Νέα

Η πιο άσχημη τρανς που έχετε γνωρίσει....!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aliki-xania !
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ανοιγω αυτο το θεμα για να πειτε την γνωμη σας , αν ποτε εχετε πεσει πανω σε μια τετοια κατασταση  και ειπατε καλε τη 'ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ" γιατι εχει δοξα το θεο μπολικα!!!

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
ανοιγω αυτο το θεμα για να πειτε την γνωμη σας , αν ποτε εχετε πεσει πανω σε μια τετοια κατασταση  και ειπατε καλε τη 'ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ" γιατι εχει δοξα το θεο μπολικα!!!

βαλε μια ψηφοφορια...

OP
OP
A

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπον προσωπικη μου γνωμη : δεν ξερω ονομα , ειναι ενα ξανθο , ψηλο , με μεγαλη μυτη (ισως η Συλβι ξερει το ονομα ) στη Συγγρου .. κυκλοφορει με διπλη αποκριατικη περουκα (τραγικη) ρουχα (απαραδεκτα) κανει σαν βαρεμενο και ολο γελαει.... Τετοιο χαλι δεν εχω ξαναδει... (πρεπει να βγαινει απεναντι απο το Ιντερκοντινενταλ) και μενει καπου στις Τσιτσιφιες.....

OP
OP
A

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αυτο θα ειχε νοημα :rolleyes:

Ναι .. μπαινουν να εισαι σιγουρος αρκετα τερατακια , αλλα ως πελατακια  (τα εχουμε ξαναπει αυτα ...) οποτε δεν μπορουμε να ξερουμε το καθε τεροτομορφακι!!!!

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Μήπως είναι η ιδέα μου ή έχουν ανοίξει πολλά θρέντ για trans??Καλά ρε παιδιά τόσο μεγάλη περιέργια έχετε για τις trans??

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Μήπως είναι η ιδέα μου ή έχουν ανοίξει πολλά θρέντ για trans??Καλά ρε παιδιά τόσο μεγάλη περιέργια έχετε για τις trans??
ακου τι παιζει,υπαρχουν αλλοι που γουσταρουν,αλλοι που απλως μονο μπαινουν για να μιλησουν και να κανουν και λιγο χαβαλε με την καλη εννοια,και αλλοι που ειναι για να κραξουν και να βρισουν,οποτε μαζευετε λαος :2funny: :2funny:

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Συναγωνιστή ο κόσμος που κράζει κακώς το κάνει.Όμως αυτοί που ανοίγουν το θρέντ και αυτοί που συμμετέχουν ρωτώντας κτλ δεν μου φαίνονται λίγοι!!

OP
OP
A

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πως γινεται παντα να βγαινουμε εκτος .......
Οσο αφορα το πολυς κοσμος που μπαινει και ασχολητε με εμας .... ειναι μεγαλο το ΘΕΜΑ.... εννοητε οτι τους φτιαχνει αυτο το κατι το διαφορετικο ... οι γυναικες μια χαρα ειναι και κουκλαρες και μουναροι , αλλα.... αυτο το κατι , το πιπερατο , το καπως ηταν κατι αλλο , μια καπως αγριαδα , ενα τρελο σεξ , πιο δυνατο απο τα οιστρογονα , που εχει μεσα του τεστοστερερονη..... ερε δεν υπαρχει ρε παιδια .....και γουσταρουν ολοι και αυτοι που΄λενε μακρια .... αυτοι ειναι και οι πιο τρελαμενοι (απλα πανε στο επιπεδο του κομλεξισμου).
Τωρα εδω μεσα για οσους διαβαζουν , σε αυτα που γραφονται δηλ. οτι μαλακια του ερχεται του καθε μιστερ ανωνυμου .... δεν ειναι η γνωμη του συνολου , γιατι απο οτι εχω δει και στα πμ. ουτε το 5 /100 δεν ειναι των ανθρωπων που ερχονται σε επαφη μαζι μας ... και αυτοι που ειναι εδω ειναι κατι κουρασμενα παληκαρια , οπου η γνωμη τους εμενα προσωπικα δεν μου λεει τιποτα και ουτε μπορει να να ειναι αντικειμενικοι... οπως και δεν μπορουν να κανουν ζημια σε καμια απο εμας ( με την γνωμη τους ) γιατι το 95/100 δεν ασχολητε με το εδω μεσα . φιλακια

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
εγω παντως λεω οτι η πιο ασχημη τρανς που εχω δει ποτε ειναι το σκιαχτρο που αραζει παντα στη γωνια  συγγρου και αγν.στρατιωτη πριν το βιπ σκυλαδικο τη βλεπω πολλα χρονια εκει και ειναι εντελως σκιαχτρο :piss:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Εδω παρελαυνουν 4 απο τις 12 υποψηφιες του 2006  :grin:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
αυτη με το κιτρινο μπλουζακι παντως εχει πολυ πλακα!        (η διοργανωτρια)
εχει κατι χεριαα....! μπετατζης!!!! ξυλοκοπος!

OP
OP
A

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=-kfGAvSX_IY&feature=related` [/video]   [/video]   

Παρτε μια ομορφια !!!! να δειτε τι ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ παιζουν !!! 

Ειναι και ντροπαλουλικο ............!!!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=-kfGAvSX_IY&feature=related` [/video]   [/video]   

Παρτε μια ομορφια !!!! να δειτε τι ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ παιζουν !!!   

Ειναι και ντροπαλουλικο ............!!!
Ο κολλητος-η του-της ΛΙΛΑ ΜΑΣ  :rockon: :rockon:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
παιδια μπραβο που ομορφαινεται το σάιτ !!!

OP
OP
A

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αστα μιλαμε για την αλλη κατηγορια ....................

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ειναι αναγκη?

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Παιδιά εγώ είμαι απο επαρχία και κατά καιρούς σκάνε κάτι τρανς και απο έδω,άλλα είναι πόλυ χάλια,εντέλως καρναβάλια.Είναι οτι ξεβράζει η Αθήνα και η θεσσαλονίκη,και ζητάνε και πολλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom