peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Αλίκη που αδελφέ ? κι όταν λες Ματζα εννοείς Ματζαγρ.. ?Η Αννα ξανθιά βυζάρες κωλάρα μοντέλο σκέτο.Ματζα.56
και απο milf Aλίκη απο Λιθουανία.
Αλίκη που αδελφέ ? κι όταν λες Ματζα εννοείς Ματζαγρ.. ?Η Αννα ξανθιά βυζάρες κωλάρα μοντέλο σκέτο.Ματζα.56
Αλίκη και αυτή στην Ματζαγριωτάκη αλλά κατόπιν ραντεβού ;)Αλίκη που αδελφέ ? κι όταν λες Ματζα εννοείς Ματζαγρ.. ?
ειπα να ανοιξω κ εγω ενα θεμα να γινει λιγο νταβα ντουρι
καλος ο συνηρμός σουΝταβας?
Δεν εχεις και αδικο !!! ;)αυτή ;)
δουλεψε κάποιους μήνες (πριν 1,5 χρόνο) στο 3ης Σεπτ 166 (τωρα αυτο το μαγαζι εχει κλεισει) και μετα για λιγο στο Ομηρου 35...
μετά έγινε citytour (εκανε και ενα μικρο πέρασμα απο τα στουντιο)
Εκφυλη γυναικα και ομορφη !!!Δεν εχεις και αδικο !!! ;)
Η Αννα ξανθιά βυζάρες κωλάρα μοντέλο σκέτο.Ματζα.56
Γιατί με κοροιδεύεις;..σε μικρή ακτίνα ..!...
σονια στουρ. 29
Τόνια από Ηλιουπόλεως ? πολύ ενδιαφέρον έπεσε το κάστρο ?απ οσα μερη εχω επισκεφθει κι με οσες εχω παει η τονια απο ηλιουπολεως,βαλια στη θησεως και μου διαφευγει και μια απο ομηρου που ηταν για ενα διαστημα,πηγαινε 2 μερες την εβδομαδα,ελληνιδα,αν το θυμηθω θα κανω edit..
δεν ειμαι διατεθειμενος να πεταω χρηματα ασκοπα..με οσα ζηταγε η τονια και η καθε τονια βρισκεις εξω μωρα που κανουνε καλυτερα πραγματα και δεν σου βγαζουνε το λαδι,ουτε σε τρεφουνε με ελπιδες να στα μασανε..περασανε οι εποχες που τα σπρωχνα απλα και μονο να κανω παιχνιδι...καλο το παιχνιδι αλλα να περνουμε και καμια νικη..Τόνια από Ηλιουπόλεως ? πολύ ενδιαφέρον έπεσε το κάστρο ?
...δεν ειμαι διατεθειμενος να πεταω χρηματα ασκοπα..με οσα ζηταγε η τονια και η καθε τονια βρισκεις εξω μωρα που κανουνε καλυτερα πραγματα και δεν σου βγαζουνε το λαδι,ουτε σε τρεφουνε με ελπιδες να στα μασανε..περασανε οι εποχες που τα σπρωχνα απλα και μονο να κανω παιχνιδι...καλο το παιχνιδι αλλα να περνουμε και καμια νικη..
....άμα είναι να αφήσεις ένα μισθό..όλα τα κάστρα πέφτουν..Τόνια από Ηλιουπόλεως ? πολύ ενδιαφέρον έπεσε το κάστρο ?
....άμα είναι να αφήσεις ένα μισθό..όλα τα κάστρα πέφτουν..
..και οι υπηρεσίες είναι άνω του μετρίου...λογικά ότι είναι μόνο όμορφη και υστερεί σε υπηρεσίες....