Τρομερή εμπειρία.Εγώ άρχισα πολύ μικρός 5η Δημοτικού. Έκανα παρέα με κάτι μεγαλύτερους στο εξοχικό μου.
Όταν ήμασταν 5 και αυτοί 8 η διαφορά δε φαινόταν.
Αλλά όταν ήμουν Πέμπτη εγώ και αυτή πήγαν Γυμνάσιο, η διαφορά φάνηκε, καθώς αυτοί τον έπαιζαν και ασχολιόνταν με γκόμενες κι εγώ ήμουν ακόμα παιδάκι.
Και με ψιλοέκοψαν από παρέα και εγώ θίχθηκα οπότε βάλθηκα να ανακαλύψω τι είναι αυτή η μαλακία. (Παραδόξως για κάποιο λόγο το ήξερα, παρά μόνο που άκουσα τη φράση "τον παίζουμε" κατάλαβα τι εννοούσαν)
Ξεκίνησα να τον παίζω στα μέσα του καλοκαιριού, Τετάρτη Δημοτικού προς Πέμπτη, αλλά μάταια, δεν έχυνα. Ήμουν πολύ μικρός μάλλον για να λειτουργήσει το εργαλείο.
Συνέχισα με μανία όλο το καλοκαίρι ώσπου τελικά το Σεπτέμβριο τα κατάφερα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η πρώτη σας μαλακία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα j_thess
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 43
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
Σαλονικιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Like
- 2.170
- Πόντοι
- 456
Για μια συμμαθήτρια στο γυμνάσιοΚυριακάτικο.
Για ποια τον παίξατε πρώτη φορά, τι είδατε πως έγινε.
Θέλουμε λεπτομέρειες.Για μια συμμαθήτρια στο γυμνάσιο
Mike_k
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.107
- Πόντοι
- 361
Ιτα 8 του Λεωνίδα Τούντα - ψησταριές θα ήταν ,Καλησπέρα. μόλις έγινα μέλος και έπεσα πάνω στο θέμα μου με τσόντα από τηλεόραση που έπιανε σε κάποιο κανάλι με χιόνια, δηλαδή με το ζόρι που έβλεπα τι γινόταν, αλλά στα 15 περίπου που ήμουν
Μέσα 90s
Σαλονικιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Like
- 2.170
- Πόντοι
- 456
Ήταν μια τσουποτη βλάχα από ένα χωριό ποιο έξω για τα τότε δεδομένα μας τότε βύζαξα και κωλαρα της ηλικίας μαςΘέλουμε λεπτομέρειες.
Καύλα.Ήταν μια τσουποτη βλάχα από ένα χωριό ποιο έξω για τα τότε δεδομένα μας τότε βύζαξα και κωλαρα της ηλικίας μας
Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 12.906
- Πόντοι
- 4.496
Καπου ενδιαμεσα πρωτης με δευτερας γυμνασιου κανοντας μπανιο.ο πουτσος μου μπετοβεργα.βοηθησε και το ζεστο νερο με το σαπουνακι για λιπαντικο,δυο τρεις παλινδρομικες κινησεις και πυχτο σπερμα πεταχτηκε στα πλακακια της μπανιερας.τρομερη ηδονη και μια ελαφρια "αδυναμια"στα ποδια εσωτερικα του μηρου!εκει αλλαξαν ολα!!!
Kamigawa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 2.137
- Πόντοι
- 441
Βλέπω πως οι περισσότεροι στη δευτέρα γυμνασίου μαλακιστήκαμε πρώτη φορά.
Εγώ θυμάμαι από πρώτη γυμνασίου είχα ονειρώξεις, που σημαίνει πως δεν άντεχε άλλο το καυλί και είχε γεμίσει χύσι. Ξυπνούσα το βράδυ όταν οι άλλοι κοιμούνταν και έβλεπα τις τσόντες που έπαιζε το άλτερ. Τις συζητούσαμε την επομένη με τους συμμαθητές όμως μέχρι τότε δεν την είχα παίξει.
Ήταν Σεπτέμβριος ή Οκτώβριος του 2006 όταν πήγαινα 2α γυμν. και είχα βρει στην τηλεόραση κάτι τσοντοκάναλα σε περίεργες συχνότητες. Ήταν ροζ τηλέφωνα για την ακρίβεια, όμως έδειχναν αρκετό γυμνό. Το σήμα ήταν κάκιστο και γεμάτο παράσιτα, όμως αυτό δεν με πτόησε και ακόμα θυμάμαι τον πίδακα που εκτοξεύτηκε και τα έκανε όλα μουνί καλλιγραφίας.
Είναι σοφό το ρητό ''σαν πετύχει η μαλακία τύφλα να ΄χει το γαμήσι'' μιας και πολλές μαλακίες τις θεωρώ ανώτερες από τα φολογαμήσια που έριξα σε μπουρδέλα του 10ρικου και του 20ρικου.
Εγώ θυμάμαι από πρώτη γυμνασίου είχα ονειρώξεις, που σημαίνει πως δεν άντεχε άλλο το καυλί και είχε γεμίσει χύσι. Ξυπνούσα το βράδυ όταν οι άλλοι κοιμούνταν και έβλεπα τις τσόντες που έπαιζε το άλτερ. Τις συζητούσαμε την επομένη με τους συμμαθητές όμως μέχρι τότε δεν την είχα παίξει.
Ήταν Σεπτέμβριος ή Οκτώβριος του 2006 όταν πήγαινα 2α γυμν. και είχα βρει στην τηλεόραση κάτι τσοντοκάναλα σε περίεργες συχνότητες. Ήταν ροζ τηλέφωνα για την ακρίβεια, όμως έδειχναν αρκετό γυμνό. Το σήμα ήταν κάκιστο και γεμάτο παράσιτα, όμως αυτό δεν με πτόησε και ακόμα θυμάμαι τον πίδακα που εκτοξεύτηκε και τα έκανε όλα μουνί καλλιγραφίας.
Είναι σοφό το ρητό ''σαν πετύχει η μαλακία τύφλα να ΄χει το γαμήσι'' μιας και πολλές μαλακίες τις θεωρώ ανώτερες από τα φολογαμήσια που έριξα σε μπουρδέλα του 10ρικου και του 20ρικου.
trobas1990
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2024
- Like
- 19
- Πόντοι
- 0
αν θυμάμαι καλά, πάνε και τόσα χρόνια... την πρώτη φορά που την έπαιξα, νομίζω πως έχυσα αλλά χωρίς χύσια... δηλαδή ένιωσα τον οργασμό αλλά δεν βγήκε τίποτα... ισχύει και για άλλους, ή όλοι οι άλλοι βγάλατε ποτάμια όπως διαβάζω;
kolitseto
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2017
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
απτο νηπιαγωγειο θυμαμαι αυνανιζομουν. την πρωτη φορα θυμαμαι παιζαμε στο πατωμα, εγω μπρουμιτα, να πιεζω το πουτσακι κουνωντας τα ποδια στον αερα σαν βατραχος. μεχρι να νιωσω την αισθηση του τελειωματος. αυτη τη διαδικασια μεχρι το γυμνασιο. τοτε εκανα τη πρωτη δοκιμη με τα χερια, επειδη ειχε πει ενα μελος της παρεας οτι βγαινει ενα διαφανο υγρο που κολλαει. και οντως εγινε. βγηκε. ε... απο τοτε μεχρι τωρα τον παιζω.... απο γαμησια λιγα πραγματα.... εχω το μουνοαπωθητηρα
lasusurela
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 11
- Like
- 974
- Πόντοι
- 371
15 ετών διάβαζα φαντάζιο περιοδικό της εποχής, έβαζα τον πούτσο μου αναμεσά στις σελίδες, που είχαν φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη και αυτός κοιτούσε τα μπούτια της .Κάποια στιγμή μεγάλωσε εγώ τον χάιδευα και αυτός έχυσε , έπειτα από μια ώρα είχα αγγλικά στο φροντιστήριο , κάθισα δίπλα σε μια συμμαθήτρια και τις χάιδευα τα μπούτια , αυτή έβαλε τις φωνές και η δασκάλα με πηρέ στο γραφείο και τηλεφώνησε στο σπίτι και ήρθε ο πατέρας μου ,
Μετά ξεκίνησε η μπουρδελοκαριέρα μου ……… επισυνάπτονται φωτογραφίες εποχής
Μετά ξεκίνησε η μπουρδελοκαριέρα μου ……… επισυνάπτονται φωτογραφίες εποχής
Συνημμένα
ΣΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 514
- Πόντοι
- 301
Παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής 2005, Νοέμβρης αν θυμάμαι καλά, με κάτι Σλοβάκες στο άλμα. Είχα ήδη αρχίσει εκείνη την περίοδο να κάνω διεργασίες με το εργαλείο, χωρίς ωστόσο κάτι ολοκληρωμένο. Εκείνη την ημέρα λείπανε οι δικοί μου και αφού είχα τον χρόνο σκέφτηκα: "Για να δούμε, τι θα γίνει αν το κάνω χωρίς σταματημό;" Πέρα από τον οργασμό, ήταν τέτοιο το σοκ για αυτό που μόλις είχα βιώσει που δεν κατάλαβα καν αμέσως ότι έχυσα, χρειάστηκε να ακουμπήσω για να καταλάβω ότι είναι όλα υγρά. Ευτυχώς έκανα τα πάντα κάτω από την μπλούζα, γιατί με τέτοια έκρηξη θα τα έτρωγα όλα στην μάπα. Έμαθα βέβαια και πως βάζουν πλυντήριο εκείνη την ημέρα.
Και εγώ Πέμπτη Δημοτικού στην κατασκήνωση! Δεν έχω ιδέα πως μου ήρθε, δεν έχω ιδέα πως έκανα την κίνηση αλλά ήταν απίστευτη αίσθηση. Για αρκετό καιρό δεν έβγαζα τίποτα, μετά έπρεπε να κάθεσαι να μαζεύεις Εννοείται δεν υπήρχαν κινητά οπότε ότι αμαξοπεριοδικο με καμιά γυμνή υπήρχε γινόταν ανάρπαστο
Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 12.906
- Πόντοι
- 4.496
Τη θυμαμαι τη μπρουκ και μενα μου αρεσε.επεφτε πολυ "παρτουζα"σε εκεινο το σιριαλ.ολοι τα χανε φτιαξει με ολους.με την Μπρουκ απο τολμη και γοητεια!!!!!!!!!
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.497
- Πόντοι
- 2.356
Η πρώτη μαλακία του Παρασκευά:
greekm7530
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 429
- Πόντοι
- 20
Λοιπόν η πρώτη μου μαλάκια ήταν Τρίτη Δημοτικού έβλεπα φωτογραφία της Πέγκυ Ζήνα και έχυσα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 296
- Εμφανίσεις