You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
i phone...μιά βοήθεια πρίν την αγορά..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sexy_captain
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 131
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Προτείνω κινητό βασισμένο στο Android της Google ή κάτι άλλο Linuxειδές. (Μaemo κλπ).
Καλά μοντέλα δείχνουν τα HTC (Hero, Legend, Magic), Nokia N900, Google Nexus One (δεν πρέπει να έχει έρθει στην Ελλάδα)
Καλά μοντέλα δείχνουν τα HTC (Hero, Legend, Magic), Nokia N900, Google Nexus One (δεν πρέπει να έχει έρθει στην Ελλάδα)
to iphone φιλε μου εχει φανατικους φιλους και φανατικους ζηλιαρ εεε συγνωμη εχθρους
εγω εχω εχω μαγαζι με κινητα και το 32 3gs.η μνημη ειναι καθαρα τι εχεις να κανεις .εγω το εχω σχεδον γεμισει αλλα επειδη εχω μεσα 20 ταινιες.πρακτικα αχρηστες μου ειναι να τις εχω ολες μεσα.εγω θεωρω οτι ακομα και με 8 με το προηγουμενο μοντελο εισαι υπερκαλυμενος.και μην ακουω βλακειες οτι το κινητο δεν κανει .μη τρελαθουμε βραδιατικα
εγω εχω εχω μαγαζι με κινητα και το 32 3gs.η μνημη ειναι καθαρα τι εχεις να κανεις .εγω το εχω σχεδον γεμισει αλλα επειδη εχω μεσα 20 ταινιες.πρακτικα αχρηστες μου ειναι να τις εχω ολες μεσα.εγω θεωρω οτι ακομα και με 8 με το προηγουμενο μοντελο εισαι υπερκαλυμενος.και μην ακουω βλακειες οτι το κινητο δεν κανει .μη τρελαθουμε βραδιατικα
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
αποτυχίες, όλες οι εφαρμογές είναι java. και java= άχρηστο από πολλές απόψεις.Προτείνω κινητό βασισμένο στο Android της Google ή κάτι άλλο Linuxειδές. (Μaemo κλπ).
τώρα για τα κινητά... είδος πολυτελίας, ο κόσμος δεν έχει να φάει και ψάχνετε με τα megaBytes
εγώ είχα φτιάξει και θρεντ για ένα θαύμα που λέγετε zii egg αλλά μόνο 1 πόσταρε, εσείς καθείστε και αναλωθείτε με τις παντόφλες και τα κόλπα του μάρκετινγκ
ε αφου δεν εχει ο κοσμος να φαει μη πας να παρεις τηλεφωνο.τι λες φιλε μου καταλαβαινεις???και επειδη ο κοσμος δεν εχει να φαει ας αρχισουμε να κανουμε τεχνολογικα βηματα προς τα πισωαποτυχίες, όλες οι εφαρμογές είναι java. και java= άχρηστο από πολλές απόψεις.
τώρα για τα κινητά... είδος πολυτελίας, ο κόσμος δεν έχει να φάει και ψάχνετε με τα megaBytes
εγώ είχα φτιάξει και θρεντ για ένα θαύμα που λέγετε zii egg αλλά μόνο 1 πόσταρε, εσείς καθείστε και αναλωθείτε με τις παντόφλες και τα κόλπα του μάρκετινγκ
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
αφού δεν έχει ο κόσμος να φάει ας σταματήσει να καταναλώνει ότι μαλακία του πασάρουν.ε αφου δεν εχει ο κοσμος να φαει μη πας να παρεις τηλεφωνο.τι λες φιλε μου καταλαβαινεις???και επειδη ο κοσμος δεν εχει να φαει ας αρχισουμε να κανουμε τεχνολογικα βηματα προς τα πισω
κινητό τηλέφωνο θές; πάρε ένα που να παίρνει τηλέφωνα, αλλά ντρέπεται ο κόσμος να κυκλοφορήσει στις καφετέριες με κινητό που κάνει την δουλειά του. Άμα δεν φτιάχνει καφέ και δεν ξέρει να ψήνει παστίτσιο δεν το θέλουμε.
σήμερα καταναλώνουμε την τεχνολογία του '05 και του '07, σπουδαία πράγματα λέω εγώ, καταναλωτική μανία μας έχει πιάσει.
αν εσένα το μουράτο κινητό σου κόβει την πείνα , με 'γεια σου και με χαρά σου, αλλά είναι υποκριτικό από τους περισσότερους έλληνες που τα 700 ευρώ που παίρνουν δεν τους φτάνουν ούτε για αγορά κινητού
να σου πω κατι για να καταλαβεις. το κινητο των 700 δε μπορει να το παρει κο καθενας αλλα εγω οπως και πολλα αλλα μαγαζια αυτο το κινητο το εχουμε 200 ευρω.και δε το λεω για διαφημιση απλα προσπαθω να σου πω οτι και αυτος που δεν εχει μεγαλο εισοδημα μπορει να γινει κατοχος ενος τεχνολογικου θαυματος.αφού δεν έχει ο κόσμος να φάει ας σταματήσει να καταναλώνει ότι μαλακία του πασάρουν.
κινητό τηλέφωνο θές; πάρε ένα που να παίρνει τηλέφωνα, αλλά ντρέπεται ο κόσμος να κυκλοφορήσει στις καφετέριες με κινητό που κάνει την δουλειά του. Άμα δεν φτιάχνει καφέ και δεν ξέρει να ψήνει παστίτσιο δεν το θέλουμε.
σήμερα καταναλώνουμε την τεχνολογία του '05 και του '07, σπουδαία πράγματα λέω εγώ, καταναλωτική μανία μας έχει πιάσει.
αν εσένα το μουράτο κινητό σου κόβει την πείνα , με 'γεια σου και με χαρά σου, αλλά είναι υποκριτικό από τους περισσότερους έλληνες που τα 700 ευρώ που παίρνουν δεν τους φτάνουν ούτε για αγορά κινητού
με τη λογικη τη δικη σου φιλε μου πρεπει εγω να
εχω ενα κινητο 3310
ενα γιουγκο γιατι και αυτο ειναι αυτοκινητο που κανεις τη δουλεια σου
να φοραω τζιν μονο απο κινεζους
κτλπ κτλπ κτλπ
και δεν εννοω να εισαι των ακρων οπως τα παραπανω παραδειγματα
αλλα μη τρελαθουμε κιολλας
οσο για την τεχνολογια μερικων χρονων πισω ειναι το μοναδικο πραμα που συμφωνω μαζι σου
γιατι δυστυχως επειδη μπορουν να κανουν πολλα δε συμφερει να σου βγαλουν με τη μια το τελειο κινητο το τελειο αυτοκιντηο κτλπ.
εμενα φιλε αν οπως λες πειναγα σαφως και δε θα επερνα 700 ευρω τηλεφωνο
μπορεις να μου πεις αν θες βεβαια τι κινητο εχεις και τι αυτοκινητο?
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
lg cookie έχωνα σου πω κατι για να καταλαβεις. το κινητο των 700 δε μπορει να το παρει κο καθενας αλλα εγω οπως και πολλα αλλα μαγαζια αυτο το κινητο το εχουμε 200 ευρω.και δε το λεω για διαφημιση απλα προσπαθω να σου πω οτι και αυτος που δεν εχει μεγαλο εισοδημα μπορει να γινει κατοχος ενος τεχνολογικου θαυματος.
με τη λογικη τη δικη σου φιλε μου πρεπει εγω να
εχω ενα κινητο 3310
ενα γιουγκο γιατι και αυτο ειναι αυτοκινητο που κανεις τη δουλεια σου
να φοραω τζιν μονο απο κινεζους
κτλπ κτλπ κτλπ
και δεν εννοω να εισαι των ακρων οπως τα παραπανω παραδειγματα
αλλα μη τρελαθουμε κιολλας
οσο για την τεχνολογια μερικων χρονων πισω ειναι το μοναδικο πραμα που συμφωνω μαζι σου
γιατι δυστυχως επειδη μπορουν να κανουν πολλα δε συμφερει να σου βγαλουν με τη μια το τελειο κινητο το τελειο αυτοκιντηο κτλπ.
εμενα φιλε αν οπως λες πειναγα σαφως και δε θα επερνα 700 ευρω τηλεφωνο
μπορεις να μου πεις αν θες βεβαια τι κινητο εχεις και τι αυτοκινητο?
και το ΚΤΕΛ
αλλά για την δουλειά μου έχω 2 οθόνες 23", 3 pc(workstation, server, laptop)
μέχρι πριν 2 χρόνια είχα το Sony Ericsson T310, και έχω καθίσει αρκετά χρόνια με προηγούμενο κινητό μου το 6610.
ούτε οι ταινίες μου έλειψαν, ούτε η μόστρα, ούτε γκόμενες μου φύγανε επειδή είχα παλιό κινητό.
όταν θα σας λείψει η τεχνολογία και θα πούμε το σκατό μας παξιμάδι θα τα δούμε και τα iphone, και τα android και τα maemo, και όλα αυτά που σε λίγο καιρό θα μοιάζουν πεταμένα λεφτά και τίποτε άλλο.
και μην μου συγκρίνεις τίποτα με τα κινητά, γιατί με το κινητό ούτε σκοτώνεσαι σε τρακάρισμα, ούτε σκίζεται την πρώτη μέρα που το φοράς, απλά σου τρώει λεφτά.
καλά να είναι η Apple που ξέρει να πουλάει τα πράγματά της στην 3πλάσια τιμή που έχουν. αυτή και η Micro$oft.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
+1000000καλά να είναι η Apple που ξέρει να πουλάει τα πράγματά της στην 3πλάσια τιμή που έχουν. αυτή και η Micro$oft.
φιλε μου απο τη μια μιλας για ασκοπο καταναλοτισμο και απο την αλλα μου μιλας και καταλβαινω οτι εχεις το ''πλαισιο'' σπιτι σου και μου λες προηγουμενος για υποκρισια ???
σου ξαναλεω οτι συμφωνω ως προς το να εισαι των 700 ευρω και να πας για κινητο 700 ευρω.ναι ειναι οξυμωρο.αλλα δεν ειναι ετσι τα πραματα.
αν δε θες να πας μπροστα υπαρχουν απειρα επιχειρηματα να πατησεις πανω τους τυπου αυτα που λενε συνηθως οι παππουδες οτι πριν χρονια που δεν ειχαμε κινητα πως ζουσαμε.
το κινητο ειτε το θες ειτε οχι εξελισετε λιγο δυσαναλογα με τις τιμες αλλα εξελισετε.
εαν εσυ βεβαια θελεις να μενεις στασιμος ειναι σεβαστη η αποψη σου
δε σημαινει οτι εχεις και δικιο ομως.
και για να τελειωσω οπως ανεφερες ατυχως βεβαια to zii egg αμα ψαξεις λιγο μπορεις να βρεις και κατι δυνατο χωρις να σπαταλισεις 700 ευρω.
και μια ερωτηση που ελπιζω να μου απαντησεις αρνητικα γιατι οντως θα πηδηχτω απ το παραθυρο
σε εχει παρατησει γκομενα επειδη δεν ειχες κιντηο 700 ευρω ????ελα ας τα δεις λιγο χαλαρα
σου ξαναλεω οτι συμφωνω ως προς το να εισαι των 700 ευρω και να πας για κινητο 700 ευρω.ναι ειναι οξυμωρο.αλλα δεν ειναι ετσι τα πραματα.
αν δε θες να πας μπροστα υπαρχουν απειρα επιχειρηματα να πατησεις πανω τους τυπου αυτα που λενε συνηθως οι παππουδες οτι πριν χρονια που δεν ειχαμε κινητα πως ζουσαμε.
το κινητο ειτε το θες ειτε οχι εξελισετε λιγο δυσαναλογα με τις τιμες αλλα εξελισετε.
και για να τελειωσω οπως ανεφερες ατυχως βεβαια to zii egg αμα ψαξεις λιγο μπορεις να βρεις και κατι δυνατο χωρις να σπαταλισεις 700 ευρω.
και μια ερωτηση που ελπιζω να μου απαντησεις αρνητικα γιατι οντως θα πηδηχτω απ το παραθυρο
σε εχει παρατησει γκομενα επειδη δεν ειχες κιντηο 700 ευρω ????ελα ας τα δεις λιγο χαλαρα
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
διαβάζεις επιλεκτικά ή δεν βλέπεις καλά;φιλε μου απο τη μια μιλας για ασκοπο καταναλοτισμο και απο την αλλα μου μιλας και καταλβαινω οτι εχεις το ''πλαισιο'' σπιτι σου και μου λες προηγουμενος για υποκρισια ???
τους υπολογιστές τους έχω για την δουλειά μου γιατί γαμώ την πουτάνα μου βγάζω φράγκα από αυτούς
τα πόκεμον εξελίσσονται.
και πριν πας να πηδηχτείς , πήγαινε και διάβασε το προηγούμενο ποστ μου με ανοιχτά τα μάτια.
φιλε μου να στο πω διαφορετικα χωρις να χρειαζεται να μου πεις το επαγγελμα σουδιαβάζεις επιλεκτικά ή δεν βλέπεις καλά;
τους υπολογιστές τους έχω για την δουλειά μου γιατί γαμώ την πουτάνα μου βγάζω φράγκα από αυτούς
τα πόκεμον εξελίσσονται.
και πριν πας να πηδηχτείς , πήγαινε και διάβασε το προηγούμενο ποστ μου με ανοιχτά τα μάτια.
μου λες να παρω τηλεφωνο που να κανει τη δουλεια του και να μη χαλασω πολλα για να παρω το συγχρονο. ωραια
και συ με μικροτερη οθονη κανεις τη δουλεια σου φιλε μου οσο και να μη θες να το καταλαβεις
και με λιγοτερα μηχανηματα παλι κανεις τη δουλεια σου.
μην εισαι επικριτικος με καποια ομαδα ανθρωπων για για ομαδα μιλαμε και οχι για τον κανονα που μπορουν να πληρωσουν για ενα γκατζετ .ειναι αδικο
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
είσαι ΠΑΡΑ πολύ σωστός.φιλε μου να στο πω διαφορετικα χωρις να χρειαζεται να μου πεις το επαγγελμα σου
μου λες να παρω τηλεφωνο που να κανει τη δουλεια του και να μη χαλασω πολλα για να παρω το συγχρονο. ωραια
και συ με μικροτερη οθονη κανεις τη δουλεια σου φιλε μου οσο και να μη θες να το καταλαβεις
και με λιγοτερα μηχανηματα παλι κανεις τη δουλεια σου.
μην εισαι επικριτικος με καποια ομαδα ανθρωπων για για ομαδα μιλαμε και οχι για τον κανονα που μπορουν να πληρωσουν για ενα γκατζετ .ειναι αδικο
έλα να περάσεις 10 ώρες κάθε μέρα, για τους επόμενους 2 μήνες σε μια 18άρα οθόνη και θα σου πω εγώ πως θα γίνουν τα μάτια σου.
προγραμματιστής είμαι, και τα γκάτζετ είναι τρόπος για να σου τρώνε λεφτά. σε αυτό είμαι απόλυτος και μία από τις μεγαλύτερες μαρκετικές κομπίνες σήμερα είναι τα κινητά τα δίκτυα Adsl στην ελλάδα και τα ασύρματα δίκτυα mobile internet+τηλεφωνίας σε ευρώπη και αμερική.
οταν ξέρεις που έχει φτάσει η τεχνολογία δεν πηγαίνεις να πετάξεις λεφτά.
τη δουλεια σου την κανεις ομως φιλε.πως ζητας απο μενα να μη μπορω να δω στο δρομο καποιο μαιλ .πως μου ζητας να μη μπορω να μπω στο ιντερνετ απο το κινητο μου οποτε θελω πως μου ζητας να αρνηθω πολλα πραμτα λεγοντας μου οτι εσενα τα ματια σου θα κοκινησουν.ξερω οτι η οθονη αυτη θα κανει πιο ευκολη τη ζωη σου.γιατι δξηλαδη δε μπορεις να δεχτεις οτι και μενα το ιphone κανει πιο ευκολη τη ζωη μου απο το να εχω ενα τηλεφωνο που τηλεφωνει και στ4ελενι μηνυματα????είσαι ΠΑΡΑ πολύ σωστός.
έλα να περάσεις 10 ώρες κάθε μέρα, για τους επόμενους 2 μήνες σε μια 18άρα οθόνη και θα σου πω εγώ πως θα γίνουν τα μάτια σου.
προγραμματιστής είμαι, και τα γκάτζετ είναι τρόπος για να σου τρώνε λεφτά. σε αυτό είμαι απόλυτος και μία από τις μεγαλύτερες μαρκετικές κομπίνες σήμερα είναι τα κινητά τα δίκτυα Adsl στην ελλάδα και τα ασύρματα δίκτυα mobile internet+τηλεφωνίας σε ευρώπη και αμερική.
οταν ξέρεις που έχει φτάσει η τεχνολογία δεν πηγαίνεις να πετάξεις λεφτά.
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Αυτο το zii egg φαινεται καλη περιπτωση. Το θεμα ποτε θα ρθει εδω ειναι..
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
τη δουλεια σου την κανεις ομως φιλε.πως ζητας απο μενα να μη μπορω να δω στο δρομο καποιο μαιλ .πως μου ζητας να μη μπορω να μπω στο ιντερνετ απο το κινητο μου οποτε θελω πως μου ζητας να αρνηθω πολλα πραμτα λεγοντας μου οτι εσενα τα ματια σου θα κοκινησουν.ξερω οτι η οθονη αυτη θα κανει πιο ευκολη τη ζωη σου.γιατι δξηλαδη δε μπορεις να δεχτεις οτι και μενα το ιphone κανει πιο ευκολη τη ζωη μου απο το να εχω ενα τηλεφωνο που τηλεφωνει και στ4ελενι μηνυματα????
Το iphone δεν ειναι η μονη λυση σε αυτο που ζητας. Οι ανθρωποι της Apple ειναι εντελως παραλογοι, γιατι επιμενετε σε προιοντα που ειναι υπερκοστολογημενα?