Νέα

Η στιγμή που ένα ζευγάρι αντρών αποκτά παιδί...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 535
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ειλικρινα, δεν αντιλαμβάνομαι για ποιον λογο είναι επιχειρημα υπερ των ομοφυλοφιλων, το ότι υπαρχουν στρειτ οικογενειες με προβλήματα. Καθολου όμως.

ολο αρχιδιες. θα πρεπει να εξισωσουμε εναν εν δυναμει ανισορροπο ανθρωπο με εναν ανισορροπο απο γεννησιμιου του ανθρωπο οπως ειναι οι πουστηδες που μεγαλωνουν εξαρχης με ψυχολογικα επειδη δεν συμβιβαζονται με το φυλο που γεννηθηκαν

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Για αλλους ειναι ατυχημα,για αλλους διεξοδος...για αλλους ειναι υποχρεωση..και για αλλους ειναι ονειρο απατηλο..παντος θεσμος με την ενοια οτι τον σεβοντε και τον τιμουν ολοι δεν ειναι οντος...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ολο αρχιδιες. θα πρεπει να εξισωσουμε εναν εν δυναμει ανισορροπο ανθρωπο με εναν ανισορροπο απο γεννησιμιου του ανθρωπο οπως ειναι οι πουστηδες που μεγαλωνουν εξαρχης με ψυχολογικα επειδη δεν συμβιβαζονται με το φυλο που γεννηθηκαν
Σε λιγο θα μας πουν ότι μπορω κι εγω με τον σκυλο μου να υιοθετήσουμε ένα παιδι. Γιατι όχι, αφου υπαρχουν αδιαφορες μαναδες ή βίαιοι πατεράδες? Τετοιου επιπεδου επιχειρημα δηλαδή. Δεν είναι ενας σκυλος πιο πιστος ή πιο φιλικος σε κάθε περιπτωση?

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Στις μέρς μας η οικογένεια μόνο θεσμός δεν είναι.
Φυσικά και είναι θεσμός. Εδώ και κάτι χιλιετίες είναι θεσμός. Σήμερα ξεχαρβαλωμένος στο δυτικό κόσμο, θα συμφωνήσω. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να του δώσουμε άλλη μια και να τον γαμήσουμε τελείως;

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Ειλικρινα, δεν αντιλαμβάνομαι για ποιον λογο είναι επιχειρημα υπερ των ομοφυλοφιλων, το ότι υπαρχουν στρειτ οικογενειες με προβλήματα. Καθολου όμως.
Ενα αυτό που λες και άλλο ένα το ότι αφού οι στρειτ οικογένειες συτές έχουν προβλήματα ,έ ας  μεγαλώσουν το παιδί 2 πούστηδες που δεν έχουν..το λέω χοντρά χοντρα
Λες και το παιδί αν ήταν να μπει στην διαδικασία της υιοθεσίας ,δεν υπάρχουν ζευγάρια(αντρας και γυναικα εννοώ) που περιμένουν χρόνια στην σειρά να υιοθετήσουν .

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Το προβλημα με το να μεγαλωνουν 2 γκει ενα παιδι ειναι το οτι οι γκει ειναι οπως το λενε πολοι ''ανωμαλοι''? Η το προβλημα ειναι οτι το παιδι ενδεχομενος δε θα μπορει να το διαχειριστει?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Το προβλημα με το να μεγαλωνουν 2 γκει ενα παιδι ειναι το οτι οι γκει ειναι οπως το λενε πολοι ''ανωμαλοι''? Η το προβλημα ειναι οτι το παιδι ενδεχομενος δε θα μπορει να το διαχειριστει?
Δυο ατομα ιδιου φύλου δεν μπορουν να αποτελουν οικογενεια. Τοσο απλο είναι.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ολο μαλακιες εισαι. ειναι επιχειρημα να βγαζουν και οι τυφλοι διπλωμα οδηγησης επειδη και αυτοι που βλεπουν μπορει καποια στιγμη στο μελλον να στραβωθουν?

εσυ μας λες οτι η οικογενεια με τον μπαμπα και την μανα στρειτ ειναι εξ ορισμου καλοι και βλεπουν ενω ο μπαμπας με τον μπαμπα γκει στραβοι και εξ ορισμου λαθος. και γω σου λεω οτι και οι δυο ειναι εξ ορισμου λαθος γιατι προβληματα κενα θεματα προσωπικα ψυχικα κτλ υπαρχουν σε ολους τους ανθρωπους και κανενας δεν προεξοφλει σωστα παιδια επειδή μεγαλωνουν μεσα σε θεσμο οικογένειας η εξω απο αυτόν η γύρω απο αυτόν. το σημαντικο σας θεμα και το μονασικό σας τελικα ειναι οτι δεν μπορειτε να αποδεχτειτε οτι ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει στο κρεβατι του και να ειναι μια χαρα ανθρωπος η και οχι, να κανει η οχι οικογενεια κτλ

OP
OP
Eraser

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16

Δε νομίζω πως είναι απαραίτητα επιχείρημα υπέρ μιας οικογένειας ομοφυλοφίλων.
Την υποκρισία προσπαθεί να τονίσει αλλά και τα διάφορα φοβικά σύνδρομα, έτσι νομίζω.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Δυο ατομα ιδιου φύλου δεν μπορουν να αποτελουν οικογενεια. Τοσο απλο είναι.
Μπορουν να γινουν οικογενια μεταξυ τους.Και κατεκτημιση μου δεν μπορουν να γινουν σωστη οικογενια για ενα παιδακι.Οχι ομως επειδη ειναι ανωμαλοι.Αλλος ειναι ο λογος για μενα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σε λιγο θα μας πουν ότι μπορω κι εγω με τον σκυλο μου να υιοθετήσουμε ένα παιδι. Γιατι όχι, αφου υπαρχουν αδιαφορες μαναδες ή βίαιοι πατεράδες? Τετοιου επιπεδου επιχειρημα δηλαδή. Δεν είναι ενας σκυλος πιο πιστος ή πιο φιλικος σε κάθε περιπτωση?

οπουδηποτε στον κοσμο επιτρεπεται η υιοθεσια μεταξυ ομοφυλοφιλων ζευγαριων ειναι πουστικη ρατσιστικη κλαπαρχιδια απο πουστηδες. η υποκρισια του νομοθετη κανει μπαμ με το ευκολο ερωτημα γιατι δεν επιτρεπεται και στις πουτανες να υιοθετησουν χρησιμοποιωντας τα ιδια ακριβως επιχειρηματα.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.651
Πόντοι
1.406
Ρε γαμω την τρελα μου λετε κατι παπαριες για δυαλυμενες οικογενειες για γονεις που πινουν και γκομενιζουν και δε ξερω εγω τι αλλο...
1) Δεν ειπε κανεις οτι το να  ειναι παραδοσιακοι στρειτ οι γονεις σε μια οικογενεια ταυτοχρονα αυτο εξασφαλιζει οτι ολα θα ειναι αγγελικα πλασμενα και δεν θα υπαρχουν προβληματα
2)Ποιος σας ειπε οτι οι Γκευ γονεις δεν θα κανουν τα ιδια πραγματα ,εκτος αν γκευ εκτος των αλλων σημαινει και ηθικα αμεμπτος
3)Μιλαμε γενικα για την επιδραση που εχει στο παιδι και στην οικογενεια η παρουσια των παραδοσιακων γονιων σε σχεση με με ενα ομοφυλο ζευγαρι.ΓΕΝΙΚΑ οχι μιλωντας για ξεχωριστες περιπτωσεις που εχει βιωσει ακουσει η φανταστει ο καθενας εδω μεσα.Δηλαδη μιλωντας υποθετικα συγκρινουμε το τελειο στρειτ ζευγαρι με το τελειο γκευ και την επιδραση που θα εχουν στα παιδια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δε νομίζω πως είναι απαραίτητα επιχείρημα υπέρ μιας οικογένειας ομοφυλοφίλων.
Την υποκρισία προσπαθεί να τονίσει αλλά και το διάφορα φοβικά σύνδρομα, έτσι νομίζω.
Κι όμως. Αν το καλοσκεφθείς, η μεγαλη υποκρισια είναι στην πλευρα των ομοφυλοφιλων.
Ενώ ενσυνείδητα επιλεγουν να είναι με ένα ατομο του ιδιου φύλου, αρα ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ότι η τεκνογονία δεν είναι στις επιλογες τους, αφου δεν μπορει εξ ορισμού να γινει, μολαταύτα ΘΕΛΟΥΝ να "μιμηθουν" τους στρειτ, αποκτωντας παιδι. ΑΥΤΟ είναι η μεγιστη υποκρισια. Ότι θελεις να γινεις γονιός, επιλεγοντας ταυτόχρονα σεξουαλικες επιλογες που ΔΕΝ οδηγουν στην τεκνογονια.
Θα παραδεχομουν ένα ζευγαρι ομοφυλοφιλων, που θα ελεγε "η σεξουαλικη μας επιλογή είναι τετοια που δεν επιτρεπει την αποκτηση παιδιου, αυτά είναι για τους στρειτ, εμας δεν μας αφορα".

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μπορουν να γινουν οικογενια μεταξυ τους.Και κατεκτημιση μου δεν μπορουν να γινουν σωστη οικογενια για ενα παιδακι.Οχι ομως επειδη ειναι ανωμαλοι.Αλλος ειναι ο λογος για μενα.

επειδη ειναι ανισορροποι. τοσο απλο ειναι. και η κοινωνια καποια στιγμη να ειναι ευνοικη, δεν υπαρχει πουστης που να μην μεγαλωσε με ψυχολογικα προβληματα λογω του οτι ειναι πουστης/λεσβια και δεν του αρεσε η φυση που γεννηθηκε.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Τα προβλήματα είναι 1) ότι το παιδί δε θα μεγαλώσει και με τα δύο πρότυπα, και με τα δύο βιολογικά και κοινωνικά φύλα που είναι απαραίτητα για την ψυχολογική ολοκλήρωσή του, 2) ότι θα μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον μη φυσιολογικό για την ανατροφή παιδιών (για να το πω ευγενικά) δηλαδή σε ένα περιβάλλον που δεν έχει προβλέψει η ίδια η φύση ως τέτοιο και 3) ότι η διαφορετικότητά του θα το τσακίσει σε κάθε κοινωνική του συναναστροφή και ειδικά στην τρυφερή παιδική ηλικία κατά την οποία τα παιδιά είναι σκληρά το ένα με το άλλο και ξεφτιλίζονται για λίγα κιλά παραπάνω και λίγους πόντους ύψους παρακάτω, φαντάσου να σκάσουν οι 2 μπαμπάδες για να πάρουν τον έλεγχο.

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
εσυ μας λες οτι η οικογενεια με τον μπαμπα και την μανα στρειτ ειναι εξ ορισμου καλοι και βλεπουν ενω ο μπαμπας με τον μπαμπα γκει στραβοι και εξ ορισμου λαθος. και γω σου λεω οτι και οι δυο ειναι εξ ορισμου λαθος γιατι προβληματα κενα θεματα προσωπικα ψυχικα κτλ υπαρχουν σε ολους τους ανθρωπους και κανενας δεν προεξοφλει σωστα παιδια επειδή μεγαλωνουν μεσα σε θεσμο οικογένειας η εξω απο αυτόν η γύρω απο αυτόν. το σημαντικο σας θεμα και το μονασικό σας τελικα ειναι οτι δεν μπορειτε να αποδεχτειτε οτι ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει στο κρεβατι του και να ειναι μια χαρα ανθρωπος η και οχι, να κανει η οχι οικογενεια κτλ

Αυτό.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δεν καταλαβαίνω το πόιντ. Που το πας :think:
Το μητρικο ενστικτο το νοιωθει η μανα που μεγαλωνει παιδι.Συμφωνω μαζι σου στο οτι αν υπαρχει μανα και πατερας δεν σημαινει οτι ολα ειναι ροδινα.Συμφωνω και εχει δικιο και ο τυπος που αναφερθηκε στην εγκαταλειψη της μητερας του.Ολα αυτα ειναι ομως παρεκλισεις απο μια σωστη ανατροφη ενος παιδιου.Επειδη οντως συμβαινουν δεν σημαινει ομως οτι ειναι και αλλοθι για να υποστηριξω την ανατροφη ενος παιδιου απο 2 αντρες.Δεν με πειραζει που ειναι gay.Δικαιωμα τους.Και εχουν καθε δικαιωμα να κανουν οτι θελουν στην ζωη τους.Υπολογοι θα ειναι μονο στους εαυτους τους.Μεχρι εκει ομως.Το να ζητανε να εχουν το δικαιωμα να μεγαλωσουν παιδι ειναι αλλο θεμα.Και νομιζω οτι ειναι επιπολαιο,να τους αναγνωρισουμε αυτο το δικαιωμα εναντι μιας οποιασδηποτε ελευθεριοτητας.
Χωρις συζητησεις χωρις προβληματισμους.Ετσι για να πουμε οτι ειμαστε προχω σαν κοινωνια,και σαν ειδος θηλαστικου.

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Τα προβλήματα είναι 1) ότι το παιδί δε θα μεγαλώσει και με τα δύο πρότυπα, και με τα δύο βιολογικά και κοινωνικά φύλα που είναι απαραίτητα για την ψυχολογική ολοκλήρωσή του, 2) ότι θα μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον μη φυσιολογικό για την ανατροφή παιδιών (για να το πω ευγενικά) δηλαδή σε ένα περιβάλλον που δεν έχει προβλέψει η ίδια η φύση ως τέτοιο και 3) ότι η διαφορετικότητά του θα το τσακίσει σε κάθε κοινωνική του συναναστροφή και ειδικά στην τρυφερή παιδική ηλικία κατά την οποία τα παιδιά είναι σκληρά το ένα με το άλλο και ξεφτιλίζονται για λίγα κιλά παραπάνω και λίγους πόντους ύψους παρακάτω, φαντάσου να σκάσουν οι 2 μπαμπάδες για να πάρουν τον έλεγχο.

Τι λέτε ρε σοβαρά; Που τα διαβάσατε αυτά;
Εγώ μεγάλωσα μόνο με τον πατέρα μου, ούτε πούστης έγινα, ούτε δολοφόνος, ούτε πρεζόνι ούτε τίποτα.  
Ίσα ίσα μπήκα στην διαδικασία να το σκεφτώ το ολο θέμα και να γίνω λίγο περισσότερο ανοιχτόμυαλος. Ένα παιδί θα μεγαλώσει σωστά εκεί που το αγαπάνε, που το νοιάζονται, που ασχολούνται μαζί του. Αυτά αρκούν.

Ναι γιατί όταν πηγαίνει ο μέθυσος μπαμπάς ή η μάνα που είναι ντυμένη σαν την lisa ann τα άλλα παιδιά κράζουν λιγότερο. Έγιναν επιχείρημα τα κόμπλεξ της κοινωνίας για το πως θα μεγαλώσει ένα παιδί.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
επειδη ειναι ανισορροποι. τοσο απλο ειναι. και η κοινωνια καποια στιγμη να ειναι ευνοικη, δεν υπαρχει πουστης που να μην μεγαλωσε με ψυχολογικα προβληματα λογω του οτι ειναι πουστης/λεσβια και δεν του αρεσε η φυση που γεννηθηκε.
Η κοινωνια τους κανει ανισοροπους.Οπως κανει καποιον που γεννιεται με καποια δυσμορφια.Η με καποια αναπηρια.Αν ενα παιδι γεννιθει σε μια κοινωνια που το αποδεκτο ειναι να εισαι αντρας και να τον περνει απο τον κολο δεν θα σκευτει ποτε οτι ειναι κατι διαφορετικο.Υπαρχουν βεβαια και οι εμαφροδητοι και οι τυπο τραβεστη.Ναι δεν λεω οτι δεν εχουν θεματα απο μονοι τους μερικοι αλλα τα περισσοτερα τους τα δημιουργει η κοινωνια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τι λέτε ρε σοβαρά; Που τα διαβάσατε αυτά;
Εγώ μεγάλωσα μόνο με τον πατέρα μου, ούτε πούστης έγινα, ούτε δολοφόνος, ούτε πρεζόνι ούτε τίποτα.  
Ίσα ίσα μπήκα στην διαδικασία να το σκεφτώ το άλλο θέμα και να γίνω λίγο περισσότερο ανοιχτόμυαλος. Ένα παιδί θα μεγαλώσει σωστά εκεί που το αγαπάνε, που το νοιάζονται, που ασχολούνται μαζί του. Αυτά αρκούν.
Δεν μεγάλωσες όμως με δυο μπαμπαδες. Αρα πώς διαφωνεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom