Νέα

Η στιγμή που ένα ζευγάρι αντρών αποκτά παιδί...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 535
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
κ ολες οι αντιστοιχες εταιριες στα μαιευτήρια για ευνόητους λόγους. Σε σημείο που για να θηλάσεις πρέπει να κάνει προσωπικο κόπο γιατι παίζει και αν στο κόψουν προς χάρη των πολυεθνικών. Βιομηχανία μαζί με αυτη την καισαρικών
Και η βιομηχανια των καισαρικών για χαρη σας γινεται. Μην τυχον πονεσει λιγο η κοιλιτσα σας.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.765
Πόντοι
2.606
ειλικρινα δεν κατανοω. αν θες εξηγησε . Για να το εγραψα για εμενα προφανως σχετιζονται και μπορω να το εξηγησω οποτε αν για σενα ειναι ασχετα καλο ειναι να το εξηγησεις
τι σχέση εχει η διαφορετικότητα  η διαςτροφικοτητα των σεξουαλικών ορέξεων    με την ακούσια ανατροφή του ίδιου του παιδιού μεσα σε ενα περιβάλλον που  δεν προσφέρεται για υγιή  ενηλικίωση χωρις κατάλοιπα ψυχολογικών διαταραχών  που θα προέρχονται απο βιώματα ανεπάρκειας των δυο γονέων να ανταποκριθούν σε ρόλους μη συμβατούς με το φύλλο τους?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Και η βιομηχανια των καισαρικών για χαρη σας γινεται. Μην τυχον πονεσει λιγο η κοιλιτσα σας.
Λενε οτι ο πονος της γενας σε κλιμακα απο το 1-10 που μπορει να αντεξει ο ανθρωπινος οργανισμος ειναι καπου στο 10.Μη το λες ετσι αβιαστα..

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αρα συμφωνεις οτι υπαρχει ενα σοβαρο θεμα εδω.Και που ειναι δυσκολο να καλυφθει απο την γυναικα που θα το φερει στην ζωη.Συμφωνουμε δηλαδη οτι ειναι το καλυτερο να το θηλαζει η μανα του.Που θα ξυπναει για παραδειγμα μεσα στην νυχτα (στο σπιτι  του ζευγαριου να υποθεσω),για να το θηλασει.Μπορει να φαινονται απλα η απλοικα ζητηματα αυτα,αλλα οπως και να το κανουμε δεν ειναι φυσιολογικα.Τον αν καποιοι γονεις(μανα -πατερας) δεν ειναι σωστοι στο μεγαλωμα ενος παιδιου,δεν ειναι αλλοθι που θα το χρησιμοποιησουμε για να αποδεχθουμε το μεγαλωμα ενος παιδιου απο gay αντρες.Ειναι καλυτερα να κοιταξει η κοινωνια πως μπορει να βοηθησει τους μη σωστους γονεις απο το επιτρεψει αυτην την διαφορετικοτητα.Ολα εχουν ενα οριο νομιζω.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Προφανως δεν μπορω να το γνωριζω.Μπορω να καταλαβω ομως τις γυναικες που προσπαθουν να τον αποφυγουν.Αν βεβαια η καισαρικη δεν εχει αντικτυπο στην υγεια του παιδου παντα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Λενε οτι ο πονος της γενας σε κλιμακα απο το 1-10 που μπορει να αντεξει ο ανθρωπινος οργανισμος ειναι καπου στο 10.Μη το λες ετσι αβιαστα..
Εσυ συμφωνεις ότι πρεπει να γινεται καισαρικη αν δεν υπαρχει λογος?
Μονο και μονο για να αποφευχθεί ο πόνος? Η καισαρική είναι εγχειριση και δεν υπαρχει λογος να γινεται σε μη ασθενείς. Για μενα θα επρεπε να απαγορευεται ΡΗΤΑ στους ιατρους η καισαρικη, εάν δεν υπαρχει ιατρικος λογος.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τι σχέση εχει η διαφορετικότητα  η διαςτροφικοτητα των σεξουαλικών ορέξεων    με την ακούσια ανατροφή του ίδιου του παιδιού μεσα σε ενα περιβάλλον που  δεν προσφέρεται για υγιή  ενηλικίωση χωρις κατάλοιπα ψυχολογικών διαταραχών  που θα προέρχονται απο βιώματα ανεπάρκειας των δυο γονέων να ανταποκριθούν σε ρόλους μη συμβατούς με το φύλλο τους?
. Τι σχεση έχει ο γονέας  που παντρεύτηκε και πηδαει την σουλα το τραβελι πίσω απο τα δικαστηρια αλλα κοινωνικα ειναι ορθος και μεγαλωνει το παιδι του και πηγαινει στην εκκλησια με τον γονιο γκει που μεγαλωνει παιδι συνειδητα αλλα στην κοινωνια λεει οτι ειναι γκει; η σχεση τους προφανης α) και οι δυο γονεις β) και οι δυο γκει . ποιανου τα παιδια ειναι σωστα; αυτουνου που κοροιδευει την κοινωνια; η του αλλου που ειναι ο εαυτός του αναρωτηθηκα. Τωρα πως γινεται εσεις να βλεπετε οτι δεν εχουν σχεση..ειναι αξιο αποριας

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εσυ συμφωνεις ότι πρεπει να γινεται καισαρικη αν δεν υπαρχει λογος?
Μονο και μονο για να αποφευχθεί ο πόνος? Η καισαρική είναι εγχειριση και δεν υπαρχει λογος να γινεται σε μη ασθενείς. Για μενα θα επρεπε να απαγορευεται ΡΗΤΑ στους ιατρους η καισαρικη, εάν δεν υπαρχει ιατρικος λογος.
Αν η καισαρικη δεν εχει κανενα αντικτιπο στην υγεια του παιδιου ναι γιατι οχι? Αν η επιστημη μπορει να βοηθησει σε αυτα τα θεματα τοτε ειμαι υπερ.Τονιζω αν δεν εχει κανενα αντικτυπο στο παιδακι.Φυσικα τετεια θεματα εγω και εσυ δεν μπορουμε να τα κρινουμε απο την σωστη πλευρα διοτι ειμαστε αντρες και δεν θα ερθουμε ποτε σε επαφη με τον πονο αυτον ουτε αυτη την εμπειρια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Μπραβο σου.
Εγω εχω μια φιλη που γεννησε τέσσερα, όλα με καισαρικη. Και κάθε φορα της ανοιγαν την ιδια τομη. Αφου της ελεγα χαριτολογώντας, "εσυ δεν εχεις θεμα πια με τις γεννες, πας και σου ανοιγουν το φερμουάρ στην κοιλια και σου το βγαζουν το παιδι χαλαρα".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Αν η καισαρικη δεν εχει κανενα αντικτιπο στην υγεια του παιδιου ναι γιατι οχι? Αν η επιστημη μπορει να βοηθησει σε αυτα τα θεματα τοτε ειμαι υπερ.Τονιζω αν δεν εχει κανενα αντικτυπο στο παιδακι.Φυσικα τετεια θεματα εγω και εσυ δεν μπορουμε να τα κρινουμε απο την σωστη πλευρα διοτι ειμαστε αντρες και δεν θα ερθουμε ποτε σε επαφη με τον πονο αυτον ουτε αυτη την εμπειρια.
Δεν ξερω ρε τύπε, εγω θεωρητικα μιλαω. Ας μιλησει η Αλι, που το εχει ζησει. Εγω τι να πω παραπανω?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
. Τι σχεση έχει ο γονέας  που παντρεύτηκε και πηδαει την σουλα το τραβελι πίσω απο τα δικαστηρια αλλα κοινωνικα ειναι ορθος και μεγαλωνει το παιδι του και πηγαινει στην εκκλησια με τον γονιο γκει που μεγαλωνει παιδι συνειδητα αλλα στην κοινωνια λεει οτι ειναι γκει; η σχεση τους προφανης α) και οι δυο γονεις β) και οι δυο γκει . ποιανου τα παιδια ειναι σωστα; αυτουνου που κοροιδευει την κοινωνια; η του αλλου που ειναι ο εαυτός του αναρωτηθηκα. Τωρα πως γινεται εσεις να βλεπετε οτι δεν εχουν σχεση..ειναι αξιο αποριας
Δεν εχουν ρε Ερη. Νοιωσε.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Μπραβο σου.
Εγω εχω μια φιλη που γεννησε τέσσερα, όλα με καισαρικη. Και κάθε φορα της ανοιγαν την ιδια τομη. Αφου της ελεγα χαριτολογώντας, "εσυ δεν εχεις θεμα πια με τις γεννες, πας και σου ανοιγουν το φερμουάρ στην κοιλια και σου το βγαζουν το παιδι χαλαρα".
Πως της επέτρεψε ο γιατρός να γεννήσει τέταρτο με καισσαρική?Δεν επιτρέπονται απο όσο γνωρίζω τόσες πολλές καισσαρικές.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Δυστυχώς την τελευταία 10ετία το Ευρωπαικό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ευτυχώς δεν το έχει ακολουθήσει ακόμα το ΔΕΚ) έχει κάνει μια στροφή όσον αφορά στην αντιμετώπιση των σχέσεων των gay και αν και ακόμα δεν τις έχει αναγνωρίσει ρητά ως οικογενειακές, δείχνει με τη μεταστροφή της νομολογίας του ότι τα επόμενα χρόνια βαδίζει κατά κει.
Επειδή όμως οι αποφάσεις του δεν είναι δεσμευτικές και δε μπορεί να υποχρεώσει κανένα κράτος να αλλάξει τη νομοθεσία του ειδικά για τη ρύθμιση θεμάτων που άπτονται κοινωνικοηθικών ζητημάτων, θα πρέπει να διαφυλάξουμε τους θεσμούς της οικογένειας, της μητρότητας και της υιοθεσίας ως κόρην οφθαλμού. Ένας λόγος παραπάνω να μην κυβερνήσει ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα και γεμίσουμε gay pride, μεταρρυθμίσεις του ΑΚ και φαινόμενα Σεργουλόπουλου.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
928
Πόντοι
96

Πουστη τον αντρα τον κανει η μανα του  ετσι και αλλιως  :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ σιγουρα παντως το παιδι δεν θα βγει μαμακιας  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Πως της επέτρεψε ο γιατρός να γεννήσει τέταρτο με καισσαρική?Δεν επιτρέπονται απο όσο γνωρίζω τόσες πολλές καισσαρικές.
Τι να σου πω βρε καλο μου? Ο πατερας της είναι πολύ φιλος με τον πατερα μου, και κάθε φορα του ελεγε "παμε να γεννήσουμε την ταδε μερα". Όλα με καισαρικη τα εκανε.

Λίγο ασχετο:
Βλεπω καμια φορα τις φωτογραφιες της στο fb και παθαινω πλακα. Ενώ μικρη ηταν μπουλούκα, τωρα στα 43 εχει φτιαξει κατι κοιλιακούς πέτρα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
 Πουστη τον αντρα τον κανει η μανα του  ετσι και αλλιως  :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ σιγουρα παντως το παιδι δεν θα βγει μαμακιας  ;)

Και δε θα τον πειραζει αν του βρίζουν τη μάνα :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom