KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ποια μαλάκο τεμπέλα τα κάνει αυτά ρε φίλε?κι αμα σου τον παιζει η γκομενα ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΗΣ?
Ποια μαλάκο τεμπέλα τα κάνει αυτά ρε φίλε?κι αμα σου τον παιζει η γκομενα ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΗΣ?
να νιώσω άσχημα όταν χύσω μετά από μαλακία? Ίσα ίσα παραγγέλνω και μια πίτσα μετά και κάνω και το τσιγαράκι μου και είμαι πρώτος. Τι τύψεις?
Πιστεύω ότι κάποιος θα νιώσει άσχημα με όλο αυτό, αν καταβάθος μέσα του ξέρει ότι δε μπορεί να βρεί κάτι άλλο και αναγκαστικά μένει στην κούκλα και στην μαλακία.
Κάποιος που έχει σεξουαλική ζωή δε θα νιώσει άσχημα με μια μαλακία ή την κούκλα, ίσα ίσα θα πεί ΞΑΛΑΦΡΩΣΑ !
ίσως δεν το έθεσα καλά,μειονεκτικα μετα απο μαλακια νιωθει μονο ο παρθενος.
βέβαια υπο την ευρύτερη έννοια , αν μοιραστείς κάτι με κάποιον το στερείς απο τον εαυτό σουτυπε το αρσενικο απο τοτε που μπορει να εκσπερματωσει εχει την επιθυμια να μοιραστει το σπερμα του με καποιο θηλυκο, σαν κομματι της αρχεγονης ανθρωπινης επιθυμιας για αναπαραγωγη. Δραση και αντιδραση ειναι. Εσυ χυνεις, αυτή το καταπινει, νιωθει την ευχαριστηση, εσυ εχεις μοιραστει μαζι της το σπερμα και αυτή εχει μοιραστει μαζι σου την ευχαριστηση, και ερχομενη σε οργασμο σου δινει την επιβεβαιωση που χρειαζεσαι οτι ΝΑΙ ΡΕ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ. Με την παλαμη αυτο πώς να το νιωσεις, πες μου;
αυτες που βαριουνται να γλειψουνΠοια μαλάκο τεμπέλα τα κάνει αυτά ρε φίλε?
Ποια 300 τυπε?Αν δεις ενα λινκ που εχει στην αρχη του θρεντ,οι καλες οι κουκλες κανουν 6-7 χιλιαρικαη μόνη μαλακία με την κούκλα είναι ότι τα 300+ που θα κάνει θα μπορούσαν να διατεθούν σε
20 μαυρούλες από πιάτσα...
η δυο καλά call girl
η 10 μπουρδέλα
η 6 στούντιο
η καμιά χορήγηση γκόμενας για κανένα μήνα που θα καταλήξει το ίδιο βαρετή με την κούκλα μετά
αυτες που βαριουνται να γλειψουν
ρουφανε παντα στο τελος οπως και να χειΤέτοιες συμπεριφορές πρέπει να στηλιτεύονται.
Να της πεις ευγενικά: "Αν ήθελα μαλακία το έκανα και μόνος μου. Ρούφα."
Όμορφα και πολιτισμένα λύνονται αυτά φίλε.
ρουφανε παντα στο τελος οπως και να χει
παντως την πρωτη φορα ειναι ωραια εμπειρια. Ο πουτσος εχει συνηθισει ενα χερι μονο, και συνηθως τραχυ και με μακρια νυχια (το δικο μου), και οταν τον παιζει γυναικεια παλαμη σα να διεγειρεται περισσοτερο
θα παιζει και κιθαρα εκτος απο την ψωλαρα του τυπεΈχεις μακριά νύχια φίλε?
τυπε απο τοτε που μου τα κοβε η μανα μου με το ψαλιδι βαθια και μου βγαζε αιμα, το χω παρει απο φοβο και τα κοβω μια φορα το τριμηνοΈχεις μακριά νύχια φίλε?
αφηνεις νυχακι τυπε στο μικρο δακτυλο να φανταστω?τυπε απο τοτε που μου τα κοβε η μανα μου με το ψαλιδι βαθια και μου βγαζε αιμα, το χω παρει απο φοβο και τα κοβω μια φορα το τριμηνο
ναιαφηνεις νυχακι τυπε στο μικρο δακτυλο να φανταστω?
μειονεκτικα μετα απο μαλακια νιωθει μονο ο παρθενος.
ρουφανε παντα στο τελος οπως και να χει
παντως την πρωτη φορα ειναι ωραια εμπειρια. Ο πουτσος εχει συνηθισει ενα χερι μονο, και συνηθως τραχυ και με μακρια νυχια (το δικο μου), και οταν τον παιζει γυναικεια παλαμη σα να διεγειρεται περισσοτερο
Σωραιος.εμενα φιλε μου μια φορα μου εκανε μασαζ μια ρωσιδα σαυρα , η οποια οταν αρχισε το μασαζ στον πουτσο με λαδι , ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ!Τετοιο πραγμα σπανια το συναντας.Καλυτερο κι απο
soukeras παρε μια μαυρη με μουρη φαιης σκορδα ειδικη παραγγελια και δωστα ολα....να η ευκαιρια σου να κανεις συνδυασμο μπινγκο!!!!1σουκερα εχει και μαυρη κουκλα για παρτυ σου
τυπος ,η λογικη που ακολουθεις θυμιζει βεγγο απο το θα σε κανω βασιλισσα...η μόνη μαλακία με την κούκλα είναι ότι τα 300+ που θα κάνει θα μπορούσαν να διατεθούν σε
20 μαυρούλες από πιάτσα...
η δυο καλά call girl
η 10 μπουρδέλα
η 6 στούντιο
η καμιά χορήγηση γκόμενας για κανένα μήνα που θα καταλήξει το ίδιο βαρετή με την κούκλα μετά
Που εισαι ρε πικερ;;;;;!!!!Ασε τις πιπες στον γερο και κοιτα στο φορουμ τι γραφουν !!!!!!!!!!!Πάντως επειδή η μαλακία δεν κόβεται ποτέ στον άντρα... (γιατί όσοι λένε ότι σταμάτησαν επειδή γαμάνε λένε ψέμματα, η μαλακία είναι κάτι ιερό)... καλύτερα περνάς με την κούκλα από ότι με το χέρι σου. Και χωρίς τσόντα, και χωρίς LSD
Ωραίος...Τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να στηλιτεύονται.
Να της πεις ευγενικά: "Αν ήθελα μαλακία το έκανα και μόνος μου. Ρούφα."
Όμορφα και πολιτισμένα λύνονται αυτά φίλε.