Νέα

Η προκύρηξη της Σέχτας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikassos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Γιατι θα 'πρεπει ντε και καλα να δινουμε εξηγηση και χαρακτηρισμους σε ολα και ολους
στον παροντα χρονο ?
Ασ αφησουμε και κατι στον χωρο του αγνωστου
Ο χρονος θα δωσει τις απαντησεις
Ξεχασατε την μυθοπλασια γυρω απο την 17Ν ?
Οι βιαστικες και αναποδεικτες ερμηνειες και η εμμονη σ'αυτες τρεφουν τον ναρκισσισμο μας
αναμεσα στους συνομιλητες

Φιλε μου εγω προσωπικα χαρακτηρισα με στοιχεια που αν ψαξεις θα βρεις και εσυ. και εν τελει, ο καθενας οταν χαρακτηριζει δημοσιως, εκθετει μονον εαυτον. Προτιμω να χαρακτηριζω με κινδυνο να εκτειθεμαι παρα να παρακολουθω απαθως.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και εσυ ΔΕΝ ακουγεσαι καθολου ρατσιστης...
δεν μπορεις να φανταστεις τι ωραια που ειναι στη Ρωσσια σε αυτον τον τομεα!αν εισαι μαυριδερος σε μαζευει η αστυνομια.ο κοσμος σε κοιταει με μια αντιπαθεια!αν δεν εχουν χαρτια κρυβονται!οταν το κρατος κανει τη δουλεια του δεν χρειαζονται ουτε Χρυσες Αυγες ουτε Καρατζαφεριδες.--ενω στην Ελλαδα τι εχουμε?μας εχουν καβαλισει!σε λιγο θα γινουν πλειοψηφια!

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
δεν μπορεις να φανταστεις τι ωραια που ειναι στη Ρωσσια σε αυτον τον τομεα!αν εισαι μαυριδερος σε μαζευει η αστυνομια.ο κοσμος σε κοιταει με μια αντιπαθεια!αν δεν εχουν χαρτια κρυβονται!οταν το κρατος κανει τη δουλεια του δεν χρειαζονται ουτε Χρυσες Αυγες ουτε Καρατζαφεριδες.--ενω στην Ελλαδα τι εχουμε?μας εχουν καβαλισει!σε λιγο θα γινουν πλειοψηφια!

Μην πας στο αλλο ακρο ομως... ειναι και αυτο το ιδιο επικινδυνο και στο υποσυνειδητο αυτο και στο ανακλαστικο του καθενα για την ποιοτητα ζωης του αποσκοπει ο καθε ΚαραΚαρατζαφερης

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μην πας στο αλλο ακρο ομως... ειναι και αυτο το ιδιο επικινδυνο και στο υποσυνειδητο αυτο και στο ανακλαστικο του καθενα για την ποιοτητα ζωης του αποσκοπει ο καθε ΚαραΚαρατζαφερης
μα αυτο εκμεταλευεται ο καθε Καρατζαφερης!ακομα και αυτη η εκτελεση αστυνομικου ποιον βολευει?η ακρα δεξια βγαινει ενυσχημενη.θα πει ψιφηστε με για να μην εχουμε τετοια φαινομενα.ψιφηστε με για να διωξω τους λαθρομεταναστες.γι αυτο και πηρε αυτα τα ποσοστα.και θα παρει και περισσοτερο.εγω δεν θελω κανεναν Καρατζαφερη.αυτο που δεν καταλαβαινεται ειναι οτι κανενα κομμα δεν κοιταει τον λαο στην Ελλαδα κοιταει μονο το κεφαλαιο.ΤΟΥς ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕς ΤΟΥς ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ για να εχει φτηνα εργατικα χερια.της Οργανωσεις σαν τη Σεχτα την θελει παλι το ΚΕΦΑΛΑΙΟ γι αυτο και πρεπει να υπαρχουν γι αυτο και δεν τους πιανουν.τι δεν μπορουσαν να πιασουν τη 17 Νοεμβρη σχεδον 30 χρονια???

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μα δεν ενδιαφέρονται να πετύχουν κάτι. Το λένε οι ίδιοι. Δεν πιστεύουν σε μία μελλοντική καλλίτερη κοινωνία γιατί δεν μπορεί να υπάρξει.

Μα δεν ενδιαφέρονται αν θα πιαστούν ή αν θα πεθάνουν. Το λένε οι ίδιοι.

Είναι τρομοκρατές στην κυριολεξία, είναι τρομοκράτες με την αρχική έννοια του όρου όπως ο Νετσάγιεφ.

Δολοφονούν έναν για να φοβηθούν 100 ή 1000. Αυτή είναι η λογική τους.

Και όπως τέτοιες ομάδες υπήρξαν κατά το παρελθόν έτσι μπορεί να υπάρξουν και τώρα. Γιατί πρέπει να είναι δημιούργημα πρακτόρων;

Γιατί οι πράκτορες έχουν τα λεφτά τη υλικοτεχνική υποδομή, τη γνώση για τους πιθανούς στόχους και γιατί αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιβολή συμφερόντων. Δε νομίζω πολλοί άνθρωποι να είχαν το κίνητρο να υλοποιήσουν αυτά που έγραψε στην ακραίο του παραλήρημα ο Νετσάγιεφ.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Γιατί οι πράκτορες έχουν τα λεφτά τη υλικοτεχνική υποδομή, τη γνώση για τους πιθανούς στόχους και γιατί αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιβολή συμφερόντων. Δε νομίζω πολλοί άνθρωποι να είχαν το κίνητρο να υλοποιήσουν αυτά που έγραψε στην ακραίο του παραλήρημα ο Νετσάγιεφ.

σαφως και ειναι εργο μυστικων υπηρεσιων.

απλως εμεις δεν μαθαινουμε ποτε τι συμφεροντα υπαρχουν πισω απο καθε κινηση.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μπορεί κανείς να υποθέσει. Υπάρχουν διάφορες φατρίες εξουσίας. Διάφοροι επίδοξοι και διάφοροι καλοθελητές. Προσφιλείς συνταγές αυτές. Όλοι τα κάνουν. Εξάλλου δεν έκαναν το ένα οι μυστικές υπηρεσίες δεν έκαναν το άλλο τι σκατά κάνουν δηλαδή? Παίζουν πασιέντζα?

Φερ ειπείν και η 17 Νοέμβρη. Που ήξερε τον Γουέλς τότε? Και ότι είναι της CIA? Που ξέραν τον ένα και τον άλλο στόχο, πως είχαν τέτοιες πληροφορίες?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
για αυτο και δεν υπαρχει ουτε μια ακροδεξια οργανωση που να σκοτωνει!θα την ειχαν πιασει αμεσως.αφου δεν θα ηταν υπερ των συμφεροντων τους!δυστηχως ολα ειναι πολυ πιο βρωμερα απο οτι φανταζεσται!

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
για τον πουτσο καβαλα ειναι αυτοι οι τυποι!κατα την γνωμη μου ειναι καμμενα τα ατομα απο τα πολλα τα εψιλον και οχι μονο αυτο ειναι καργα στην αμφετα και στα κοκκορια...σαπιλα...κατω απο την επηρεια ελεςντι διαβασαν πεντε αραδες και τα πλασαραν σε 2 προκυρηξεις...αν τους πιασουν αν και ειμαι αντι8ετος στην 8ανατικη ποινη πρεπει να τους κρεμασουν απ τ αρχιδια αναποδα στο συνταγμα...τα τομαρια του κερατα...σκεφτειτε να σας σκοτωναν τον πατερα μια μερα οπως αυτης της κοπελιτσας...αν δεν ειναι το κρατος πισω απ ολα γιατι 8ελει να επιβεβαιωσει για αλλη μια φορα την υπαρξη του μεςω της καταστολης με κα8ε μεσο για το εννομο συμφερον αργα η γρηγορα οπως και να χει αυτοι οι πουσταραδες πρεπει να πληρωσουν...αν χρειαστει κι εγω ακομα 8α πε8ανω για να φαω εναν απ αυτους!το 8ρεντ πρεπει να κλεισει κατα τη γνωμη μου...8α δημιουργησει προβληματα στο σαιτ!!!το λεω γιατι ειναι στανταρντ αυτο που λεω!!!!!!!ο τυπας που το ανοιξε εμφανιστηκε να πουλαει κινητα τηλεφωνα...ανοιξε 8ρεντ γι αυτο το λογο και στα καπακια ανοιγει για τετοιο 8εμα :think: ...μηπως τελικα σ αυτη την ελευ8ερια που 8ελουμε να εχουμε πρεπει να βαζουμε καποια ορια για το καλο της πλειοψηφιας?

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
μηπως τελικα σ αυτη την ελευ8ερια που 8ελουμε να εχουμε πρεπει να βαζουμε καποια ορια για το καλο της πλειοψηφιας?

Απόλυτα ναι. Μα αυτο ειναι σύμφωνο και με τις αρχες της δημοκρατείας, για οσους αρέσκονται σε αυτό το πολίτευμα. Και βέβαια εχει ορια η ελευθερία του ακθένα μας και ενα βασικό οριο ειναι το συλογικό καλό, δηλαδή το εθνικό καλο.

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
το 8ετω αλλιως!η σβηνει το 8ρεντ η εγω κι αλλοι 40 που εχω ριξει εδω μεσα αποχωρουμε!ειμαι ο κανενας 8ελω ομως να χαβαλεδιαζω και να μιλαω σοβαρα!οχι ομως για τετοια 8εματα...οσο για τον φιλο που ρωτησε τι σημαινει αυτο που εχει σαν εικονα ο σεβαλιε,ειναι το σημα των τουρκικων δυναμεων στρατου ξηρας...ε και???
παιδια αντε να την σφυριξουμε την μαλακια!

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Αφήστε το ρε γιατί να σβήσει?
Όχι πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να σβήσει!!!
Κανείς δεν υποστηρίζει την τρομοκρατία αλλά όχι επειδή σας ενοχλεί μερικούς να σβήστει!!!
Πραγματικά αν σβηστεί οι mods και ο captain Αnti αυτοαναιρείστε στα περί ελευθερίας του site!!!

φετιχ

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια σε καποια μπορει να εχουν δικιο απ αυτα που λενε...ετσι ομως αλλαζει ο κοσμος με την εκτελεση ενοσ φουκαριαρη αστινομικου με 2παιδια? και αν ειναι σαπιος ο κοσμος ας τον γκρεμισουμε...πρωτα ομως ας εχουμε να προτεινομε κατι καλυτερο...σωστο δηλαδη ειναι εκεινο που προτηνει καποιος κρατώντας ενα οπλο?αν δεις ολους τους μεγαλους ηγετες και αυτους ακομα που αναφερονται στισ προκυρηξεις οτι πετυχαν εγινε γιατι υπηρχε λαικη αποδοχη...σημερα η κοινωνια δεν μπορει να δεχτει μια εν ψυχρω δολοφονια ιδαιτερα ενος μεροκαματιαρη αστυνομικού για παραδειγματισμο της αρχουσας ταξης...πιστευω οτι πραγματι τα ατομα τησ οργανωσης οκ πρεπει να ειχαν τραυματικη εμεπιρια απο <<μπατσους>> οκ καιμενα με δαγκωσε σκυλος μικρος αλλα δεν καθαρισα ολοα τα σκυλια τησ γειτονιας! νομιζω οτι οταν καποιος πειθει τους αλλους μεσα απο μια ομαδα πολιτων ακομα και σε μια πολιτικη οργανωση...μεσα απο φορουμ απο ακτιβιστικες οργανωσεις ...ακομα και τοχτυπησεις το συστημα μεσα απο το ιδιο το συστημα...αλλα οχι αφαιρωντας ζωες που αλλωστε ειναι το μοναδικο που δεν μπορεις να φτιαξεις... και επιτελους ας μας πουν τι κοσμο ονειρευονται και ασ σκεφτουν αν αυτο μπορει να γινει με εκτελεσεις!

φετιχ

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
αν κλεισει το ΣΙΤΕ τοτε εχουν δικιο οι σεχτες!

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
προσεξτε τι γραφετε γιατι στα μπουτρουμια εχει πολυ χωρο και χωρατε ολοι...............

johndee

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
για τον πουτσο καβαλα ειναι αυτοι οι τυποι!κατα την γνωμη μου ειναι καμμενα τα ατομα απο τα πολλα τα εψιλον και οχι μονο αυτο ειναι καργα στην αμφετα και στα κοκκορια...σαπιλα...κατω απο την επηρεια ελεςντι διαβασαν πεντε αραδες και τα πλασαραν σε 2 προκυρηξεις...αν τους πιασουν αν και ειμαι αντι8ετος στην 8ανατικη ποινη πρεπει να τους κρεμασουν απ τ αρχιδια αναποδα στο συνταγμα...τα τομαρια του κερατα...σκεφτειτε να σας σκοτωναν τον πατερα μια μερα οπως αυτης της κοπελιτσας...αν δεν ειναι το κρατος πισω απ ολα γιατι 8ελει να επιβεβαιωσει για αλλη μια φορα την υπαρξη του μεςω της καταστολης με κα8ε μεσο για το εννομο συμφερον αργα η γρηγορα οπως και να χει αυτοι οι πουσταραδες πρεπει να πληρωσουν...αν χρειαστει κι εγω ακομα 8α πε8ανω για να φαω εναν απ αυτους!το 8ρεντ πρεπει να κλεισει κατα τη γνωμη μου...8α δημιουργησει προβληματα στο σαιτ!!!το λεω γιατι ειναι στανταρντ αυτο που λεω!!!!!!!ο τυπας που το ανοιξε εμφανιστηκε να πουλαει κινητα τηλεφωνα...ανοιξε 8ρεντ γι αυτο το λογο και στα καπακια ανοιγει για τετοιο 8εμα :think: ...μηπως τελικα σ αυτη την ελευ8ερια που 8ελουμε να εχουμε πρεπει να βαζουμε καποια ορια για το καλο της πλειοψηφιας?

Γιατι να κλεισει ρε? Εδω εχουν ακουστει ενδιαφερουσες γνωμες. Αν δεν σ αρεσει, μπες σε αλλο thredaki. Ισα-ισα που πρεπει να περασει ενα μηνυμα και σε οσους 16άρηδες - 17άρηδες ειναι τωρα στο site ότι δεν πρεπει να καταφευγουν σε ακροτητες είτε απο τα άκρα αριστερα ειτε απο τα άκρα δεξια. Και πολλοι πιτσιρικαδες ειναι στο site αυτο αφου εξαλλου ειναι τσοντο-μπουρδελοσαιτ. Δες ποσα μελη εχει! Ευκαιρια ειναι να δουν και κατι άλλο περα απο τα βυζια της Ριας Αντωνιου ( η οποια ειναι σουπερ γκομενα δε λεω!)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Οι "σέχτες" δίνουν το δικαίωμα στην εκάστοτε πολιτική εξουσία να περάσει περισσότερα κατασταλτικά μέτρα ενάντια στις ελευθερίες του ατόμου. Απόδειξη η σημερινή συζήτηση για την τρομοκρατία!!!

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
688
Πόντοι
6.755
Προκυρηξη της ΣΕΚΤΑΣ Ε?Να μην ασχολομαστε και με κατι αφου οι ΕΚΑΣΤΟΤΕ τα κανουν συνεχεια οπως τα θελουνε?Μηπως πρεπει να ξεχασουμε την ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ που ερχεται? μηπως πρεπει να ξεχασουμε το ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΙΡΙΟ?Το ΒΑΤΟΠΟΠΑΙΔΙ?Την ΑθΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ ως τις πιο ΡΥΠΟΓΟΝΕΣ πολεις τις ΕΥΡΩΠΗΣ?.Μηπως να ξεχασουμε ΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ?ΤΩΝ ΑΣΩΠΟ?ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?Αν θα συνεχισω να γραφω νομιζω οτι δεν θα τελιωσω ποτε.Δεν ειμαι συνομοσιωλογος ουτε ειμε υπερ στο να σκωτωνεις ανθρωπους απλα λεω οτι τους συγγεκριμενους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ και ΚΑΤΑ ΕΜΕ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ και τους εκαστοτε τσατσους τους κολακες και αυλικους μια χαρα καθισανε πανω στην σεκτα.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom