μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.228
- Πόντοι
- 2.646
Μακάρι καρκίνο στα μουνοπανα της wind και της nova.
Κάνα 25αρι για 200αρα σύνδεση, αλλά άμα σου πέσει δε θα στη σηκώνουν για μήνες.για μάθε τιμές
αρα κρατας μανιατικο στον Οτε για προ δεκαετιας συμβαν, και τωρα κρατας μανιατικο στην wind για το τωρινο συμβαν, και ξεμεινες με την vodafone η οποια θα σε γαμησει αργα ή γρηγορα και εκεινη (μακραν το πιο αθλιο δικτυο για κινητο)Ο ΟΤΕ με είχε αφήσει 2 μήνες χωρίς ίντερνετ μετά από βλάβη πριν από καμιά 10αρια χρόνια στο δικό μου σπίτι και τους το κρατάω μανιάτικο.
σιγα ρε γκανγκστερΕπίσης, βλέπω και πειρατικές ταινίες, δώσε με στην ΕΠΟΕ άμα μπορείς.
Τύπε, κρατάω μανιάτικα για το 1453, τι μου λες για προ δεκαετίας πρόσφατα πράγματα.αρα κρατας μανιατικο στον Οτε για προ δεκαετιας συμβαν, και τωρα κρατας μανιατικο στην wind για το τωρινο συμβαν, και ξεμεινες με την vodafone η οποια θα σε γαμησει αργα ή γρηγορα και εκεινη (μακραν το πιο αθλιο δικτυο για κινητο)
σιγα ρε γκανγκστερ
έπρεπε να πάς cosmote ...η Vodafone είναι μπουρδέλο και άμα σπάσει και συμβόλαιο θα σε γαμησειΠριν από κάτι χρόνια οι γέροι μου ανακάλυψαν πως υπάρχει το ίντερνετ, οπότε τους έβαλα μια 50αρα στο πατρικό από τη wind.
Την είχα πακέτο στον ίδιο λογαριασμό με το κινητό μου.
Σε κάποια φάση κάπου Γενάρη με παίρνουν τηλέφωνο, λένε ενώθηκε η wind με nova, θα σας κάνουμε την 50αρα σε 100αρα δωρεάν.
Οκ, λέω.
Κάνουν την αναβάθμιση μερικές μέρες μετά, η 50αρα γίνεται 0, πέφτει και το τηλέφωνο, όλα.
Τους παίρνω υποστήριξη, λένε θα στείλουμε τεχνικό. Σε 10 μέρες.
Ερχεται σε 10 μέρες ο τεχνικός, λέει αλλάξτε το καλώδιο του τηλεφώνου και θα είναι οκ.
Αλλάζω το καλώδιο, συνεχίζει να μην λειτουργεί τίποτα.
Παίρνω τηλέφωνο στην υποστήριξη, λένε θα σας στείλουμε τεχνικό. Σε 10 μέρες.
Τους κατεβάζω χριστούς και παναγίες, πηγαίνω στη vodafone και κάνω αίτηση να μεταφέρω τον αριθμό εκεί.
Μια βδομάδα μετά ρωτάω στη vodafone τι παίζει, μου λένε δεν βρίσκουμε τον σωστό αριθμό του βρόγχου, αυτός που είναι στο λογαριασμό δεν είναι ο σωστός και έχουμε στείλει στη Nova και δεν μας απαντάνε.
Πάω κατάστημα της Nova, ζητάω τον βρόγχο.
Το φέρνω στη vodafone.
Περιμένω 2 μέρες ακόμα, λένε πάλι δεν είναι ο σωστός.
Τα παίρνω κρανίο, βρίζω και τη vodafone και τη nova, πάω κάνω αίτηση για απενεργοποίηση του παλιού αριθμού στη nova, ανοίγω καινούριο στη vodafone.
Συνδέουν νέο αριθμό με ιντερνετ από τη vodafone σε καμιά βδομάδα, περνάνε 2 βδομάδες, μου στέλνουν από τη nova λογαριασμό για τον απενεργοποιημένο αριθμό μαζί με το κινητό.
Πάω κατάστημα, λέω θέλω να πληρώσω μόνο το κινητό, το άλλο το'χω απενεργοποιήσει πριν ένα μήνα.
Μου λένε, δε γίνεται και δεν έχουμε λάβει καν αίτηση για απενεργοποίηση.
Τους χώνω στη μάπα το χαρτί που μου τύπωσαν στο ίδιο κατάστημα. Παίρνουν τηλέφωνο στα κεντρικά, τους λένε δεν το'χουμε πάρει, να το βγάλετε φώτο και να μας το στείλετε πίσω.
Τους κατεβάζω κι άλλες παναγίες, πηγαίνω στη vodafone, μεταφέρω και το κινητό εκεί.
Μα τη παναγία, θα το αφήσω διαθήκη και στα τρισέγγονα να μην κλείνουν ποτέ κανένα συμβόλαιο με τη χολέρα που λέγεται Nova.
Αυτό το μπουρδέλο είναι τρις χειρότερο κι από τον βαθύτερο πρωκτό του Ελληνικού δημοσίου.
ε καλη τυχη στη vodafone τοτε. Μολις σε γαμησει κι αυτη σε βλεπω να πουλας το σπιτι και να αγοραζεις βαρκα να γινεις κανονικος πειρατης Ειδικα στο κινητο θα καταλαβεις αμεσως τι μαλακια εκανες... Οπου πηγαινεις θα ζητας hotspot απο οποιον εχει cosmote. 1000%Τύπε, κρατάω μανιάτικα για το 1453, τι μου λες για προ δεκαετίας πρόσφατα πράγματα.
με αυτη τη λογικη μην ξαναχρησιμοποιησεις και το google
Η (ελληνική) διαφήμιση της Vodafone κατά του LGBT+ bullying (με αφορμή την Spirit Day) 19/10/2017
VODAFONE και AEGEAN χορηγοί του Gay-pride 25/06/2018
Jun 20, 2022 — Ένα Corporate Pride μέσα στο Gay Pride. ... Υπήρχαν μάλιστα εταιρείες (Vodafone, Goody's, Heineken) που παρέλασαν κανονικά με φορτηγίδες
Human Resources Director, Vodafone: ... Υποστηρίξαμε ενεργά τη συμμετοχή συναδέλφων στο gay pride 2016
O καθένας ας κάνει ό,τι νομίζει. Το να μη χρησιμοποιήσω το google (που δεν το πολυχρησιμοποιώ) είναι ένα άτομο υδρογόνου μέσα σε μια σταγόνα στον ειρηνικό ωκεανό. Το ότι δεν περνάω ούτε απ'εξω από τα goodys, ότι έκοψα τη heineken και ότι δεν βάζω κλέφτες vodafone πουθενά, μέσα στην μικροαγορά των 8 εκατομμυρίων έχει κάποια επίπτωση. Άλλωστε όπως θα είδες, κολοσσοί όπως netflix και disney kai bud παίρνουν τον μπούλο από τα μποϋκοτάζ των αγανακτισμένων και χάνουν κάτι δισ στα χρηματιστήρια ενώ απολύουν δεκάδες χιλιάδες "προοδευτικούς" και προσληφθέντες μόνο επειδή ήταν γκέηδες ή μαύροι ή γυναίκες για την ποσόστωση.με αυτη τη λογικη μην ξαναχρησιμοποιησεις και το google
Πρακτικά δε με αγγίζει καθόλου.ε καλη τυχη στη vodafone τοτε. Μολις σε γαμησει κι αυτη σε βλεπω να πουλας το σπιτι και να αγοραζεις βαρκα να γινεις κανονικος πειρατης Ειδικα στο κινητο θα καταλαβεις αμεσως τι μαλακια εκανες... Οπου πηγαινεις θα ζητας hotspot απο οποιον εχει cosmote. 1000%
ή θα γινει δευτερη καλημερα σου το "μισο λεπτο μαγκες να φορτωσει η σελιδα"
Πριν από κάτι χρόνια οι γέροι μου ανακάλυψαν πως υπάρχει το ίντερνετ, οπότε τους έβαλα μια 50αρα στο πατρικό από τη wind.
Την είχα πακέτο στον ίδιο λογαριασμό με το κινητό μου.
Σε κάποια φάση κάπου Γενάρη με παίρνουν τηλέφωνο, λένε ενώθηκε η wind με nova, θα σας κάνουμε την 50αρα σε 100αρα δωρεάν.
Οκ, λέω.
Κάνουν την αναβάθμιση μερικές μέρες μετά, η 50αρα γίνεται 0, πέφτει και το τηλέφωνο, όλα.
Τους παίρνω υποστήριξη, λένε θα στείλουμε τεχνικό. Σε 10 μέρες.
Ερχεται σε 10 μέρες ο τεχνικός, λέει αλλάξτε το καλώδιο του τηλεφώνου και θα είναι οκ.
Αλλάζω το καλώδιο, συνεχίζει να μην λειτουργεί τίποτα.
Παίρνω τηλέφωνο στην υποστήριξη, λένε θα σας στείλουμε τεχνικό. Σε 10 μέρες.
Τους κατεβάζω χριστούς και παναγίες, πηγαίνω στη vodafone και κάνω αίτηση να μεταφέρω τον αριθμό εκεί.
Μια βδομάδα μετά ρωτάω στη vodafone τι παίζει, μου λένε δεν βρίσκουμε τον σωστό αριθμό του βρόγχου, αυτός που είναι στο λογαριασμό δεν είναι ο σωστός και έχουμε στείλει στη Nova και δεν μας απαντάνε.
Πάω κατάστημα της Nova, ζητάω τον βρόγχο.
Το φέρνω στη vodafone.
Περιμένω 2 μέρες ακόμα, λένε πάλι δεν είναι ο σωστός.
Τα παίρνω κρανίο, βρίζω και τη vodafone και τη nova, πάω κάνω αίτηση για απενεργοποίηση του παλιού αριθμού στη nova, ανοίγω καινούριο στη vodafone.
Συνδέουν νέο αριθμό με ιντερνετ από τη vodafone σε καμιά βδομάδα, περνάνε 2 βδομάδες, μου στέλνουν από τη nova λογαριασμό για τον απενεργοποιημένο αριθμό μαζί με το κινητό.
Πάω κατάστημα, λέω θέλω να πληρώσω μόνο το κινητό, το άλλο το'χω απενεργοποιήσει πριν ένα μήνα.
Μου λένε, δε γίνεται και δεν έχουμε λάβει καν αίτηση για απενεργοποίηση.
Τους χώνω στη μάπα το χαρτί που μου τύπωσαν στο ίδιο κατάστημα. Παίρνουν τηλέφωνο στα κεντρικά, τους λένε δεν το'χουμε πάρει, να το βγάλετε φώτο και να μας το στείλετε πίσω.
Τους κατεβάζω κι άλλες παναγίες, πηγαίνω στη vodafone, μεταφέρω και το κινητό εκεί.
Μα τη παναγία, θα το αφήσω διαθήκη και στα τρισέγγονα να μην κλείνουν ποτέ κανένα συμβόλαιο με τη χολέρα που λέγεται Nova.
Αυτό το μπουρδέλο είναι τρις χειρότερο κι από τον βαθύτερο πρωκτό του Ελληνικού δημοσίου.
αν εχεις android χρησιμοποιεις καθημερινα την google. αν εχεις iphone τοτε εισαι χειροτερος αλλα αλλο αυτο. Τα στοιχεια που μου βαζεις (οπως και την δηλωση της vodafone στο προηγουμενο ποστ) τα γκουγκλαρες. το email σου πιθανοτατα ειναι gmail, κι αν δεν ειναι, ειναι γιατι ετυχε να ειχες φτιαξει microsoft/yahoo κτλ πριν πολλα χρονια. Ετυχε.O καθένας ας κάνει ό,τι νομίζει. Το να μη χρησιμοποιήσω το google (που δεν το πολυχρησιμοποιώ) είναι ένα άτομο υδρογόνου μέσα σε μια σταγόνα στον ειρηνικό ωκεανό. Το ότι δεν περνάω ούτε απ'εξω από τα goodys, ότι έκοψα τη heineken και ότι δεν βάζω κλέφτες vodafone πουθενά, μέσα στην μικροαγορά των 8 εκατομμυρίων έχει κάποια επίπτωση. Άλλωστε όπως θα είδες, κολοσσοί όπως netflix και disney kai bud παίρνουν τον μπούλο από τα μποϋκοτάζ των αγανακτισμένων και χάνουν κάτι δισ στα χρηματιστήρια ενώ απολύουν δεκάδες χιλιάδες "προοδευτικούς" και προσληφθέντες μόνο επειδή ήταν γκέηδες ή μαύροι ή γυναίκες για την ποσόστωση.
κουβεντα να γινεται.Πρακτικά δε με αγγίζει καθόλου.
Είμαι υπερβολικά κωλόγερος για mobile internet. Δεν παθαίνω κρίσεις πανικού άμα δεν τσεκάρω για μισή ώρα το ινστα. Το κινητό για μένα είναι κυρίως πηγή ενόχλησης γιατί το μυαλό μου το συνδυάζει με τη δουλειά και κάποιον ενοχλητικό καριόλη να θέλει κάτι. Αμα δεν θα'χω σήμα και δε με βρίσκει κανένας, ακόμα καλύτερα, θα ησυχάσει το κεφάλι μου.
Ενα παράδειγμα όσον αφορά τις "επιλογές" που νομίζετε ότι έχετε, πληροφοριακά.αν εχεις android χρησιμοποιεις καθημερινα την google. αν εχεις iphone τοτε εισαι χειροτερος αλλα αλλο αυτο. Τα στοιχεια που μου βαζεις (οπως και την δηλωση της vodafone στο προηγουμενο ποστ) τα γκουγκλαρες. το email σου πιθανοτατα ειναι gmail, κι αν δεν ειναι, ειναι γιατι ετυχε να ειχες φτιαξει microsoft/yahoo κτλ πριν πολλα χρονια. Ετυχε.
Χρησιμοποιεις γκουγκλ καθημερινα, εφοσον εισαι χρηστης του ιντερνετ. Αν καναμε αυτη την κουβεντα εκτος ιντερνετ, ισως και να εστεκε, το οτι την κανουμε Online, απλα δε στεκει. Οι κολοσσοι που αναφερεις, ουδεμια σχεση εχουν με την πολιτικαλ κορεκτιλα που μας περιβαλει, για αλλους λογους πεφτουν στα ματια του κοσμου, πχ το νετφλιξ με αυξηση τιμων, κοψιμο σειρων, αφαιρεση password sharing, εσκαψε τον λακκο του απο μονο του, συν τον ανταγωνισμο που δεν ειχε παλαιοτερα, συν την ευκολοτατη πλεον προσβαση σε πειρατικο υλικο, λογικο να υπαρχει υφεση. Ελαχιστες εταιριες συντηρουνται για παντα, ή αυξανουν επ αοριστο τα κερδη τους.
Απλα, στην μια μερια εχεις καποιες εταιρειες/αγαθα τα οποια ετσι κι αλλιως δεν χρειαζεσαι (η heineken ειναι απλα μια μπυρα, στα παπαρια μας και να κλεισει, υπαρχουν 3000 εναλλακτικες, τα goodys ειναι ενα μετριο φαστφουνταδικο της σειρας κτλ) οποτε μπορεις να τα μπουκοταρεις με προφαση τους πουστηδες, και απτην αλλη μερια εχεις την google την οποια απλα δεν μπορεις να μπουκοταρεις ενεργα, εκτος αν αρχισεις να ζεις χωρις τεχνολογια. Εγω δεν διαφωνω οτι ειναι υποκριτες, το κερδος κοιτανε, αλλα ιδιος υποκριτης με τις εταιρειες που κραζεις εισαι και εσυ τυπε, στα ευκολα επιλεγεις να το παιξεις θιγμενος, στα δυσκολα που δεν εχεις επιλογη, τα κανεις κρεμασταρια...
Στα παπαρια μου εμενα, κανε οτι θες, απλα στο τελος της ημερας η λογικη σου βγαζει εσενα "χαμενο" με λιγοτερες επιλογες. Οτι και καλα αμα ολος ο πλανητης μπουκοταρει την χαινεκεν, αυτη θα σταματησει να σπονσοραρει το γκευ πραιντ, και θα εξαφανιστουν οι πουστηδες; Τι να πω, ο καθενας βαζει τα δικα του στανταρ στην "λογικη"