Νέα

Η Κυβέρνηση καταργεί το αφορολόγητο των ελεύθερων επαγγελματιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 21 Grams
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 584
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Και για να απαντήσω στον φιλο ElftexTP όπως είπα και συνεχίζω να λέω δεν δούλεψες πραγματικά ποτέ στην ζωή σου.Προσωπικά προτιμό να βγάζω 10.000 το χρόνο αλλα θα τρέχω για το δικό μου γαμήση με την ελπίδα ότι αύριο τηα βγαλω ίσως 11,12,13000.Ενώ εάν είσαι υπάλληλος σε καμια 15ετια το συζητάμε και σε γαμανε απο πάνω.Που θέλω να καταλήξω είναι ότι δουλευε για την πάρτη σου και ας πεινάςςς.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Επίσης αυτό είναι το καλύτερο απο το να μου τα φάει ο λαλακας:Τώρα να δεις έξοδα που θα δηλώνω στην εφορία.Κινητά,βενζίνες,ΟΤΕ,Αυτοκίνητα,Να σε καλά ρε αλογατάρη αλογοσκούφη θα κανεις το ονειρό μου πραγματικότητα.ΘΑ νοικιάσω επιτέλους mercedes κάθε μέρα και θα κανω καμάκι στην παραλίακη.Πριν έλεγα γιατί να τα δώσω τώρα απο το να μου τα φας εσυ λαμογιαριστά καλύτερα στα αυτοκίνητα.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το μόνο που είπα εγώ είναι ότι δεν πιστεύω ότι όλοι οι ε.ε. που δηλώνουν κάτω από 10.000€ λένε αλήθεια. Επίσης είπα ότι όποιος ε.ε. βγάζει (στη πραγματικότητα) κάτω από 10.000€ [size=14pt]είναι προτιμότερο να κάνει κάτι άλλο.[/size]

παω στοιχημα οτι εισαι Συμβουλος Επιχειρήσεων

Υγ κατι αντιστοιχο ειπε καποτε και η Μαρια Αντουανεττα - Αφου δεν εχετε ψωμι θα ηταν καλο να φατε κατι αλλο!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Το μόνο που είπα εγώ είναι ότι δεν πιστεύω ότι όλοι οι ε.ε. που δηλώνουν κάτω από 10.000€ λένε αλήθεια. Επίσης είπα ότι όποιος ε.ε. βγάζει (στη πραγματικότητα) κάτω από 10.000€ είναι προτιμότερο να κάνει κάτι άλλο.

Τώρα πώς από αυτά που είπα χαρακτηρίστηκα φασιστας, χλιδάνεργος κλπ δεν το αντελήφθην. Μέμπτω επίσης τον εαυτό μου που άφησα το θέμα του θρεντ και παρασύρθκα σε ιντερεντική αντιπαράθεση την οποία θεωρώ εντελώς άχρηστη. Πάμε παρακατω.
γάματα παλλικάρι μου... Και ευτυχώς είπες το τελευταίο...
Εδώ μέσα να ξέρεις (στο ιντερνετ) βρίσκει καταφύγιο ο κάθε πικραμένος, ο χολωμένος από τις καρπαζές του αφεντικού, ο χιλοπιτιασμένος, και πάει λέγοντας.

Οσο για το παλλικάρι που προτιμά να πεινάει εγώ του λέω ότι προτιμάω τα 100 χιλιάρικα το χρόνο της πολυεθνικής και την ασφάλεια της αποζημίωσης........
Αν κάποιος βέβαια παίρνει 100 χιλιάρια γκρος από δική του δουλειά σαφώς και είναι πιο μάγκας από μένα.... Αυτό δεν πάει να πει ότι είναι παιδί του μπαμπά, απατεώνας και άλλα πολλά.... Γνωρίζω αρκετούς τέτοιους μάγκες που δουλεύουν και σκληρά και τα καταφέρνουν μόνοι τους και καλύτερα παό μένα... Λίγο την εφορία κλέβουν. Αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
  παω στοιχημα οτι εισαι Συμβουλος Επιχειρήσεων

Υγ κατι αντιστοιχο ειπε καποτε και η Μαρια Αντουανεττα - Αφου δεν εχετε ψωμι θα ηταν καλο να φατε κατι αλλο!!!
και γω πάω στοίχημα ότι σε πληγώνει που δεν είσαι σαν κι αυτόν......

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Και να της πιασουν τι έγινε θα της αθωώσουν.Έτσι δεν έγινε πριν 2-3 μήνες με προσιμιομένα χαρτονομήσματα???1500 ευρώ βρέθηκαν ξαφνικά στην τσέπη τους.Το αποτέλεσμα ΤΙΠΟΤΑ βούιξαν οι ειδήσεις.Ασε τώρα αυτές θα πιάσουν.

Και βέβαια να τις πιάσουν! ρε παιδιά το καταλαβαίνετε ότι αυτές μπορεί να καθάριζαν με 1.500 - 6.000 Ευρώ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΤΟΥΣ? Θα τρελαθούμε τελείως; Και ανάλογα λεφτά καθαρίζουν δεκάδες χιλιάδες λαμόγια και λαμόγισες σε εφορίες, πολεοδομίες, δημόσιο, ελεγκτικές υπηρεσίες; και μετά γυρνάνε καμαρωτά τα λαμόγια με τα πούρα και τα SUV ?

Και μας κάνουν διπλή ζημιά εμάς των υπόλοιπων πολιτών - μακάκων! Και τα πρόστιμα δεν κόβουν (να δεις τότε τι έσοδα θα είχε ο προυπολογισμός, παρόλο που τον διασπαθίζουν τόσα  λαμόγια και τρωκτικά). Και βγάζουν σε μαύρη φάση τεράστια ποσά χρήματος, εκ των οποίων δεν ωφελείται το δημόσιο αλλά η τσέπη τους. Αλλά πώς να τους συλλάβουν αυτούς!  Για να διοριστούν σε τέτοια πόστα με υψηλή μιζο-κερδοφορία προφανώς έχουν ισχυρές πλάτες. Και αυτές τις ισχυρές πλάτες πρέπει να έχεις αρπίδια για να τις χτυπήσεις!

Έχω ζήσει έξω ρε παιδιά που και κει κάποιοι τα παίρνουν. Άμα σε πιάσουν όμως την τούτσηξες! Σε καθαιρούν, σε τιμωρούν και σε κάνουν να νοιώθεις απόβλητο της κοινωνίας.    Ενώ εδώ στην Ελλάδα το κάθε λαμόγιο όχι μόνο δεν φοβάται τίποτα αλλά περιφέρεται με καμάρι κιόλας, λες και είναι ο κυρίαρχος ολόκληρης της κοινωνίας! 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ρε παιδιά το καταλαβαίνετε ότι αυτές μπορεί να καθάριζαν με 1.500 - 6.000 Ευρώ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΤΟΥΣ? Θα τρελαθούμε τελείως; Και ανάλογα λεφτά καθαρίζουν δεκάδες χιλιάδες λαμόγια και λαμόγισες σε εφορίες, πολεοδομίες, δημόσιο, ελεγκτικές υπηρεσίες; και μετά γυρνάνε καμαρωτά τα λαμόγια με τα πούρα και τα SUV ?
οκ.... τα παίρνουν και είναι λάθος.....
Κάποιος όμως δεν τους τα δίνει;
Δλδ γουστάρεις να γαμάς κύριε CG με 200 Ευρώ την ώρα, αλλά όταν την πιάσουν δημόσια διαπόμπευση της καριόλας που στα παίρνει με το ζόρι και μαύρα και τόσα πολλά.....

ΟΚ πάμε παρακάτω που είπε και προηγούμενος.....

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
γάματα παλλικάρι μου... Και ευτυχώς είπες το τελευταίο...
Εδώ μέσα να ξέρεις (στο ιντερνετ) βρίσκει καταφύγιο ο κάθε πικραμένος, ο χολωμένος από τις καρπαζές του αφεντικού, ο χιλοπιτιασμένος, και πάει λέγοντας.

Οσο για το παλλικάρι που προτιμά να πεινάει εγώ του λέω ότι προτιμάω τα 100 χιλιάρικα το χρόνο της πολυεθνικής και την ασφάλεια της αποζημίωσης........
Αν κάποιος βέβαια παίρνει 100 χιλιάρια γκρος από δική του δουλειά σαφώς και είναι πιο μάγκας από μένα.... Αυτό δεν πάει να πει ότι είναι παιδί του μπαμπά, απατεώνας και άλλα πολλά.... Γνωρίζω αρκετούς τέτοιους μάγκες που δουλεύουν και σκληρά και τα καταφέρνουν μόνοι τους και καλύτερα παό μένα... Λίγο την εφορία κλέβουν. Αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.........

Από την πρώτη φορά που διάβασα post σου personanongrata κατάλαβα από αυτά που έγραφες και με τον τρόπο που τα έγραφες ότι μάλλον ανήκεις στην κατηγορία των κωλοπετσωμένων προνομιούχων ανθρώπων της σημερινής μίζερης Ελλάδας που είναι λαμόγια, κλικαδόροι και τσάτσοι. Από όσα διάβασα και σε αυτό το thread απλά επιβεβαιώνεις τις υποψίες μου. 

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
εχω ζησει φαση που μας εκανε κυρηγμα ανθρωπος οτι ειναι κακο να κλεβουμε το δημοσιο, ο οποιος βγαζει 30.000€ το μηνα και δηλωνει τα 3.000€ (ναι καλα βλεπετε τα νουμερα ειναι αληθινα και ειναι το μινιμουμ καθε μηνα) και το βουλωσε μονον οταν του την ειπαμε.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Δλδ γουστάρεις να γαμάς κύριε CG με 200 Ευρώ την ώρα, αλλά όταν την πιάσουν δημόσια διαπόμπευση της καριόλας που στα παίρνει με το ζόρι και μαύρα και τόσα πολλά.....
Γι'αυτό φωνάζω εγώ ρε ότι οι καλύτερες πουτάνες είναι στην Δύση....

Στην Γερμανία γαμάμε και παίρνουμε και απόδειξη....η οποία περνάει και στα έξοδα.
(κάνουμε πουστιά όμως όταν θέλουμε να την περάσουμε στα έξοδα της εδώ εταιρείας, την υπηρεσία την ονομάζουμε "γραμματειακή υποστήριξη" ή "υπηρεσία μεταφράστριας")

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αυτό που λέω εγω και κάνεις ότι δεν το καταλαβαίνεις είναι ότι ενας ε.ε. (όχι μισθωτός, όχι Δ.Υ., όχι εισοδηματίας) που προσφέρει στην ελεύθερη αγορά εκουσίως υπηρεσίες και εξαρτάται το εισόδημά του από τον ίδιο και βγάζει 600€/μήνα η κάνει λάθος δουλειά ή έιναι τεμπέλης ή άσχετος. Διαφωνείς?

Εγώ δεν διαφωνώ αλλά δεκάδες χιλιάδες νέοι επιστήμονες στο ξεκίνημα της καριέρας (άρα δεν μπορείς να τους πεις ακόμη αποτυχημένους), κυρίως δικηγόροι, μηχανικοί και αρχιτέκτονες που τους πίνουν το αίμα σε μεγάλα γραφεία και πράγματι βγάζουν €600-700 με απυ θα σε καθάριζαν με μπαλτά και θα σοδόμιζαν το διαμελισμένο πτώμα σου...

Το ίδιο και αρκετοί εε που βγάζουν 30.000- 50.000 το χρόνο και συναλλάσονται με εταιρείες και λαρα δεν μπορούν να κρυψουν τίποτα, οι οποίοι σε καμια περίπτωση δεν είναι αποτυχημένοι αλλά τιμωρούνται διότι αποφάσισαν να κάνουν κάτι δικό τους από το να στέλνουν μηνύματα στο bourdela.com από τον υπολογιστή που τους πληρώνει το αφεντικό τους (ε.ε. και αυτός- ε, ρε και να ξερε τί του σούρουν οι υπάλληλοί του- ίσως τώρα να κόψει καμια θέση για να τα βγάλει πέρα με τα χαράτσια)..

Αν κάποιος πιστεύει ότι με τέτοια μέτρα καταπολεμάται η φοροδιαφυγή, ας μας το πει ευθέως.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Από την πρώτη φορά που διάβασα post σου personanongrata κατάλαβα από αυτά που έγραφες και με τον τρόπο που τα έγραφες ότι μάλλον ανήκεις στην κατηγορία των κωλοπετσωμένων προνομιούχων ανθρώπων της σημερινής μίζερης Ελλάδας που είναι λαμόγια, κλικαδόροι και τσάτσοι. Από όσα διάβασα και σε αυτό το thread απλά επιβεβαιώνεις τις υποψίες μου.  
καλά να περνάς παλλικάρι μου...
Οτι έχω κάνει στη ζωή μου το έκανα επειδή είμαι λαμόγιο, κλικαδόρος και τσάτσος.
Το σχολείο το τελείωσα με άριστα γιατί ήμουν τσάτσος.
Το πανεπιστήμιο το ίδιο γιατί ήμουν κλικαδόρος.
Στη δουλειά μου 10πλασίασα το μισθό μου σε 15 χρόνια γιατί ήμουν λαμόγιο.
Για όλα αυτά που εσύ ανακάλυψες μέσα από το νικ μου στο ιντερνετ, όλοι οι άλλοι 30 χρόνια τώρα στην πραγματική ζωή είναι ηλίθιοι και δε με έστειλαν ακόμα στο διάολο....Εκτός και αν όλοι οι άλλοι που με γνώρισαν είτε ως δάσκαλοι, είτε ως καθηγητές, είτε ως εργοδότες, είτε ως υφιστάμενοι, είτε ως φίλοι είναι οοοοολοι λαμόγια, κλικαδόροι και τσάτσοι...........
Ζήτω η λογική του παλιού........
Είσαι ο μόνος απολυτος κριτής της ζωής αδερφέ.
Συνέχισε. Στην Πλάκα έχει πολλές τουρίστιες. Αλλωστε όλες οι Ελληνίδες είναι Ελλεινές...........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Στην Γερμανία γαμάμε και παίρνουμε και απόδειξη....η οποία περνάει και στα έξοδα.
(κάνουμε πουστιά όμως όταν θέλουμε να την περάσουμε στα έξοδα της εδώ εταιρείας, την υπηρεσία την ονομάζουμε "γραμματειακή υποστήριξη" ή "υπηρεσία μεταφράστριας")

μια φορά σε αθηναικό κωλόμπαρο μου φέρνουν λογαριασμό.... Για σπάσιμο βγάζω την πιστωτική κάρτα....
Λέω τη δέχεστε;
Το γκαρσόνι την κοιτάζει, με κοιτάει και μου λέει.....
Εδώ δεν έχουμε μηχάνημα που να δίνει μετρητά... Εδώ πιο κάτω έχει τράπεζα... Πήγαινε να σηκώσεις και άφησε την ταυτότητα..............
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
μια φορά σε αθηναικό κωλόμπαρο μου φέρνουν λογαριασμό.... Για σπάσιμο βγάζω την πιστωτική κάρτα....
Λέω τη δέχεστε;
Το γκαρσόνι την κοιτάζει, με κοιτάει και μου λέει.....
Εδώ δεν έχουμε μηχάνημα που να δίνει μετρητά... Εδώ πιο κάτω έχει τράπεζα... Πήγαινε να σηκώσεις και άφησε την ταυτότητα..............
xaxaxaxa
μου έχει τύχει και εμένα....και επειδή σπάστηκα, του είπα δεν έχω ταυτότητα και ήρθε βολτίτσα μαζί μου μέχρι την τράπεζα....
ήταν και χειμώνας...και πούντιασε ο κακόμοιρος....
xaxaxaxa

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
xaxaxaxa
μου έχει τύχει και εμένα....και επειδή σπάστηκα, του είπα δεν έχω ταυτότητα και ήρθε βολτίτσα μαζί μου μέχρι την τράπεζα....
ήταν και χειμώνας...και πούντιασε ο κακόμοιρος....
xaxaxaxa
τυχαία λέμε έχουμε το ίδιο σκεπτικό....

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το μόνο που είπα εγώ είναι ότι δεν πιστεύω ότι όλοι οι ε.ε. που δηλώνουν κάτω από 10.000€ λένε αλήθεια. Επίσης είπα ότι όποιος ε.ε. βγάζει (στη πραγματικότητα) κάτω από 10.000€ είναι προτιμότερο να κάνει κάτι άλλο.

Ρε ElftexTP, πραγματικά μιλάς σα Μαρία Αντουανέτα.
Δεν έχεις καταλάβει πως η ικανότητα και η ευφυία είναι κάτι σχετικό; Πως εσύ που θεωρείς τον εαυτό σου έξυπνο και ικανό, απλώς είσαι (ενδεχομένως) πιο έξυπνος και ικανός από τους άλλους; Πως αν οι άλλοι ήταν εξίσου έξυπνοι και ικανοί με σένα, τότε θα έβγαζες και εσύ λιγότερα λεφτά;
Όλα τα δάκτυλα του χεριού δεν είναι ίσα, αλλά τα χρειαζόμαστε όλα.
Τι θες να κάνουμε με αυτούς που δεν είναι τόσο πετυχημένοι όσο εσύ και δεν καταφέρνουν να βγάλουν πάνω από 6.000 € το χρόνο; Στον καιάδα; :rockon: :rockon:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16

Ρε ανεπιθύμητε, εσύ ξέρεις καλά πως το ανάποδο θα έπρεπε να ισχύει.
Στο δημόσιο θα έπρεπε να πηγαίνουν οι καλύτεροι. Ετσι κάνουν τα σοβαρά κράτη. Μέχρι και οι κινέζοι έτσι έκαναν την εποχή της αυτοκρατορίας με τους μανδαρίνους.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ρε ανεπιθύμητε, εσύ ξέρεις καλά πως το ανάποδο θα έπρεπε να ισχύει.
Στο δημόσιο θα έπρεπε να πηγαίνουν οι καλύτεροι. Ετσι κάνουν τα σοβαρά κράτη. Μέχρι και οι κινέζοι έτσι έκαναν την εποχή της αυτοκρατορίας με τους μανδαρίνους.

Μα και η ελλάδα το κάνει πλέον...
Στο δημόσιο υπάρχουν πλέον κάποια τυπικά στοιχεία για να καταλάβεις μια θέση (εξετάσεις, μόρια κτλ)...
Στον ιδιωτικό ΚΑΝΕΝΑ... Έχω βαρεθεί να βλέπω αποφοίτους λυκείου με καλο pr και ευρύ πρωκτό σε θέσεις κλειδιά σε μεγάλες εταιρείες...
Για να μη μιλήσω για τα outsourcing και τις στρατιές συμβούλων...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom