Νέα

Η στιγμή που ένα ζευγάρι αντρών αποκτά παιδί...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 535
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
πώς καταλαβαίνεις αν ένα ντόνατ είναι φρέσκο αφού αν ρωτήσεις τον πωλητή φρέσκο θα σου πει πως είναι για να το πουλήσει, σ'αφήνουν να τα ζουμπάς :think:
Τολμάει κανενας να πουλησει μπαγιατικο ντονατ στην Ερη?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
πώς καταλαβαίνεις αν ένα ντόνατ είναι φρέσκο αφού αν ρωτήσεις τον πωλητή φρέσκο θα σου πει πως είναι για να το πουλήσει, σ'αφήνουν να τα ζουμπάς :think:
της ειχαμε πουλησει ενα νωντοντονατσομετρο παλια  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
υπαρχουν ηδη ερευνες που αποδεικνύουν στην ψυχιατρική οτι απο γκει γονεις δεν βγαινουν γκει παιδια απαραίτητα και ταναπαλιν, δηλαδλη Απο μη γκει γονεις δεν βγαίνουν γκει παιδια απαραίτητα
ποιοι τις κανουν αυτες τις ερευνες;με ποια μεθοδολογια;τι υλικο;ειναι τυχαιοποημενες;

μαλλον μελετες του κωλου ειναι φτιαγμενες απο πουστηδες και gay friendly καθηγητες που τον παιρνουν που και που

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
αν ειναι μονο στο κενο.. τοτε να πας στην εισαγελια ανηλικων να δεις τους υγιεις γονεις καθημερινα και να ρθεις να μου πεις για κενα των "φυσιολογικων γονέων" μετα πηγαινε στο καφε, στην θαλασσα και περνα και μια βολτα απο γειτονιες. Να συζητησουμε μετα για κενα.
Εσυ δεν μιλας για "κενα προτυπων" στα οποια αναφέρομαι εγω. Αναφερεσαι σε κακη ασκηση της επιμελειας των παιδιων. Δεν είναι το ιδιο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τα πιτογυρα;εγω βαζω κριτηριο την ποσοτητα μπορει ομως να τυχει.....η θα ρωτησει καποια στιγμη οταν στο σχολειο κανουν μαθημα για τα ζωα και την αναπαραγωγη τους

ασε οταν μεγαλωσει και αρχισει να βλεπει τσοντες.....θα φαν πολυ κραξιμο οι πουστογονεις του

αν ειχες παιδια θα ηξερες οτι ειναι οι πιο ασυτηροι κριτες. Μεγαλώνοντας το κραξιμο ειναι δεδομενο για καθε επιλογη σου.

Υ.Γ γυρο δεν τρωω σουβλακι κοτοπουλο οπως το σκιζω..

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ποιοι τις κανουν αυτες τις ερευνες;με ποια μεθοδολογια;τι υλικο;ειναι τυχαιοποημενες;

μαλλον μελετες του κωλου ειναι φτιαγμενες απο πουστηδες και gay friendly καθηγητες που τον παιρνουν που και που

Τον παίρνουν απο αραπάδες μαν. Αλλά την eri ούτε αυτοί τη γαμάνε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Αυτό είναι σωστο. Εξαλλου η πλημμυρίδα των σημερινων γκέι, από στρέιτ γονεις βγηκαν.
Η πλημυριδα της μαλακιας που σε δερνει απο που βγηκε ηθελα να ξερα :grin: :grin: :grin: :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εσυ δεν μιλας για "κενα προτυπων" στα οποια αναφέρομαι εγω. Αναφερεσαι σε κακη ασκηση της επιμελειας των παιδιων. Δεν είναι το ιδιο.
μιλαω για γονεις που καπνιζουν μπροστα στα παιδια τους βριζουν μπροστα στα παιδια τους δερνουν μπροστα στα παιδια τους και περα της επιμελειας κυριε αλεξ αυτό ειναι σίγουρα προτυπο.. Μιλαω και για γονεις που σαν προτυπο εχουν το ντυσιμο και τα παιδια στα 7 τους μιλανε σαν περιοδικο μοδας κτλ ολα αυτα ειναι προτυπα ζωης η μηπως οχι;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ασε τα περι γονιων και δες στο νημα της δεης τα νεα κομματια του δεν πληρωνω  :cum:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Τυπε συμφωνα με μελετες του ιπποτη ολοι γουσταρουμε να τον παιρνουμε οχι που και που αλλα καθημερινα και παντου.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μιλαω για γονεις που καπνιζουν μπροστα στα παιδια τους βριζουν μπροστα στα παιδια τους δερνουν μπροστα στα παιδια τους και περα της επιμελειας κυριε αλεξ αυτό ειναι σίγουρα προτυπο.. Μιλαω και για γονεις που σαν προτυπο εχουν το ντυσιμο και τα παιδια στα 7 τους μιλανε σαν περιοδικο μοδας κτλ ολα αυτα ειναι προτυπα ζωης η μηπως οχι;
στο beverly hills ζειτε ρε πουστη μου;εγω βλεπω απλους καθημερινους γονεις  αγωνιστες της ζωης γυρω μου.....που  τα βλεπετε εσεις αυτα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Αν φας, μπορει να δηλητηριαστείς και να πεθανεις, μπορει και όχι.
Αν δεν φας θα πεθανεις σιγουρα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

συζυγε αγαπημενε, μιλαμε για κενα οπως λεει ο αλεξ και οχι για το αν τον παιρνουν που και που.. (ειδες αλεξ τελικα που το προβλημα δεν ειναι το κενο.. μονο  :) )

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
πάω σε μαγαζιά που έχουν κατανάλωση..

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
στο beverly hills ζειτε ρε πουστη μου;εγω βλεπω απλους καθημερινους γονεις  αγωνιστες της ζωης γυρω μου.....που  τα βλεπετε εσεις αυτα;
Η οικονομικη ενισχηση δεν ειναι το μονο που κανει καποιον ικανο να μεγαλωσει παιδια.Μπορεις να προσφερεις στο παιδι σου δισεκατομοιρια και να μην το μεγαλωσεις σωστα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom