Νέα

Η πιο κουφή μαλακία που τραβήξατε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
στρατιώτης σε περιπολο σε μεγάλο φυλακιο στη Ροδο, και στην δουλεία, για κατουρημα πηγα και κατέληξε σε μαλακία

afenths71

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
6.337
Πόντοι
1.046
το πιο κορυφαιο το ειχα διαβασει μια φορα εδω στο μπουρδελα..ενας τυπας καβλωνε με την αγγλικου που του εκανε ιδιαιτερα και μια μερα της ειπε να σου φτιαξω πορτοκαλαδα?και αυτός την επεξε μεσα στην πορτοκαλαδα και αυτη του τα καταπιε
ΘΕΟΣ  :grin:

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
Στο Γυμνασιο ενω διαβαζα τον εβγαζα κατω απο το γραφειο και δωστου, μεχρι που εμπενε η μανα μου με καμια πορτοκαλαδα και με επιανε στα πρασα.
Λυκειο ενω διαβαζα για παννελληνιες τον επαιζα κολημενος στην τζαμαρια παιρνοντας ματι με κυαλια ενα γκομενακι δυο πολυκατοικιες ΑΠΕΝΑΝΤΙ.
Διαβαζοντας φυσικη(βολες) προσπαθουσα να υπολογισω πως να πετυχω διερχομενο γκομενακι στο δρομο αλλο  το διαμερισμα στον πεμπτο δεν μου αφηνε και πολλα περιθωρια ευστοχιας.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πριν ενα μηνα , ειχα γαμηση και μετα απο μια ωρα βαραο μαλακια,ειμουν ξαπλομενος και εκει που μου ηρθε να χυσο την βαρεσα τοσο γρηγορα που πεταχτικαν με μεγαλη πιεση στο στομα μου  :2funny:
:think:

afenths71

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
6.337
Πόντοι
1.046
ανοιξτε ενα θρεντ για την 1η μαλακια μας...  :2funny:
ισως η 1η μου να ηταν η πιο κουλη...  :2funny:
πηγα να κατουρησω κ καπακι τον επαιξα και ξαφνικα ενα περιεργο συναισθημα...
φοβου πιο πολυ θα λεγα παρα καυλας γτ δεν ηξερα τι γεινεται...
μεχρι να καταλαβω τι γινεται.... μετα βαρεσα αλλες 3 απ την χαρα μου  :grin: :cum: :cum: :cum:

rotakis1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
1
TOP CULT ΜΑΛΑΚΙΕΣ
1) ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΔΕΝΤΡΑ ΣΕ ΚΑΜΠΙΝΓΚ
2) ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ (ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΙΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ)
3) ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΑΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΩ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ
:wanker: :rockon: :wanker:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Καθαρά για στατιστικούς λόγους οι ερωτήσεις μου:

1) Θυμάσαι πόσων χρονών (περίπου) ήσουν όταν την πρωτο-έπαιξες? ("Παίζω" εδώ σημαίνει έχω οργασμό. Άσχετα με το αν βγήκε σπέρμα ή όχι).

2) Θυμάσαι αν υπήρξε περίοδος που ενώ είχες οργασμό δεν (λόγω ηλικίας) έβγαινε σπέρμα?

3) Θυμάσαι σε τι ηλικία (περίπου) πρωτοβγήκε σπέρμα?

4) Θυμάσαι σε τι ηλικία (περίπου) πρωτοπήδηξες γκόμενα (με πληρωμή ή όχι - δεν έχει σημασία).

5) Πέρασες κάποια περίοδο (στην εφηβεία περίπου) που μαζί με άλλα αγοράκια ασχολιόσασταν με τα πουλιά σας?

Δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει αλλού τέτοιο επιστημονικό γκάλοπ.

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
αν και εχω κανει αρκετες καφριλες με μαλακια κτλ...Μια και λετε για θαλασσα!Πριν 7-8 χρονια ειχα παει στο μεγαλο καβουρι για μπανιο με εναν φιλο και για ρακετα...ηταν η απο τα πρωτα μπανια η απο τα τελευταια γιατι θυμαμαι δεν ειχε φουλ κοσμο...σκαει στην παραλια μαμα-κορη-γιαγια και καθετε διπλα μας αδιαφορα εως τοτε αλλα κανει και βγαζει το σορτς ενα παλιο μουνο μελαχρινο(η μαμα) με μαγιο στρινγκ και μενω μαλακας!ηταν ιδια η laura angel αν θυμαται κανεις απο παλιες τσοντες...μπαινει μεσα με την μικρη κορη της (αδιαφορη λογο ηλικιας 7-10 χρονων) παω οσο πιο κοντα μπορουσα και μου γινεται  :erection: μεσα στην θαλασσα κ χωρις να με παρει χαμπαρι εχυσα για την κωλαρα της π την ειχα φατσα καρτα...με ειχε καυλωσει τοσο πολυ που ενιωθα οτι θα βγουν και τα αρχιδια μ μαζι οταν εχυνα!

• Αγάπη
Αντιδράσεις: nzg

nnikosss

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
86
Πόντοι
11
Όταν ήμουν φοιτητής είχα μια γκομενα ήθελε συνέχεια πουτσο ωραία χρόνια.πάμε κοπάνα Αίγινα άνοιξη για μπάνιο χαμουρεμα μου τον έπαιζε στη παραλία έξω με πετσέτα κ όταν εχυσα σκύβει να τα πιει μες στο κόσμο κι ςγω να την σκουνταω να την αποτρεπω.τελικά τα λαρυγγωσε ολα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.250
Πόντοι
12.756
Όταν ήμουν φοιτητής είχα μια γκομενα ήθελε συνέχεια πουτσο ωραία χρόνια.πάμε κοπάνα Αίγινα άνοιξη για μπάνιο χαμουρεμα μου τον έπαιζε στη παραλία έξω με πετσέτα κ όταν εχυσα σκύβει να τα πιει μες στο κόσμο κι ςγω να την σκουνταω να την αποτρεπω.τελικά τα λαρυγγωσε ολα

για πες και κανα αλλο σκηνικο με αυτην , ξεκωλακι καλο φαινεται

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16

Ρομαντικό σκηνικό τύπε όντως!  :hi:

• Αγάπη

kkaramich2015

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
Φαντάρος μιλούσα συχνά πυκνά με μία μιλφ η οποία ήθελε να με γκαυλώνει και να με κάνει να χύνω. Κορυφαία μαλακία σε τουαλέτες ΚΤΕΛ περιμένοντας το λεωφορείο , 2η μπέσα στο λεωφορείο Τρίτη στα μαγειρία. Δυστυχώς τη γάμησα μόνο μία φορά διότι μετά παντρεύτηκε και με ξέκοψε.

nnikosss

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
86
Πόντοι
11
για πες και κανα αλλο σκηνικο με αυτην , ξεκωλακι καλο φαινεται
Ήταν απίστευτο ψηλό μελαχρινό με βυζαρες 3  νο στητες.βγαιναμε βόλτα Σάββατο κ μου έλεγε πάμε χοτελ εγώ να με γαμησεις θέλω όχι βόλτες.ένα βράδυ γυρναγαμε σπίτι κ πίσω από ένα φορτηγό σηκώνει το μίνι με ζαρτιερες κ την γαμησα στα όρθια.χορτασα γαμησι 4 χρόνια.ε μετά χωρίσαμε.αλλά κραταω τα καλά.την είχα γαμησεις παντού σε τουαλέτες αμφιθέατρα δάση .άλλο σκηνικό που θυμήθηκαν μου τον έπαιζε σε πατάρι μαγαζιού νομίζω γκουντις Φωκίωνος κ μας παίρνει μάτι Γκάρσονα πιτσιρικά κ της στραβοκοιταγε.μετά που τα λέγαμε μου λέει ας την την ξενερωτη εγώ έφαγα το πουτσο μου.γιατί φυσικά τα λαρυγγωσε ολα

• Αγάπη

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Ήταν απίστευτο ψηλό μελαχρινό με βυζαρες 3  νο στητες.βγαιναμε βόλτα Σάββατο κ μου έλεγε πάμε χοτελ εγώ να με γαμησεις θέλω όχι βόλτες.ένα βράδυ γυρναγαμε σπίτι κ πίσω από ένα φορτηγό σηκώνει το μίνι με ζαρτιερες κ την γαμησα στα όρθια.χορτασα γαμησι 4 χρόνια.ε μετά χωρίσαμε.αλλά κραταω τα καλά.την είχα γαμησεις παντού σε τουαλέτες αμφιθέατρα δάση .άλλο σκηνικό που θυμήθηκαν μου τον έπαιζε σε πατάρι μαγαζιού νομίζω γκουντις Φωκίωνος κ μας παίρνει μάτι Γκάρσονα πιτσιρικά κ της στραβοκοιταγε.μετά που τα λέγαμε μου λέει ας την την ξενερωτη εγώ έφαγα το πουτσο μου.γιατί φυσικά τα λαρυγγωσε ολα
θεος!

mirakos60

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
6
Milfara (30+) από Αγιους Αναργυρους πριν 15 χρονια. Ειμαστε σπιτι της  εχω παει τσοντα, μετα από προτροπη της να τη δουμε παρεα. Πλαι πλαι και μετα από 20-30 λεπτα τη δαχτυλιαζω… Εχυσε τοσο πολύ που στην αρχη πιστεψα ότι με κατουρησε!!!!!!! Παω μετα να τη γαμησω και μου λεει παιξτον και χυσε με οπου θελεις.  Δεν με αφησε ποτε να τη γαμησω αλλα δεχοταν τα παντα στις τρυπες της και με μαλακια να τη χυνω οπου γουσταρα….. Δυστυχως εφυγε για την ηπειρο με τα καγκουρο….. Πως να εισαι τωρα Βανα???? :wanker:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom