Νέα

Η στιγμή που ένα ζευγάρι αντρών αποκτά παιδί...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 535
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Να είσαι political correct. Εδώ και κάμποσα χρόνια όταν τον παίρνεις λέγεσαι διαφορετικός.
Και ποιος ειναι αυτος βαφτιζει τις σεξουαλικες πρωτιμησεις του καθενως σαν διαστροφικες η φυσιολογικες? Για να υπαρχει στην φυση η ομοφιλοφιλια τοτε ειναι φυσιολογικη.Τι διαφορα στην διαστροφη εχει ενας που τον τρωει απο τον κολο απο εναν που γουσταρει να τον χεζει η γκομενα του?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Να είσαι political correct. Εδώ και κάμποσα χρόνια όταν τον παίρνεις λέγεσαι διαφορετικός.

και η θεια σου τον παιρνει πας και της το λες τυπε; Καλη ανατροφη βλεπω. Γιαυτο ξερεις τα πολίτικαλ κορεκτ θα σας τα μαθαν στο κατηχητικο

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Μπορεί αν έβγαινε πούστης ο τυχόν γιός μου να ήμουν του θανατά, αλλά θα τον προτιμούσα πούστη παρά ηλίθιο όπως τον μέσο ελληνάρα που διατυπώνει απόψεις σε thread όπως αυτό, οι οποίες είναι για εμετό. Επίσης προτιμώ να με μεγάλωναν δυο αδερφές παρά να ζω σε μια οικογένεια που ο πατέρας ή η μάνα βρίζει, πίνει, χτυπάει, κερατώνει και τα παιδιά καταλήγουν ή πρεζόνια ή αληταριά ή με ψυχολογικά...
Αυτό το ότι το παιδάκι θα πάρει κακό παράδειγμα επειδή οι γονείς του είναι πούστηδες είναι ότι πιο χαζό έχει διατυπωθεί στην ανθρώπινη ιστορία, δεν είδα κανένα παιδάκι να γίνεται πούστης βλέποντας τον Τρύφωνα Σαμαρά ή τον Σάκη στην τηλεόραση και να διαλέγει αυτό το παράδειγμα από τον μάτσο αστυνομικό ή τον superman χωρίς να είχε προδιάθεση προς το να γίνει αδερφή. Ούτε είδα κανέναν παιδάκι να γίνεται αλκοολικός επειδή ο πατέρας του ήταν αλκοολικός που χτύπαγε την μάνα του. Και εγώ προτιμώ μια νορμαλ οικογένεια να μεγαλώνει ένα παιδί αλλά αυτά το ότι στρεβλώνουμε την φύση κτλ είναι τέρμα ηλίθια, λες και οι νταντάδες που μεγαλώνουν τα παιδιά ή τα ιδρύματα θα τα μεγαλώσουν καλύτερα από δύο άντρες, που στην τελική θα το αγαπάνε το παιδί σαν να είναι δικό τους.

OP
OP
Eraser

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Εγώ, η μαμά και η μανούλα μου
Οι οικογένειες με δύο γονείς του ίδιου φύλου είναι πλέον πραγματικότητα ακόμη και στην Ελλάδα

Ένα από τα σχόλια...

Μερ 02/07/2014 07:44
Εγώ έχω γνωρίσει ως τώρα πολλά παιδιά στη ζωή μου, τα οποία έχουν υποστεί απίστευτη ενδοοικογενειακή βια σωματικά ή ψυχικά, έχουν βρεθεί μάρτυρες καταστάσεων οι οποίες είναι άκρως ακατάλληλες για ένα παιδί, έχουν δει τους γονείς τους να πράττουν ασχήμιες εντός της οικογένειας οι οποίες τα ακολουθούν για μια ζωή. Αυτά τα παιδιά, πολλά στον αριθμό, έμαθαν από πολύ μικρά τι σημαίνει "απάτη" μεταξύ δύο ανθρώπων, άλλα έμαθαν πως "ο μπαμπάς" έχει νεύρα και καλύτερα να κάθονται φρόνιμα, όπως κάνει και η μαμά, για να μην τους χτυπήσει. Κάποια άλλα εισέπραξαν εγκατάλειψη από τον έναν ή τον άλλο γονίο ή και παντελή αδιαφορία κι απ' τους δύο. Όλα αυτά σαν αρχές, τους τα δίδαξαν οι στρέιτ γονείς τους σαν εφόδια για την ενήλικη ζωή τους. Και μη μου πείτε πως δεν τα ξέρετε.. Τα γνωρίζετε όλοι, και όλοι έχετε παραδείγματα στον κοντινό σας κύκλο. Η υποκρισία του καλού/κακού είναι το πρόβλημα σας. Που κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας, υποκρινόμενοι πως όλα είναι καλά, αρκεί να μη ταράζει κανείς τα στερεότυπα σας. Την οικογένεια λοιπόν καλοί μου φίλοι, δεν είναι το φύλο του γονιού που την κάνει ιδανική, αλλά το το κατά πόσον διδάσκεται μέσα της η πραγματική αγάπη κι ο σεβασμός. Λυπάμαι για όσους δεν το καταλαβαίνουν, γιατί μάλλον δεν φταίνε εκείνοι αλλά προφανώς ο τρόπος που μεγάλωσαν στις ιδανικές τους οικογένειες.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σημαίνει ότι όλα τα είδη προτύπων έχουν και τα αρνήτικά και τα θετικά. Και επειδή ένα παιδί μεγαλώνει με πολλά ερεθίσματα και η προσωπικότητά του εξαρτάται απο πλήθος περίπλοκων διαδικασιών, δεν προεξοφλει κανείς την υγεία και την ορθότητα στο μεγαλωμα ενος παιδιού. Αν για να μεγαλωσει ορθα ενα παιδι χρειαζοταν μονο ενας αντρας και μια γυναικα θα ηταν ολα ροδινα, αλλα δεν ειναι, το αν μεγαλωσει με σωστα προτυπα εξαρτάται απο πολλους παραγοντες το αν μεγαλωσει με κενα ενα παιδι επισης, οποτε πως θα σταθεί κάποιος με σιγουρια να πεις πλεον οτι ειναι λαθος κατι σαν αυτο που συζητάμε ;
Να το θεσω αλλιως?Για το μητρικο ενστικτο εχεις αποψη?

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και ποιος ειναι αυτος βαφτιζει τις σεξουαλικες πρωτιμησεις του καθενως σαν διαστροφικες η φυσιολογικες? Για να υπαρχει στην φυση η ομοφιλοφιλια τοτε ειναι φυσιολογικη.Τι διαφορα στην διαστροφη εχει ενας που τον τρωει απο τον κολο απο εναν που γουσταρει να τον χεζει η γκομενα του?
Εισαι φιλος του ιπποτη τυπε?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Για τις μανούλες που αν κάνουν υιό νομιζουν οτι ειναι ο γκόμενος τους και τον μεγαλώνουν για να καλύψουν την μηδενική σχέση με τον συζυγο ; τι εχετε να πειτε αραγε;

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σαν πατερας σιγουρα δεν εχω μητρικο ενστικτο.Μεγαλωνω 2 παιδια και οσο καιρο ημουν μαζι με την πρωην καναμε αρκετες ωρες συζητηση για το συγκεκριμενο θεμα.Αλλα το εβλεπα κιολας.Την ερωτηση δεν την εκανα για να αναλυσουμε το θεμα,την εκανα για να μου πεις αν το πιστευεις η οχι.Εαυ εχεις μεγαλωσει παιδι?

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Μπορεί αν έβγαινε πούστης ο τυχόν γιός μου να ήμουν του θανατά, αλλά θα τον προτιμούσα πούστη παρά ηλίθιο όπως τον μέσο ελληνάρα που διατυπώνει απόψεις σε thread όπως αυτό, οι οποίες είναι για εμετό. Επίσης προτιμώ να με μεγάλωναν δυο αδερφές παρά να ζω σε μια οικογένεια που ο πατέρας ή η μάνα βρίζει, πίνει, χτυπάει, κερατώνει και τα παιδιά καταλήγουν ή πρεζόνια ή αληταριά ή με ψυχολογικά...
Αυτό το ότι το παιδάκι θα πάρει κακό παράδειγμα επειδή οι γονείς του είναι πούστηδες είναι ότι πιο χαζό έχει διατυπωθεί στην ανθρώπινη ιστορία, δεν είδα κανένα παιδάκι να γίνεται πούστης βλέποντας τον Τρύφωνα Σαμαρά ή τον Σάκη στην τηλεόραση και να διαλέγει αυτό το παράδειγμα από τον μάτσο αστυνομικό ή τον superman χωρίς να είχε προδιάθεση προς το να γίνει αδερφή. Ούτε είδα κανέναν παιδάκι να γίνεται αλκοολικός επειδή ο πατέρας του ήταν αλκοολικός που χτύπαγε την μάνα του. Και εγώ προτιμώ μια νορμαλ οικογένεια να μεγαλώνει ένα παιδί αλλά αυτά το ότι στρεβλώνουμε την φύση κτλ είναι τέρμα ηλίθια, λες και οι νταντάδες που μεγαλώνουν τα παιδιά ή τα ιδρύματα θα τα μεγαλώσουν καλύτερα από δύο άντρες, που στην τελική θα το αγαπάνε το παιδί σαν να είναι δικό τους.
Τύπε έχεις μπλέξει λίγο τα μπούτια σου. Η οικογένεια είναι συγκεκριμένο πράγμα. Είναι θεσμός. Και το γεγονός ότι υπάρχουν περιπτώσεις που απέτυχε (βίαιοι πατεράδες, αδιάφορες μανάδες, γονείς που εγκαταλείπουν τα παιδιά τους) δε σημαίνει ότι θα εντάξουμε στο θεσμό κάτι που εξ ορισμού βρίσκεται εκτός αυτού. Ούτε μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα περιπτωσιολογικά, γιατί κι εγώ μπορώ να σου φέρω σαν παράδειγμα ένα ζευγάρι Άγγλων gay που υιοθέτησαν ένα βρέφος και το βίαζαν. Άλλο η ανοχή στην ομοφυλοφιλία και άλλο η αποδοχή της ομοφυλοφιλίας ως κοινωνικού θεσμού. Το επιχείρημα αυτό (ότι δηλαδή υπάρχουν και αποτυχημένοι γάμοι ετερόφυλων) για τη θεσμοθέτηση της ομόφυλης σχέσης ως ισότιμης με την ετερόφυλη είναι τόσο γελοίο όσο το να πεις ότι επειδή κάποιοι αστυνομικοί είναι επίορκοι, καλύτερα να προσλάβουμε να μας φυλάνε τίμιους κλέφτες.

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Να το θεσω αλλιως?Για το μητρικο ενστικτο εχεις αποψη?

Ναι είναι αυτό που έχουν πολλές μητέρες σαν την δικιά μου ας πούμε, που βρήκαν ένα γκόμενο παράτησαν το σπίτι τους, τον άντρα τους το παιδί τους το οποίο έχουν να δουν απόταν πήγαινε δημοτικό 16 χρόνια.
Ο πατέρας μου μετά από τον χωρισμό του με την μάνα μου είχε για μια περίοδο καταλήξει μισογύνης δεν έγινε όμως μισογύνης εγώ και μετά που και ο ίδιος είδε τα πράματα από άλλη οπτική μου είπε μόνος του, το ότι η μάνα σου έκανε όσα έκανε δεν σημαίνει κάτι δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες. Και δεν ήταν ένας γάμος στον οποίο και οι δυο πλευρές κάναν λάθη, η μάνα μου ήταν το στυλ του ανθρώπου που άλλα δείχνει άλλα κάνει, άλλα λέει...

Το ότι το πέρασα αυτό μόνο καλύτερο και πιο ανοιχτόμυαλο με έκανε αλλά για αρκετό καιρό είχα τα θέματα μου. Προτιμώ λοιπόν να βλέπω δυο άντρες να μεγαλώνουν ένα παιδί, από το να βλέπω παιδιά να μεγαλώνουν σε διαλυμένες οικογένειες, οικογένειες στις οποίες δεν υπάρχει ίχνος αγάπης, που οι γονείς τα χουν σπάσει. Ένα παιδί ΔΕΝ θα γίνει πούστης επειδή οι γονείς του είναι πούστηδες. Ούτε θα γίνει χειρότερος άνθρωπος ούτε καλύτερος. Τα βιώματα μας, μας κάνουν αυτό που είμαστε δεν λέω αλλά ο καθένας μας έχει και τον δικό του τρόπο να τα αντιληφθεί και να τα επεξεργαστεί αυτό το κομμάτι μια χτίζει σαν άνθρωπους.

Τύπε έχεις μπλέξει λίγο τα μπούτια σου. Η οικογένεια είναι συγκεκριμένο πράγμα. Είναι θεσμός. Και το γεγονός ότι υπάρχουν περιπτώσεις που απέτυχε (βίαιοι πατεράδες, αδιάφορες μανάδες, γονείς που εγκαταλείπουν τα παιδιά τους) δε σημαίνει ότι θα εντάξουμε στο θεσμό κάτι που εξ ορισμού βρίσκεται εκτός αυτού. Ούτε μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα περιπτωσιολογικά, γιατί κι εγώ μπορώ να σου φέρω σαν παράδειγμα ένα ζευγάρι Άγγλων gay που υιοθέτησαν ένα βρέφος και το βίαζαν. Άλλο η ανοχή στην ομοφυλοφιλία και άλλο η αποδοχή της ομοφυλοφιλίας ως κοινωνικού θεσμού. Το επιχείρημα αυτό (ότι δηλαδή υπάρχουν και αποτυχημένοι γάμοι ετερόφυλων) για τη θεσμοθέτηση της ομόφυλης σχέσης ως ισότιμης με την ετερόφυλη είναι τόσο γελοίο όσο το να πεις ότι επειδή κάποιοι αστυνομικοί είναι επίορκοι, καλύτερα να προσλάβουμε να μας φυλάνε τίμιους κλέφτες.

Στις μέρς μας η οικογένεια μόνο θεσμός δεν είναι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Ένα από τα σχόλια...

Μερ 02/07/2014 07:44
Εγώ έχω γνωρίσει ως τώρα πολλά παιδιά στη ζωή μου, τα οποία έχουν υποστεί απίστευτη ενδοοικογενειακή βια σωματικά ή ψυχικά, έχουν βρεθεί μάρτυρες καταστάσεων οι οποίες είναι άκρως ακατάλληλες για ένα παιδί, έχουν δει τους γονείς τους να πράττουν ασχήμιες εντός της οικογένειας οι οποίες τα ακολουθούν για μια ζωή. Αυτά τα παιδιά, πολλά στον αριθμό, έμαθαν από πολύ μικρά τι σημαίνει "απάτη" μεταξύ δύο ανθρώπων, άλλα έμαθαν πως "ο μπαμπάς" έχει νεύρα και καλύτερα να κάθονται φρόνιμα, όπως κάνει και η μαμά, για να μην τους χτυπήσει. Κάποια άλλα εισέπραξαν εγκατάλειψη από τον έναν ή τον άλλο γονίο ή και παντελή αδιαφορία κι απ' τους δύο. Όλα αυτά σαν αρχές, τους τα δίδαξαν οι στρέιτ γονείς τους σαν εφόδια για την ενήλικη ζωή τους. Και μη μου πείτε πως δεν τα ξέρετε.. Τα γνωρίζετε όλοι, και όλοι έχετε παραδείγματα στον κοντινό σας κύκλο. Η υποκρισία του καλού/κακού είναι το πρόβλημα σας. Που κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας, υποκρινόμενοι πως όλα είναι καλά, αρκεί να μη ταράζει κανείς τα στερεότυπα σας. Την οικογένεια λοιπόν καλοί μου φίλοι, δεν είναι το φύλο του γονιού που την κάνει ιδανική, αλλά το το κατά πόσον διδάσκεται μέσα της η πραγματική αγάπη κι ο σεβασμός. Λυπάμαι για όσους δεν το καταλαβαίνουν, γιατί μάλλον δεν φταίνε εκείνοι αλλά προφανώς ο τρόπος που μεγάλωσαν στις ιδανικές τους οικογένειες.
Ειλικρινα, δεν αντιλαμβάνομαι για ποιον λογο είναι επιχειρημα υπερ των ομοφυλοφιλων, το ότι υπαρχουν στρειτ οικογενειες με προβλήματα. Καθολου όμως.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σαν πατερας σιγουρα δεν εχω μητρικο ενστικτο.Μεγαλωνω 2 παιδια και οσο καιρο ημουν μαζι με την πρωην καναμε αρκετες ωρες συζητηση για το συγκεκριμενο θεμα.Αλλα το εβλεπα κιολας.Την ερωτηση δεν την εκανα για να αναλυσουμε το θεμα,την εκανα για να μου πεις αν το πιστευεις η οχι.Εαυ εχεις μεγαλωσει παιδι?

Δεν καταλαβαίνω το πόιντ. Που το πας :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Για τις μανούλες που αν κάνουν υιό νομιζουν οτι ειναι ο γκόμενος τους και τον μεγαλώνουν για να καλύψουν την μηδενική σχέση με τον συζυγο ; τι εχετε να πειτε αραγε;

ολο μαλακιες εισαι. ειναι επιχειρημα να βγαζουν και οι τυφλοι διπλωμα οδηγησης επειδη και αυτοι που βλεπουν μπορει καποια στιγμη στο μελλον να στραβωθουν?

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.619
Πόντοι
1.406
Επίσης προτιμώ να με μεγάλωναν δυο αδερφές παρά να ζω σε μια οικογένεια που ο πατέρας ή η μάνα βρίζει, πίνει, χτυπάει, κερατώνει και τα παιδιά καταλήγουν ή πρεζόνια ή αληταριά ή με ψυχολογικά...

Επιχειρηματα αυτου του στυλ ειναι αστεια για να μη πω τιποτα χειροτερο..Σαφως και ενας πατερας που χτυπαει τα παιδια του ειναι προτιμοτερος  απο αυτον που τα βιαζει.Το γεγονος αυτο ομως ουτε τον δικαιολογει ουτε τον καθιστα αξιο πατερα
Παντα για ολα τα πραγματα θα υπαρχει κατι χειροτερο,η υπαρξη του ομως δεν αποτελει δικαιωση τον προηγουμενων

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
:thumbsup:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Επιχειρηματα αυτου του στυλ ειναι αστεια για να μη πω τιποτα χειροτερο..Σαφως και ενας πατερας που χτυπαει τα παιδια του ειναι προτιμοτερος  απο αυτον που τα βιαζει.Το γεγονος αυτο ομως ουτε τον δικαιολογει ουτε τον καθιστα αξιο πατερα
Παντα για ολα τα πραγματα θα υπαρχει κατι χειροτερο,η υπαρξη του ομως δεν αποτελει δικαιωση τον προηγουμενων
ολο μαλακιες εισαι. ειναι επιχειρημα να βγαζουν και οι τυφλοι διπλωμα οδηγησης επειδη και αυτοι που βλεπουν μπορει καποια στιγμη στο μελλον να στραβωθουν?
Ετσι.
Επειδή υπαρχουν δηλαδή οικογενειες με μέθυσους και βιαιους πατεράδες ή αδιαφορες μαναδες, αρα καλως κανουν και αποκτουν παιδια οι ομοφυλοφιλοι. Ραβδος εν γωνια αρα βρεχει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom