Kαι εμενα η δικια μου ειναι ετσι αλλα δεν εχω και ιδιαιτερο προβλημα! Παντα πρωτα χυνει κλειτοριδικα με την διαφορα οτι την βαζω να το τριβει οσο την γαμαω! Χυνει και μετα ειναι ετοιμη για ολα! Οντος τα βρωμολογα και οι εκπευδευτικες ταινιες βοηθανε τα μεγιστα γιατι δινουν τροφη στον εγκεφαλο! Δοκιμασε στασεις οπως να ειναι αυτη απο πανω η ιεραποστολικο με σηκωμενα τα ποδια ψιλα η πισοκολητο με την διαφορρα να το πεζει οσο την γαμας! Επισης αφου χυσει κλειτοριδικα μετα μου δινει κολαρακι ευκολα και χυνει παλι! Ενα αλλο καλο ειναι οτι μετα το κλειτοριδικο χυσιμο μπορει ευκολα να φτασει και κολπικα με τις καταλληλες μεθοδους!
ΥΓ: μια αλλη σταση που θα σε βοηθησει πολυ ειναι τοα αναποδο ψαλιδι! Δηλαδη αναποδο ιεραποστολικο να εισαι εσυ με τα ποδια ανοιχτα και αυτη με τα ποδια κλειστα απο πανω σου! Ετσι οι κλητορικες χυνουν αμεσως!
ΥΓ: μια αλλη σταση που θα σε βοηθησει πολυ ειναι τοα αναποδο ψαλιδι! Δηλαδη αναποδο ιεραποστολικο να εισαι εσυ με τα ποδια ανοιχτα και αυτη με τα ποδια κλειστα απο πανω σου! Ετσι οι κλητορικες χυνουν αμεσως!