KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
ότι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ άντρα κ γυναίκας ήθελε να πει,απλά το εξέφρασε λίγο άκομψα κ πολύ υπερβολικά...αν είναι δυνατόν να γράφονται τέτοια πράγματα.
ότι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ άντρα κ γυναίκας ήθελε να πει,απλά το εξέφρασε λίγο άκομψα κ πολύ υπερβολικά...αν είναι δυνατόν να γράφονται τέτοια πράγματα.
Με υ ειναι αυτος που κουβαλαει-μεταφερει φωτια.Τελικά αυτή η λέξη γράφεται με ι ή με υ;
Σωστός...Με υ ειναι αυτος που κουβαλαει-μεταφερει φωτια.
Μετα απο την ψυχολογία των αγαπουληδων/πιρφορων (να θυμησω οτι ειμαι πρωην απο δαυτους)
Υπαρχει και μια κατηγορια ατομων που επισκεπτονται αυτα τα μερη οι οποιοι εχουν ενταξει τα μπουρδελα στο αιμα τους εχουν κανει της πουτανες γυναικες της ζωης τους και με αυτες θα πεθανουν,το σκληροπυρηνικος δεν ταιριαζει και τοσο,διοτη αυτος ο ορος ταιριαζει περισσοτερο για τεχνες, μουσικη, ζωγραφικη, κινηματογραφος,αλλα δεν βρηκα αλλον...
Λοιπον απο τα 17 που παω στα μπουρδελα,και απο τα 19 που παρακολουθω το σαιτ εχω βγαλει τα εξης συμπερασματα για αυτα τα ατομα
-Κοινωνικη αποξενωση ,δεν συναντουν αλλα ατομα εκτος απο συνοδοιπορους για τσαρκα,αιντε και τα ατομα στην δουλεια τους
-Ρουτινα,δουλεια-σπιτη-μπουρδελο-σπιτη τιποτα φιλοδοξο,κανενο ονειρο,κανενα οραμα ,εχω δεν λεω να πατε στο διαστημα αλλα ο ανθρωπος πρεπει να εξελισεται και οχι να ειναι στασιμος
-Βριζουν και χλευαζουν της γυναικες εκτος δουλειας κανονικες,πουτανες εκτος δουλειας,ελλεινιδες,εχω διαβασει τα παντα,πεστε τες οπως θελετε..
-Της βριζουν που λετε,αλλα λιωνουν στα τσατ zoo.gr ,parea.gr ,και επεισης στελνουν και πμ σε οποιο γυναικειο νικ εδω μεσα
-Δεν εχουν προσεγμενη εμφανιση ,δεν προσεχουν τον εαυτο τους καθολου,κανουν κακη διατροφη γενικα
-Δεν κανουν καμακι,δισταζουν να την πεσουν σε γυναικες,διοτη η συνεχης επισκεψη σε βαση ρουτινας σε μπουρδελα σου ριχνει την αυτοπεποιθηση στο να προσεγγισης καποια γυναικα με αλλο τροπο (πολοι ειναι οι αντρες που δεν κανουν και εκτος χωρου επειδη ντρεπονται η επειδη η γυναικες εχουν αλλαξει)
-Αυτοπροστατευονται ,και καλυπτουν τα απωθημενα τους λεγοντας <ολες πουτανες ειναι>
-Λενε οτι θελουν να ειναι μονοι τους,αλλα αυτο τους βγαινει εκ φυσεως και ανθρωπινης φυσεως στα μπουρδελα με ασχημο τροπο ,δηλαδη αγαπουλιαση ,πιρφοριαση,νομιζοντας οτι θα καλυψουν το κενο τους με την εκαστοτε ιεροδουλη ..
γιατι αραγε σε ολη την φυση υπαρχει αρσενικο και θυληκο σε καθε πλασμα? μονο για ζευγαρομα? αλλα και για συντροφια.. Οποτε μην πατε κοντρα στην φυση,θα σας βγει στην πορεια ...
-οι περισσοτεροι δεν εχουν καταφερει ποτε να κατακτησουν μια γυναικα για αυτο που ειναι....
Υπαρχουν και αλλα και θα τα πειτε ολοι σας,ξερω οτι με αυτα που λεω μπορει να προσβαλω μεγαλη μεριδα του χωρου αυτου,αλλα δυστηχως ετσι ειναι,γιατι υπηρξα εκτος απο αγαπουλης και 2-3 απο τα παραπανω,εχω μελετησει απειρα ποστ,εχω παρακολουθησει τσαρκες απο κοντα χωρις να εχω αναφερει ποιος ειμαι,και εχω παρατηρησει αυτα τα παραπανω..
λογο της αποξενωσης που υπαρχει,ο μπουρδελιαρης θα βρει την κοινωνικη ζεστασια που εχει χασει απο την παραδοσιακη ζωη σε τσαρκες και γενικα με ομοιοδεατες του...
ωραιο θρεντ ανοιξες μικρε
αυτοι που πανε στα μπουρδελα ειναι καμενα ατομα
ειδικα βλεπω μερικους που ολη μερα τριγυρνανε σε αυτα
αν δεν ειναι νταβαδες απορω τι σκατα κανουν συνεχεια εκει κατω
αλλη ζωη δεν εχουν?
δεν δουλευουν?
καμενοι εντελως
Μενιο δεν εχεις τον θεο σουΔεν είναι τόσο άσχημη περιοχή. Έχει ωραία μαγαζάκια για φαΐ και άραγμα. Άλλοι κάθονται όλη μέρα στις καφετέριες και ανακατεύουν το φραπέ τους.
μενιο με ειπες παιδεραστη με τρομερα επιχειρηματαΑπό τότε που σε αποκάλεσα παιδεραστή με ακολουθείς από νήμα σε νήμα και με λες Μένιο. Τι σου συμβαίνει τύπε;
πρεπει να σε λεω με καθε νικ που αλλαζεις καθε τρεις και λιγο ρε μενιο δηλαδη; :SΑφού είναι περιγέλαστα τα επιχειρήματα προς τι η εμμονή με την ταυτότητα μου;
ρε δικε μου επικοινωνεις με το περιβαλλον;Τι να καλυψω;Καλά λέγε με και Υάκινθο αν σε βολεύει. Απλά μη νομίζεις ότι κατά κάποιον τρόπο θα καλύψεις τη μαλακία που έκανες.
ρε δικε μου επικοινωνεις με το περιβαλλον;Τι να καλυψω;
Καλα ψαξε να βρεις κανα πακετακι με ελληνικα βιντεακια στο νετ να δεις τι γινεται στις τουαλετες των γυμνασιων και των λυκειων και στις εκδρομες και ελα πες μου εσυ μετα αν γαμιουνται ανετα οι εφηβες ελληνιδες.Ειδα και κωλοπαθα και σιγουρα απο εδω μεσα τα εχουν δει και αλλοι.
Σε πακετακι τυπε ηταν που εγραφε 100 ελληνικα βιντεακια και ειχε μεσα τετοιες μαλακιες.
εννοειται πως τα εσβησα επιτοπου απλα θελω να πω οτι κυκλοφορουν αβερτα στο διαδικτυο.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ειδα κατι τιτλους μεσα στο πακετο που εγραφαν gimnasiotade,likeiotade,
partoyza4imeri,poutanaki15xr,οποτε μιλαμε και για ποιο μικρα απο 17 χρονων.Αλλα και 17χρονων εννωεται πως ειναι ανηλικο.Και ανηθικο να το βλεπεις.
Δηλαδη εσυ με αυτα τα ποστ,καταλαβες οτι ειμαι παιδεραστης.Ευγε η νοημοσυνη σου ειναι πανεπιστημιου.Πράγματι έσβησες το επίμαχο ποστ αλλά άργησες. Το είχε σώσει ο ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΟΣ:
Μετά ισχυρίστηκες ότι διάβασες μόνο τους τίτλους και έσβησες τα 100 βίντεο που είχες κατεβάσει με ανήλικα παιδάκια κάτω των 15 ετών. Παραθέτω για του λόγου το αληθές:
Ερώτηση για το κοινό:
Κωλοπαθαίνει ο άνθρωπος "βλέποντας" τίτλους;
Όταν λες "σίγουρα από δω μέσα [size=12pt]τα[/size] έχουν δει [size=12pt]και[/size] άλλοι", εννοείς [size=12pt]τα[/size] τίτλοι;
Το τι ακριβώς γίνεται στις τουαλέτες των γυμνασίων, φαίνεται στους τίτλους;