Νέα

Η πιο κουφή μαλακία που τραβήξατε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

iphone

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εντάξει γέλιο το όλο θέμα...
Δεν έτυχε σε μένα αλλα σε φαντάρος που είχα.
Περιπολος Δοκιμος εγω περνάω απο μια Σκόπια κάπου στα Ρίζια Έβρος
Ένας δεκαοχταχρονος βαριά φαντάρος  εντελώς προβλεπε.
Αναγνώριση κανονικά συνεχίζω εγω.
Μετα απο μια ώρα ξανά τον γύρο του στρατοπέδου περνάω απο την σκοπια τον βλέπω χύμα εντελώς. Πετάμενες τελαμωνες αλλού το κράνος αλλού όπλο λιωμενος αυτός σε μια γωνία
Καλα ρε του λέω πλάκα κανεις;
Και γυρίζει και τι με λέει?
Καλα ρε δοκιμέ πλάκα με κανεις???? 9 φορές μέσα σε μια ώρα ξέρεις τι ειναι?

mystery777

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εντάξει γέλιο το όλο θέμα...
Δεν έτυχε σε μένα αλλα σε φαντάρος που είχα.
Περιπολος Δοκιμος εγω περνάω απο μια Σκόπια κάπου στα Ρίζια Έβρος
Ένας δεκαοχταχρονος βαριά φαντάρος  εντελώς προβλεπε.
Αναγνώριση κανονικά συνεχίζω εγω.
Μετα απο μια ώρα ξανά τον γύρο του στρατοπέδου περνάω απο την σκοπια τον βλέπω χύμα εντελώς. Πετάμενες τελαμωνες αλλού το κράνος αλλού όπλο λιωμενος αυτός σε μια γωνία
Καλα ρε του λέω πλάκα κανεις;
Και γυρίζει και τι με λέει?
Καλα ρε δοκιμέ πλάκα με κανεις???? 9 φορές μέσα σε μια ώρα ξέρεις τι ειναι?

"τι με λέει", "πλάκα με κάνεις", γεια σου καρντάση μου, γαμώ τ'ανέκδοτα.

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Κουφες ειναι και οι πηχτες που εχω ριξει μεσα στο μαγαζι μου. Εχει μια υσηχια δεν ακους τιποτες. Ειδικα οταν εχω κοσμο και εχω κατεβασει την ψυξη . Μου αρεσει στο κρυο  η  κουφαμαρα , η ησηχια , ο κοσμος γυρω με ανοιχτα τα ματια γυαλινα. 
Γραφειο κηδειων εχω .!!!

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Κουφες ειναι και οι πηχτες που εχω ριξει μεσα στο μαγαζι μου. Εχει μια υσηχια δεν ακους τιποτες. Ειδικα οταν εχω κοσμο και εχω κατεβασει την ψυξη . Μου αρεσει στο κρυο  η  κουφαμαρα , η ησηχια , ο κοσμος γυρω με ανοιχτα τα ματια γυαλινα. 
Γραφειο κηδειων εχω .!!!
ο Μπαμπουλας εισαι?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Κουφες ειναι και οι πηχτες που εχω ριξει μεσα στο μαγαζι μου. Εχει μια υσηχια δεν ακους τιποτες. Ειδικα οταν εχω κοσμο και εχω κατεβασει την ψυξη . Μου αρεσει στο κρυο  η  κουφαμαρα , η ησηχια , ο κοσμος γυρω με ανοιχτα τα ματια γυαλινα.  
Γραφειο κηδειων εχω .!!!
άμα έχει ψοφήσει καμιά μουνάρα και στην φέρουν στο μαγαζί την παίζεις για πάρτι της;

ΦΑΝΤΟΛΜΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2010
Like
3
Πόντοι
0
κουφη ηταν οταν τον επαιξα πριν λιγο βλεποντας ΓΑΠ στην τιβι.
η καλυτερη τσοντα

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Γραφειο κηδειων εχω .!!!

Αηδιασα. Ελπίζω να κάνεις πλάκα...

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
826
Πόντοι
96

Να φοβασαι να ψοφισεις... ή αμα τα τιναξει καμια αδερφη σου, μανα σου... να κανεις σκοπια στο φερετρο...

Ε ρε τι μαθαινεις στο bourdela!!!

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Την ωρα που εκανα ιδιαιτερο μαθημα αγγλικων. Καθομασταν απεναντι με την καθηγητρια και ηταν μια μουναρα. εγω σε ηλικια γυμνασιου τον ειχα κανει λαστιχο.

BASKO

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Κριτικές
5
Like
210
Πόντοι
6
στο σπιτι της καθηγητριας ,γυμνασιο ημουν ,και εκεινη εσταζε καυλα 27 χρονων μελαχρινη με κωλαρα βυζαρες και κατι με πιανε και ειχε ενα ατυχημα με το κωλο της και ειδα κατι παραπανω απο οτι επρεπε και επειτα απο μιση ωρα πηγα στο μπανιο και  :cum: :cum: :cum: κριμα που δν την ξεκωλιασαμε αχχ που να βρισκεται αυτη η καρδια τωρα

bori_s

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Με είχε πάρει τηλέφωνο μια από τη Vodafone. Είχε ωραία φωνή,οπότε την έβαλα να μου εξηγεί τα προγράμματα και την έπαιζα. Στο τέλος της λέω, βασικά έχω Cosmote δεν ενδιαφέρομαι.. Οκ σας ευχαριστώ μου λέει. ΕΓΩ σας ευχαριστώ της απαντάω..χεχε..

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Καλά ρε τύπε, αυτή στραβή ήτανε και δεν πήρε χαμπάρι;  :2funny:

Καλα δεν έδινα και όλο μου το είναι. Σιγά σιγά να μη φαίνεται η κίνηση του ώμου. Παίζει και να το είχα κάνει 4-5 φορές όσο καιρό κάναμε ιδιαίτερα. Σε ηλικία γυμνασίου χύνεις και σε χρόνο ντετε.

wavemaster69

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
634
Πόντοι
81
Φροντιστήριο Αγγλικών. Είχαμε ξανθια βυζαρου καθηγητρια την οποια στη φαντασια μου την ειχα γαμησει με καθε πιθανο τροπο και σεναριο. Μια μερα σκαει με ενα φοβερο ντεκολτε και ειχα τρελαθει, κοντευα να εκραγω απο την καβλα. Παω τουαλετα και και σε εικοσι δευτερολεπτα ειχα καταχυσει λεκανη, καζανακι, τοιχο κτλ. Μου εχει μεινει τοσο αποτυπωμενη στο μυαλο η συγκεκριμενη γυναικα που σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω πως τη λενε στο επιθετο για να τη ψαξω στο Facebook. Πρεπει να ειναι κοντα στα 40 τωρα τρελος μιλφαρος

gian45

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Like
374
Πόντοι
21
Στην δουλειά μου πριν μερικά χρόνια. Είχα συναδέλφισσα μια φοβερή μουνάρα. Την πήδηξα τελικά, αλλα πιο πρίν και για κάποια χρόνια πήγαινα τουαλέτα, έχυνα, δεν σκούπιζα τα χέρια μου, απλά στέγμωμαω και μετά γύρναγα στο γραφείο και όπως είχαμε θάρρος και χαριεντιζόμασταν, φρόντιζα συνάχεια να της ακουμπάω τα δάχτυλά μου στα χείλια της!

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
30
Πόντοι
246
:cum:Μέσα στον ηλεκτρικό. Αρκετός κόσμος. Ένας τύπος έτριβε την κωλαρα του :kissass2: στην πουτσα μου επάνω, με αρκετή δύναμη. Τρίβε,τριβε, μου έγινε κάγκελο. Τον πεταω έξω, τον χούφτωσε και τον έπαιζα. Σε λίγο τον γέμισα χυσια!  Μια χαρά.. :bigdick:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
:cum:Μέσα στον ηλεκτρικό. Αρκετός κόσμος. Ένας τύπος έτριβε την κωλαρα του :kissass2: στην πουτσα μου επάνω, με αρκετή δύναμη. Τρίβε,τριβε, μου έγινε κάγκελο. Τον πεταω έξω, τον χούφτωσε και τον έπαιζα. Σε λίγο τον γέμισα χυσια!  Μια χαρά.. :bigdick:

:2funny: :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom