Νέα

Η ψυχολογία του σκληροπυρηνικου μπουδελιαρη/πουτανιάρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.980
Πόντοι
11.585
-Κοινωνικη αποξενωση ,δεν συναντουν αλλα ατομα εκτος απο συνοδοιπορους για τσαρκα,αιντε και τα ατομα στην δουλεια τους
Δεν εχω παρατηρησει καμια κοινωνικη αποξενωση, η παρεα παντα υπαρχει.

-Ρουτινα,δουλεια-σπιτη-μπουρδελο-σπιτη τιποτα φιλοδοξο,κανενο ονειρο,κανενα οραμα ,εχω δεν λεω να πατε στο διαστημα αλλα ο ανθρωπος πρεπει να εξελισεται και οχι να ειναι στασιμος
ρουτινα τελευταια λοφω κρισης θα ελεγα εγινε σπιτι-δουλεια, δουλεια σπιτι, που χρημα για μποουρδελο, ονειρα μας τα πηρανε αυτοι που μας φερανε σε αυτη την κατασταση, ξεκινα να κανεις οικογενεια με 680 βασικο, και 300 ευρω νοικι...

-Βριζουν και χλευαζουν της γυναικες εκτος δουλειας κανονικες,πουτανες εκτος δουλειας,ελλεινιδες,εχω διαβασει τα παντα,πεστε τες οπως θελετε..
Δεν το εχω κανει ποτε ουτε και αυτοι που ξερω.

-Της βριζουν που λετε,αλλα λιωνουν στα τσατ zoo.gr ,parea.gr ,και επεισης στελνουν και πμ σε οποιο γυναικειο νικ εδω μεσα
Δεν τα ξερω αυτα τα σαιτ, και ουτε εχω στηλει ποτε σε γυναικειο νικ νειμ μυνημα,

-Δεν εχουν προσεγμενη εμφανιση ,δεν προσεχουν τον εαυτο τους καθολου,κανουν κακη διατροφη γενικα
Δεν συμφωνω για την εμφανιση, για μενα δεν ειμαι και ο μπρατ πιτ της ατζολινας, αλλα για φιλους μου μπουρδελιαρηδες μπωρω να πω, οτι αλλες λιωνουν, κακη διατροφη ναι κανω μερικες φορες, μια ζωη την εχουμε και αν δεν φαμε τωρα το βρωμικο και την παστα μας ποτε θα την φαμε στα 50 που θα μας την κοψουν.??

-Δεν κανουν καμακι,δισταζουν να την πεσουν σε γυναικες,διοτη η συνεχης επισκεψη σε βαση ρουτινας σε μπουρδελα σου ριχνει την αυτοπεποιθηση στο να προσεγγισης καποια γυναικα με αλλο τροπο (πολοι ειναι οι αντρες που δεν κανουν και εκτος χωρου επειδη ντρεπονται η επειδη η γυναικες εχουν αλλαξει)
Αντιθετα, πιστευω το να πας με μια γυναικα, ασχετα αν την πληρωσεις, τουλαχιστων εμενα μου ανεβαζει την αυτοπεπιθεση.
-Αυτοπροστατευονται ,και καλυπτουν τα απωθημενα τους λεγοντας <ολες πουτανες ειναι>
δεν το καταλαβα

-Λενε οτι θελουν να ειναι μονοι τους,αλλα αυτο τους βγαινει εκ φυσεως και ανθρωπινης φυσεως στα μπουρδελα με ασχημο τροπο ,δηλαδη αγαπουλιαση ,πιρφοριαση,νομιζοντας οτι θα καλυψουν το κενο τους με την εκαστοτε ιεροδουλη ..
γιατι αραγε σε ολη την φυση υπαρχει αρσενικο και θυληκο σε καθε πλασμα? μονο για ζευγαρομα? αλλα και για συντροφια.. Οποτε μην πατε κοντρα στην φυση,θα σας βγει στην πορεια ...
Σε αυτο εν μερη εχει δικιο, αλλη η φαση να εισαι μονος σου και να μην δινεις λογαριασμο σε κανεναν...

-οι περισσοτεροι δεν εχουν καταφερει ποτε να κατακτησουν μια γυναικα για αυτο που ειναι....
Δεν υσχυει

Πηρα θεση για εμενα και για φιλους μου που κανουμε τσαρκα, μερικοι απο αυτους ειναι παντρεμενοι, αλλοι ελευθεροι οπως και εγω, εκανα τα σχολια μου με κοκκινα, σε πολλα δεν συμφωνω, με αυτα που γραφεις, μπορει αυτα τα συμπερασματα να τα εβγαλες και απο τον εαυτο σου, αλλα ο μπουρδελιαρης ειναι ανθρωπος και οι ανθρωποι διαφερουν μεταξυ τους...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
αυτό που παρατηρώ εγώ , είναι ότι παντού στην κοινωνία ακόμα και σ'αυτό το thread
κυριαρχεί το "μέτριο" και το "ενδιάμεσο"
δεν υπάρχει δλδ το "καθαρόαιμο"  και εξηγούμαι :
ο Α δρόμος έχει κάποια θετικά και κάποια αρνητικά
και ο Β δρόμος ομοίως
βλέπω λοιπόν οτι κάποιος που είναι στον Α δρόμο αντί να απολαύσει τα θετικά του
εστιάζει και κλαίγεται για τα αρνητικά του και ζηλεύει τα θετικά του Β δρόμου (και αντιστρόφως)

έχουμε δλδ ψευτόπορνους που πιρφορίζουν και ζηλεύουν την πιρφορία
και μαλακόπιρφόρους που το παίζουν πόρνοι και ψωροπερηφανεύονται

πολύ σπάνια βλέπεις άρτιους και συγκροτημένους χαρακτήρες
που πιστεύουν στις επιλογές τους και δεν νιώθουν τύψεις ή ενοχές
και αποφεύγουν όλη αυτή την συναισθηματική ανοησία
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

[move][size=30pt]πορνισμος μονο[/size][/move]

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
την πράσινη γκόμενα από το avatar την  :zfuck:  ?  :2funny:
εννοείται , αρκεί και μόνο να είχα άμεση συνουσιακή πρόσβαση και αμεσότερο μετεκσπερματισιακό ξεφόρτωμα !

tumblr_m42d091OlG1qcxqyno2_500.png

:smitten: :grouphug:  :2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
εννοείται , αρκεί και μόνο να είχα άμεση συνουσιακή πρόσβαση και αμεσότερο μετεκσπερματισιακό ξεφόρτωμα !

tumblr_m42d091OlG1qcxqyno2_500.png

:smitten: :grouphug:  :2funny:

τι πανέμορφα blue νινάκια είναυ τούτα  :o πλάκα πλάκα με καραφτιάχνει αυτό το μπλε...  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

συνεχίζεις να με εντυποσιάζεις Χάρη... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Ρanas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πηρα θεση για εμενα και για φιλους μου που κανουμε τσαρκα, μερικοι απο αυτους ειναι παντρεμενοι, αλλοι ελευθεροι οπως και εγω, εκανα τα σχολια μου με κοκκινα, σε πολλα δεν συμφωνω, με αυτα που γραφεις, μπορει αυτα τα συμπερασματα να τα εβγαλες και απο τον εαυτο σου, αλλα ο μπουρδελιαρης ειναι ανθρωπος και οι ανθρωποι διαφερουν μεταξυ τους...
Live your myth in Greece  :jerking:
Το παραλήρημα του Παραμύθα ήταν αυτό,συνέχισε να ζεις με ψευδαισθήσεις.
Μια χαρά τα λέει ο Σταμάτης,βέβαια ας μην ξεχνάμε και το ρητό:ποτέ μη λες την αλήθεια στους ανθρώπους γιατί ποτέ δε θα στο συγχωρέσουν.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
έχουμε δλδ ψευτόπορνους που πιρφορίζουν και ζηλεύουν την πιρφορία
και μαλακόπιρφόρους που το παίζουν πόρνοι και ψωροπερηφανεύονται

Στη ζωη δεν υπαρχει ασπρο - μαυρο. Μπορει καποιος να πηγαινει μια ζωη στα μπουρδελα αλλα να νιωθει ανικανοποιητος γιατι δεν μπορει να βρει μια κοπελλα που να τον καταλαβαινει. Αλλος να ειναι κατ' επιλογη πιρφορος αλλα να το παιζει και σκληροπυρηνικος. Εγω πιστευω οτι πραγματικα σκληροπυρηνικοι μπουρδελιαρηδες δεν υπαρχουν (εκτος απ'τον rigormortis  :grin:), απλα ψαχνει ο καθενας να βρει κατι που να τον ικανοποιει και να τον κανει να νιωθει ομορφα. Καλο ειναι επισης να τα δοκιμαζει ολα ο ανθρωπος και να περναει απο διαφορες φασεις. Να κανει και σχεση με κοπελλα, να παει και στα στουντιο, να κανει one night stand κ.α. Αυτη ειναι η χαρα της ζωης και προπαντων δεν πρεπει να μετανιωνουμε για τις επιλογες μας γιατι ολα στο παιχνιδι ειναι. Δηλαδη αυτο που λεω εγω ειναι να μην μενει καποιος στασιμος αλλα να εξελλισεται και να τα δοκιμαζει ολα στον (ετεροφυλοφυλικο) ερωτα...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Μετα απο την ψυχολογία των αγαπουληδων/πιρφορων (να θυμησω οτι ειμαι πρωην απο δαυτους)

Υπαρχει και μια κατηγορια ατομων...

Πολύ θαρραλέο θέμα άνοιξες και ακόμη πιο θαραλλέο το οτι βάζεις την προσωπική σου επιλογή και τον εαυτό σου στην μέση.

Θα γράψω περισσότερα το βράδυ, αυτή την στιγμή δουλεύω στην Kommandatur.

Τώρα όμως ένα έχω να σου πω.

Με τον τρόπο που άνοιξες το θέμα και με το πως εκμυστηρεύεσαι θαρραλέα κρυφές ευαίσθητες πτυχές της ανθρώπινης υπόστασης σου τιμάς όσο κανένας άλλος εδώ μέσα τους ανδρικούς γεννητικούς αδένες που φέρεις.

Αυτά από μένα προς το παρόν.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.980
Πόντοι
11.585
Live your myth in Greece  :jerking:
Το παραλήρημα του Παραμύθα ήταν αυτό,συνέχισε να ζεις με ψευδαισθήσεις.
Μια χαρά τα λέει ο Σταμάτης,βέβαια ας μην ξεχνάμε και το ρητό:ποτέ μη λες την αλήθεια στους ανθρώπους γιατί ποτέ δε θα στο συγχωρέσουν.

Μαλλον θα εισαι απο αυτους που τους δειχνουν το ασπρο και σου λενε οτι ειναι μαυρο και συμφωνεις...

Οπως εγραψα και παραπανω, αν και μπουρδελιαρης, δεν συμβαδιζω με το προφιλ που εγραψε ο stam, αν εσυ βρησκεις πολλες ομοιοτητες σε αυτα στον εαυτο σου, δεν ειναι αναγκαιο ολοι οι υπολοιποι να ειναι ιδιοι με εσενα...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

ακόμη πιο σπάνια βλέπεις φύκια ή μαλάκια με ικανότητα γραφής και ανάγνωσης.

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Μετα απο την ψυχολογία των αγαπουληδων/πιρφορων (να θυμησω οτι ειμαι πρωην απο δαυτους)

Υπαρχει και μια κατηγορια ατομων που επισκεπτονται αυτα τα μερη οι οποιοι εχουν ενταξει τα μπουρδελα στο αιμα τους εχουν κανει της πουτανες γυναικες της ζωης τους και με αυτες θα πεθανουν,το σκληροπυρηνικος δεν ταιριαζει και τοσο,διοτη αυτος ο ορος ταιριαζει περισσοτερο για τεχνες, μουσικη, ζωγραφικη, κινηματογραφος,αλλα δεν βρηκα αλλον...

Λοιπον απο τα 17 που παω στα μπουρδελα,και απο τα 19 που παρακολουθω το σαιτ εχω βγαλει τα εξης συμπερασματα για αυτα τα ατομα

-Κοινωνικη αποξενωση ,δεν συναντουν αλλα ατομα εκτος απο συνοδοιπορους για τσαρκα,αιντε και τα ατομα στην δουλεια τους

-Ρουτινα,δουλεια-σπιτη-μπουρδελο-σπιτη τιποτα φιλοδοξο,κανενο ονειρο,κανενα οραμα ,εχω δεν λεω να πατε στο διαστημα αλλα ο ανθρωπος πρεπει να εξελισεται και οχι να ειναι στασιμος

-Βριζουν και χλευαζουν της γυναικες εκτος δουλειας κανονικες,πουτανες εκτος δουλειας,ελλεινιδες,εχω διαβασει τα παντα,πεστε τες οπως θελετε..

-Της βριζουν που λετε,αλλα λιωνουν στα τσατ zoo.gr ,parea.gr ,και επεισης στελνουν και πμ σε οποιο γυναικειο νικ εδω μεσα

-Δεν εχουν προσεγμενη εμφανιση ,δεν προσεχουν τον εαυτο τους καθολου,κανουν κακη διατροφη γενικα

-Δεν κανουν καμακι,δισταζουν να την πεσουν σε γυναικες,διοτη η συνεχης επισκεψη σε βαση ρουτινας σε μπουρδελα σου ριχνει την αυτοπεποιθηση στο να προσεγγισης καποια γυναικα με αλλο τροπο (πολοι ειναι οι αντρες που δεν κανουν και εκτος χωρου επειδη ντρεπονται η επειδη η γυναικες εχουν αλλαξει)

-Αυτοπροστατευονται ,και καλυπτουν τα απωθημενα τους λεγοντας <ολες πουτανες ειναι>

-Λενε οτι θελουν να ειναι μονοι τους,αλλα αυτο τους βγαινει εκ φυσεως και ανθρωπινης φυσεως στα μπουρδελα με ασχημο τροπο ,δηλαδη αγαπουλιαση ,πιρφοριαση,νομιζοντας οτι θα καλυψουν το κενο τους με την εκαστοτε ιεροδουλη ..
γιατι αραγε σε ολη την φυση υπαρχει αρσενικο και θυληκο σε καθε πλασμα? μονο για ζευγαρομα? αλλα και για συντροφια.. Οποτε μην πατε κοντρα στην φυση,θα σας βγει στην πορεια ...

-οι περισσοτεροι δεν εχουν καταφερει ποτε να κατακτησουν μια γυναικα για αυτο που ειναι....

Υπαρχουν και αλλα και θα τα πειτε ολοι σας,ξερω οτι με αυτα που λεω μπορει να προσβαλω μεγαλη μεριδα του χωρου αυτου,αλλα δυστηχως ετσι ειναι,γιατι υπηρξα εκτος απο αγαπουλης και 2-3 απο τα παραπανω,εχω μελετησει απειρα ποστ,εχω παρακολουθησει τσαρκες απο κοντα χωρις να εχω αναφερει ποιος ειμαι,και εχω παρατηρησει αυτα τα παραπανω..

λογο της αποξενωσης που υπαρχει,ο μπουρδελιαρης θα βρει την κοινωνικη ζεστασια που εχει χασει απο την παραδοσιακη ζωη σε τσαρκες και γενικα με ομοιοδεατες του...
Με 2-5 επισκεψεις τη βδομαδα στους Μεταξενιους οικους πολλα χρονια τωρα, πιστευω οτι ανηκω στην κατηγορια των συναδελφων που χαρακτηριζεις "σκληροπυρηνικους". Ως επισης ανηκω και στην κατηγορια των "σκληροπυρηνικων" (οχι ακραια βεβαια, αναβολικα κλ.) του γυμναστηριου. Πρωτα απ ολα η υγεια....
Δεν συμφωνω, και δεν ειμαι τιποτα απο ολα οσα καταλογιζεις στην κατηγορια αυτη. Μπορει καποιοι να ειναι, αλλα με τιποτα δεν πιστευω οτι ολα αυτα, ειναι τα χαρακτηριστικα της κατηγοριας αυτης. Παντα πεντακαθαρος και αρωματισμενος (λογω φυσικα και του γυμναστηριου). Σεβομαι τα κοριτσια της δουλειας, παντα ευγενεστατος ακομα και αν (πολυ σπανια) αντιμετωπιζω αντιθετη συμπεριφορα, και πολυ αγαπητος και ευπροσδεκτος εκ μερους τους.  Επειδη επισης συνηθιζω πολλαπλες επισκεψεις στα κοριτσια που επισκεπτομαι, (δεν ειμαι πορνορεπορτερ, πηγαινω για να ευχαριστιεμαι πρωτα απ ολα) αισθανομαι κατι παραπανω απο ενα απλο ξεφορτωμα, η ενα απλο sex με μια τυχαια γυναικα. Το πλην απεναντι σε μια σχεση (εχω κανει αρκετες), ειναι ο χρονικος περιορισμος (εμενα προσωπικα δεν με πολυεπηρεαζει λογω πειρας) , αλλα το συν ειναι οι καλυτερες (πιο επεγγελματικες) υπηρεσιες. Εννοειται οτι πηγαινω οπου (διαβαζω εδω στο site) προσφερονται και οχι στις ξινοξεπετες.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16

Υπαρχει και μια κατηγορια ατομων που επισκεπτονται αυτα τα μερη οι οποιοι εχουν ενταξει τα μπουρδελα στο αιμα τους εχουν κανει της πουτανες γυναικες της ζωης τους και με αυτες θα πεθανουν,το σκληροπυρηνικος δεν ταιριαζει και τοσο,διοτη αυτος ο ορος ταιριαζει περισσοτερο για τεχνες, μουσικη, ζωγραφικη, κινηματογραφος,αλλα δεν βρηκα αλλον...

Λοιπον απο τα 17 που παω στα μπουρδελα,και απο τα 19 που παρακολουθω το σαιτ εχω βγαλει τα εξης συμπερασματα για αυτα τα ατομα

Υπαρχουν και αλλα και θα τα πειτε ολοι σας,ξερω οτι με αυτα που λεω μπορει να προσβαλω μεγαλη μεριδα του χωρου αυτου,αλλα δυστηχως ετσι ειναι,γιατι υπηρξα εκτος απο αγαπουλης και 2-3 απο τα παραπανω,εχω μελετησει απειρα ποστ,εχω παρακολουθησει τσαρκες απο κοντα χωρις να εχω αναφερει ποιος ειμαι,και εχω παρατηρησει αυτα τα παραπανω..

λογο της αποξενωσης που υπαρχει,ο μπουρδελιαρης θα βρει την κοινωνικη ζεστασια που εχει χασει απο την παραδοσιακη ζωη σε τσαρκες και γενικα με ομοιοδεατες του...

Δεν γνωρίζω το τι μπορεί να σου πει ο καθένας. Σίγουρα θα υπάρξουν και άνθρωποι οι οποίοι θα εκφράσουν την δυσαρέσκεια, την αποδοκιμασία ακόμα και χλευασμό γι αυτά που αναφέρεις. Ωστόσο δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε και τα σημεία τα οποία είναι απολύτως ορθά και εν ισχύ. Είναι αλήθεια πως με τα μπουρδέλα κακομαθαίνεις. Ναι υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, σαφώς υπάρχουν. Αλλά είναι ευρέως αποδεκτό το: " Σιγά μη κάτσω και παρακαλάω ένα μπάζο ή μια μέτρια και να ξοδεύω χρόνο και χρήμα εκεί που μπορώ να πληρώσω κάτι και να τελειώνω..." Βέβαια μετά καταντάς να αναζητάς πράγματα στα μπουρδέλα που δεν θα τα πάρεις ποτέ (αγαπουλιαση ,πιρφοριαση)...

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6

Υπαρχει και μια κατηγορια ατομων που επισκεπτονται αυτα τα μερη οι οποιοι εχουν ενταξει τα μπουρδελα στο αιμα τους εχουν κανει της πουτανες γυναικες της ζωης τους και με αυτες θα πεθανουν

Πολύ λίγα τέτοια άτομα μπαίνουν στο σάιτ. Αμφιβάλλω ότι κατάφερες να τους ψυχολογήσεις.

¨ασχημο αν ισχύει αλλά εδώ που τα λέμε δύσκολα βρίσκεις άνθρωπο που να αξίζει η παρέα του.

-Ρουτινα,δουλεια-σπιτη-μπουρδελο-σπιτη τιποτα φιλοδοξο,κανενο ονειρο,κανενα οραμα

Γαμάτο! Δε φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι μπουρδελιάρης! :rockon:

Ε εντάξει ρίχνουν κάνα μπινελίκι να γελάμε.

Αμφιβάλλω.

Fuck Yeah!  :rockon: :rockon:
Αυτή είναι η ελευθερία του πορνισμού! Δε ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να σε νοιάζουν όλα αυτά γιατί ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ και ΓΑΜΑΣ!
Καθίστε εσείς να καλλωπίζεστε σαν τις γκόμενες.

-Δεν κανουν καμακι,δισταζουν να την πεσουν σε γυναικες,διοτη η συνεχης επισκεψη σε βαση ρουτινας σε μπουρδελα σου ριχνει την αυτοπεποιθηση στο να προσεγγισης καποια γυναικα με αλλο τροπο

Δε νομίζω. Πιθανότερο να βλέπουν τις γυναίκες έξω σαν πουτάνες που σαλονάρουν.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Πολύ λίγα τέτοια άτομα μπαίνουν στο σάιτ. Αμφιβάλλω ότι κατάφερες να τους ψυχολογήσεις.

¨ασχημο αν ισχύει αλλά εδώ που τα λέμε δύσκολα βρίσκεις άνθρωπο που να αξίζει η παρέα του.

Ακριβώς έτσι είναι αδερφέ zatoichi

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6

Ποιός σου είπε ότι στη φύση τα ενήλικα αρσενικά κάνουν παρέα με θηλυκά; Στην ανθρώπινη κοινωνία αυτό συνέβει μετά την αστικοποίηση των ηθών. Στα χωριά οι άντρες πήγαιναν στο καφενείο και οι γυναίκες στα σπίτια τους. Ακόμα και στις κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως μια κηδεία, (θυμάμαι απ' την κηδεία του παππού μου), κάθονταν σε ξεχωριστά τραπέζια; Τι έχει να πει ένας άντρας με μια γυναίκα; Εκτός αν είναι ντιντής.

Μέχρι και τη γενιά των παππούδων μας ακόμα και ο πιο μορφωμένος παντρευόταν μια αγράμματη κοπέλα απ' το χωριό του. Οι παρέες και οι συζητήσεις με γυναίκες είναι μοντέρνες συνήθειες τις οποίες είναι λογικό λόγω γονιδιακής προσαρμογής να μην ευχαριστιούνται όλοι.

Για να το πω απλά, ντιντιδοποιήθηκε η κοινωνία, αλλά κάποιοι άντρες ανήκουν ακόμα σε άλλη εποχή. Σε ένα Σταμάτη του μέλλοντος θα φαίνεται παράξενο που δε θέλουν όλοι να τον τρώνε με στραπον στον κώλο.

σε καποια φαση πολυ παλια που πηγαινα τακτικα μεταξουργειο με ειχε μαθει και η πουτανες και σε αλλαγες βαρδιας που καθοντουσαν σε ενα καφενε απενατνι με σχολιαζανε.. δεν φανταζεσαι  ποσο ασχημα αισθανομουν...

Εγώ θα καμάρωνα...

Προσωποποιείς τις ενοχές σου. Δε θα πείσεις κανέναν να αλλάξει ζωή, ούτε θα κερδίσεις τίποτα αν το καταφέρεις. Άλλαξε εσύ αν θες. Εμπρός! Φώτισε μας με το παράδειγμα σου!

Αλλιώς σώπα.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
οχι μονο αυτο εχει και αλλη ενοια..  ;) απλα πας 10 χρονια επειδη ολος ο αντρικος κοσμος πηγαινει ,σε καθε χωρα, σε καθε γωνια της γης..

διασκεδαση,αναγκη,ανακουφηση,εκτονωση απο νευρα,απο στεναχωριες αυτα ειναι τα μπουρδελα

και οχι,καταχρηση,τροπος ζωης,ρουτινα,αισθηματα με της εργαζομενες....

σε καποια φαση πολυ παλια που πηγαινα τακτικα μεταξουργειο με ειχε μαθει και η πουτανες και σε αλλαγες βαρδιας που καθοντουσαν σε ενα καφενε απενατνι με σχολιαζανε.. δεν φανταζεσαι  ποσο ασχημα αισθανομουν...

τελοσπαντων,εγω τα παραδεχομαι ολα μου τα καμοματα στα μπουρδελα,αλλοι βγαζουν το κομπλεξ τους αλλου
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom