Νέα

η κοπέλα μου ειναι κλειτοριδικιά, πρέπει να ανησυχώ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TERMINATOR_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Το δυσκολότερο!!!
Η πουτάνα το είχε λιγότερο ξεχειλωμενό;! :o

Ρε φιλε εδω στα ξενα η συντριπτικη πλειοψηφια των "κοριτσιων" που εχω δοκιμασει ηταν στενες. Μαλιστα η προτελευταια ηταν το κατι αλλο. Μιλαμε τραβιομουν εξω και νομιζα πως θα της ξυλωσω τα μουνοχειλα...ωραια εμπειρια. Αλλα και Ελλαδα εχω παει με κοπελα σε στουντιο η οποια ηταν στενη, και μπορω να πω οτι το μουνι της ηταν perfect match για τον πουτσο μου. Το μουνι συντροφε δεν παθαινει τιποτα.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
και το αλλο προβλημα ειναι οτι δυσκολευωμαι να χυσω υην δευτερη φορα. οταν την γαμαω ενοω. αν μου το παρει πιπα η μου το παιζει χυνω.
αλλα πχ αν τελειωσω την πρωτη φορα και μετα απο κανα μεσαωρο παμε για δευτερη δεν μπορω να τελειωσω. σπανια γινεται να την πηδαω και δευτερη φορα και να χυνω. εκτος αν το κανω το πρωι μια φορα και δευτερη το βραδι.

Μαλλον δεν την γουσταρεις αρκετα, δεν σε καυλωνει αρκετα για δευτερο γυρο. Ριχνεις εναν, ξεκαυλωνεις και μετα νο-κουκου. Μην ανησυχεις. Οταν βρεις κοπελα που να σε τρελλαινει θα ριχνεις 3 στην σειρα ανετα

OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Μαλλον δεν την γουσταρεις αρκετα, δεν σε καυλωνει αρκετα για δευτερο γυρο. Ριχνεις εναν, ξεκαυλωνεις και μετα νο-κουκου. Μην ανησυχεις. Οταν βρεις κοπελα που να σε τρελλαινει θα ριχνεις 3 στην σειρα ανετα
αυτο πιστευω και εγω.

Επισκέπτης
Ρε φιλε εδω στα ξενα η συντριπτικη πλειοψηφια των "κοριτσιων" που εχω δοκιμασει ηταν στενες. Μαλιστα η προτελευταια ηταν το κατι αλλο. Μιλαμε τραβιομουν εξω και νομιζα πως θα της ξυλωσω τα μουνοχειλα...ωραια εμπειρια. Αλλα και Ελλαδα εχω παει με κοπελα σε στουντιο η οποια ηταν στενη, και μπορω να πω οτι το μουνι της ηταν perfect match για τον πουτσο μου. Το μουνι συντροφε δεν παθαινει τιποτα.
Συμφωνώ,ωστόσο έχω ακούσει οτί ανοίγει κάπως με την χρήση,λάθος;;; :think:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
αυτο πιστευω και εγω.
Μεχρι τοτε ριχνε κανα πουτσακο σ'συτην, ετσι για προπονηση και ξεκαυλωμα. Και φυσικα δοκιμασε να παρεις και κουλουρι...

Συμφωνώ,ωστόσο έχω ακούσει οτί ανοίγει κάπως με την χρήση,λάθος;;; :think:

Λιγο καιρο αγαμητο αμα μεινει κλεινει...

Επισκέπτης
Μαλλον δεν την γουσταρεις αρκετα, δεν σε καυλωνει αρκετα για δευτερο γυρο. Ριχνεις εναν, ξεκαυλωνεις και μετα νο-κουκου. Μην ανησυχεις. Οταν βρεις κοπελα που να σε τρελλαινει θα ριχνεις 3 στην σειρα ανετα.
Μάστορα αυτό είναι το δύσκολο και η ουσία ζωής!!! :headbang:

OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
εκανα και μια βλακεια σημερα την επεσα μεσο μσν σε μια φιλη της.
αλλα δεν εκατσε η φαση κριμας και ειναι ωραιο μωρο.
ελπιζω να μην πει κατι στην αλλη

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
εκανα και μια βλακεια σημερα την επεσα μεσο μσν σε μια φιλη της.
αλλα δεν εκατσε η φαση κριμας και ειναι ωραιο μωρο.
ελπιζω να μην πει κατι στην αλλη

μπά το μπούλο φίλε..δώσμου το μσν της δικιά σου να της τρίψω εγώ τη κλειτοριδίτσα και πάρε εσύ τη φίλη ;) :sunglasses:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.507
Πόντοι
2.357
1,μηπωσ τον εχεισ μικρο σαν γαριδάκι?
2,μηπωσ δεν κανεισ την καταλληλη προετοιμασία για δεχτει τον μποθντζον!
κανε κανα παιχνίδι λιγάκι και μετα ριξτον,κανε προθερμανση τησ μηχανήσ να ανεβει η πιεση τοθ λαδιοθ πρωτα και μετα πατα λιγο γκαζι πριν ξεκινήσησ στην ανηφορα!
3,κανε και κανα παιχνίδι με το γκωνλακι!
4,βαλτη να σε κανει φιφοθκι!
5,βαλε μια ταινία εκπαιδευτικοθ περιεχομενοθ!
6,πεσ τησ να το τριβει μονη τησ και ετσι θα βαρεθει το τριψιμο!
7,βρεσ αλλη!!
8,στα αργιχιδια μασ τελοσ παντων

Καλα μιλαμε εισαι απιστευτος.... :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.507
Πόντοι
2.357
Kαι εγώ εκεί είμαι,είναι σύμφωνα με τον Θ.Ασκητή κανονικό.
12-16 πόντοι ο μ.ο. αντρικού πέους.
16+ μεγάλο,12- μικρό.

Επιτελους και καποιοι που μιλανε σοβαρα....

ειχαμε γεμισει καυλεουμπες εδω !!!

Επισκέπτης
Γενικά πολύ φιλοσοφία πέφτει μου φαίνεται!!! :tooth:
Γαμάτε ρε  :fuck1: και μην το σκέφτεστε πολύυυυ!!! :rockon:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.507
Πόντοι
2.357
μαλλον ετσι πρεπει να γινεται...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Na χυνεις στο γκωλον της τυπε αφου ετσι κι αλλιως δεν χυνει με τον μπουτζων σου :cheesy: :zfuck: :2on1:

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Συχνο φαινομενο συντροφε  (εκτος και αν σε εμενα επεσαν ολες οι κλειτοριδικες.Λοιπον η σιγουρη λυση ειναι αυτη που ανεφεραν και οι "γλειφτες" πιο πανω,γλυψιμο μονο ετσι θα τελειωνει.
Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι επειδη δεν μπορουν να τελειωσουν κολπικα προσπαθουν να φτιαχτουν "εγκεφαλικα" γι αυτο και οι περισσοτερες "μιλανε" πολυ κατα τη διαρκεια της επαφης.
Αυτο που επισης ισχυει ειναι οτι ειναι "μαστορες" στη πιπα,απο τη στιγμη που εχουν απαιτηση να τις γλυφεις εχουν μαθει να γλυφουν και αυτες τελεια.
Το προβλημα το εχουν οταν εχουν σχεση με καποιον που αργει να τελειωσει,ειναι μαρτυριο γι αυτες να μπαινοβγαινεις μεσα τους για κανα μισαωρο.

Επισκέπτης
Συχνο φαινομενο συντροφε   (εκτος και αν σε εμενα επεσαν ολες οι κλειτοριδικες.Λοιπον η σιγουρη λυση ειναι αυτη που ανεφεραν και οι "γλειφτες" πιο πανω,γλυψιμο μονο ετσι θα τελειωνει.
Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι επειδη δεν μπορουν να τελειωσουν κολπικα προσπαθουν να φτιαχτουν "εγκεφαλικα" γι αυτο και οι περισσοτερες "μιλανε" πολυ κατα τη διαρκεια της επαφης.
Αυτο που επισης ισχυει ειναι οτι ειναι "μαστορες" στη πιπα,απο τη στιγμη που εχουν απαιτηση να τις γλυφεις εχουν μαθει να γλυφουν και αυτες τελεια.
Το προβλημα το εχουν οταν εχουν σχεση με καποιον που αργει να τελειωσει,ειναι μαρτυριο γι αυτες να μπαινοβγαινεις μεσα τους για κανα μισαωρο.
Κάπου 60%-40% είναι τα ποσοστά νομίζω,τώρα ποιες τι δεν θυμάμαι(νομίζω πάλι λιγότερες οι κλειτοριδικές).....

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
γεια σε ολους!
παιδια η κοπελα μου ειναι κλειτοριδικια και με ξενερωνει πρεπει να την τριβω με το χερι για να χυνει η να
τριβω το οργανο μου δεν μπορει να τελειωσει οταν ειμαι μεσα.
με ξενερωνει πολυ αυτο. ποιος τροπος υπαρχει να τελειωνει οταν ειμαι μεσα της?

Χαλάρωσε και μη αγχώνεσαι με αυτό.Προκαταρκτικά,στοματικό,χάδια και πραγματικό ενδιαφέρον για την κοπέλα,και θα δεις ότι θα έρθει σε οργασμό και όταν είσαι μέσα της.Είχα κι εγώ αυτού του είδους κοπέλα,και μια χαρά περνάγαμε.Μην της δείχνεις ότι σε ενοχλεί η ιδιαιτερότητα της.Κακό της κάνεις.Αν νιώθει αυτή υπεύθυνη,ούτε εσένα θα ικανοποιεί,και θα το διαλύσετε το μαγαζί.

redrocket

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
1
γεια σε ολους!
παιδια η κοπελα μου ειναι κλειτοριδικια και με ξενερωνει πρεπει να την τριβω με το χερι για να χυνει η να
τριβω το οργανο μου δεν μπορει να τελειωσει οταν ειμαι μεσα.
με ξενερωνει πολυ αυτο. ποιος τροπος υπαρχει να τελειωνει οταν ειμαι μεσα της?

Από τη δική μου εμπειρία με τις γυναίκες πιστεύω ότι κλειτοριδικές είναι κοντά στο 60%.
Όντως όπως λένε οι περισσότεροι το γλυφομούνι είναι μια λύση
Αλλη μία είναι (γνωστή και από τις τσόντες) να τρίβει η ίδια την κλειτορίδα της κατά τη διάρκεια.
Πιθανότητες να φτάσει σε οργασμό μια κλειτοριδική γυναίκα κατα τη διάρκεια της συνουσίας, υπάρχουν ακόμη όταν είναι εκείνη από πάνω ώστε να τρίβεται η κλειτορίδα της στο τριχωτό σημείο πάνω από το πέος

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
να τη γαμας με το πλαι πισοκολλητα και να χαιδευεται μονη της να τελειωσει. Καργιολα χοντρη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom