You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η πιο όμορφη Ελληνίδα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 26508
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 125
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
-------------Έτσι ακριβώς. Πάντως ειναι ξεκάθαρο ότι γουστάρουν οι περισσότεροι τις ξανθιές.. έχουν μείνει πίσω οι μελαχρινές κούκλες
οι πραγματικες ξανθιες ελαχιστες...
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.801
- Πόντοι
- 5.506
και εδω συνομωσια μαν?-------------
οι πραγματικες ξανθιες ελαχιστες...
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.801
- Πόντοι
- 5.506
μας γαμησες.....ΛΙΛΑΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΚΡΑΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ
την εκανα απο το το νημα
μας γαμησες.....
την εκανα απο το το νημα
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Να προστεθει η Ολγα Φαρμακη στον καταλογο, σοβαρη παραλειψη.
χαχαχ σαρεσει αυτο το φροκαλο?
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Φλοριντα πετρουτσελι
Μερη συνατσακη
Ολγα λαφαζανη
Λαουρα ναριες
χαχα ξεχασες τη κωλαρα της ναργιες με τη κυτταριτιδα στο σορβαιβορ μου φαινεται!
ananias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.703
- Πόντοι
- 216
....εν τω μεταξυ αυτές που θεωρείτε 'ομορφότερες ελληνιδες', μονο για ελληνιδες δεν μοιαζουν!
Φτηνα κακέκτυπα σκανδιναδικων προτυπων!
Μπορει η ελλαδα ν αποτελει σκουπιδοτοπο από πλευρας γυναικων, αλλα εχουν υπαρξει λιγες, τρομερες γυναικες!
Απλα δεν θα τις δεις στην τηλεοραση που παει η κάθε καημενη κυρα σουλα ν αναζητησει καποια μοιρα....
Φτηνα κακέκτυπα σκανδιναδικων προτυπων!
Μπορει η ελλαδα ν αποτελει σκουπιδοτοπο από πλευρας γυναικων, αλλα εχουν υπαρξει λιγες, τρομερες γυναικες!
Απλα δεν θα τις δεις στην τηλεοραση που παει η κάθε καημενη κυρα σουλα ν αναζητησει καποια μοιρα....
τι ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ που ειναι η ξεκωλιαρα !!!!!!!!!!Έχεις μεγάλο δίκιο. Παράλειψη μου...
Το ποσο άρρωστο μουνι και υπερκαυλαρος είναι αυτή η Ρια Αντωνίου δεν περιγραφεται με λογια. Έδινα εύκολα και 3 μισθούς για 1 βράδυ..
Ψαξου καλα και θα τους δωσεις. Βεβαια οχι τρεις βασικους και το λιγοτερο μερα, αλλα...
Η Ρια παντως δεν ειναι ελληνιδα, μεξικανα ειναι κι αυτη.
Ψηφησα Μπομπα γιατι εχει ολο το πακετο. Νεα, ομορφη και με σπουδες, δεν ανοιγει το στομα της μονο για πιπες. Μπορεις να την παρεις μαζι σου, το πρωι στην εκκλησια, το μεσημερι στους γονεις σου για φαι, το απογευμα στο γηπεδο και το βραδυ σε στριπ.
Διαγραμμένο μέλος 26508
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2007
- Like
- 1.453
- Πόντοι
- 216
Ψαξου καλα και θα τους δωσεις. Βεβαια οχι τρεις βασικους και το λιγοτερο μερα, αλλα...
Ψηφησα Μπομπα γιατι εχει ολο το πακετο. Νεα, ομορφη και με σπουδες, δεν ανοιγει το στομα της μονο για πιπες. Μπορεις να την παρεις μαζι σου, το πρωι στην εκκλησια, το μεσημερι στους γονεις σου για φαι, το απογευμα στο γηπεδο και το βραδυ σε στριπ.
[/quote
Μαζί σου. Είναι η ομορφότερη ελληνίδα για μένα!Ψαξου καλα και θα τους δωσεις. Βεβαια οχι τρεις βασικους και το λιγοτερο μερα, αλλα...
ananias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.703
- Πόντοι
- 216
Ας προσθέσω κι εγώ (με φωτογραφίες) μερικές διάσημες κούκλες:
κι όμως τυπε,-αν θες το πιστευεις δλδ-η Βασιλειάδου εχει υπαρξει πολύ ομορφη (!) γυναικα στα νιατα της, και ειχε μεγαλη ζητηση κιολας, καθως ηταν ντιβα της Λυρικης (ως σοπράνο ξεκινησε, η τραγουδουσε σε οπερετες αν θυμαμαι καλα), και συνδιαζε λεει, την κομψοτητα και την εξυπναδα με ομορφια (!).
Καπου παιζει μια φωτογραφια της (αρχες 1930 πρπ) οπου ΟΝΤΩΣ φαινεται ωραια, αλλα συναμα είναι και αναγνωρισιμη. Ψαχνω μηπως την βρω να την ανεβασω...
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Παράθεση από: mariath (χθες στις 01:33)
Ας προσθέσω κι εγώ (με φωτογραφίες) μερικές διάσημες κούκλες
κι όμως τυπε,-αν θες το πιστευεις δλδ-η Βασιλειάδου εχει υπαρξει πολύ ομορφη (!) γυναικα στα νιατα της, και ειχε μεγαλη ζητηση κιολας, καθως ηταν ντιβα της Λυρικης (ως σοπράνο ξεκινησε, η τραγουδουσε σε οπερετες αν θυμαμαι καλα), και συνδιαζε λεει, την κομψοτητα και την εξυπναδα με ομορφια (!).
Καπου παιζει μια φωτογραφια της (αρχες 1930 πρπ) οπου ΟΝΤΩΣ φαινεται ωραια, αλλα συναμα είναι και αναγνωρισιμη. Ψαχνω μηπως την βρω να την ανεβασω...
Λεβέντη μου, με μπερδεύεις με άλλον, δεν έβαλα εγώ τη φωτογραφία της Βασιλειάδου στο νήμα.
Έχω σεβασμό προς το άτομο (έστω και πεθαμένο).
Οι φωτογραφίες που έβαλα εγώ έχουν άλλο (κοινό) χαρακτηριστικό, όχι μόνο την ασχήμια τους.
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε (το χαρακτηριστικό). Μη τα κάνουμε όλα μασημένη τροφή!
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Άμα πας Αγγλία σιχαίνεσαι να βλέπεις ξανθιές με μπλε μάτια και λες θέλω Ελληνίδα μελαχρινή
Αυτό το λέει μόνο ο Άγγλος ή ο Έλληνας που είναι κι αυτός ξανθός γαλανομάτης.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 234
- Εμφανίσεις
- 40K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 103
- Εμφανίσεις