kostas21d
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 240
- Πόντοι
- 6
Kανονίζω άμεσα επισκεψούλα. Θα δω και έαν εχει και κριτικές εδώ αν και η εικόνα μιλάει απο μονη της.Ειναι παλιο καλο καραβι στην πιατσα!
Kανονίζω άμεσα επισκεψούλα. Θα δω και έαν εχει και κριτικές εδώ αν και η εικόνα μιλάει απο μονη της.Ειναι παλιο καλο καραβι στην πιατσα!
Kανονίζω άμεσα επισκεψούλα. Θα δω και έαν εχει και κριτικές εδώ αν και η εικόνα μιλάει απο μονη της.
χαχααχ θα ορμήσω, αλλά για το καλό σας μην είστε εκεί κοντά, μην σας πάρει καμια αδέσποτη... χχχαχχχαχΟρμα τυπε ... αερα
Θα μας πάρουν τα σκάγια;χαχααχ θα ορμήσω, αλλά για το καλό σας μην είστε εκεί κοντά... χχχαχχχαχ
Για αυτό έφτιαξες τη σελίδα; Για να βρεις ποια θα πηδήξεις;Kανονίζω άμεσα επισκεψούλα. Θα δω και έαν εχει και κριτικές εδώ αν και η εικόνα μιλάει απο μονη της.
Σίγουρα.... Είμαι πολύ χειμαρρώδης τύπος και με τέτοια όμορφα μουνάκια δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς.Θα μας πάρουν τα σκάγια;
Να μας πεις εντυπώσεις όμως μετά.Σίγουρα.... Είμαι πολύ χειμαρρώδης τύπος και με τέτοια όμορφα μουνάκια δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς.
Δεν ηξερες τη Μονικα ρε τύπε?παιδιά τι άγγελος είναι αυτός. Ουάου που έλεγε και ο Γιάνης. Μπράβο αγόρια μου, έχετε γούστο τελικά. Σας πάω.
Θες να σου απαντήσω ειλικρινά;; Ναι και για αυτό. Ήθελα καταρχάς να δω ποιές είναι οι πιο όμορφες που έχετε πηδήξει ή θα θέλατε και αναλόγως να πράξω και εγώ. Δεν νομίζω ότι είναι κακό αυτό. Πρέπει όλοι να συνεργαζόμαστε και να έχουμε ανοικτές τις κεραίες μας..Για αυτό έφτιαξες τη σελίδα; Για να βρεις ποια θα πηδήξεις;
ΕννοείταιΝα μας πεις εντυπώσεις όμως μετά.
Θες να σου απαντήσω ειλικρινά;; Ναι και για αυτό. Ήθελα καταρχάς να δω ποιές είναι οι πιο όμορφες που έχετε πηδήξει ή θα θέλατε και αναλόγως να πράξω και εγώ. Δεν νομίζω ότι είναι κακό αυτό. Πρέπει όλοι να συνεργαζόμαστε και να έχουμε ανοικτές τις κεραίες μας..
σωστός καλά έπραξες εγώ έχω πηδηξει και Μαρία μολδαβη πολλυ όμορφη και αυτηΘες να σου απαντήσω ειλικρινά;; Ναι και για αυτό. Ήθελα καταρχάς να δω ποιές είναι οι πιο όμορφες που έχετε πηδήξει ή θα θέλατε και αναλόγως να πράξω και εγώ. Δεν νομίζω ότι είναι κακό αυτό. Πρέπει όλοι να συνεργαζόμαστε και να έχουμε ανοικτές τις κεραίες μας..
Συμφωνώ.σωστός καλά έπραξες εγώ έχω πηδηξει και Μαρία μολδαβη πολλυ όμορφη και αυτη
χαχααχ θα ορμήσω, αλλά για το καλό σας μην είστε εκεί κοντά, μην σας πάρει καμια αδέσποτη... χχχαχχχαχ
Και τι σύστημα!Καλο βολι τυπε, θα περασεις καλα!
Θυμαμαι εχει κανει και upgrade στο μπροστινο της συστημα
Μια φορά και έναν καιρό η Βικτώρια απο το Φωκαίας 25α & 25β στο μπλε παράβολο. Έφερνε κάπως στην Σερλίζ θερόν στο πρόσωπο για όσους ενθυμούνται. Ψηλή ξανθιά πολύ όμορφη γκόμενα. Είχε μπει στο σύστημα εξαιτίας του συζύγου της,που είχε εθιστεί στον τζόγο, απο ότι είπε.
Και τι σύστημα!
Περί ορέξεως τύπε. Αυτή ήταν σαν τον Τζόκερ.