giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 186
Μια διόρθωση. Η δεύτερη πιο όμορφη Ελληνίδα γιατί η πιο όμορφη είναι μια . Μάγκυ Χαραλαμπίδου ......
Αυτή ανήκει στη κατηγορία με τα τετράποδα :S :S :S
Μια διόρθωση. Η δεύτερη πιο όμορφη Ελληνίδα γιατί η πιο όμορφη είναι μια . Μάγκυ Χαραλαμπίδου ......
Δώρα Παντέλη
http://[URL unfurl="true"]www.peoplegreece.com/wp-content/uploads/2017/09/21/dora-panteli-nova-people-224-5.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
top!
γιατι?
γιατι?
εχει στυλ αλλα δεν ειναι η ομορφοτερηεπειδή imho είναι κούκλα η κοπέλα!
εχει στυλ αλλα δεν ειναι η ομορφοτερη
ναι σε αυτό έχεις δίκιο!εχει στυλ αλλα δεν ειναι η ομορφοτερη
αυτο σκεφτομουν και εγω ρε τυπε....δυστυχως ομως δεν εχουμε μελαχρινη κουκλαρα ποιο κοντα ειναι αυτη νομιζω...Έτσι ακριβώς. Πάντως ειναι ξεκάθαρο ότι γουστάρουν οι περισσότεροι τις ξανθιές.. έχουν μείνει πίσω οι μελαχρινές κούκλες
εχει στυλ αλλα δεν ειναι η ομορφοτερη
αλλο τι προτιμαμε τυπε...Και στυλ έχει,και κουκλάρα είναι.
Από Αραβανή και Νομικού εγώ την προτιμώ με 1000.
αυτο σκεφτομουν και εγω ρε τυπε....δυστυχως ομως δεν εχουμε μελαχρινη κουκλαρα ποιο κοντα ειναι αυτη νομιζω...
φυσικα και εχουμε ρε τυπε...σου ειπα το δικο μου πουλεν....Έχουμε νομίζω φίλε μου. Για μένα η Μπόμπα ειναι κουκλάρα. Η Κορινθίου ειναι πολυ όμορφη αλλά λόγω κια ηλικίας κτλ εχει σπάσει.
Η Σωτηροπούλου επίσης πολυ όμορφη
ανετα στην τριαδα!!Έτσι ακριβώς. Πάντως ειναι ξεκάθαρο ότι γουστάρουν οι περισσότεροι τις ξανθιές.. έχουν μείνει πίσω οι μελαχρινές κούκλες
αυτη ρε μαν ειναι βητα οχι απο ομορφια αλλα απο συμπεριφορα...ανετα στην τριαδα!!
αλλο τι προτιμαμε τυπε...
εγω πχ θα ελεγα αραβανη την τριανταφυλιδου και ισως την τυπισα που λες...
αυτο δεν σημαινει οτι η νομικου δεν ειναι πιο κουκλαρα απο ολες
ομορφια-καυλα-κλαση ειναι το τριπτυχο για εμενα μαν....Και η Τριανταφυλλίδου είναι σούπερ,την ξέχασα.Άλλη μελαχρινή είναι και η Αλεξανδράκη,που μπορεί να μην αρέσει το στυλ της αλλά όπως και να το κάνουμε είναι δυνατό μουνί.
Εμένα δεν μου αρκεί απλά να είναι κουκλάρα.Άμα δεν βγάζει και λίγο εως πολύ καύλα,με ξενερώνει.
ναι ρε τσοκαρο τελειως ο λιμενεργατης...αυτη ρε μαν ειναι βητα οχι απο ομορφια αλλα απο συμπεριφορα...
αντε να την πας στην μανα σου
Ρε, σταματα. Ασε το αρσενικο να εκφραστει. Μην τον ακους ρε λιλα. Πες μας, ποια αλλη γκομενα θα σου αρεσε;
Φυλαξε το σπερμα σου μην χαθει η γεννια σουΡε, σταματα. Ασε το αρσενικο να εκφραστει. Μην τον ακους ρε λιλα. Πες μας, ποια αλλη γκομενα θα σου αρεσε;
Έχουμε νομίζω φίλε μου. Για μένα η Μπόμπα ειναι κουκλάρα. Η Κορινθίου ειναι πολυ όμορφη αλλά λόγω κια ηλικίας κτλ εχει σπάσει.
Η Σωτηροπούλου επίσης πολυ όμορφη