Νέα

Η πιο κουφή μαλακία που τραβήξατε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
:cum:Μέσα στον ηλεκτρικό. Αρκετός κόσμος. Ένας τύπος έτριβε την κωλαρα του :kissass2: στην πουτσα μου επάνω, με αρκετή δύναμη. Τρίβε,τριβε, μου έγινε κάγκελο. Τον πεταω έξω, τον χούφτωσε και τον έπαιζα. Σε λίγο τον γέμισα χυσια!  Μια χαρά.. :bigdick:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
34
Πόντοι
246

Συνημμένα

• 1633817844[1].jpg
    1633817844[1].jpg
    10 KB · Εμφανίσεις: 128

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Στο στρατό...Εν ώρα σκοπιάς,με τηλεφωνικό σεξ με τη δικιά μου!!!

Η κορυφαία μαλακία,δε θα τη ξεχάσω ποτέ! :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:cum:Μέσα στον ηλεκτρικό. Αρκετός κόσμος. Ένας τύπος έτριβε την κωλαρα του :kissass2: στην πουτσα μου επάνω, με αρκετή δύναμη. Τρίβε,τριβε, μου έγινε κάγκελο. Τον πεταω έξω, τον χούφτωσε και τον έπαιζα. Σε λίγο τον γέμισα χυσια!  Μια χαρά.. :bigdick:
καλα ρε τυπε και δεν κοιτουσαν οι υπολοιποι? :think:

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Εκεί που ήμουν δε θα με έβλεπε κανένας!Άμα έσκαγε έφοδος....χμμμ,δε ξέρω!Αλλά άξιζε το ρίσκο!Κωλομέτραγε!!!!!!!!

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
στο σπιτι  φιλου βλεπαμε τηλεοραση εγω αυτος  και η γιαγια του,και εγω τον επαιζα μεσα απο την φορμα αργα αργα....καθουμουν στην πολυθρονα πισω  :grin: :rockon: :cum:

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.461
Πόντοι
1.720
Οταν πηγαινα τριτη γυμνασιου εδωσα εξετασεις για λοουεερ. Στο φροντιστηριο που πηγαινα μας εκανε μαθημα μια ΜΟΥΝΑΡΑ καθηγητρια, τοτε ηταν γυρω στα 25-27. Ενα πρωι λοιπον ημουνα σπιτι και εβλεπα τσοντα σε βιντεοκασετα κατι σιλβιες σεντ και μισελ γουαιλντ ηταν τοπ ονοματα εκεινη την περιοδο και επαιρνα μονο βιντεοκασετες με αυτες.. Βαραει λοιπον τηλεφωνο, κανω μιουτ τη φωνη και συνεχιζω να βλεπω τη τσοντα και να τον παιζω και ηταν η καθηγητρια μου και μου ανακοινωσε οτι ειχα περασει το λοουερ. Καθως μιλουσαμε τον επαιζα και ακουγα τη φωνη της λοιπον τη φανταστηκα καθισμενη μπροστα στο καυλι μου να περιμενει τα φλοκια. Και τα αμολησα στο πατωμα. Μετα...σφουγγαριστρα :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Στην δουλειά μου πριν μερικά χρόνια. Είχα συναδέλφισσα μια φοβερή μουνάρα. Την πήδηξα τελικά, αλλα πιο πρίν και για κάποια χρόνια πήγαινα τουαλέτα, έχυνα, δεν σκούπιζα τα χέρια μου, απλά στέγμωμαω και μετά γύρναγα στο γραφείο και όπως είχαμε θάρρος και χαριεντιζόμασταν, φρόντιζα συνάχεια να της ακουμπάω τα δάχτυλά μου στα χείλια της!

:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Στην δουλειά μου πριν μερικά χρόνια. Είχα συναδέλφισσα μια φοβερή μουνάρα. Την πήδηξα τελικά, αλλα πιο πρίν και για κάποια χρόνια πήγαινα τουαλέτα, έχυνα, δεν σκούπιζα τα χέρια μου, απλά στέγμωμαω και μετά γύρναγα στο γραφείο και όπως είχαμε θάρρος και χαριεντιζόμασταν, φρόντιζα συνάχεια να της ακουμπάω τα δάχτυλά μου στα χείλια της!

Τα δάχτυλά σου στα χείλια της???

Πωτς γκένεν αυτό ??? ??? ??? :think: :think: :think:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τα δάχτυλά σου στα χείλια της???

Πωτς γκένεν αυτό ??? ??? ??? :think: :think: :think:
Πριν ενα μηνα , ειχα γαμηση και μετα απο μια ωρα βαραο μαλακια,ειμουν ξαπλομενος και εκει που μου ηρθε να χυσο την βαρεσα τοσο γρηγορα που πεταχτικαν με μεγαλη πιεση στο στομα μου  :2funny:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Οταν πηγαινα τριτη γυμνασιου εδωσα εξετασεις για λοουεερ. Στο φροντιστηριο που πηγαινα μας εκανε μαθημα μια ΜΟΥΝΑΡΑ καθηγητρια, τοτε ηταν γυρω στα 25-27. Ενα πρωι λοιπον ημουνα σπιτι και εβλεπα τσοντα σε βιντεοκασετα κατι σιλβιες σεντ και μισελ γουαιλντ ηταν τοπ ονοματα εκεινη την περιοδο και επαιρνα μονο βιντεοκασετες με αυτες.. Βαραει λοιπον τηλεφωνο, κανω μιουτ τη φωνη και συνεχιζω να βλεπω τη τσοντα και να τον παιζω και ηταν η καθηγητρια μου και μου ανακοινωσε οτι ειχα περασει το λοουερ. Καθως μιλουσαμε τον επαιζα και ακουγα τη φωνη της λοιπον τη φανταστηκα καθισμενη μπροστα στο καυλι μου να περιμενει τα φλοκια. Και τα αμολησα στο πατωμα. Μετα...σφουγγαριστρα :grin:
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Άξιος... :rockon: :rockon: :rockon:

Μιχάλης19

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Πολλες, τι να πρωτοθυμηθω? ετσι ενδεικτικα το τοπ 3..
1. οταν δουλευα σε ξενοδοχειο και ειχα συγκατικο (εμενα μεσα στο χοτελ) που ειχε φερει μια και τη γαμουσε  :knockinb: και με ξυπνησε η βαβουρα και την αρμεξα μεσα στο σωβρακο μου.
2. στη θαλασσα και τα ειδα να να εκτοξευονται. :sperm:
3. στη σκοπια (κλασσικ) με περιοδικο, το οποιο μετα ειχε σελιδες κολημμενες μετακυ τους.  :cum:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
στην ερημο σαχαρα.σταματησα και εριξα το σπερμα μου στην καυτη ερημο
οσο εβγαινε το ψολοχυμα ουρλιαζα απ την καυλα οσπου μαζευτηκαν καποιοι
νομαδες,ρομπα  :uglystupid:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.057
Πόντοι
41.129
Εγω μια μερα την επαιξα μεσα στην θαλασσα και φοραγα μασκα, ε μολις εχυσα νομιζα
οτι βρισκομουν στο διαστημα γιατι τα χυσια δεν πηγανε στον πατο αλλα επεπλεαν...

:2funny:  :2funny:  :orchestra:

anemodarmenos

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2015
Like
2
Πόντοι
0
σε μια παραλια κυκλαδες , με δυο μουναρες να λιαζονται μπρουμητα στον ηλιο , μπηκα στη θαλασσα μεχρι το λαιμο και τον επαιξα κοιτωντας τα κωλαρακια τους, διακριτικα και φορωντας γυαλια ηλιου βεβαιως βεβαιως

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
Κουφες ειναι και οι πηχτες που εχω ριξει μεσα στο μαγαζι μου. Εχει μια υσηχια δεν ακους τιποτες. Ειδικα οταν εχω κοσμο και εχω κατεβασει την ψυξη . Μου αρεσει στο κρυο  η  κουφαμαρα , η ησηχια , ο κοσμος γυρω με ανοιχτα τα ματια γυαλινα. 
Γραφειο κηδειων εχω .!!!
  Ο  Πα-- ρούπας?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
σε μια παραλια κυκλαδες , με δυο μουναρες να λιαζονται μπρουμητα στον ηλιο , μπηκα στη θαλασσα μεχρι το λαιμο και τον επαιξα κοιτωντας τα κωλαρακια τους, διακριτικα και φορωντας γυαλια ηλιου βεβαιως βεβαιως
:kneel: :kneel: :kneel: EXΩ ακουσει απειρες παλαβομαρες.....αλλα κατι τετοιο ποτε...ρισπεκτ παιχταρα!

mikroula*

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Πριν ενα μηνα , ειχα γαμηση και μετα απο μια ωρα βαραο μαλακια,ειμουν ξαπλομενος και εκει που μου ηρθε να χυσο την βαρεσα τοσο γρηγορα που πεταχτικαν με μεγαλη πιεση στο στομα μου  :2funny:

:2funny: :rockon: :cum:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

:cool2: :cool2: :cool2: :rockon: :rockon: :rockon:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom