Επισκέπτης
ναι αλλα οι προγονοι ηταν και μεγαλοι ανωμαλιαριδες και κολομπαραδες.
Ευτυχως που οι νεοελληνες σκιζουν απο ηθικη και σεμνοτητα
ναι αλλα οι προγονοι ηταν και μεγαλοι ανωμαλιαριδες και κολομπαραδες.
Ευτυχως που οι νεοελληνες σκιζουν απο ηθικη και σεμνοτητα
Αληθεια,εαν σου δινοταν η ευκαιρεια να διαλεξεις που θα ζουσες
Τι θα προτιμουσες;
Τοτε ή σημερα;
Με την τοτε Ηθικη ή με τη σημερινη;
εκανα μια μελετη για το θεμα φιλοι μου στο πανεπιστημιο και προεκυψε το θεμα της ανωμαλιας στην αρχαια ελλαδα εντελως συμπτωματικα.οι περισσοτεροι μαθητες των αρχαιων διδασκαλων ειχαν γδαρμενα σωματα παρα πολυ.ρωτησαμε τον καθηγητη αν επαιζε και κανενα σοδομισμα και ψιλοσυμφωνησε αλλα μας ειπε να μην κανουμε καμια μαλακια και το γραψουμε στην εργασια γιατι δεν θα παρουμε πτυχιο ποτε.
εκανα μια μελετη για το θεμα φιλοι μου στο πανεπιστημιο και προεκυψε το θεμα της ανωμαλιας στην αρχαια ελλαδα εντελως συμπτωματικα.οι περισσοτεροι μαθητες των αρχαιων διδασκαλων ειχαν γδαρμενα σωματα παρα πολυ.ρωτησαμε τον καθηγητη αν επαιζε και κανενα σοδομισμα και ψιλοσυμφωνησε αλλα μας ειπε να μην κανουμε καμια μαλακια και το γραψουμε στην εργασια γιατι δεν θα παρουμε πτυχιο ποτε.
ποια πηγη το αναφερει αυτο?οι περισσοτεροι μαθητες των αρχαιων διδασκαλων ειχαν γδαρμενα σωματα παρα πολυ
με τοσα ορθογραφικα λαθη,πως την περασες την εργασια ρε μπαγασα??φιλοι μου με πιασατε σημερα απροετοιμαστω.αυριο θα σας δωσω τις πηγες μου να δειτε και εσεις οι ιδιοι.μην τρελενεστε παντως.ανωμαλιες που γινοτανε τωρα γινοτανε και τοτε.
φιλοι μου με πιασατε σημερα απροετοιμαστ[size=12pt]ω[/size].αυριο θα σας δωσω τις πηγες μου να δειτε και εσεις οι ιδιοι.μην τρελενεστε παντως.ανωμαλιες που γινοτανε τωρα γινοτανε και τοτε.
ΠΗΓΗ :
στο κατω μερος της ιστοσελιδας εχει την βιβλιογραφια
ελληνικα πανεπιστημια φιλε μου αν εχεις παει θα ξερεις.
με τοσα ορθογραφικα λαθη,πως την περασες την εργασια ρε μπαγασα??
μαλλον για τους λατινους ισχυει αυτο(γυναικα=res,πραγμα)αν και οι αρχαιοι ελληνες σε καποια θεματα την ειχαν αρκετα παραμελημενη την γυναικα.
σωστα?
μαλλον για τους λατινους ισχυει αυτο(γυναικα=res,πραγμα)
στην αρχαια ελλαδα,οι γυναικες απολαμβαναν δικαιωματων και ειχαν ξεχωριστη θεση σε καποιες κοινωνιες(βλεπε μινωικο πολιτισμο)
εκτος αν θες για τον μισογυνισμο...
αν και οι αρχαιοι ελληνες σε καποια θεματα την ειχαν αρκετα παραμελημενη την γυναικα.
σωστα?
ξερεις εσυ καμια αρχαια σοφη? ή φιλοσοφο?
οποτε ξεκολατε...
καθε πλευρα εχει τα επιχειρηματα της....