο ποσοστο και να ειναι. σε καλυπτει αυτο για να επιχειρηματολογησεις υπερ και να το κανεις κανονα?
Ο γάμος των gay όχι απλώς απαγορεέται αλλά είναι ανυπόστατος αν τελεστεί που θα πει ότι είναι σαν να μην έγινε ποτέ.Τι γίνεται όμως όταν ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι παντρεύεται κανονικά και μετά θέλει και παιδί?
Ας ξεκινήσουμε από τον γάμο, νομίζω πως δεν απαγορεύεται πλέον. Αφού ο γάμος δεν απαγορεύεται γιατί να τους απαγορεύσουν το παιδί, ως λογική συνέχεια ενός ζευγαριού?
Ο σεργουλοπουλος πχ την εχει διπλα και μεγαλωνει μαζι το παιδι. εκει η μανα εχει σχεση δεν εχει φυγει, οποτε το δεχεσαι;Μάνα εννοείς το θηλυκό που θα πληρωθεί μερικές χιλιάδες ευρώ για να της εμφυτεύσουν το γενετικό υλικό του ενός από τους gay και για 9 μήνες θα είναι παρένθετο πρόσωπο μέχρι τη γέννηση που θα παραδώσει το παιδί και από κει και πέρα δε σε ξέρω δε με ξέρεις υποφέρω κι υποφέρεις;
Για τα δυο προτυπα που αναφερει ο αλλος που παραθετει λεει ρε τυπε. Ακριβως μια παραθεση παραπανω. Τοσο πολυ ζορι τραβας που κανεις οτι δεν καταλαβαινεις τι λεγεται? Με βρισιες δεν πειθουν τα παραλογα επιχειρηματα σου παντως. Να το ξερεις.
ενω οι υπολοιποι γονεις γεννανε παιδια με γνωμονα τα παιδια τους και οχι τον εαυτο τους εχουμε μαθει εξαιρετικα πραγματα σήμερα για τον θεάρεστο θεσμό της οικογένειαςΆλλος αναίσθητος παρτάκιας κι αυτός...
Αρχίδια μαζί το μεγαλώνει. Σε συνέντευξη έχει πει ότι είναι απλώς νονά του παιδιού και θα το βλέπει σε γιορτές Χριστούγεννα κλπ. Κρίμα το παιδάκι δηλαδή για να κάνει η Φώτω το κομμάτι της.Ο σεργουλοπουλος πχ την εχει διπλα και μεγαλωνει μαζι το παιδι. εκει η μανα εχει σχεση δεν εχει φυγει, οποτε το δεχεσαι;
Είπα πουθενά μωρέ να γίνει η οικογένεια πούστηδων θεσμός και ότι είναι οκ; Είπα ότι το προτιμώ από το να είναι τα παιδιά σε ιδρύματα, σε οικογένειες στις οποίες θα έχουν τρελά θέματα κ.τ.λ...
Και μόνο που συγκρίνεις το να μεγαλώσουν δυο αδερφές ένα παιδί με το να το μεγαλώσουν πουτάνες, ναρκωμανείς κτλ δείχνεις πόσο ρατσιστικά το βλέπεις το θέμα.
Δεν φέρνω σαν επιχείρημα ότι όλες οι οικογένειες έχουν θέματα άρα ας μεγαλώσει με πούστηδες και εκεί θα χει θέματα αλλά θα το αγαπάνε, φέρνω ως επιχείρημα το γεγονός ότι θα μεγαλώσει καλύτερα από το να μεγαλώσει στα φανάρια, σε ένα ίδρυμα ή σε καμιά κλινική με ψυχολογικά προβλήματα.
ενω οι υπολοιποι γονεις γεννανε παιδια με γνωμονα τα παιδια τους και οχι τον εαυτο τους εχουμε μαθει εξαιρετικα πραγματα σήμερα για τον θεάρεστο θεσμό της οικογένειας
Αρχίδια μαζί το μεγαλώνει. Σε συνέντευξη έχει πει ότι είναι απλώς νονά του παιδιού και θα το βλέπει σε γιορτές Χριστούγεννα κλπ. Κρίμα το παιδάκι δηλαδή για να κάνει η Φώτω το κομμάτι της.
Tυπισα αν σου αφησα τετοια εντυπωση ειναι λαθος.Σου ξαναεγραψα πιο πανω οτι εχουν το δικαιωμα να κανουν οτι θελουν.Προβλημα τους.Να μου επιτρεψεις ομως να εχω και γω το δικκαιωμα να μου χαλανε την αισθητικη μου οταν τους βλεπω χερακι χερακι.Δεν θα τους κυνηγησω δεν θα τους βρισω,αλλα εχω το δικαιωμα να εχω τα κριτηρια μου στην δικια μου αισθητικη.Και να μην μου την χαλαει ο καθετυπε θεωρεις κ συ οπως ολοι της ιδιας αποψης ανωμαλους τους γκει.
και αυτη τελικα ειναι και η προβληματικη
αν ενα παιδι εχει δυο μανες μπορει να μεγαλωσει σωστα; εκει θα καλυφθει το μητρικο ενστικτο;και δεν εχει πατερα διπλα.
Ρε τύπε μην επιμένεις σε ένα επιχείρημα που δεν έχει βάση. Πέρα του ότι οι περισσότεροι θα προτιμούσαν να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά σε οικογένεια gay, το θέμα δεν είναι ότι οι gay υιοθετούν αναξιοπαθούντα παιδάκια το οποίο τέλος πάντων θα το καταλάβαινα ως διάθεση προσφοράς αλλά αφήνουν τα αναξιοπαθούντα στα φανάρια και στα ιδρύματα και βρίσκουν μια μουρλή να τους γεννήσει το δικό τους σε μια κίνηση εγωισμού και ματαιοδοξίας.Δεν φέρνω σαν επιχείρημα ότι όλες οι οικογένειες έχουν θέματα άρα ας μεγαλώσει με πούστηδες και εκεί θα χει θέματα αλλά θα το αγαπάνε, φέρνω ως επιχείρημα το γεγονός ότι θα μεγαλώσει καλύτερα από το να μεγαλώσει στα φανάρια, σε ένα ίδρυμα ή σε καμιά κλινική με ψυχολογικά προβλήματα.
Αρτζι, μπούρτζι και λουλάς ελεγε η γιαγια μου.εγω αλλιως τα εχω ακουσει να τα λεει. Η ουσία μου ειναι αλλη ομως. Αν ειναι κοντα η μανα δεχεσαι να μεγαλωνει με γκει γονεις και μανα;
Οχι.εγω αλλιως τα εχω ακουσει να τα λεει. Η ουσία μου ειναι αλλη ομως. Αν ειναι κοντα η μανα δεχεσαι να μεγαλωνει με γκει γονεις και μανα;
Πως της επέτρεψε ο γιατρός να γεννήσει τέταρτο με καισσαρική?Δεν επιτρέπονται απο όσο γνωρίζω τόσες πολλές καισσαρικές.
δεν υπαρχει καλυτερο και χειροτερο στα παραδειγματα που λες. τι ειναι καλυτερο να σου κοψουν ενα χερι ή ενα ποδι
Γιατι δεν ρωτας αν θα πηδιοταν με καποιον που θα ηξερε ότι τον επαιρνε στο παρελθον??Κατι ψιλοασχετο αλλα καθολου ειρωνικο ερωτημα.Θα πηδιοσουνα με αντρα που θα ηξερες οτι γαμουσε και ανδρικα κωλαρακια στο παρελθον?
Δεν είναι απολυτο αυτό. Κατά βαση ετσι είναι, αλλά δεν αποκλειεται οπωσδήποτε.αν γεννησεις ενα με καισαρικη τοτε δεν σου επιτρεπουν φυσιολογικη στα επομενα οι γιατροι. μεχρι και σε αυτα αμπαλη εισαι.
Ο γαμος δεν εχει επιτραπει ακομη. Ουτε καν το συμφωνο συμβιωσης μεταξυ ομοφυλοφυλων. Μιλαμε για Ελλαδα παντα.
Η ενσταση μου είναι, ότι αφου επιλεγεις να εισαι ομοφυλοφιλο ζευγαρι, είναι παραλογο να θελεις να εχεις παιδι. Αποτελει μιμητισμό των στρέιτ. Δεν είναι δυνατον (κατά τη δικη μου αντιληψη) να εχεις ψυυχολογια ομοφυλοφιλου, αλλά στο θεμα της πατρότητας να εχεις ψυχολογια στρέιτ. Δεν ξερω αν αντιλαμβάνεσαι πώς το εννοω.
Δεν είναι απολυτο αυτό. Κατά βαση ετσι είναι, αλλά δεν αποκλειεται οπωσδήποτε.
Εχετε άποψη ΚΑΙ για τις καισαρικές??αν γεννησεις ενα με καισαρικη τοτε δεν σου επιτρεπουν φυσιολογικη στα επομενα οι γιατροι. μεχρι και σε αυτα αμπαλη εισαι.