Νέα

Η πιο κουφή μαλακία που τραβήξατε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pigorapistis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Εγω μια μερα την επαιξα μεσα στην θαλασσα και φοραγα μασκα, ε μολις εχυσα νομιζα
οτι βρισκομουν στο διαστημα γιατι τα χυσια δεν πηγανε στον πατο αλλα επεπλεαν...

Τυπε εισαι ποιητής και τεράστιος

pigorapistis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
τυποι πιανει σαν μαλακια αν σου τον παιζει η γκόμενα;;αν ναι, θυμαμαι καλοκαιρι με μια παλια γκομενα στην ν. σμύρνη σε απάγγιο μέρος να μου την παίζει εξω απο το αυτοκινητο, γυμνος εγω,μπροστα απο το καπω, και να φεύγει η μπαλωθιά κάτω στο χώμα, τρελλή κάβλα, ακόμα το θυμάμαι αν και εχουν περασει πολλα χρόνια.

elpotzasl

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Σε σχολη πληροφορικης.οχι την ωρα του μαθηματος ομως!απλα ειχαμε προσβαση στο interneτ ολη μερα και εφοσον καποια αιθουσα
ηταν αδεια. και ενα απογευμα που πηγα να σερφαρω(πριν 7,8 χρονια που το ιντερνετ ηταν ονειρο για μενα ως πιτσιρικας)μπηκα σε
κατι τσοντοσαιτ και η αιθουσα βαφτηκε  :grin:

ΑΝΑΣΤΟ

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μαλακία μήτηρ πάσης παθήσεως

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
τυποι πιανει σαν μαλακια αν σου τον παιζει η γκόμενα;;

Φίλε, τρέφω ΤΕΡΑΣΤΙΟ RESPECT για τις γκόμενες που στον παίζουν για να σε ξαλαφρώσουν.
Ο λόγος:
Δε θέλει (για δικούς της λόγους, για λόγους τοπίου, κάτι τέλος πάντων) να κάτσει να τον φάει, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ όμως ότι εσύ έχεις πρόβλημα, και ΘΕΛΕΙ να μη σε αφήσει έτσι, θέλει να σε "ανακουφίσει", θέλει να συμμετάσχει στη λύση του προβλήματός σου. ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ, δε λέει "Α μωρέ το μαλάκα, τι να κάτσω να ασχολούμει τώρα;"
Ασχολείται.
Και ξέρει ότι ΑΥΤΟ πρέπει να κάνει (να στον παίξει μέχρι να σου φύγουν), και το ότι το κάνει, εμένα τουλάχιστον την ανεβάζει πολύ στην εκτίμησή μου.

miliokas

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε, τρέφω ΤΕΡΑΣΤΙΟ RESPECT για τις γκόμενες που στον παίζουν για να σε ξαλαφρώσουν.
Ο λόγος:
Δε θέλει (για δικούς της λόγους, για λόγους τοπίου, κάτι τέλος πάντων) να κάτσει να τον φάει, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ όμως ότι εσύ έχεις πρόβλημα, και ΘΕΛΕΙ να μη σε αφήσει έτσι, θέλει να σε "ανακουφίσει", θέλει να συμμετάσχει στη λύση του προβλήματός σου. ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ, δε λέει "Α μωρέ το μαλάκα, τι να κάτσω να ασχολούμει τώρα;"
Ασχολείται.
Και ξέρει ότι ΑΥΤΟ πρέπει να κάνει (να στον παίξει μέχρι να σου φύγουν), και το ότι το κάνει, εμένα τουλάχιστον την ανεβάζει πολύ στην εκτίμησή μου.
αν κατσει να την πηδηξεις τι θα κανεις θα τις φτιαξεις αγαλμα?

pigorapistis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ο λόγος:
Ασχολείται.

Καλά, την γκόμενα την είχα πηδήξει πολλές φορές πριν, απλά το σκηνικό ήταν κάβλα, καθώς ήταν καλοκαίρι, και υπήρχε πάντα κίνδυνος να περάσει κανας περαστικός. Αλλά αυτή ήταν κ η μεγαλύτερη κάβλα όμως...

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Καλά, την γκόμενα την είχα πηδήξει πολλές φορές πριν

Δεν αντιλέγω.
Και δεν το περιορίζω.

Ίσα-ίσα, η πηδηγμένη έχει ακόμα πιο μεγάλο respect, γιατί κινείται (το κινεί) στο πλαίσιο που έγραψα πιο πάνω, ενώ η "νέα γνωριμία" μπορεί να είναι και μαλακισμένο που δε θέλει να σε αφήσει έτσι για να μη την "κακοχαρακτηρίσεις".

Άβυσος η ψυχή της γυναίκας, και ακόμα πιο άβυσος το μουνί της.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
αν κατσει να την πηδηξεις τι θα κανεις θα τις φτιαξεις αγαλμα?

Ουστ ρε

Εσένα άμα στον παίζει η γκόμενα να της τραβάς μια ροχάλα, και να της λες μετά "Ου να χαθείς παλιοπουτάνα, που μου τον έπαιξες".

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
30
Πόντοι
246
:pipa2: :dancing:Την καλυτερη, ΜΑΛΑΚΙΑ! μαγκες, την βαρεσα, σε ενα μπουρδελο. Στο δωματιο, ειχε τρυπα, και επαιρνα, ματι. Το τραβελι, γαμουσε, τον τυπο, τον ξεσκιζε! Εγω, του, εδωσα, και καταλαβε! Το ΧΥΣΙΜΟ!!!Δεν το ηξερα, οτι,οι παιδαραδες, τον παιρνουνε, αβελτα, κουβελτα!  :zfuck:

miliokas

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
:pipa2: :dancing:Την καλυτερη, ΜΑΛΑΚΙΑ! μαγκες, την βαρεσα, σε ενα μπουρδελο. Στο δωματιο, ειχε τρυπα, και επαιρνα, ματι. Το τραβελι, γαμουσε, τον τυπο, τον ξεσκιζε! Εγω, του, εδωσα, και καταλαβε! Το ΧΥΣΙΜΟ!!!Δεν το ηξερα, οτι,οι παιδαραδες, τον παιρνουνε, αβελτα, κουβελτα!  :zfuck:
το θεμα ειναι ποιος ειναι πιο ανωμαλος αυτος η εσυ ?????????

miliokas

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ουστ ρε

Εσένα άμα στον παίζει η γκόμενα να της τραβάς μια ροχάλα, και να της λες μετά "Ου να χαθείς παλιοπουτάνα, που μου τον έπαιξες".
ασε τις εξυπναδες και κοιτα να γαμησεις κανα μουνι γιατι θα εισαι μια ζωη  :jerking:

manosathens

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
Μικρος ανεβηκα στον πρωτο οροφο του video club,εκει ειχε και τα dvd τσοντες. Πρωτη φορα εβλεπα εγω τετοιες σκηνες εστω και απο τις φωτογραφιες των dvd,ετσι τον εβγαλα και τον επαιξα επιτοπου  :cum:  :cum:

OP
OP
kostas3d

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Μικρος ανεβηκα στον πρωτο οροφο του video club,εκει ειχε και τα dvd τσοντες. Πρωτη φορα εβλεπα εγω τετοιες σκηνες εστω και απο τις φωτογραφιες των dvd,ετσι τον εβγαλα και τον επαιξα επιτοπου  :cum:  :cum:
ωραιος και γεναιος

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
οταν ημουνα μικρος στα 33 μου τον επεζα κρυφα στο σαλονι με την φωτογραφια της θειας μου της αδελφης του πατερα μου.
Καποτε ομως με επιασε η μανα μου με το καδρακι στο χερι και εφαγα πολυ ξυλο.
Απο τοτες δεν ξανασκουπιστηκα στην κουρτινα .

ΑΝΑΣΤΟ

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
οταν ημουνα μικρος στα 33 μου τον επεζα κρυφα στο σαλονι με την φωτογραφια της θειας μου της αδελφης του πατερα μου.
Καποτε ομως με επιασε η μανα μου με το καδρακι στο χερι και εφαγα πολυ ξυλο.
Απο τοτες δεν ξανασκουπιστηκα στην κουρτινα .

οταν γίνεις βρέφος πάντως στα 53 σου σταμάτα την. κάνει κακό

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
οταν γίνεις βρέφος πάντως στα 53 σου σταμάτα την. κάνει κακό
θες να πεις τωρα που ειμαι 53 να την σταματησω ?  τι λες ?  εισαι καλα? ημανα μου με παρακαλαει . να τον παιζω κανει καλο  μου λεει .  ισα που με αφηνει πια να σκουπιζομαι στην κουρτινα. μην παντρεβεσαι παιδι μου μου λεει  και  εγω θα  πλενω τις κουρτινες καθε βδομαδα.  .....  Μου εχει αγορασει και πετσετε κουρτινες εδω και 6 χρονια.και εχουμε και το καδρο της γιαγιας στο σαλονι οταν ηταν 20 χρονων. στην μικρα ασια . με φουστα.

ΑΝΑΣΤΟ

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
θες να πεις τωρα που ειμαι 53 να την σταματησω ?   τι λες ?  εισαι καλα? ημανα μου με παρακαλαει . να τον παιζω κανει καλο  μου λεει .  ισα που με αφηνει πια να σκουπιζομαι στην κουρτινα. μην παντρεβεσαι παιδι μου μου λεει   και  εγω θα  πλενω τις κουρτινες καθε βδομαδα.  .....  Μου εχει αγορασει και πετσετε κουρτινες εδω και 6 χρονια.και εχουμε και το καδρο της γιαγιας στο σαλονι οταν ηταν 20 χρονων. στην μικρα ασια . με φουστα.

χαχα με φουστα εεε??? εισαι δύναμη!!!!

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
θες να πεις τωρα που ειμαι 53 να την σταματησω ?   τι λες ?  εισαι καλα? ημανα μου με παρακαλαει . να τον παιζω κανει καλο  μου λεει .  ισα που με αφηνει πια να σκουπιζομαι στην κουρτινα. μην παντρεβεσαι παιδι μου μου λεει   και  εγω θα  πλενω τις κουρτινες καθε βδομαδα.  .....  Μου εχει αγορασει και πετσετε κουρτινες εδω και 6 χρονια.και εχουμε και το καδρο της γιαγιας στο σαλονι οταν ηταν 20 χρονων. στην μικρα ασια . με φουστα.
Ετσι δωσε την σοφια σου φιλτατε σε μας τους μικροτερους!!!!!!!!!!!!!!
:rockon: :rockon:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom