Νέα

Η Κυβέρνηση καταργεί το αφορολόγητο των ελεύθερων επαγγελματιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 21 Grams
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 584
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ωπα. Στο 4 συμφωνώ με πισοχώστη

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
*5 Αυτό δεν είναι γεγονός απλά, αυτό είναι δημοκρατία.

Αυτο ειναι η μαλακια που δερνει τον Ελληνα.
Οχι Δημοκρατια. Αν δεις τα νουμερα ο Καραμανλης πηρε 30% καθαρο ποσοστο. Δημοκρατια το λες εσυ αυτο?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Οχι Δημοκρατια. Αν δεις τα νουμερα ο Καραμανλης πηρε 30% καθαρο ποσοστο. Δημοκρατια το λες εσυ αυτο?

Επειδή εγώ είμαι βλάκας, μπορείς να εξηγήσεις αυτό το 30%?

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
11: Ε, ποιον δηλαδή?  Πες το, μας έσκασες!

Ειτε να κυβερνησει ειτε να κανει σωστη αντιπολιτευση.
Οι συνθηκες αλλαζουν συνεχως. Κατα τη γνωμη μου ενα σοβαρο ατομο
(εκτος αν εχει μεγαλα προσωπικα συμφεροντα) δε ψηφιζει ισοβιως το ιδιο κομμα.
Φυσικα δε περιμενεις να σου πω τι ψηφισα στις τελευταιες εκλογες...
Απλα να σου πω οτι δεν ειμαι απο τους ευκολοπιστους που τσιμπησαν και ψηφισαν ΝΔ το 2004.

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1

Όταν είστε μια παρέα 10 ατόμων και ψηφίζετε που θα βγείτε έξω πχ, οι τρείς λένε στο Α μέρος, οι δύο λένε στο Β και οι άλλοι πέντε λένε δεν μας ενδιαφέρει,τελικά και οι 10 πάνε στο Α, γιατί οι πέντε είναι σαν να συμφωνούνε με τον πρώτο.

Αυτό για την αποχή.....

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16

Σταύρε, μας τα χάλασες μόνο στο σημείο 7 για το αν ο Γιώργος ήταν καλός υπουργός.

Εγώ που δεν τον έχω σε εκτίμηση, λέω πως ήταν ο καλύτερος υπουργός εξωτερικών που είχαμε ποτέ. Συγκριτικά πάντα. (το πρόβλημα είναι πως μόνο αυτό ξέρει να κάνει καλά).
Ως χώρα τρώγαμε συνεχώς σφαλιάρες, ενώ με Γιώργο (και Σημίτη πρωθ.) βάλαμε την Κύπρο στην ΕΕ, κάτι που το θεωρούσαμε απολύτως ακατόρθωτο. Ο ελιγμός για την είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ ήταν επίσης πολύ πετυχημένος διότι έτσι έπαψαν οι άλλοι ευρωπαίοι να κρύβονται πίσω από τη δική μας άρνηση.

Αντικειμενικά, εσύ βλέπεις κανένα καλύτερο ΥΠΕΞ; Ποιος; Ο Μολυβιάτης, η Ντόρα, ο Σαμαράς; χαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
A μπράβο!

ΕΚΕΙ είναι κατ' αρχήν το πρόβλημα.

Τα υπόλοιπα λύνονται!

αυτό ρε σταύρο λέω ο μαλάκας σε τόσα ποστ...
Μέχρι και τους κοτζαμπάσηδες έφερα για παράδειγμα.....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Υποθέτω πως εννοεί 30% του εκλογικού σώματος και όχι % επί των ψηφισάντων.

Γνώμη του (και δικαίωμά του να σκέφτεται έτσι), αλλά το νομοθετικό μας όργανο, δημοκρατικά εκλεγμένο, αποφάσισε να μην μετριέται έτσι το ποσοστό....

Εάν δεν αρέσει, ψηφίστε κάποιον που θα το αλλάξει, προσωπικά συμφωνώ με τον τρόπο που μετράνε τα ποσοστά (επίσης γνώμη μου και δικαίωμά μου)

Αλλά κόφτε το παραμύθι με την μαλακία του Έλληνα, τα ποσοστά κλπ. Έτσι εκφράζεται σήμερα η δημοκρατία. Εάν δεν αρέσει, ψηφίστε κάποιον που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο που θα γίνεται αυτή η έκφραση. Μέχρι τότε, όλα τα σχόλια περί μαλακίας Ελλήνων κλπ, προσωπικά και με μία δόση υπερβολής μου θυμίζουν άσχημες εποχές.

Έχουμε περίεργη αντίληψη του τι είναι δημοκρατία. Και έχω βαρεθεί την πιπίλα των συνεργασιών κλπ. Και πάντα σε όσους επιμένουν ότι πρέπει να υπάρχει κυβένρηση συνεργασίας δεν αρέσει εάν π.χ. κυβερνήσει η Ν.Δ. σε συνεργασία με τον ΛΑΟΣ. Εκεί πάντα απαντάνε ότι αυτό θα είναι η απόδειξη ότι ο Έλληνας όχι απλά είναι μαλάκας μόνο αλλά και καθυστερημένος...

Είπαμε....ότι δεν μας αρέσει/βολεύει/ταιριάζει είναι λόγω μαλακίας των άλλων και βεβαίως βεβαίως εκεί ξεχνάμε την δημοκρατία....μόνο όπου μας συμφέρει η δημοκρατία την "ανεχόμαστε". κατά βάθος τελικά θα προτιμούσαμε κάτι άλλο.

Ένα φοβερό αστειάκι που λένε στο εξωτερικό είναι: 5 άγγλοι είναι club, 5 γερμανοί gruppe, 5 ιταλοί familia, 5 έλληνες είναι 5 πρόεδροι.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Γνώμη του (και δικαίωμά του να σκέφτεται έτσι), αλλά το νομοθετικό μας όργανο, δημοκρατικά εκλεγμένο, αποφάσισε να μην μετριέται έτσι το ποσοστό....

Εάν δεν αρέσει, ψηφίστε κάποιον που θα το αλλάξει, προσωπικά συμφωνώ με τον τρόπο που μετράνε τα ποσοστά (επίσης γνώμη μου και δικαίωμά μου)

Αλλά κόφτε το παραμύθι με την μαλακία του Έλληνα, τα ποσοστά κλπ. Έτσι εκφράζεται σήμερα η δημοκρατία. Εάν δεν αρέσει, ψηφίστε κάποιον που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο που θα γίνεται αυτή η έκφραση. Μέχρι τότε, όλα τα σχόλια περί μαλακίας Ελλήνων κλπ, προσωπικά και με μία δόση υπερβολής μου θυμίζουν άσχημες εποχές.

Έχουμε περίεργη αντίληψη του τι είναι δημοκρατία. Και έχω βαρεθεί την πιπίλα των συνεργασιών κλπ. Και πάντα σε όσους επιμένουν ότι πρέπει να υπάρχει κυβένρηση συνεργασίας δεν αρέσει εάν π.χ. κυβερνήσει η Ν.Δ. σε συνεργασία με τον ΛΑΟΣ. Εκεί πάντα απαντάνε ότι αυτό θα είναι η απόδειξη ότι ο Έλληνας όχι απλά είναι μαλάκας μόνο αλλά και καθυστερημένος...

Είπαμε....ότι δεν μας αρέσει/βολεύει/ταιριάζει είναι λόγω μαλακίας των άλλων και βεβαίως βεβαίως εκεί ξεχνάμε την δημοκρατία....μόνο όπου μας συμφέρει η δημοκρατία την "ανεχόμαστε". κατά βάθος τελικά θα προτιμούσαμε κάτι άλλο.

Ένα φοβερό αστειάκι που λένε στο εξωτερικό είναι: 5 άγγλοι είναι club, 5 γερμανοί gruppe, 5 ιταλοί familia, 5 έλληνες είναι 5 πρόεδροι.

Τελικα επειδη ειμαστε κρετινοι και δεν εχουμε σωστη κριση σα λαος νομιζω οτι δε μας αξιζει πραγματικη δημοκρατια.
Και αυτο που εχουμε πολυ μας ειναι.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τελικα επειδη ειμαστε κρετινοι και δεν εχουμε σωστη κριση σα λαος νομιζω οτι δε μας αξιζει πραγματικη δημοκρατια.
Και αυτο που εχουμε πολυ μας ειναι.

Η δημοκρατία επιτρέπει ακόμη και απόψεις που θέτουν την ίδια σε σοβαρό κίνδυνο.

Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το έχουμε ξαναπεί. Είναι θέμα κουλτούρας. Έχουμε τους ηγέτες που μας αξίζουν.
Ο Γιώργος έχει δίκιο σε αυτό που λέει για τη Δημοκρατία.

Έλεος με τη μανία να διαμρτυρόμαστε συνεχώς για αυτούς που μας κυβερνούν, ενώ εμείς είμαστε που με ελεύθερη βούληση τους εκλέγουμε.

Οι Έλληνες ψήφισαν τον Καραμανλή γιατί τους ταιριάζει:
Είναι χοντρός, φαφλατάς, χορατατζής, τεμπέλης και τσάμπα μάγκας.
Τέτοια ταύτιση ενός λαού με την εικόνα του ηγέτη του σπανίως συμβαίνει...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Φυσικα δε περιμενεις να σου πω τι ψηφισα στις τελευταιες εκλογες...
Βεβαίως και δεν περιμένω.
Αλλά η προτροπή μου δεν ήταν για αυτό!

Ποιόν προτείνεις για το μέλλον (αφού τόσο συγκεκριμμένα τον προδιαγράφεις), αυτό σε ρώτησα!

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Βεβαίως και δεν περιμένω.
Αλλά η προτροπή μου δεν ήταν για αυτό!

Ποιόν προτείνεις για το μέλλον (αφού τόσο συγκεκριμμένα τον προδιαγράφεις), αυτό σε ρώτησα!

Αυτη τη στιγμη κανεις απο τους πολιτικους αρχηγους δεν ειναι καταλληλος κατα τη γνωμη μου.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Ξέχασες το πιο σημαντικό από όλα.

Είναι και σεμνός και ταπεινός, όπως όλοι οι Έλληνες και το διατυμπανίζει κιόλας, όπως όλοι οι Έλληνες οι οποίοι είναι επίσης σεμνοί και ταπεινοί και κράζουν όλους τους άλλους αλλά οι ίδιοι είναι αθώες περιστέρες.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ξέχασες το πιο σημαντικό από όλα.

Είναι και σεμνός και ταπεινός, όπως όλοι οι Έλληνες και το διατυμπανίζει κιόλας, όπως όλοι οι Έλληνες οι οποίοι είναι επίσης σεμνοί και ταπεινοί και κράζουν όλους τους άλλους αλλά οι ίδιοι είναι αθώες περιστέρες.

Σωστός!!

Διότι ως γνωστόν το κύκλωμα της διαφθοράς μας ενοχλεί κυρίως όταν εμείς δεν ειμαστε μέσα!!! Χαχαχα...

Για αυτό βλέπουμε παντού συνωμοσίες και μίζες, ακόμη και εκεί που δεν υπάρχουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom