Νέα

η κοπέλα μου ειναι κλειτοριδικιά, πρέπει να ανησυχώ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TERMINATOR_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Υπάρχει και πιο απλή λύση.Είχε βγάλει η DUREX
μια μαλακία δαχτυλίδι με δόνηση,ώστε κι εσύ να
είσαι μέσα κι εκείνη να αισθάνεται σαν κάποιος
να παίζει με την κλειτορίδα της.

συτο ειναι σα ναχεις μια μελισσα να σβουγκαναει στο πουτσο σου. Σταρχιδια του για τη γκομενα αν ειναι να ξενερωνει αυτος

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αντρας ειμαι ειπαμε. :idiot:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Και αχλάδω, και τελειώνει μόνο όταν δει το καινούριο εξώφυλλο του Nitro

reigns

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αν είναι κλειτοριδική ένας είναι ο τρόπος να τελείωσει θα είναι αυτή από πάνω σου και θα τρίβει το μουνι της-την κλειτορίδα της στο σημείο πάνω από το πέος εκεί που είναι οι τρίχες σου, αν τις έχετε και οι 2 ξυρισμένες είναι έυκολο, γιατι θα μαζευτούν υγρά θα γλιστράει και θα το απολαμβάνει τρελά η γκόμενα, τωρα εσύ που θα είσαι από κάτω να τις γλύφεις τις ρώγες ή να την πιάνεις από τα πιασίματα στην μέση αλλά και η ίδια η γκόμενα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη και να μην έχει καθόλου μα καθόλου αγχος, και ο οργασμός θα έρθει εκεί που δνε τον περιμένει..

hardWired_

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Δοκίμασε αυτό,

χωρίς πλάκα.

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Αλλη μία είναι (γνωστή και από τις τσόντες) να τρίβει η ίδια την κλειτορίδα της κατά τη διάρκεια.

ακριβωσ ετσι..γιατι να μην το κανει αυτη κ να χρειαζεται εσυ να κανεισ ακροβατικα για να τησ τριβεισ εσυ την κλειτοριδα...ειναι πολυ ποιο απλο ετσι,κ πιστευω οτι το απολαμβανει κ αυτη περισσοτερο διοτι ξερει καλυτερα το ρυθμο που χρειαζεται για να ολοκληρωσει η να καθυστερησει οταν χρειαζεται..σε εμενα δυστυχωσ εωσ τωρα δεν μου εχει τυχει γυναικα που χυνει κολπικα..κ ολεσ τριβανε μονεσ τουσ την κλειτοριδα..η δικια σου ντρεπεται να το κανει??

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ακριβωσ ετσι..γιατι να μην το κανει αυτη κ να χρειαζεται εσυ να κανεισ ακροβατικα για να τησ τριβεισ εσυ την κλειτοριδα...ειναι πολυ ποιο απλο ετσι,κ πιστευω οτι το απολαμβανει κ αυτη περισσοτερο διοτι ξερει καλυτερα το ρυθμο που χρειαζεται για να ολοκληρωσει η να καθυστερησει οταν χρειαζεται..σε εμενα δυστυχωσ εωσ τωρα δεν μου εχει τυχει γυναικα που χυνει κολπικα..κ ολεσ τριβανε μονεσ τουσ την κλειτοριδα..η δικια σου ντρεπεται να το κανει??
Μερικές είναι χαζόμυαλες και δεν το κάνουν για να μη νομίζει ο σύντροφος τους ότι δεν είναι καλός.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Μερικές είναι χαζόμυαλες και δεν το κάνουν για να μη νομίζει ο σύντροφος τους ότι δεν είναι καλός.

Αυτα ειναι μαλακιες! Αφου γουσταρουμε να τις βλεπουμε να τριβουν το μουνι τους...και πολλες γουσταρουν να μας βλεπουν να την παιζουμε στην μουρη τους..

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
οχι πολλη απλα η γκομενα σου πριν κανει κονε με εσενα..πρεπει να ειχε λιωσει στο σκρατσαρισμα απο την αγαμια..και ο κολπος να ειχε ποιασει σκονη....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οχι πολλη απλα η γκομενα σου πριν κανει κονε με εσενα..πρεπει να ειχε λιωσει στο σκρατσαρισμα απο την αγαμια..και ο κολπος να ειχε ποιασει σκονη....
βιαστικα συμπερασματα βγαζεις μαναρι... :tits2:

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
βιαστικα συμπερασματα βγαζεις μαναρι... :tits2:
αγαπη δεν ειμαι η Dr Ruth θετω μια πτυχη.......μου εχει τυχει για αυτο το ανεφερα..σε κοπελα που ηταν καιρο μονη της και ειχε ξεχασει τον κολπικο οργασμο..γιατι επικεντρωνονταν στην κλειτοριδα μasturbation burn out

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom