enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.799
- Πόντοι
- 3.656
Γυρίζεις σπίτι και πιάνεις την βυζαρού μάνα σου να γαμιέται με τον κολλητό σου,πως αντιδράς?Dm ανοιχτά ....
εχουμε τηλεφωνο της μανας μας τυπε;
Γυρίζεις σπίτι και πιάνεις την βυζαρού μάνα σου να γαμιέται με τον κολλητό σου,πως αντιδράς?Dm ανοιχτά ....
Το ποστ δημιουργήθηκε για καυλοσυζήτηση οποίος γουστάρει ευπρόσδεκτος,οποίος όχι δεν υπάρχει λόγος να έχει κάποια αλληλεπίδραση, ευχαριστώ....
Βλέπω κάποιοι δεν γνωρίζετε Ελληνικά!!!
Μπα το προσεχώς είναι .Σιγά σιγά το πάνε
Πρώτα, αν έχουμε πιάσει στα πράσα τους γονείς μας να πηδιούνται.
Μετά, αν έχουμε πιάσει στα πράσα τον κολλητό μας να πηδάει τη μάνα μας.
Έρχεται Προσεχώς: "Πόσοι έχετε πηδήξει τη μάνα σας;"
μια χαρά τα λέει, μπορείς να διαφωνείς τονίζοντας τη φαντασίωσή σουκαι μην ανεβάζεις κάθε λίγο νήμα χωρίς ουσία
Διαφωνώ σε όλα όσα έγραψες,αλλά αυτό το συγκεκριμένο γιατί το έγραψες?
Ρε παίδες υπάρχει κάπου νήμα για φαντασιώσεις,ώστε να μπει εδώ αυτό το θρεντ,ώστε να πούμε ότι δεν είναι ο κατάλληλος χώρος?Αλήθεια αν υπάρχει πείτε μου.Σε λίγο θα έρθει κανείς να πει ότι η μάνα του έχει πεθάνει και ότι τον προσβάλω με αυτό!Για φαντασίωση μιλάμε,δεν σου αρέσει πας παρακάτω!Γιατί τόσο hate?Troll ναι αλλά γιατί Hate?μια χαρά τα λέει, μπορείς να διαφωνείς τονίζοντας τη φαντασίωσή σου
το νήμα δεν είναι ενδιαφέρον.
ο καλύτερος φίλος επειδή φροντίζεται αναλόγως όταν έρχεται σπίτι θεωρεί τη μάνα του φίλου σα μάνα του. Δεν παίζει να γίνει αυτή η ανωμαλία αλλά οι τσόντες την πιάνουν για να εκτονώσουν τη φαντασία με την αυτοϊκανοποίηση του θεατή που φαντασιώνει.
Παίζει και ο πατέρας μου πηδάει τον κολλητό μου.Μπα το προσεχώς είναι .
Γυρίζω σπίτι και βρίσκω τον κολλητό μου να πηδάει τον πατέρα μου....
Τέλειο, τέλειοΡε παίδες υπάρχει κάπου νήμα για φαντασιώσεις,ώστε να μπει εδώ αυτό το θρεντ,ώστε να πούμε ότι δεν είναι ο κατάλληλος χώρος?Αλήθεια αν υπάρχει πείτε μου.Σε λίγο θα έρθει κανείς να πει ότι η μάνα του έχει πεθάνει και ότι τον προσβάλω με αυτό!Για φαντασίωση μιλάμε,δεν σου αρέσει πας παρακάτω!Γιατί τόσο hate?Troll ναι αλλά γιατί Hate?
ποιο μίσος; τι γράφεις;Ρε παίδες υπάρχει κάπου νήμα για φαντασιώσεις,ώστε να μπει εδώ αυτό το θρεντ,ώστε να πούμε ότι δεν είναι ο κατάλληλος χώρος?Αλήθεια αν υπάρχει πείτε μου.Σε λίγο θα έρθει κανείς να πει ότι η μάνα του έχει πεθάνει και ότι τον προσβάλω με αυτό!Για φαντασίωση μιλάμε,δεν σου αρέσει πας παρακάτω!Γιατί τόσο hate?Troll ναι αλλά γιατί Hate?
Δεν το είπα αποκλειστικά για σένα, εσύ εντάξει κρίνεις ότι δεν σου αρέσει,σεβαστό αν και διαφωνώ γιατί το έγραψα πριν στο δεύτερο μήνυμα μου στο παρόν θρεντ αλλά όταν άλλος χρήστης σου γράφει αυτό....μια χαρά τα λέει, μπορείς να διαφωνείς τονίζοντας τη φαντασίωσή σου
το νήμα δεν είναι ενδιαφέρον.
ο καλύτερος φίλος επειδή φροντίζεται αναλόγως όταν έρχεται σπίτι θεωρεί τη μάνα του φίλου σα μάνα του. Δεν παίζει να γίνει αυτή η ανωμαλία αλλά οι τσόντες την πιάνουν για να εκτονώσουν τη φαντασία με την αυτοϊκανοποίηση του θεατή που φαντασιώνει.
Σπύρου Πάτση?Τον υποχρεώνεις να σε δώσει τη μάνα του να τη γαμησεις. Ετσι είστε πατση
Για χάρη συντομίας φίλε,εσύ ας πούμε το οκ δεν το χρησιμοποιείς καθόλου?Είχες και στο χωριό σου DM μπαστουνόβλαχε
PM λέγεται.Για χάρη συντομίας φίλε,εσύ ας πούμε το οκ δεν το χρησιμοποιείς καθόλου?