Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
η διαδικασία η μηχανική είναι η ίδια
με το χέρι δεν φεύγουν τα χοντρά...
τυπε αυτος σε ποσες τσοντες εχει παιξει τελικα; Τις μετρησε κανεις;
Αν ξεκινησουμε απο τα βασικα,εχουμε το ενστικτο της αναπαραγωγης,Θες να χυσεις μεσα σε ενα μουνι και να το γκαστρωσεις,εστω και υποσυνειδητααπο μικρός 16 χρονών με βασανίζει το εξής φιλοσοφικό ερώτημα , γιατί όμως το να παρατρίβεσαι με τον εαυτό σου (επιτυγχάνοντας πολλές φορές μεγάλη απόλαυση) , δεν σε ικανοποιεί τόσο ή σου αφήνει μια δυσφορία ή ενοχές (ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων)μετά την εκσπερμάτιση, σε σχέση με το να παρατρίβεσαι με μια έμβια γυναίκα ( ακόμα και κομοδίνο) ?
συμφωνω ...αλλα μου βγαινει να γκαστρωσω την φαιη σκορδαΑν ξεκινησουμε απο τα βασικα,εχουμε το ενστικτο της αναπαραγωγης,Θες να χυσεις μεσα σε ενα μουνι και να το γκαστρωσεις,εστω και υποσυνειδητα
Χιτμάνειο θεωρημα που δεν καταρριπτεται ποτε.
Καλη φαση μαν Περιμενε κανα 2 μηνες ομως τωρα γεννησε η κοπελα,να χαλαρωσει λιγοσυμφωνω ...αλλα μου βγαινει να γκαστρωσω την φαιη σκορδα
συμφωνω ...αλλα μου βγαινει να γκαστρωσω την φαιη σκορδα
συμφωνώ αλλά δεν καταλαβαίνω το "γιατί" γίνεται αυτό,άλλη εμπειρια το καλο γαμησι τυπε
το κακο γαμησι θα συμφωνησω οτι δεν εχει τιποτα παραπανω απο μια καλη μαλακια
Αν ξεκινησουμε απο τα βασικα,εχουμε το ενστικτο της αναπαραγωγης,Θες να χυσεις μεσα σε ενα μουνι και να το γκαστρωσεις,εστω και υποσυνειδητα
πσσσσσ πω πω τι ψωλοχυμα θα τραβαγε η κουκλαΗ Σκορδά σε κούκλα ! αχαχαχα. άπατο θα πήγαινε ! Θα χαλάγανε τα καουτσούκ και οι σιλικόνες.
απο μικρός 16 χρονών με βασανίζει το εξής φιλοσοφικό ερώτημα , γιατί όμως το να παρατρίβεσαι με τον εαυτό σου (επιτυγχάνοντας πολλές φορές μεγάλη απόλαυση) , δεν σε ικανοποιεί τόσο ή σου αφήνει μια δυσφορία ή ενοχές (ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων)μετά την εκσπερμάτιση, σε σχέση με το να παρατρίβεσαι με μια έμβια γυναίκα ( ακόμα και κομοδίνο) ?
τωρα ειναι το καλητερω...τωρα που ειναι πρησμενη η μουναρα της απο τη γενναΚαλη φαση μαν Περιμενε κανα 2 μηνες ομως τωρα γεννησε η κοπελα,να χαλαρωσει λιγο
Αν εσυ πειστεις και πιστεψεις οτι ειναι το ιδιο πραγμα,τοτε καμια διαφορα,αν οχι τοτε θα εξακολουθεις να αναζητεις αυτο που θεωρεις αληθινοκαι τι διαφορά έχει ένα πλαστικό μουνί κούκλας ή ένας κόλπος που δημιουργήθηκε απο κολποπλαστική (λέω γώ τώρα...) ή η παλάμη σου
απο έναν κόλπο γυναίκας ;
παντως αν την ωρα που "παιζεις" με την κουκλα σου , βαλεις και μια τσοντα να παιζει στο pc , σε σχεση με κατι κομοδινα που θελουν και λεφτα για να γαμηθουνε , καλυτερα θα περασεις με την κουκλα , παρα μαζι τους (ηχητικα εφε & φουλ προγραμμα & οχι +20 , +20 , +20)
Και εσύ νιώθεις έτσι?
Και ο Picker!
Τυχαίο?
Δεν νομίζω ....
Αν εσυ πειστεις και πιστεψεις οτι ειναι το ιδιο πραγμα,τοτε καμια διαφορα,αν οχι τοτε θα εξακολουθεις να αναζητεις αυτο που θεωρεις αληθινο
Ειναι ολα θεμα αντιληψης
τυπε το αρσενικο απο τοτε που μπορει να εκσπερματωσει εχει την επιθυμια να μοιραστει το σπερμα του με καποιο θηλυκο, σαν κομματι της αρχεγονης ανθρωπινης επιθυμιας για αναπαραγωγη. Δραση και αντιδραση ειναι. Εσυ χυνεις, αυτή το καταπινει, νιωθει την ευχαριστηση, εσυ εχεις μοιραστει μαζι της το σπερμα και αυτή εχει μοιραστει μαζι σου την ευχαριστηση, και ερχομενη σε οργασμο σου δινει την επιβεβαιωση που χρειαζεσαι οτι ΝΑΙ ΡΕ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ. Με την παλαμη αυτο πώς να το νιωσεις, πες μου;συμφωνώ αλλά δεν καταλαβαίνω το "γιατί" γίνεται αυτό,
πρέπει να έχει σχέση με την αποδοχή του άλλου η όλη ιστορία
και τι διαφορά έχει ένα πλαστικό μουνί κούκλας ή ένας κόλπος που δημιουργήθηκε απο κολποπλαστική (λέω γώ τώρα...) ή η παλάμη σου
απο έναν κόλπο γυναίκας ;
τυπε το αρσενικο απο τοτε που μπορει να εκσπερματωσει εχει την επιθυμια να μοιραστει το σπερμα του με καποιο θηλυκο, σαν κομματι της αρχεγονης ανθρωπινης επιθυμιας για αναπαραγωγη. Δραση και αντιδραση ειναι. Εσυ χυνεις, αυτή το καταπινει, νιωθει την ευχαριστηση, εσυ εχεις μοιραστει μαζι της το σπερμα και αυτή εχει μοιραστει μαζι σου την ευχαριστηση, και ερχομενη σε οργασμο σου δινει την επιβεβαιωση που χρειαζεσαι οτι ΝΑΙ ΡΕ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ. Με την παλαμη αυτο πώς να το νιωσεις, πες μου;
αλλο εκεινοκι αμα σου τον παιζει η γκομενα ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΗΣ?