soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
soukeras παρε μια μαυρη με μουρη φαιης σκορδα ειδικη παραγγελια και δωστα ολα....να η ευκαιρια σου να κανεις συνδυασμο μπινγκο!!!!1
soukeras παρε μια μαυρη με μουρη φαιης σκορδα ειδικη παραγγελια και δωστα ολα....να η ευκαιρια σου να κανεις συνδυασμο μπινγκο!!!!1
Παίδες.... τις τιμες τις ειδατε..?!??!! :S :S :S
Περιπου στα 7 χιλιαρικα...!!!??!!!
Οποιος την θελει για γκομενα... ειναι ακριβη...
αλλα οποιος την θελει για σοβαρο σκοπο..για γυναικα... Τοτε οκ! Του ερχεται φτηνοτερη..!!
δεν ειναι gayΚαί γιατί γαμάνε την κούκλα , καί δεν γαμάει ο ένας κύριος τον άλλο κύριο ή να κάνουν ακόμη καί 69 ??? SERAPIS.
Σωστά - σωστά , δεν είναι gay , αυτό δεν το είχα σκεφθεί.δεν ειναι gay
Πάντως επειδή η μαλακία δεν κόβεται ποτέ στον άντρα... (γιατί όσοι λένε ότι σταμάτησαν επειδή γαμάνε λένε ψέμματα, η μαλακία είναι κάτι ιερό)... καλύτερα περνάς με την κούκλα από ότι με το χέρι σου. Και χωρίς τσόντα, και χωρίς LSD
αν πινεις και κανα μπουκαλι ουισκη θα την ερωτευθεις κιολας,για εμενα το λεω
με το χέρι δεν φεύγουν τα χοντρά...
απο μικρός 16 χρονών με βασανίζει το εξής φιλοσοφικό ερώτημα , γιατί όμως το να παρατρίβεσαι με τον εαυτό σου (επιτυγχάνοντας πολλές φορές μεγάλη απόλαυση) , δεν σε ικανοποιεί τόσο ή σου αφήνει μια δυσφορία ή ενοχές (ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων)μετά την εκσπερμάτιση, σε σχέση με το να παρατρίβεσαι με μια έμβια γυναίκα ( ακόμα και κομοδίνο) ?
η διαδικασία η μηχανική είναι η ίδια
Γνωρίζεις και κοσμο ρε φιλε!!!!απο μικρός 16 χρονών με βασανίζει το εξής φιλοσοφικό ερώτημα , γιατί όμως το να παρατρίβεσαι με τον εαυτό σου (επιτυγχάνοντας πολλές φορές μεγάλη απόλαυση) , δεν σε ικανοποιεί τόσο ή σου αφήνει μια δυσφορία ή ενοχές (ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων)μετά την εκσπερμάτιση, σε σχέση με το να παρατρίβεσαι με μια έμβια γυναίκα ( ακόμα και κομοδίνο) ?
η διαδικασία η μηχανική είναι η ίδια
τυπε απο τοτε που μου τα κοβε η μανα μου με το ψαλιδι βαθια και μου βγαζε αιμα, το χω παρει απο φοβο και τα κοβω μια φορα το τριμηνο
Πού το ξέρεις τύπε;