Νέα

i phone...μιά βοήθεια πρίν την αγορά..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexy_captain
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
συμφωνω φιλε μου .και αυτο μαλιστα.ειναι σαν τη διαφημιση με τον τυπο που πνιγεται και εχει αδιαβρχο κινητο . τι iphone kai htc του λες...
εγω σαν Νικος.σαν επαγγελματιας θεωρω το iphone την καλυτερη επιλογη για μενα

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Εγώ είχα το 6310i για άπειρα χρόνια, αλλά χάλασε το πούστικο και τώρα έχω προσωρινά ένα κινέζικο. Το Nokia το γούσταρα γιατί ήταν τηλέφωνο και όχι τζουγκ-μποξ με κάμερα :rolleyes: και επίσης είχε ατελείωτη μπαταρία. Δεκτή οποιαδήποτε ανάλογη πρόταση για τηλέφωνο ;) του σήμερα.

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Εγώ είχα το 6310i για άπειρα χρόνια, αλλά χάλασε το πούστικο και τώρα έχω προσωρινά ένα κινέζικο. Το Nokia το γούσταρα γιατί ήταν τηλέφωνο και όχι τζουγκ-μποξ με κάμερα :rolleyes: και επίσης είχε ατελείωτη μπαταρία. Δεκτή οποιαδήποτε ανάλογη πρόταση για τηλέφωνο ;) του σήμερα.
παίδες πουλάω ένα i-phone που μου εχουν φερει από το εξωτερικό. το δίνω ευκαιρία ή το ανταλλασω με μεταχειρισμενο μικρό lap-top ή μικρο netbook. είναι στο κουτί του με αγγλικες οδηγίες,φορτιστή,handsfree,πενακι όλα κομπλέ. δεκτή κάθε δοκιμη εννοείται!!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
παίδες πουλάω ένα i-phone που μου εχουν φερει από το εξωτερικό. το δίνω ευκαιρία ή το ανταλλασω με μεταχειρισμενο μικρό lap-top ή μικρο netbook. είναι στο κουτί του με αγγλικες οδηγίες,φορτιστή,handsfree,πενακι όλα κομπλέ. δεκτή κάθε δοκιμη εννοείται!!
ποιο iphone? και τι εννοεις πενακι?

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
267
Πόντοι
6
Φιλε μου αν εχει πενακι ειναι μαιμου και δεν κανει ουτε ενα 50αρικο αφου τα καινουρια μαιμου iphone κανουν 70 με 80 ευρω,οποτε σαν ανταλλαγη μπορεις να παρεις κανενα φορτιστη απο laptop μονο

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Καλα...Το τι μαιμου iphone κυκλοφορει στην αγορα,δε μπορειτε ουτε καν να το φανταστειτε...
Για να παρετε μια μικρη ιδεα,για τα κινεζικα αντιγραφα σε ολες τις συσκευες τετοιου ειδους,επισκεφθειτε το site Μεχρι και το επερχομενο iphone 4G,πριν ακομα κυκλοφορησει,το εχουν αντιγραψει,απο τις φωτο που εχουν διαρευσει στο διαδικτυο...
Ειναι απιστευτοι αυτοι οι Κινεζοι..!! :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

αμα θες σου πουλάω ένα από τα δύο που έχω .. με καινούργια μπαταρία (ιμιτασιον βέβαια) και από πρόσφατο σέρβις...

είμαι και γω φαν του συγκεκριμένου ΝΟΚΙΑ και το ένα (που είναι και σε άριστη κατάσταση το παίρνω μαζί πάντα σε ταξίδια 3ημερα οπότε δεν χρειάζεται να κουβαλήσω φορτιστή).. .

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ευχαριστώ, αλλά θα προτιμούσα τώρα ένα πιο σύγχρονο χωρίς τις λοιπές παπαριές - μόνο τηλέφωνο & bt. Αμφιβάλλω αν υπάρχει, αλλά κουβέντα να γίνεται. Δεν ξέρω πόσο θα το έδινες, πάντως στο eBay έχει πολλά (είχα πάρει ένα για τη μάνα μου πριν χρόνια - από US ήρθε και πέρασα εδώ τη γλώσσα).

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ευχαριστώ, αλλά θα προτιμούσα τώρα ένα πιο σύγχρονο χωρίς τις λοιπές παπαριές - μόνο τηλέφωνο & bt. Αμφιβάλλω αν υπάρχει, αλλά κουβέντα να γίνεται. Δεν ξέρω πόσο θα το έδινες, πάντως στο eBay έχει πολλά (είχα πάρει ένα για τη μάνα μου πριν χρόνια - από US ήρθε και πέρασα εδώ τη γλώσσα).

το ξέρω ότι έχει πολλά.. είμαι μεγάλος φάν της καταπληκτικής αυτής συσκευής... επειδή έχω δύο θα το δώσω σε κάποιον άλλο φάν του κινητού αυτού μόνον.. δεν νοιάζομαι για τα λεφτά απλά θέλω να το πάρει κάποιος που το εκτιμάει... (κανένα τριαντάρι-σαραντάρι για το κόστος της μπαταρίας και μόνο)..

έχω τρέλλα με τα παλιά μηχανολογικά και ηλεκτρονικά και έχω μια συλλογή 450+ παλιές φωτογραφικές μηχανές (η παλαιότερη χρονολογείται από το 1892)...

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
το 16 είναι μια χαρά..η μαγεία στο iphone λέγεται jailbreak..μόλις την ανακαλύψεις θα διαπιστώσεις πόσο γραφικοί είναι οι αριστεροί φτωχομπινέδες του φόρουμ που λένε πως τα htc είναι καλύτερα..το 4g θα έρθει ελλάδα σε ένα χρόνο και θα έχει τιμή τουλάχιστον 700 γιούρια..με το 3gs κάνεις παπάδες απορώ τι παραπάνω θα κάνει το 4..

για εμένα το απόλυτο κινητό σε internet,mail,games,εφαρμογές και gps

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
το 16 είναι μια χαρά..η μαγεία στο iphone λέγεται jailbreak..μόλις την ανακαλύψεις θα διαπιστώσεις πόσο γραφικοί είναι οι αριστεροί φτωχομπινέδες του φόρουμ που λένε πως τα htc είναι καλύτερα..το 4g θα έρθει ελλάδα σε ένα χρόνο και θα έχει τιμή τουλάχιστον 700 γιούρια..με το 3gs κάνεις παπάδες απορώ τι παραπάνω θα κάνει το 4..

Καλυτερο vfm λεμε...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

το πηρα κι εγω και εχω μεινει ειδικα με τα 32 γιγα αλλο πραγμα λεμε
το μονο κακο ειναι οτι δεν βλεπω να στελνει πολλαπλα μηνυματα
δηλαδη αν θελω να στειλω ενα μηνυμα σε 20 ατομα...
μονο αυτο με χαλαει

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
το πηρα κι εγω και εχω μεινει ειδικα με τα 32 γιγα αλλο πραγμα λεμε
το μονο κακο ειναι οτι δεν βλεπω να στελνει πολλαπλα μηνυματα
δηλαδη αν θελω να στειλω ενα μηνυμα σε 20 ατομα...
μονο αυτο με χαλαει

δικέ μου κάνεις λάθος..δοκίμασε να βάλεις ένα όνομα και μετά ξαναπάτα στο + και θα δεις πως μπορείς να βάλεις όσα θές.

το κιν. είναι απόλυτο

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
το iphone 4 στην αγγλική Vodafone(και ORANGE) έχει με συμβόλαιο 50 λίρες το μήνα τιμή....τζάμπα

στην Ελλάδα με το ίδιο περίπου πάγιο(65-70 ευρώ) έχει 400 ευρώ περίπου....

Aπό μια πρώτη δοκιμή,ελάχιστες διαφορές με το προηγούμενο....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το iphone 4 στην αγγλική Vodafone(και ORANGE) έχει με συμβόλαιο 50 λίρες το μήνα τιμή....τζάμπα

στην Ελλάδα με το ίδιο περίπου πάγιο(65-70 ευρώ) έχει 400 ευρώ περίπου....

Aπό μια πρώτη δοκιμή,ελάχιστες διαφορές με το προηγούμενο....
αγγλια ποσο εχει σαν συσκευη ξερεις;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πρέπει τα ίδια με εδώ....600-650

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
απλά εκεί παίζει τρομερή επιδότηση στα συμβόλαια,ακόμα και των 20 ευρώ το μήνα παίρνεις 350-400 ευρώ συσκευή τζάμπα.....

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
το πηρε ο κολλητος μου, αλλα περισσοτερο μ'άρεσε το προηγουμενο. ειναι πολυ βαρυ το καινουριο. και σαν ντιζαιν μ'αρεσε καλυτερα το αλλο.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom