Νέα

Η πιο κουφή μαλακία που τραβήξατε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Πιτσιρικάς όταν ξεκίνησα το άθλημα είχα ερωτευτεί το πουπουλένιο μαξιλαρι της γιαγιάς στο χωριο...κοιμομουνα με αυτό αγκαλιά και του είχα ανοίξει τρυπα και το γαμουσα συνέχεια

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Εγω μια μερα την επαιξα μεσα στην θαλασσα και φοραγα μασκα, ε μολις εχυσα νομιζα
οτι βρισκομουν στο διαστημα γιατι τα χυσια δεν πηγανε στον πατο αλλα επεπλεαν...

:thumbsup:

Και μαζεύονται και τα μικρά ψαράκια και τα τσιμπάνε.

(Εξ ιδίας πείρας: Case 1)

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Η πιο κουφή μαλακία

Case 2:

Στο θάλαμο, στην προπαίδευση, 38 μέρες κλεισμένος μέσα (Κ.Ε. Παλάσκας - ΠΝ), νύχτα.
Νομίζω ο διπλανός μου με κατάλαβε, αν και έγινε "απαλή".

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Case 3:

Εκδρομή με γκόμενα-φίλη που τη γούσταρα.
Single αυτή την εποχή εκείνη, αλλά εγώ με μόνιμο δεσμό 4-5 χρόνια που γνωριζόντουσαν. Περνάγαμε τέλεια, καήκαμε απ' τους ήλιους (στην Κρήτη με μηχανή η εκδρομή), κάποια στιγμή φτάσαμε κάπου να κοιμηθούμε.
Δε μάσαγε με τίποτα (λόγω του "δεσμού" μου).
Ήταν τόση η κούραση που δε το πολέμησα πολύ.
Το πρωϊ (σαφές ότι δε θα μου καθόταν), έπεσα στη θάλασσα. Απομακρύνθηκα, άραξα σε κάτι βραχάκια πιο πέρα και έπαιξα μια παχιά, μισό κιλό σπέρμα βγήκε.
Γύρισα κολυμπώντας, ξαλαφρωμένος.
Μου έκανε εντύπωση ότι ΚΑΤΑΛΑΒΕ κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά μου (σταμάτησα να της την πέφτω - και να ασχολούμαι τόσο μαζί της).

Της είπα τι είχα κάνει μετά από 4-5 χρόνια (και αφφού παντρεύτηκε).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Case 3:

Εκδρομή με γκόμενα-φίλη που τη γούσταρα.
Single αυτή την εποχή εκείνη, αλλά εγώ με μόνιμο δεσμό 4-5 χρόνια που γνωριζόντουσαν. Περνάγαμε τέλεια, καήκαμε απ' τους ήλιους (στην Κρήτη με μηχανή η εκδρομή), κάποια στιγμή φτάσαμε κάπου να κοιμηθούμε.
Δε μάσαγε με τίποτα (λόγω του "δεσμού" μου).
Ήταν τόση η κούραση που δε το πολέμησα πολύ.
Το πρωϊ (σαφές ότι δε θα μου καθόταν), έπεσα στη θάλασσα. Απομακρύνθηκα, άραξα σε κάτι βραχάκια πιο πέρα και έπαιξα μια παχιά, μισό κιλό σπέρμα βγήκε.
Γύρισα κολυμπώντας, ξαλαφρωμένος.
Μου έκανε εντύπωση ότι ΚΑΤΑΛΑΒΕ κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά μου (σταμάτησα να της την πέφτω - και να ασχολούμαι τόσο μαζί της).

Γιατι πηγες εκδρομη με φιλη?
Εκδρομη παμε ειτε με μεγαλη παρεα, ειτε με το δεσμο μας, ειτε με κανεναν κολλητο.
Με την φιλη του δεσμου, μου φαινεται λιγο ακυρο.
Και ειδικα αφου αυτη ηταν αποφασισμενη να ΜΗΝ γαμηθει.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Γιατι πηγες εκδρομη με φιλη?
Εκδρομη παμε ειτε με μεγαλη παρεα, ειτε με το δεσμο μας, ειτε με κανεναν κολλητο.
Με την φιλη του δεσμου, μου φαινεται λιγο ακυρο.
Και ειδικα αφου αυτη ηταν αποφασισμενη να ΜΗΝ γαμηθει.

Σου είπα: Τη γούσταρα.

2) Δεν ήταν φίλη της δικιάς μου. Γνωριζόντουσαν.

3) Δεν ήξερα ότι "ήταν αποφασισμένη" να μη γαμηθεί. Έτσι αποδείχτηκε στην πορεία.

4) "Εκδρομη παμε ειτε με μεγαλη παρεα, ειτε με το δεσμο μας, ειτε με κανεναν κολλητο"  Δε δέχομαι τέτοιους "κανόνες". Δεν καταπιέζομαι. Τι σόϊ περιορισμοί είναι αυτοί που βάζεις?

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
107
Πόντοι
1
στο πρωτο εν πλω με το ΠΝ και να εχει και 7 μποφωρ  :rockon: :rockon:

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
οταν ημουν φανταρος φυλαγα σκοπια ενοπλη κιολας  :headbang: στον  3ο οροφο στο πενταγωνο τον επαιξα στις τουλαετες του παπαντωνιου με εφημεριδα Star που ειχε κατι ξεκωλα παρτουζα με την κοκκινομαλλα γραμματεα που μου αρεσε τοτε..εχυσα στο πατωμα
επισης μεσα σε VBL οχημα γιατι βαριομουν

και παλιοτερα ειχα παει στο σπιτι της γιαγιας μου για να φαω και πετυχα κατι θεικα τσοντοκαναλα και αδειασα..ενω αυτη κοιμονταν στο διπλανο δωματειο.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ποιός ΔΕΝ τον έχει  :jerking: σε σκοπιά ?  :2funny:

Rufus

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
Στο σχολείο όταν είχα μάθημα Αγγλικών με μια βυζαρού καθηγήτρια. Κάβλωσα, και ζήτησα άδεια να πάω στην τουαλέτα. Πήγα στην τουαλέτα και άδειασα μέσα στη χέστρα πάνω σε μια κουράδα που είχε αφήσει ο προηγούμενος  :piss:

OP
OP
kostas3d

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Case 3:

ότι ΚΑΤΑΛΑΒΕ κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά μου (σταμάτησα να της την πέφτω - και να ασχολούμαι τόσο μαζί της).

μαλλον σε χαλαει η μαλακια γι αυτο και το κατΑλαβε

OP
OP
kostas3d

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
μια φορα την ειχα τραβηξει στο αμαξι βγαινοντας απο ενα κλαμπ και ειχα χιλιοκαβλωσει με τα μουνια.Εβαλα μια τσοντουλα στο iphone εχυσα και μετα εβαλα τη μιζα μπροστΑ.Πετυχε η μαλακια

OP
OP
kostas3d

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
χειμωνα στο μπαλκονι του σπιτιου μου πιτσιρικας βλεπω τη γειτονισσα μεσα απο το παραθυρο με το κιλοτακι να χαιδευει τομουνι της.Την επαιξα επι τοπου χωρις δευτερη σκεψη για κρυο η μπαλκονι...ηταν και νυχτα και νυχτα

Επισκέπτης
χειμωνα στο μπαλκονι του σπιτιου μου πιτσιρικας βλεπω τη γειτονισσα μεσα απο το παραθυρο με το κιλοτακι να χαιδευει τομουνι της.Την επαιξα επι τοπου χωρις δευτερη σκεψη για κρυο η μπαλκονι...ηταν και νυχτα και νυχτα
Φίλε σαν τα σούπερ-πούμα είσαι,παντός καιρού!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
kostas3d

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
την εχω παιξει και στο λεβιτοστασιο της πολυκατοικιας που ειχαμε κρυψειβκατι τσοντες.Θυμαμαι μια φορα μετα τη μαλακια στο δρομο δε με βασταγαν τα ποδια μου

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
826
Πόντοι
96
μα καλα ολοι μαλακες ειναι τελικα? που ειναι ο Λιλας να μας πει τη δικια του ιστορια???!?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom