Νέα

i phone...μιά βοήθεια πρίν την αγορά..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexy_captain
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
συμφωνω φιλε μου οτι ειναι υπερκοστολογημενα μαζι σου σε αυτο.αλλα που  και σε ποιον κλαδο δε συμβαινει αυτο δηλαδη ενα καινουριο προιον να μη το πληρωνεις πιο ακριβα.
οσο για τα δεδομενα που ζηταω τα ειπα ετσι.δεν ειναι το μονο που μπορει να σου δωσει το iphone

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Το iphone δεν ειναι η μονη λυση σε αυτο που ζητας. Οι ανθρωποι της Apple ειναι εντελως παραλογοι, γιατι επιμενετε σε προιοντα που ειναι υπερκοστολογημενα?
Οντως δεν ειναι,αλλα για πες μας ΕΝΑ κινητο που τα κανει αυτα και ΔΕΝ ειναι υπερκοστολογημενο?

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
στο παρελθον που το ειχα ψαξει λιγο ειχα ακουσει οτι θα ερχοταν ελλαδα τελη 2010.
δε ξερω μπορει δεν ξανα ασχοληθηκα μπορει να εχει ερθει κιολλας αν και δε νομιζω

Δεν το χω βρει εδω πουθενα. Οταν θαρθει βλεπω να τρωει χοντρη ητα τo iphone και λοιπα Smartphones..

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
και δε καταλαβαινω ρε μαγκες γιατι θα πρεπει να διαφωνουμε με διλειμα τυπου iphone vs motorola star tak και να μη συζηταμε και να διαφωνουμε για το πιο ειναι οντως το καλυτερο ,πως μπορουμε να βρουμε το value for money???εγω μπορω να δεχτω να ερθεω σε αντιπαραθεση με καποιον που θα μου πει οτι το htc για παραδειγμα ειναι καλυτερο και ξερω να απαντησω και αν μπορω να τον πεισω.αλλα να συζητησω γιατι να παρω iphone Και να μη παρω κινητο που παιρνει μονο τηλεφωνο μδε μπορω με κουραζει

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Δεν το χω βρει εδω πουθενα. Οταν θαρθει βλεπω να τρωει χοντρη ητα τo iphone και λοιπα Smartphones..
φιλε μου εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι τηλεφωνο αλλα τυπου ipod. δε ξερω ισως να ειναι καποιο νεο μοντελο και να κανω λαθος

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Οντως δεν ειναι,αλλα για πες μας ΕΝΑ κινητο που τα κανει αυτα και ΔΕΝ ειναι υπερκοστολογημενο?

Ολα τα τηλεφωνα "gadget" ειναι υπερκοστολογημενα. Αλλα δεν εχουν ολα το ιδιο value for money, και δεν ειναι ολα τοσο "κλειστα" οσο το προιον της Αpple. Χωρις να το εχω ψαξει παρα πολυ, αν επαιρνα τετοιο τηλεφωνο θα ηταν μαλλον HTC με Linux για λειτουργικο συστημα.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
φιλε ειμαι κατοχος απο το πρωτο μεχρι το 3gs και περιμενω το 4.δε μπορω να βρω καποιο ελλατωμα που να δουλεψει σαν αντικιντηρο στο να μη το παρω.ελλατωματα σαφως εχει .το μοναδικο μειον ειναι το φλας.τιποτα παραπανω

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
φιλε μου εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι τηλεφωνο αλλα τυπου ipod. δε ξερω ισως να ειναι καποιο νεο μοντελο και να κανω λαθος

Σωστα, ειναι εντελως νεα κατηγορια.. συνδυαζει iphone, ipad, smartphone..

Βασικα πλατφορμα για OEMs  ειναι..

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
εγω μπορω να δεχτω να ερθεω σε αντιπαραθεση με καποιον που θα μου πει οτι το htc για παραδειγμα ειναι καλυτερο και ξερω να απαντησω και αν μπορω να τον πεισω.
Για να γινει η οποιαδηποτε συγκριση,μεταξυ HTC και Iphone,πιστευω βεβαια να δεχεσαι οτι ΑΝΑΓΚΑΙΑ συνθηκη,ειναι το iphone να ειναι jailbroken...Δηλαδη να κανεις ΠΑΡΑΝΟΜΟ "σπασιμο" του λογισμικου,ωστε να "ξεκλειδωσεις" καποια "κρυμμενα" features του κινητου και να εχεις ολες σχεδον τις εφαρμογες σπασμενες και τζαμπα...
Γιατι Iphone ΧΩΡΙΣ jailbreak,δε μπορει να συγκριθει ουτε με ΝΟΚΙΑ...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Για να γινει η οποιαδηποτε συγκριση,μεταξυ HTC και Iphone,πιστευω βεβαια να δεχεσαι οτι ΑΝΑΓΚΑΙΑ συνθηκη,ειναι το iphone να ειναι jailbroken...Δηλαδη να κανεις ΠΑΡΑΝΟΜΟ "σπασιμο" του λογισμικου,ωστε να "ξεκλειδωσεις" καποια "κρυμμενα" features του κινητου και να εχεις ολες σχεδον τις εφαρμογες σπασμενες και τζαμπα...

Αγοραστε προιοντα "ανοιχτα", ελευθερα απο μονοπωλια. Οχι προιοντα που για να βαλεις μια εφαρμογη απο το itunes πρεπει να δηλωσεις μεχρι και το που μενεις....με ακριβεια...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ναι ενοειτε φιλε.αλλα δε βρισκω το λογο να υπαρχει καποιο προβλημα με το jailbroke απο τη στιγμη που δε χανεις τιποτα παρα μονο κερδιζεις. για να μου τα λες αυτα φανταζομαι οτι ξερεις καποια πραματα.και το htc το εθεσα ετσι σα παραδειγμα .σαφεστατα και υπαρχουν φοβερα τηλεφωνα που μπορουμε να συζητησουμε

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Σωστα, ειναι εντελως νεα κατηγορια.. συνδυαζει iphone, ipad, smartphone..

Βασικα πλατφορμα για OEMs  ειναι..

είναι κινητό, είναι Multimedia center, είναι πάρα πολλά πράγματα,
αλλά δεν υποστηρίζει απαρχαιωμένα δίκτυα 3g gsm και λοιπές παπαριές, γιατί δεν υπάρχει λόγος να το κάνει.

Υ.Γ. σε χώρες προηγμένες όπως η ιαπωνία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κινητό, στις υπόλοιπες μεγάλες όχι

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Κοιτα...Για να περιμενω ΕΓΩ,πως και πως,το καινουριο Iphone,ενω ημουνα "ορκισμενος" εχθρος της Apple,σημαινει πως το καινουριο Iphone,θα "τα σπαει"...
Για να καταλαβεις,εγω πηρα το πρωτο μου Windows Mobile,το 2003...Συγκεκριμενα εφερα το Qtek 1010 απο Αγγλια...Και απο τοτε εχω αλλαξει 11 μοντελα Windows...
Αλλα νομιζω πως ηρθε η ωρα να μεταβω στο Iphone...Τα Windows mobile,εχουν μεινει πολυ πισω πια...Ακομα και τα Android ειναι πια καλυτερα,γιατι οι developers εχουν πεσει με τα μουτρα για να φτιαχνουν εφαρμογες για αυτα και το Iphone και εχουν παρατησει εντελως τη πλατφορμα των windows mobile...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
πωπω qtek .ωραια χρονια παλια .τα πρωτα μου καλα τηλεφωνα ηταν
sony p800
sony p900
s100
s200

και μετα το χαος .για μενα το μηλο ειναι πολυ μπροστα
με μονο μειονεκτημα οπου συμφωνω με τους παραπανω τη τιμη

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
πωπω qtek .ωραια χρονια παλια .τα πρωτα μου καλα τηλεφωνα ηταν
sony p800
sony p900
s100
s200

και μετα το χαος .για μενα το μηλο ειναι πολυ μπροστα
με μονο μειονεκτημα οπου συμφωνω με τους παραπανω τη τιμη
Ναι αλλα μη συγκρινουμε το S100 με το S200!!Το S100 εφερε την επανασταση στη κινητη τηλεφωνια,κανοντας τα Windows mobile,"προσιτα" και στον απλο καταναλωτη,πηγαινε "σφαιρα" και μετα βγαλανε το S200 που σερνοτανε με τον επεξεργαστη OMAP...
Για εμενα παντως,το σοβαροτερο μειονεκτημα του 3gs ειναι η απαραδεκτη αναλυση οθονης...Αν το βαλεις διπλα στο HTC HD2,η διαφορα στην αναλυση και τη καθαροτητα της οθονης ειναι τεραστια..
Ευτυχως το καινουριο Iphone 4G που βγαινει το καλοκαιρι,θα ειναι υψηλης αναλυσης...Οποτε λυνεται και αυτο το προβλημα...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Ναι αλλα μη συγκρινουμε το S100 με το S200!!Το S100 εφερε την επανασταση στη κινητη τηλεφωνια,κανοντας τα Windows mobile,"προσιτα" και στον απλο καταναλωτη,πηγαινε "σφαιρα" και μετα βγαλανε το S200 που σερνοτανε με τον επεξεργαστη OMAP...
Για εμενα παντως,το σοβαροτερο μειονεκτημα του 3gs ειναι η απαραδεκτη αναλυση οθονης...Αν το βαλεις διπλα στο HTC HD2,η διαφορα στην αναλυση και τη καθαροτητα της οθονης ειναι τεραστια..
Ευτυχως το καινουριο Iphone 4G που βγαινει το καλοκαιρι,θα ειναι υψηλης αναλυσης...Οποτε λυνεται και αυτο το προβλημα...
ρε φιλαρακι σαφως και εχει καποια μειον.θεωρωρ ομως οτι ειναι πολυ λιγα σε σχεση με αυτα που σου προσφερουν

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
είναι κινητό, είναι Multimedia center, είναι πάρα πολλά πράγματα,
αλλά δεν υποστηρίζει απαρχαιωμένα δίκτυα 3g gsm και λοιπές παπαριές, γιατί δεν υπάρχει λόγος να το κάνει.

Υ.Γ. σε χώρες προηγμένες όπως η ιαπωνία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κινητό, στις υπόλοιπες μεγάλες όχι

Να δουμε πως θα λανσαριστει οταν θα ερθει.. μεχρι τωρα σαν media player το παρουσιαζουν, εχεις δικιο.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
ρε φιλαρακι σαφως και εχει καποια μειον.θεωρωρ ομως οτι ειναι πολυ λιγα σε σχεση με αυτα που σου προσφερουν
Δυστυχως δεν υπαρχει το τελειο τηλεφωνο..
Ολα εχουν τα πλεονεκτηματα τους και τα μεινεκτηματα τους και ο καθε ανθρωπος επιλεγει μια συσκευη,συμφωνα με τις δικες του αναγκες...Εχω ενα φιλο ας πουμε,που πηγαινει για κυνηγι το χειμωνα και καποιες φορες μενει για 3 και 4 μερες σε μια καλυβα-καταφυγιο στο βουνο που δεν εχει ρευμα γαι να φορτισει το κινητο...Ε,για αυτον το Iphone ειναι το πιο ΑΧΡΗΣΤΟ τηλεφωνο που εχει κατασκευαστει στην ιστορια,γιατι δε μπορεις να αλλαξεις μπαταρια,επειδη ειναι ενσωματωμενη...Εχει λοιπον ενα HTC με 2 ακομα μπαταριες,ωστε οταν ξεμεινει να τις αλλαζει...
Μην το ψαχνεις λοιπον το θεμα...Ο καθε ανθρωπος εχει διαφορετικες αναγκες και ενα τηλεφωνο που για εσενα εχει ελαχιστα μειονεκτηματα,για καποιον αλλον εχει 10αδες...
Το θεμα ειναι να αγοραζεις ενα κινητο τηλεφωνο που να σου κανει τη δουλεια σου και ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ να εκμεταλευτεις στο επακρο τις δυνατοτητες που σου προσφερει..ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ειναι value for money...Γιατι αν πας να δωσεις 700 ευρω για ενα κινητο και το θες ΜΟΝΟ για τηλεφωνα,τοτε εισαι ΚΟΡΟΙΔΟ...

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
iphone jailbroken και ξερό ψωμί..το κινητό κεντάει λέμε..

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom