Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.980
- Πόντοι
- 11.585
-Κοινωνικη αποξενωση ,δεν συναντουν αλλα ατομα εκτος απο συνοδοιπορους για τσαρκα,αιντε και τα ατομα στην δουλεια τους
Δεν εχω παρατηρησει καμια κοινωνικη αποξενωση, η παρεα παντα υπαρχει.
-Ρουτινα,δουλεια-σπιτη-μπουρδελο-σπιτη τιποτα φιλοδοξο,κανενο ονειρο,κανενα οραμα ,εχω δεν λεω να πατε στο διαστημα αλλα ο ανθρωπος πρεπει να εξελισεται και οχι να ειναι στασιμος
ρουτινα τελευταια λοφω κρισης θα ελεγα εγινε σπιτι-δουλεια, δουλεια σπιτι, που χρημα για μποουρδελο, ονειρα μας τα πηρανε αυτοι που μας φερανε σε αυτη την κατασταση, ξεκινα να κανεις οικογενεια με 680 βασικο, και 300 ευρω νοικι...
-Βριζουν και χλευαζουν της γυναικες εκτος δουλειας κανονικες,πουτανες εκτος δουλειας,ελλεινιδες,εχω διαβασει τα παντα,πεστε τες οπως θελετε..
Δεν το εχω κανει ποτε ουτε και αυτοι που ξερω.
-Της βριζουν που λετε,αλλα λιωνουν στα τσατ zoo.gr ,parea.gr ,και επεισης στελνουν και πμ σε οποιο γυναικειο νικ εδω μεσα
Δεν τα ξερω αυτα τα σαιτ, και ουτε εχω στηλει ποτε σε γυναικειο νικ νειμ μυνημα,
-Δεν εχουν προσεγμενη εμφανιση ,δεν προσεχουν τον εαυτο τους καθολου,κανουν κακη διατροφη γενικα
Δεν συμφωνω για την εμφανιση, για μενα δεν ειμαι και ο μπρατ πιτ της ατζολινας, αλλα για φιλους μου μπουρδελιαρηδες μπωρω να πω, οτι αλλες λιωνουν, κακη διατροφη ναι κανω μερικες φορες, μια ζωη την εχουμε και αν δεν φαμε τωρα το βρωμικο και την παστα μας ποτε θα την φαμε στα 50 που θα μας την κοψουν.??
-Δεν κανουν καμακι,δισταζουν να την πεσουν σε γυναικες,διοτη η συνεχης επισκεψη σε βαση ρουτινας σε μπουρδελα σου ριχνει την αυτοπεποιθηση στο να προσεγγισης καποια γυναικα με αλλο τροπο (πολοι ειναι οι αντρες που δεν κανουν και εκτος χωρου επειδη ντρεπονται η επειδη η γυναικες εχουν αλλαξει)
Αντιθετα, πιστευω το να πας με μια γυναικα, ασχετα αν την πληρωσεις, τουλαχιστων εμενα μου ανεβαζει την αυτοπεπιθεση.
-Αυτοπροστατευονται ,και καλυπτουν τα απωθημενα τους λεγοντας <ολες πουτανες ειναι>
δεν το καταλαβα
-Λενε οτι θελουν να ειναι μονοι τους,αλλα αυτο τους βγαινει εκ φυσεως και ανθρωπινης φυσεως στα μπουρδελα με ασχημο τροπο ,δηλαδη αγαπουλιαση ,πιρφοριαση,νομιζοντας οτι θα καλυψουν το κενο τους με την εκαστοτε ιεροδουλη ..
γιατι αραγε σε ολη την φυση υπαρχει αρσενικο και θυληκο σε καθε πλασμα? μονο για ζευγαρομα? αλλα και για συντροφια.. Οποτε μην πατε κοντρα στην φυση,θα σας βγει στην πορεια ...
Σε αυτο εν μερη εχει δικιο, αλλη η φαση να εισαι μονος σου και να μην δινεις λογαριασμο σε κανεναν...
-οι περισσοτεροι δεν εχουν καταφερει ποτε να κατακτησουν μια γυναικα για αυτο που ειναι....
Δεν υσχυει
Πηρα θεση για εμενα και για φιλους μου που κανουμε τσαρκα, μερικοι απο αυτους ειναι παντρεμενοι, αλλοι ελευθεροι οπως και εγω, εκανα τα σχολια μου με κοκκινα, σε πολλα δεν συμφωνω, με αυτα που γραφεις, μπορει αυτα τα συμπερασματα να τα εβγαλες και απο τον εαυτο σου, αλλα ο μπουρδελιαρης ειναι ανθρωπος και οι ανθρωποι διαφερουν μεταξυ τους...