Νέα

Η Κυβέρνηση καταργεί το αφορολόγητο των ελεύθερων επαγγελματιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 21 Grams
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 584
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
καλά να περνάς παλλικάρι μου...
Οτι έχω κάνει στη ζωή μου το έκανα επειδή είμαι λαμόγιο, κλικαδόρος και τσάτσος.
Το σχολείο το τελείωσα με άριστα γιατί ήμουν τσάτσος.
Το πανεπιστήμιο το ίδιο γιατί ήμουν κλικαδόρος.
Στη δουλειά μου 10πλασίασα το μισθό μου σε 15 χρόνια γιατί ήμουν λαμόγιο.
Για όλα αυτά που εσύ ανακάλυψες μέσα από το νικ μου στο ιντερνετ, όλοι οι άλλοι 30 χρόνια τώρα στην πραγματική ζωή είναι ηλίθιοι και δε με έστειλαν ακόμα στο διάολο....Εκτός και αν όλοι οι άλλοι που με γνώρισαν είτε ως δάσκαλοι, είτε ως καθηγητές, είτε ως εργοδότες, είτε ως υφιστάμενοι, είτε ως φίλοι είναι οοοοολοι λαμόγια, κλικαδόροι και τσάτσοι...........
Ζήτω η λογική του παλιού........
Είσαι ο μόνος απολυτος κριτής της ζωής αδερφέ.
Συνέχισε. Στην Πλάκα έχει πολλές τουρίστιες. Αλλωστε όλες οι Ελληνίδες είναι Ελλεινές...........

Για ρώτα πόσοι τελειώσανε το Πανεπιστήμιο με άριστα και δεν βρήκαν καν δουλειά στο αντικείμενο τους! Ανθρώπους με πτυχεία που αναγκάζονται να δουλεύουνε γκαρσόνια και ταξιτζήδες!

Και συ είσαι τόσο πολύ "μαμάω" που βρήκες αμέσως την τέλεια δουλειά και 10πλασίασες κιόλας τα έσοδα σου σε λίγα μόλις χρόνια χωρίς να είσαι καθόλου λαμόγιο και τσάτσος; Και στη λαμογίστικη Ελληνική πραγματικότητα κιόλας; Από ανέκδοτα πάντως καλά πας! 

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1
Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε πριν από λίγο ο Αλογοσκούφης (μεταδόθηκε και από τη ΝΕΤ), ανακοίνωσε ότι στο νέο πακέτο φορολογικών μέτρων, περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων και η κατάργηση του αφορολογήτου ορίου για ελεύθερους επαγγελματίες, επιτηδευματίες και εισοδηματίες. Πλέον, ο πρώτος συντελεστής στη φορολογική κλίμακα των προαναφερθέντων επαγγελματιών αλλάζει από 0% (αφορολόγητο) που ήταν, σε 10% (!). Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάθε ελεύθερος επαγγελματίας, επιτηδευματίας ή εισοδηματίας που δηλώνει ετήσιο εισόδημα πάνω από 10.500 ευρώ (που ήταν μέχρι σήμερα το αφορολόγητο όριο), θα πληρώνει επιπλέον φόρο 1.050 ευρώ τον χρόνο.
Όσοι δηλώνουν κάτω από 10.500 ευρώ τον χρόνο, θα φορολογούνται με συντελεστή 10%. Δηλαδή, π.χ. αν κάποιος δηλώσει 7.500 ευρώ ετήσιο εισόδημα, θα πρέπει να πληρώσει φόρο 750 ευρώ.
Όπως βλέπετε η Κυβέρνηση παρουσίασε και πάλι το φιλολαϊκό της πρόσωπο και την αρωγή της στα χαμηλά εισοδήματα και στους μη "έχοντες".

Καλά έκανε η κυβέρνηση. Ξέρεις κανέναν ελεύθερο επαγγελματία που να δηλώνει πάνω από 3.000 ευρώ το χρόνο?? Δηλαδή οι μισθωτοί είναι μαλάκες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι μάγκες? άντε και πολύ τους αφήσαμε ελευθερους!!!!!!

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1
Για ρώτα πόσοι τελειώσανε το Πανεπιστήμιο με άριστα και δεν βρήκαν καν δουλειά στο αντικείμενο τους! Ανθρώπους με πτυχεία που αναγκάζονται να δουλεύουνε γκαρσόνια και ταξιτζήδες!

Και συ είσαι τόσο πολύ "μαμάω" που βρήκες αμέσως την τέλεια δουλειά και 10πλασίασες κιόλας τα έσοδα σου σε λίγα μόλις χρόνια χωρίς να είσαι καθόλου λαμόγιο και τσάτσος; Και στη λαμογίστικη Ελληνική πραγματικότητα κιόλας; Από ανέκδοτα πάντως καλά πας! 

Τα <<πτυχεία>> να υποθέσω είναι σύνθετη λέξη και αποτελείται από το πτύω και τα ηχεία ???  να υποθέσω δηλαδή πως φτύνεις γιατί την άκουσες ???
Μα όσο λαμόγιο και να 'σουν ρε φιλαράκο με τέτοια ορθογραφία στην πολυεθνική ούτε καφέδες δε θα σ'άφηναν να κάνεις!!!! Άρα μην κλαις και κατηγορείς όλους όσους έκαναν κάτι περισσότερο από σένα.... Κρίμα είναι....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τα <<πτυχεία>> να υποθέσω είναι σύνθετη λέξη και αποτελείται από το πτύω και τα ηχεία ???  να υποθέσω δηλαδή πως φτύνεις γιατί την άκουσες ???
Μα όσο λαμόγιο και να 'σουν ρε φιλαράκο με τέτοια ορθογραφία στην πολυεθνική ούτε καφέδες δε θα σ'άφηναν να κάνεις!!!! Άρα μην κλαις και κατηγορείς όλους όσους έκαναν κάτι περισσότερο από σένα.... Κρίμα είναι....

Με το προκλητικό υφάκι με τόσα λίγα ποστ και τα σχόλια για την ορθογραφία των άλλων χάνεις και σε ουσία και σε εντυπώσεις..
Ειδικά όταν ένα ποστ πιο πάνω απέτυχες να κάνεις σωστά μια παράθεση...

Υπάρχουν πάρα πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες που δηλώνουν πολύ περισσότερο από 3.000 € ..
Οι οποίοι μάλιστα είναι και εργοδότες και παράγουν αρκετό πλούτο για να συντηρηθούν όχι μόνο οι συνήθεις ύποπτοι ΔΥ αλλά και οι στρατιές "στελεχών" του ιδιωτικού τομέα με τα ανύπαρκτα προσόντα και το υπερτροφικό εγώ...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Φιλαράκο donhostieros μία απλή λέξη σε έκαψε εσένα; Ρουφιάνος ή κλώνος του personanongrata και συ; Είδες πώς πέφτουν όλα τα μέλη της κλίκας - κλώνοι να προτάξουν τα στήθια τους και να υπερασπίσουν τον μεγαλοτσάτσο των bourdela.com?

Επισκέπτης
δουλευε για την πάρτη σου και ας πεινάςςς.
Στην Ελλαδα αμα δεν δουλευεις μονος σου και για παρτη σου ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ.

Και τα λαμογια που φτιαχτηκαν με τα κονε και τα λεφτα του daddy τους να πουλησουν αλλου μουρη,επιτυχια και δεν συμαζευεται.

To Δημοσιο εξαιρειται,εν μερει,απο τον γενικο κανονα της λαμογιας και των κονε.(δεν ειμαι Δ.Υ.)

Επισκέπτης
παντως σουπερ μαουσ μ αρεσουνε πολυ οι αποψεις σου κ βρισκουνε συμφωνο σχεδον σε οτι γραφεις.. :thumbsup:

Επισκέπτης
παντως σουπερ μαουσ μ αρεσουνε πολυ οι αποψεις σου κ βρισκουνε συμφωνο σχεδον σε οτι γραφεις.. :thumbsup:
Ευχαριστω μουν.

Να συμπληρωσω οτι δεν μιλαω για την αποτελεσματικοτητα η μη του Δημοσιου(που και εκει παιρνει ποοολυ συζητηση)αλλα για αυτο που εγραψε ο str8 πιο πανω:τα τυπικα προσοντα που απαιτουνται απο εναν Δ.Υ. και που στην χωρα-λαμογιο ΜΟΝΟΝ στον Δημοσιο τομεα τηρουνται ακομη.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και γω πάω στοίχημα ότι σε πληγώνει που δεν είσαι σαν κι αυτόν......

Φυσικα και με πληγωνει που δεν ειμαι σαν καποιον που ενω εχει το ιδιο πτυχιο με εμενα δουλευει στιο αντικειμενο του πτυχιου μας κατω απο πολυ καλυτερες συνθηκες απο εμενα, εχει καποια προοπικη και καθαρίζει τα τριπλασια απο εμενα αλλα ξερω οτι για να τα κανεις αυτα θες "συστασεις" που εγω δεν ειχα!

Απο την αλλη ενω μεγαλωσα με σχετικη οικονομικη ανεση ΕΙΧΑ αντιληψη για το πως ζει ο κοσμος και αντιλαμβανομαι οτι ενα μαγαζι κλεινει επειδη δεν παει καλα και οχι επειδη "βαρεθηκε" ο ιδιοκτητης οπως τι για πολλους ειναι μονοδρομος το να κλεβουν την εφορια αλλιως θα κλεισουν .

Πολλοι παλιοι μεγαλοι εχουν κανει και μεσα απο τα χρεη γιατι ετσι πηγε η δουλεια ουτε με γκομενες ουτε στο καζινο τα φαγανε

ΥΓ οντως σε αντιπαραθεσεις με τον περσονα πεταγεται παντα ενας ξεκαρφωτος και παιρνει το μερος του αλλα μαλλον τυχαιο θα ειναι!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παντως ειναι τρομερο το που κατεληξε το θρεντ.... :think:

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Σιγουρα υπαρχουν σωστα σημεια στις περισσότερες απόψεις. Το θεμα ομως ειναι αλλου: Ο ελαευθερος επαγγελματιαε - και σαν λογιστικη αποψη συστασης εταιριας - ειναι μια μορφη επαγγελματια - προσωπικη εταιρια- πολυ απλη και καλυπτει απο την συζυγό μοθ πχ η οποια δεν θελει να δουλεψει κανονικα και φτιαχνει πχ κοσμηματα σπιτι και τα δινει σε 2-3 μαγαζια για να βγαζει χαρτζηλικι μεχρι τον μεγαλογιατρο στο ιδιωτικο του ιατρειο. Σαφεστατα και υπαρχουν ελευθεροι επαγγελματιες οι οποιοι βγαζουν 600-700 Ε τομηνα. Αλλωστε οταν η δουλεια παει καλα φτιαχνεις μια ΕΕ, η ΕΠΕ και φορολογεισαι με 20% στην ΕΕ σε ολα τα κερδη σου, περνας ανετα εξοδα που σαν Ελευθερος ΔΕΝ τα περνας και δεν σε κυνηγανε για ακινητη περιουσια εαν εισα ετερορυθμος εταιρος. Τορα το λαμογια ο Μεγαλογιατρος εκει που δεν πληρωνε τιποτα θα δινει 1000 Ε και θα τα ξαναβγαζει με μια αφαιρεση χολης ( λεμε τωρα) και η κυριουλα που εχει το ραφταδικο διπλα στο σπιτι μου θα πληρωνει παραπανω εφορια. ειναι αντικανονικο οπως τα αντικειμενικα κριτηρια του αλλου του γελοιου του Τσοβολα. Ας μας δικαιολογει σε ολους τους πολιτες εξοδα και ναδεις πως θα ζηταμε αποδειξεις απο γιατρουςμπογιατζηδες υδραυλικους και συνεργειατζηδες. Αλλα πραγματικα εξοδα που να αφαιρουνται αοι το φορολογηταιο εισοδημα οχι με τις αλχημειες που κανει τωρα.... Εαν κατι δεν γινεται σωστα στο κρατος ειναι γιατι δεν θελουν να γινει .Αυτο λεω εγω ._

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Ακου παλλικάρι μου.
Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβεις και να αποδεχθείς ότι μπορεί να υπάρχουν αρκετοί που είναι καλύτεροι από σένα, ομορφότεροι και εξυπνότεροι.
Εγώ λόγω του ότι αρίστευσα στο πανεπιστήμιο σε μαθήματα κατεύθυνσης, έκανα πτυχιακή σε εταιρεία μεγάλη. Ταυτοχρονα πήρα πτυχίο, δούλευα για 65000 δρχ και απέκτησα εμπειρία που αργότερα εξαγοράστηκε με πρώτο βασικό μισθό 194 χιλιάρικα δραχμές και σύμβαση αορίστου χρόνου.....
Πραγματικά η περίπτωσή μου είναι ο ορισμός του αριστούχου τσάτσου που πήρε την πρώτη δουλειά του γιατί είχε το μπαμπά και έκανε τσατσιές.
Ακου κάτι ακόμα παλλικάρι μου.
Οποιος πετυχαίνει στη ζωή δεν είναι ούτε γόνος, ούτε τσάτσος, ούτε λαμόγιο. Μπορεί απλά να είναι καλύτερος από άλλους, ή άριστος.
Συνέχισε να αποδεικνύεις ότι η ελλάς έχει τόσους τσάτσους, λαμόγια και κλικαδόρους, όσους και χαιρέκακους, φθονερούς και κακούς ανθρώπους που μόλις κάποιος πάει μπροστά το πρώτο πράγμα που φροντίζουν είναι να του κλείσουν το σπίτι.
Εχω ξαναπεί.....
Δεν φταίει πάντα ο Τούρκος, ο Αμερικανός, η πουτάνα η κενωνία, το κράτος, ο Στρατός, ο στρατηγός άνεμος και το ριζικό...
Καμμιά φορά τα πράγματα είναι απλούστατα.....
Ενα βλέμμα στον καθρέπτη και καθάρισες............. 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ωραίο μέτρο!Το πρόβλημα λένε ότι είναι το γεγονός ότι κάποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες δηλώνουν μικρότερο εισόδημα από τους υπαλλήλους τους!Και γιατί δεν τους "τσιμπάτε" αυτούς για να τους "ξεκωλιάσετε"?Πρέπει να πηδήξετε τον κάθε κακομοίρη που φτύνει αίμα για να βγάλει 5-10.000 το χρόνο?ΟΥΣΤ κοπρόσκυλα! :uglystupid:

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
υπαρχει αλλο κρατος να αλλαζουν  οι φορολογικοι του νομοι καθε λιγο και λιγακι και να ισχυουν σε 1-2 μηνες οχι να σε προετοιμασουν και καλα σε 3-5 χρονια οτι το ταδε μετρο θα εφαρμοστει ...ερε μπανανιαααα

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ακου παλλικάρι μου.
Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβεις και να αποδεχθείς ότι μπορεί να υπάρχουν αρκετοί που είναι καλύτεροι από σένα, ομορφότεροι και εξυπνότεροι.
Εγώ λόγω του ότι αρίστευσα στο πανεπιστήμιο σε μαθήματα κατεύθυνσης, έκανα πτυχιακή σε εταιρεία μεγάλη. Ταυτοχρονα πήρα πτυχίο, δούλευα για 65000 δρχ και απέκτησα εμπειρία που αργότερα εξαγοράστηκε με πρώτο βασικό μισθό 194 χιλιάρικα δραχμές και σύμβαση αορίστου χρόνου.....
Πραγματικά η περίπτωσή μου είναι ο ορισμός του αριστούχου τσάτσου που πήρε την πρώτη δουλειά του γιατί είχε το μπαμπά και έκανε τσατσιές.
Οποιος πετυχαίνει στη ζωή δεν είναι ούτε γόνος, ούτε τσάτσος, ούτε λαμόγιο. Μπορεί απλά να είναι καλύτερος από άλλους, ή άριστος.
Συνέχισε να αποδεικνύεις ότι η ελλάς έχει τόσους τσάτσους, λαμόγια και κλικαδόρους, όσους και χαιρέκακους, φθονερούς και κακούς ανθρώπους που μόλις κάποιος πάει μπροστά το πρώτο πράγμα που φροντίζουν είναι να του κλείσουν το σπίτι.
Εχω ξαναπεί.....
Δεν φταίει πάντα ο Τούρκος, ο Αμερικανός, η πουτάνα η κενωνία, το κράτος, ο Στρατός, ο στρατηγός άνεμος και το ριζικό...

Ρε persona αφού βρομάς, άστο, γάμησε το μωρέ!

Έχεις γράψει ένα εκατομμύριο πράγματα σε αυτό το site που προδίδουν το πόσο λίγος είσαι. Έχεις τσάτσους και κλώνους που πετάγονται με το παραμικρό να σε υποστηρίξουν, επιχειρώντας να μειώσουν με πούστικο τροπο τους "αντιπάλους" σου. Κοκορεύεσαι για τα λεφτά σου, συμπεριφέρεσαι προσβλητικά σε ανθρώπους επειδή σε έβαλε μία Ελλεηνίδα που προσκυνάς, παρακαλάς άλλη γκόμενα να τη μαμήσεις και δεν σου κάθεται. Άστο ρε φουκάρα, δεν τραβάει δεν το καταλαβαίνεις; 

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ασχετο αλλα θα γουσταρετε και μπορει να γελασετε και να ξεκολλησετε....
βλεπω τωρα μια τσοντα στο νοβα3 και τι σκηνικο παιχτηκε που με εκανε να ρημαξω στο γελιο.....!!!!!
ειναι 2 τυποι και γαμανε μια....ντουζα....
ο ενας εχει ξαπλωσει ανασκελα και η γκομενα απο πανω του και την παιρνει απο τον λωκο...την φανταζεστε την σκηνη ετσι???ξαπλα ο τυπος και η γκομενα επισης ανασκελα και ξαπλα και με τα χερια της να στηριζεται στο κρεββατι...
παει ο αλλος ο γαμιας να την παρει απο μπροστα στο ιεραποστολικο ,στο κλασσικο....
οπως παει να τον φορμαρει κανει ενα αποτομο ο αλλος και βγαινει η τσαπου απο το λοκο και στεκεται μπροστα στην εισοδο της μπροστινης τρυπας....
ε εκλαιγα απο τα γελια ...η γκομενα να μην μπορει να αφησει τα χερια γιατι στηριζοτανε και θα πεφτε για να παρει την τσαπου απο μπροστα ,ο μαλακας ο απο κατω μαλλον δεν πηρε χαμπαρι και ο αλλος που ηταν να καρφωσει καθοτανε γυρω στο ενα λεπτο με ενα ηλιθιο υφος χωρις να ξερει τι να κανει και αν επρεπε να πιασει ο ιδιος την τσαπου του συναδελφου και να την παραμερισει  για να κανει την εισοδο του!!!!!
τελικα την λυση την εδωσε η γκομενα που με ενα αεροπλανικο και με κινδυνο να σαβουριασει αφησε το ενα της χερι και ξαναβαλε την τσαπου νο1 στη θεση της.....
αλλα ολο το σκηνικο ηταν το υφος του τυπα με την τσαπου στο χερι που δεν ηξερε τι να την κανει!!!!!
μιλαμε εκλαψα απο το γελιο.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Ακου παλλικάρι μου.
Εχω ξαναπεί.....

Ρε φίλε δέχομαι ότι αυτά που λες για τη πάρτη σου είναι αληθινά.
Το να τα λες εδω μέσα και να το παίζεις μάγκας δείχνει πόσο μικρός είσαι.
Και δεν εννοώ στις ικανότητες αλλά στη νοοτροπία.
Νιώθεις την ανάγκη να δείξεις σε μερικους αγνωστους σε ενα site του χαβαλε
οτι εισαι επιτυχημενος? Τοσο ανασφαλής εισαι?
Μπραβο σου που τα εχεις καταφερει. Εκτος απο εσενα ειμαι σιγουρος οτι τα εχουν καταφερει και καμια 500ρια αλλα μελη του bourdela.com.
Προσωπικα στα @@ μου τι εχεις καταφερει και εσυ και οποιοσδηποτε αλλος εδω μεσα.
Εδω ανταλλάσουμε απόψεις και πληροφορίες.
Δε προσβάλουμε τους άλλους ούτε προβάλουμε τον εαυτό μας.

Αναφερομαι και σε αλλα ατομα που συνεχως υποτιμουν τους αλλους (και εσενα).

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε φίλε δέχομαι ότι αυτά που λες για τη πάρτη σου είναι αληθινά.
Το να τα λες εδω μέσα και να το παίζεις μάγκας δείχνει πόσο μικρός είσαι.
Και δεν εννοώ στις ικανότητες αλλά στη νοοτροπία.
Νιώθεις την ανάγκη να δείξεις σε μερικους αγνωστους σε ενα site του χαβαλε
οτι εισαι επιτυχημενος? Τοσο ανασφαλής εισαι?
Μπραβο σου που τα εχεις καταφερει. Εκτος απο εσενα ειμαι σιγουρος οτι τα εχουν καταφερει και καμια 500ρια αλλα μελη του bourdela.com.
Προσωπικα στα @@ μου τι εχεις καταφερει και εσυ και οποιοσδηποτε αλλος εδω μεσα.
Εδω ανταλλάσουμε απόψεις και πληροφορίες.
Δε προσβάλουμε τους άλλους ούτε προβάλουμε τον εαυτό μας.

Αναφερομαι και σε αλλα ατομα που συνεχως υποτιμουν τους αλλους (και εσενα).

φιλαράκο ο καθένας έχει τον τρόπο του.
εγώ δεν έχω να κρύψω τίποτα δεν είμαι κακομοίρης και δεν έχω κλέψει κανέναν ούτε και έχω πειράξει.
Το αυτό έχω καταλάβει και για την παρτη σου.
Τώρα εάν κάθε πικραμένος δε γαμεί, είναι άσχημος, του φέρθηκε σκατά η ζωή δεν είμαι ο ερυθρός σταυρός να τον περιθάλψω.
ΤΟ αν είμαι μικρός ή όχι δε θα το κρίνει κανένα κωλονικ σε κανένα κωλοφόρουμ.
Στη ζωή όποιος μπορεί... Οι άλλοι ας λένε εδώ μέσα ότι θέλουν.
Δεν είναι κακό... Κάπου πρέπει να ξεσπάσει και ο καταπιεσμένος. Ειδικά αν δε γαμεί κιόλας.
Και γουστάρω να προσβάλλω τους άλλους όταν προσβάλλουν και μόνο με αυτά που γράφουν την κοινή λογική. Και το κάνω και έξω στη ζωή. Εκεί που κάτι γαμιάδες εδώ μέσα κυκλοφοράνε σαν μυρμήγκια.... Βέβαια μπορεί να μη φταίνε αυτοί. Αλλά και πάλι αυτό δεν έχει καμμιά σημασία.......

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
*1 Εχουμε τους ηγετες που μας αξιζουν.

*2 Ειμαστε ζωα και ψηφιζουμε σαν ζωα.

*3 Δεν αντιδρουμε για τιποτα. Παθητικοι και αποχαυνωμενοι.

*4 Ο Καραμανλης ειναι διχως αμφιβολια ο χειροτερος πρωθυπουργος μετα τη Χουντα.

*5 Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν ανθρωποι που τον ψηφιζουν.

*6 Ο Γιωργος αποδεδειγμενα ειναι ακρως αποτυχημενος.

*7 Σαν υπουργος ηταν καλος

*8 Δε μπορει να παρει στα χερια του τις τυχες των Ελληνων και να τα καταφερει.

*9 Ειμαι σιγουρος οτι απο τον Καραμανλη αποκλειεται να ειναι χειροτερος.

*10 Αυτο εμενα δε μου αρκει.

*11 Εγω δε ψηφιζω τον λιγοτερο αχρηστο, αλλα αυτον που κρινω ικανο και αξιο ειτε να κυβερνησει...

1: Σε αυτό, συμφωνώ 100%.

2: Αυτό κάτι από Λεβέντη μου φέρνει...

3: Τα ναρκωτικά θα φταίνε....

4: Ξεχνάς το Μητσοτάκη, περίοδος 1990-93.

5: Αυτό δεν είναι "θέμα". Αυτό είναι "γεγονός".

6: Έλα τώρα! Υπερβάλλεις!

7: Μπα?  Πότε?

8: Σωστό, γιατί δε του τις δίνουν.

9: Είσαι σίγουρος?  Σίγουρος-σίγουρος?  Σιγουρότατος?

10: Τι θα 'θελες για να σου αρκέσει δηλαδή?

11: Ε, ποιον δηλαδή?  Πες το, μας έσκασες!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
*5 Αυτό δεν είναι γεγονός απλά, αυτό είναι δημοκρατία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom