Νέα

Η "μαλακία" στα καλύτερα της..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
να νιώσω άσχημα όταν χύσω μετά από μαλακία? Ίσα ίσα παραγγέλνω και μια πίτσα μετά και κάνω και το τσιγαράκι μου και είμαι πρώτος. Τι τύψεις?

Πιστεύω ότι κάποιος θα νιώσει άσχημα με όλο αυτό, αν καταβάθος μέσα του ξέρει ότι δε μπορεί να βρεί κάτι άλλο και αναγκαστικά μένει στην κούκλα και στην μαλακία.

Κάποιος που έχει σεξουαλική ζωή δε θα νιώσει άσχημα με μια μαλακία ή την κούκλα, ίσα ίσα θα πεί ΞΑΛΑΦΡΩΣΑ !
μειονεκτικα μετα απο μαλακια νιωθει μονο ο παρθενος.
ίσως δεν το έθεσα καλά,
εννοώ ότι αισθάνεσαι άσχημα με την κατ'αποκλειστικότητα μαλακία,
κάτι δεν σε καλύπτει και επιδιώκεις να εκτονωθείς σε κάτι πιο...έμβιο (!)

τυπε το αρσενικο απο τοτε που μπορει να εκσπερματωσει εχει την επιθυμια να μοιραστει το σπερμα του με καποιο θηλυκο, σαν κομματι της αρχεγονης ανθρωπινης επιθυμιας για αναπαραγωγη. Δραση και αντιδραση ειναι. Εσυ χυνεις, αυτή το καταπινει, νιωθει την ευχαριστηση, εσυ εχεις μοιραστει μαζι της το σπερμα και αυτή εχει μοιραστει μαζι σου την ευχαριστηση, και ερχομενη σε οργασμο σου δινει την επιβεβαιωση που χρειαζεσαι οτι ΝΑΙ ΡΕ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ. Με την παλαμη αυτο πώς να το νιωσεις, πες μου;
βέβαια υπο την ευρύτερη έννοια , αν μοιραστείς κάτι με κάποιον το στερείς απο τον εαυτό σου
όμως σε κάποιο ποσοστό έχεις την ανάγκη να μοιραστείς ένα ελάχιστο κάτι (έστω και λίγο σπέρμα)
με κάποιον άλλο.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
η μόνη μαλακία με την κούκλα είναι ότι τα 300+ που θα κάνει θα μπορούσαν να διατεθούν σε
20 μαυρούλες από πιάτσα...
η δυο καλά call girl
η 10 μπουρδέλα
η 6 στούντιο
η καμιά χορήγηση γκόμενας για κανένα μήνα που θα καταλήξει το ίδιο βαρετή με την κούκλα μετά  :2funny:
Ποια 300 τυπε?Αν δεις ενα λινκ που εχει στην αρχη του θρεντ,οι καλες οι κουκλες κανουν 6-7 χιλιαρικα  :headbang: :headbang:
Κανονιζεις διημερο(τουλαχιστον) μαραθωνιο γαμησιου με 2 τοπ κλας cg με αυτα τα φραγκα :rockon: :rockon:
Βεβαια απο την αλλη η κουκλα θα σου μεινει για παντα ,Επενδυση ζωης  :2funny:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
296
Πόντοι
36
Τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να στηλιτεύονται.
Να της πεις ευγενικά: "Αν ήθελα μαλακία το έκανα και μόνος μου. Ρούφα."
Όμορφα και πολιτισμένα λύνονται αυτά φίλε.  :grin:
ρουφανε παντα στο τελος οπως και να χει

παντως την πρωτη φορα ειναι ωραια εμπειρια. Ο πουτσος εχει συνηθισει ενα χερι μονο, και συνηθως τραχυ και με μακρια νυχια (το δικο μου), και οταν τον παιζει γυναικεια παλαμη σα να διεγειρεται περισσοτερο

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16

παντως την πρωτη φορα ειναι ωραια εμπειρια. Ο πουτσος εχει συνηθισει ενα χερι μονο, και συνηθως τραχυ και με μακρια νυχια (το δικο μου), και οταν τον παιζει γυναικεια παλαμη σα να διεγειρεται περισσοτερο

Έχεις μακριά νύχια φίλε?  :think: :think: :think:

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
296
Πόντοι
36

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

oxi allo dalara

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

εμενα φιλε μου μια φορα μου εκανε μασαζ μια ρωσιδα σαυρα , η οποια οταν αρχισε το μασαζ στον πουτσο με λαδι , ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ!Τετοιο πραγμα σπανια το συναντας.Καλυτερο κι απο  :pipa1:

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
296
Πόντοι
36
εμενα φιλε μου μια φορα μου εκανε μασαζ μια ρωσιδα σαυρα , η οποια οταν αρχισε το μασαζ στον πουτσο με λαδι , ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ!Τετοιο πραγμα σπανια το συναντας.Καλυτερο κι απο  :pipa1:
Σωραιος.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
Παίδες.... τις τιμες τις ειδατε..?!??!! :S :S :S
Περιπου στα 7 χιλιαρικα...!!!??!!!
Οποιος την θελει για γκομενα... ειναι ακριβη...
αλλα οποιος την θελει για σοβαρο σκοπο..για γυναικα... Τοτε οκ! Του ερχεται φτηνοτερη..!! :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
σουκερα εχει και μαυρη κουκλα για παρτυ σου  :grin:
soukeras παρε μια μαυρη με μουρη φαιης σκορδα ειδικη παραγγελια και δωστα ολα....να η ευκαιρια σου να κανεις συνδυασμο μπινγκο!!!!1

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
η μόνη μαλακία με την κούκλα είναι ότι τα 300+ που θα κάνει θα μπορούσαν να διατεθούν σε
20 μαυρούλες από πιάτσα...
η δυο καλά call girl
η 10 μπουρδέλα
η 6 στούντιο
η καμιά χορήγηση γκόμενας για κανένα μήνα που θα καταλήξει το ίδιο βαρετή με την κούκλα μετά  :2funny:
τυπος ,η λογικη που ακολουθεις θυμιζει βεγγο απο το θα σε κανω βασιλισσα...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Πάντως επειδή η μαλακία δεν κόβεται ποτέ στον άντρα... (γιατί όσοι λένε ότι σταμάτησαν επειδή γαμάνε λένε ψέμματα, η μαλακία είναι κάτι ιερό)... καλύτερα περνάς με την κούκλα από ότι με το χέρι σου. Και χωρίς τσόντα, και χωρίς LSD
Που εισαι ρε πικερ;;;;;!!!!Ασε τις πιπες στον γερο και κοιτα στο φορουμ τι γραφουν !!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom