Τύπε δε γίνεται να μεγάλωσες εκτός οικογένειας. Αφού λες ότι μεγάλωσες με τον πατέρα σου, μεγάλωσες σε μονογονεική οικογένεια. Μόνο τα παιδάκια που είναι στα ιδρύματα μεγαλώνουν χωρίς οικογένεια.Δεν μεγάλωσα όμως μέσα σοτν θεσμό της οικογένειας οπότε ναι μπορώ να διαφωνώ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η στιγμή που ένα ζευγάρι αντρών αποκτά παιδί...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 535
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Χοντρό :o
Μιλα για το γυμναστήριο και για πρωτείνες που μπορείς. Τα θεματα αυτά είναι για όσους έχουν ένα επίπεδο, και μπορούν να διαλεχθούν με επιχειρήματα.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
γιατι δεν θα έχει μανα απο που θα γεννηθεί ρε μάγκα..;αχαχαχαχααχχαχαΕίναι άλλο να μεγαλώσεις με τον ένα γονέα γιατί η οποιαδήποτε ανάγκη σου στέρησε τον άλλο και άλλο πράγμα να μεγαλώσεις με δύο γονείς του ίδιου φύλου. Γιατί η απάντηση στο ερώτημα "Πού είναι η μάνα μου" στη μια περίπτωση είναι "Πέθανε/Χωρίσαμε/Μας εγκατέλειψε" ενώ στην άλλη είναι "Δεν έχεις. Είμαστε πούστηδες."
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Μιλα για το γυμναστήριο και για πρωτείνες που μπορείς. Τα θεματα αυτά είναι για όσους έχουν ένα επίπεδο, και μπορούν να διαλεχθούν με επιχειρήματα. Αν σε χρειαστούμε για να κάνεις τον καμπόσο σε αχαχουχες και μπολ θα σε φωνάξουμε.
σε γαμαω με επιχειρηματα και εσυ απλα ρευεσαι μαλακιες απο το μυαλο σου. αμα δεν θες να σε απαξιωνω τοτε να απαντας σε αυτα που γραφω και οχι σε αυτα που ερμηνευεις
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Κι αν τους πει το παιδι "αφου ειστε πουστηδες γιατι θελατε παιδι?" τι θα του πουν?Ωραία και όταν του πούνε δεν έχεις είμαστε πούστηδες τι θα γίνει;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Παρενθετη? Α μαλιστα. Δηλαδη στην περιπτωση της παρένθετης μητρότητας ποια είναι η μανα ?γιατι δεν θα έχει μανα απο που θα γεννηθεί ρε μάγκα..;αχαχαχαχααχχαχα
Θα σε πεθανω στο επιπεδο σημερα, αφου το επιζητάς.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Να σου πω την αληθεια ξερω ναι.Οχι με την ενοια που το λες εσυ.Απλα ειναι πολυ φυσιολογικος σαν ανθρωπος.Κομπλεξ και ψυχολογικα εχουμε ΟΛΟΙ.ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΟΣ.
στατιστικα τι ποσοστο του δινεις του γνωστου σου να κατεχει? γιατι με το 1% δεν νομιμοποιειται. απαντησε μου και γιατι να μην υιοθετουν οι πουτανες.
manasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Τύπε δε γίνεται να μεγάλωσες εκτός οικογένειας. Αφού λες ότι μεγάλωσες με τον πατέρα σου, μεγάλωσες σε μονογονεική οικογένεια. Μόνο τα παιδάκια που είναι στα ιδρύματα μεγαλώνουν χωρίς οικογένεια.
Η μονογονεική είναι οικογένεια δηλαδή, επειδή υπάρχει σαν όρος. Ok. Δηλαδή στην μονογονεική πέρνεις όλα τα απαιτούμενα πρότυπα που αναφέρετε όλοι εσείς από πάνω τα οποία ενέχει μια "normal" οικογένεια ε; Ως προς αυτό συγκρίνω τα δύο.
Ektor lopez μάθε να μιλάς όπως σου μιλάνε, πίστεψε με ξέρω καλύτερα από εσένα να μειώνω και να βρίζω, άηντε ελληνάρα.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
τυπε θεωρεις κ συ οπως ολοι της ιδιας αποψης ανωμαλους τους γκει.Συγνωμη ρε τυπισα.Αυτο καταλαβες?Που αναφερθηκα στο οτι κριτηριο ειναι το κρεβατι?
Θα φωναξω μου φαινεται τον ιπποτη να κανει μπαχαλο το thread.Δεν την αντεχω αλλο τοση σοβαροτητα.
και αυτη τελικα ειναι και η προβληματικη
αν ενα παιδι εχει δυο μανες μπορει να μεγαλωσει σωστα; εκει θα καλυφθει το μητρικο ενστικτο;και δεν εχει πατερα διπλα.
Μάνα εννοείς το θηλυκό που θα πληρωθεί μερικές χιλιάδες ευρώ για να της εμφυτεύσουν το γενετικό υλικό του ενός από τους gay και για 9 μήνες θα είναι παρένθετο πρόσωπο μέχρι τη γέννηση που θα παραδώσει το παιδί και από κει και πέρα δε σε ξέρω δε με ξέρεις υποφέρω κι υποφέρεις;γιατι δεν θα έχει μανα απο που θα γεννηθεί ρε μάγκα..;αχαχαχαχααχχαχα
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Δεν γνωριζω τοσους γκει για να μιλησω για ποσοστα.Εχει να κανει παντα με την κοινωνικη θεση και με τα βιωματα.Πιστευω οτι η κοινωνια τους κανει να εχουν ψυχολογικα προβληματα πολυ περισσοτερο απο οτι η εσωτερικη τους παλη. Οι πουτανες οσο εξασκουν το επαγκελμα της πουτανας γνωμη μου ειναι να μην ιοθετους παιδια.Για πολλους λογους.Αν θελεις μπορω να στους πω.στατιστικα τι ποσοστο του δινεις του γνωστου σου να κατεχει? γιατι με το 1% δεν νομιμοποιειται. απαντησε μου και γιατι να μην υιοθετουν οι πουτανες.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Παρενθετη? Α μαλιστα. Δηλαδη στην περιπτωση της παρένθετης μητρότητας ποια είναι η μανα ?
Θα σε πεθανω στο επιπεδο σημερα, αφου το επιζητάς.
Τι λες αλεξ; Οι γκέι αντρες πως ακριβώς το κανουν το παιδι; το γεννάνε; χαχαχαχαχαχααχχαχααχαχχαχαχα βρισκουν μια μανα και το κανουν απλαμετα το μεγαλωνουν οι ιδιοπι βλεπε σεργουλοπουλος
Eraser
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Να το παμε λιγο παρακατω τύπε? Η νομοθεσια (ακομη και η Ελληνικη) δεν απαγορευει να υιοθετησει παιδι καποιος, εστω και ανύπαντρος. Δηλαδη δεν απαγορευεται η μονογονεϊκή οικογενεια στην υιοθεσια. Δεν είναι υποχρεωτικη η υιοθεσια μονο από ζευγάρια.
Αρα προφανως μπορει καποιος ομοφυλόφιλος να υιοθετησει μονος του ένα παιδι, και να συζει με τον συντροφο του και να είναι με το παιδι σαν οικογενεια.
Αρα στην πραξη δεν μπορει αυτό να αποτραπει νομοθετικα.
Η μονη δικλειδα, θα ηταν ας πουμε να μην επιτρεψει το δικαστηριο την υιοθεσια σε έναν ομοφυλοφιλο, ως "μη συμφέρον για το παιδι". Αλλά αυτό είναι ακομη πιο επικινδυνο και θα μας οδηγουσε σε καταδικες από ευρωπαικα δικαστηρια.
Δεν μπορώ να γνωρίζω τα νομικά, αλλά αυτά που γράφεις λογικά είναι.
Μόνο που αναφέρεσαι σε υιοθεσία.
Τι γίνεται όμως όταν ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι παντρεύεται κανονικά και μετά θέλει και παιδί?
Ας ξεκινήσουμε από τον γάμο, νομίζω πως δεν απαγορεύεται πλέον. Αφού ο γάμος δεν απαγορεύεται γιατί να τους απαγορεύσουν το παιδί, ως λογική συνέχεια ενός ζευγαριού?
Και πάλι στα ίδια καταλήγουμε, ποιος νομοθετεί.
Κάτι σαν το νόμιμον=ηθικόν, όχι ακριβώς ίδιο αλλά αυτής της λογικής...
Γκέυ δικαστές/βουλευτές/ευρωβουλευτές κλπ υπάρχουν...?
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Η μονογονεική είναι οικογένεια δηλαδή, επειδή υπάρχει σαν όρος. Ok. Δηλαδή στην μονογονεική πέρνεις όλα τα απαιτούμενα πρότυπα που αναφέρετε όλοι εσείς από πάνω τα οποία ενέχει μια "normal" οικογένεια ε; Ως προς αυτό συγκρίνω τα δύο.
Ektor lopez μάθε να μιλάς όπως σου μιλάνε, πίστεψε με ξέρω καλύτερα από εσένα να μειώνω και να βρίζω, άηντε ελληνάρα.
να βαζεις το καυκαλο να δουλεψει. παρε δευτερο παραδειγμα. το να γεννηθει υγιες παιδι απο δυο ναρκομανεις γονεις ειναι στατιστικα εφικτο οσο μικρο ποσοστο και να ειναι. σε καλυπτει αυτο για να επιχειρηματολογησεις υπερ και να το κανεις κανονα?
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Για τα δυο προτυπα που αναφερει ο αλλος που παραθετει λεει ρε τυπε. Ακριβως μια παραθεση παραπανω. Τοσο πολυ ζορι τραβας που κανεις οτι δεν καταλαβαινεις τι λεγεται? Με βρισιες δεν πειθουν τα παραλογα επιχειρηματα σου παντως. Να το ξερεις.τι σχεση εχει η μονογονεικη οικογενεια με την ομοφυλοφιλη οικογενεια που συζηταμε εδω ρε στουρνο
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Πες μου την αποψη σου.Τι λες αλεξ; Οι γκέι αντρες πως ακριβώς το κανουν το παιδι; το γεννάνε; χαχαχαχαχαχααχχαχααχαχχαχαχα βρισκουν μια μανα και το κανουν απλαμετα το μεγαλωνουν οι ιδιοπι βλεπε σεργουλοπουλος
Ποια είναι η μανα ενός παιδιου?
Αυτή που βαζει τα ωαρια? Αυτή που κυοφορει και γεννα? Αυτή που το μεγαλωνει?
Με δεδομενο ότι πλεον μπορει να είναι τρια διαφορετικα προσωπα, ποια είναι η μανα του παιδιου?
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
σε γαμαω με επιχειρηματα και εσυ απλα ρευεσαι μαλακιες απο το μυαλο σου. αμα δεν θες να σε απαξιωνω τοτε να απαντας σε αυτα που γραφω και οχι σε αυτα που ερμηνευεις
στον μπολ σου αυτα σε εμενα δεν πιανουν νεαντερταλ
Άλλος αναίσθητος παρτάκιας κι αυτός...Τι λες αλεξ; Οι γκέι αντρες πως ακριβώς το κανουν το παιδι; το γεννάνε; χαχαχαχαχαχααχχαχααχαχχαχαχα βρισκουν μια μανα και το κανουν απλαμετα το μεγαλωνουν οι ιδιοπι βλεπε σεργουλοπουλος
ετσιΆλλος αναίσθητος παρτάκιας κι αυτός...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ο γαμος δεν εχει επιτραπει ακομη. Ουτε καν το συμφωνο συμβιωσης μεταξυ ομοφυλοφυλων. Μιλαμε για Ελλαδα παντα.Δεν μπορώ να γνωρίζω τα νομικά, αλλά αυτά που γράφεις λογικά είναι.
Μόνο που αναφέρεσαι σε υιοθεσία.
Τι γίνεται όμως όταν ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι παντρεύεται κανονικά και μετά θέλει και παιδί?
Ας ξεκινήσουμε από τον γάμο, νομίζω πως δεν απαγορεύεται πλέον. Αφού ο γάμος δεν απαγορεύεται γιατί να τους απαγορεύσουν το παιδί, ως λογική συνέχεια ενός ζευγαριού?
Και πάλι στα ίδια καταλήγουμε, ποιος νομοθετεί.
Κάτι σαν το νόμιμον=ηθικόν, όχι ακριβώς ίδιο αλλά αυτής της λογικής...
Γκέυ δικαστές υπάρχουν...?
Η ενσταση μου είναι, ότι αφου επιλεγεις να εισαι ομοφυλοφιλο ζευγαρι, είναι παραλογο να θελεις να εχεις παιδι. Αποτελει μιμητισμό των στρέιτ. Δεν είναι δυνατον (κατά τη δικη μου αντιληψη) να εχεις ψυυχολογια ομοφυλοφιλου, αλλά στο θεμα της πατρότητας να εχεις ψυχολογια στρέιτ. Δεν ξερω αν αντιλαμβάνεσαι πώς το εννοω.