d3m
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Πιτσιρικάς όταν ξεκίνησα το άθλημα είχα ερωτευτεί το πουπουλένιο μαξιλαρι της γιαγιάς στο χωριο...κοιμομουνα με αυτό αγκαλιά και του είχα ανοίξει τρυπα και το γαμουσα συνέχεια
Πιτσιρικάς όταν ξεκίνησα το άθλημα είχα ερωτευτεί το πουπουλένιο μαξιλαρι της γιαγιάς στο χωριο...κοιμομουνα με αυτό αγκαλιά και του είχα ανοίξει τρυπα και το γαμουσα συνέχεια
Εγω μια μερα την επαιξα μεσα στην θαλασσα και φοραγα μασκα, ε μολις εχυσα νομιζα
οτι βρισκομουν στο διαστημα γιατι τα χυσια δεν πηγανε στον πατο αλλα επεπλεαν...
Γιατι πηγες εκδρομη με φιλη?Case 3:
Εκδρομή με γκόμενα-φίλη που τη γούσταρα.
Single αυτή την εποχή εκείνη, αλλά εγώ με μόνιμο δεσμό 4-5 χρόνια που γνωριζόντουσαν. Περνάγαμε τέλεια, καήκαμε απ' τους ήλιους (στην Κρήτη με μηχανή η εκδρομή), κάποια στιγμή φτάσαμε κάπου να κοιμηθούμε.
Δε μάσαγε με τίποτα (λόγω του "δεσμού" μου).
Ήταν τόση η κούραση που δε το πολέμησα πολύ.
Το πρωϊ (σαφές ότι δε θα μου καθόταν), έπεσα στη θάλασσα. Απομακρύνθηκα, άραξα σε κάτι βραχάκια πιο πέρα και έπαιξα μια παχιά, μισό κιλό σπέρμα βγήκε.
Γύρισα κολυμπώντας, ξαλαφρωμένος.
Μου έκανε εντύπωση ότι ΚΑΤΑΛΑΒΕ κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά μου (σταμάτησα να της την πέφτω - και να ασχολούμαι τόσο μαζί της).
Της είπα τι είχα κάνει μετά από 4-5 χρόνια (και αφφού παντρεύτηκε).
Γιατι πηγες εκδρομη με φιλη?
Εκδρομη παμε ειτε με μεγαλη παρεα, ειτε με το δεσμο μας, ειτε με κανεναν κολλητο.
Με την φιλη του δεσμου, μου φαινεται λιγο ακυρο.
Και ειδικα αφου αυτη ηταν αποφασισμενη να ΜΗΝ γαμηθει.
στη σκοπια
με τον φοβο να περασει περιπολος
.Φυσικα δεν επλυνα χερια και αγκαλιαζα τις φιλες της παρεας
μαλλον σε χαλαει η μαλακια γι αυτο και το κατΑλαβεCase 3:
ότι ΚΑΤΑΛΑΒΕ κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά μου (σταμάτησα να της την πέφτω - και να ασχολούμαι τόσο μαζί της).
Της είπα τι είχα κάνει μετά από 4-5 χρόνια (και αφφού παντρεύτηκε).
Ρε σεις το ακούω συχνά κ αναρωτιέμαι: πώς γίνεται να μην πετύχει η μαλακία;Πετυχε η μαλακια
Φίλε σαν τα σούπερ-πούμα είσαι,παντός καιρού!!!!χειμωνα στο μπαλκονι του σπιτιου μου πιτσιρικας βλεπω τη γειτονισσα μεσα απο το παραθυρο με το κιλοτακι να χαιδευει τομουνι της.Την επαιξα επι τοπου χωρις δευτερη σκεψη για κρυο η μπαλκονι...ηταν και νυχτα και νυχτα