Επισκέπτης
Σπαστικιά σπαζαρχίδω!!!λουκ εσυ τι εισαι;
κολπικη η κλειτοριδικη;
Σπαστικιά σπαζαρχίδω!!!λουκ εσυ τι εισαι;
κολπικη η κλειτοριδικη;
Υπάρχει και πιο απλή λύση.Είχε βγάλει η DUREX
μια μαλακία δαχτυλίδι με δόνηση,ώστε κι εσύ να
είσαι μέσα κι εκείνη να αισθάνεται σαν κάποιος
να παίζει με την κλειτορίδα της.
Σπαστικιά σπαζαρχίδω!!!
Μπααα για θεούσα() με μουστάκι μου κάνει!!!και πουτανα ειναι ρε
Αλλη μία είναι (γνωστή και από τις τσόντες) να τρίβει η ίδια την κλειτορίδα της κατά τη διάρκεια.
Μερικές είναι χαζόμυαλες και δεν το κάνουν για να μη νομίζει ο σύντροφος τους ότι δεν είναι καλός.ακριβωσ ετσι..γιατι να μην το κανει αυτη κ να χρειαζεται εσυ να κανεισ ακροβατικα για να τησ τριβεισ εσυ την κλειτοριδα...ειναι πολυ ποιο απλο ετσι,κ πιστευω οτι το απολαμβανει κ αυτη περισσοτερο διοτι ξερει καλυτερα το ρυθμο που χρειαζεται για να ολοκληρωσει η να καθυστερησει οταν χρειαζεται..σε εμενα δυστυχωσ εωσ τωρα δεν μου εχει τυχει γυναικα που χυνει κολπικα..κ ολεσ τριβανε μονεσ τουσ την κλειτοριδα..η δικια σου ντρεπεται να το κανει??
οντως αλλα και μη ξεχνας οτι οντως υπαρχουν τετοιοι...Μερικές είναι χαζόμυαλες και δεν το κάνουν για να μη νομίζει ο σύντροφος τους ότι δεν είναι καλός.
θα τη σκοτωναοντως αλλα και μη ξεχνας οτι οντως υπαρχουν τετοιοι...
Το στόμα δεν το έχεις μόνο για να τσιρίζειςοντως αλλα και μη ξεχνας οτι οντως υπαρχουν τετοιοι...
Μερικές είναι χαζόμυαλες και δεν το κάνουν για να μη νομίζει ο σύντροφος τους ότι δεν είναι καλός.
σε χανω....Το στόμα δεν το έχεις μόνο για να τσιρίζεις
βιαστικα συμπερασματα βγαζεις μαναρι...οχι πολλη απλα η γκομενα σου πριν κανει κονε με εσενα..πρεπει να ειχε λιωσει στο σκρατσαρισμα απο την αγαμια..και ο κολπος να ειχε ποιασει σκονη....
Γαμώτο.σε χανω....
αγαπη δεν ειμαι η Dr Ruth θετω μια πτυχη.......μου εχει τυχει για αυτο το ανεφερα..σε κοπελα που ηταν καιρο μονη της και ειχε ξεχασει τον κολπικο οργασμο..γιατι επικεντρωνονταν στην κλειτοριδα μasturbation burn outβιαστικα συμπερασματα βγαζεις μαναρι...
χαμένη στο διαστημα......αλήθεια γιατί συμμετέχεις?????σε χανω....